HER AY ANNE OLMAYI UMUTLA BEKLEYENLER(Umutlarımızın çiçek açması dileğiyle)

Napiyim canim ozel hastaneyide aradim jinekologumun bulundugu onlar 4 gunde cikar dediler.. Yuhh dedim valla, napalim beklicez artik. Ins bebisim saglikli benle olsunda beklerim ben onu..

canım bal gibi hamilesin ama test için lütfen başka bir hastaneye git!!!!

Kis benim jinekologum ozelde zaten aradim kantestine gelicem diye 4 gunde sonuc cikar dediler, anlamiyorum napiyor burdaki hemsireler doktorlar.. Kahverengi lekelenmemde sabah oldu ins. kotu bisi degildir.. Nette plasenta genislerken damarlara baski yapmasindan da kanama olabilir yaziyordu.. Ins. bebegim benimle ve sagliklidir..

kesinlikle katılıyom zaten özellerin çohu ssk anlaşmalı muayene parı veriyosun 15 tl okadr sen nerde yaşıyon canım

kesinlikle katılıyom zaten özellerin çohu ssk anlaşmalı muayene parı veriyosun 15 tl okadr sen nerde yaşıyon canım

Canim ben Cek Cumhuriyeti Prag'ta yasiyorum esim cek.. Jinekologum ozel zaten calistigim sirketin anlasmali oldugu bir kurum ama orda 4 gune cikar sonuc dediler o yuzden normal aile hekimine gittim((

cnm ayaklarını uzat altına yastık koy ve sırt üstü uzan olurmu...dinlen.. bana doktorum öyle demişti.. progestan verdi ve lekem kesildi..inşallah sağ salim kucağına alırsın cnm.. bu arada gebelik testlerinde sadece beta hcg bakılıyor yani sana tamamen bahane uydurmuşlar. yerinde olsam doktoru arar ve kanamam var derim!!!azarlarım hattaaa en azından ilaç verir ya.. valla ben tedirgin oldum burda

herkese günaydıın ben yine her zamanki gibi hıza yetişemeyip geçmişi okuyamadım :)..umarım herkes beklediği haberi bu ay alır listemiz koca koca göbeklerle dolar..herkese iyi haftalar...

Canim calisiyorum suan isteyim, Allahtan oturuyorum koca gun bakalim eger yarina kadar surerse lekelenme Doktor'dan randevu alirim, dusun yani kan tesine bile randevusuz gidemiyorsun iyiki almisim randevumu cumadan..

elifffffffffff senn bu incir kürünü yaptıgında gögüslerine bakmısmıydın hiç azda olsa süt gbi sıvı bişi geldigi oldu mu hiç cnm????????

cnm ben sık sık kontrol ederdim ama hiç süt filan gelmedi.. onun incirle bir alakası yoktur cnm..prolaktin hormonun yüksek olabilir bence bir doktora görün gebeliği engeller çünkü..

Canim calisiyorum suan isteyim, Allahtan oturuyorum koca gun bakalim eger yarina kadar surerse lekelenme Doktor'dan randevu alirim, dusun yani kan tesine bile randevusuz gidemiyorsun iyiki almisim randevumu cumadan..

çok saçma ne ilgisiz bir doktormuş.. testten sonra değiştir bu malı doktoru sinir oldum!!!

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…