- Konu Sahibi cimcimesultan
-
- #1.341
ne alakası varmış canım kanda gebelihe bakacak öncelik zeten gebeysen dktr senden kan tahlili ayrı alıvitamin demir eksiklihine bakar kadın dohumcu bide gebelik çabuk çıkıyo sağlık ocahı bile sabah kan veriyon 2 de alıyon nerden biliyon dceksen anne almak çok istedihimden iki aya bi ümitlenip yaptırıyom da ondan
hamilesin sen canım bak gör inaşalah tabikide
Naber kizlar valla anca girebildim bgn, varmi guzel hamis haberlerimiz?
Bende test yaptim yine bu sabah resmi atiyorum size, ikinci koyu olan bugunden yapinca testi esi persembe gunu yaptigima koydum yanina cektim hemen. Sizce sonuc nedir.. Esimede soyledim test yaptigi gosterdim, ona kalsa hamileyim cok sevindi :)))) Pazartesi Allah kismet ederse kan testine gidicem :))
Eki Görüntüle 634809
Bu arada eve 1 saat once geldik benim adam bahcede kaldi, 3 arkadasiyla birlikte ole ayak ustu muhabbet ediyorlar, benimki soguk disarsi diye 1 shot rum ikram ediyim dedi baktim simdi geldi eve litrelik sise bitmis bir saatte bana agliyor hayatimin en guzel haberini verdin beni cok mutlu ettin diye, Allah tan soylememis kimseye millet sorunca neyi utluyoruz ne bu sevinc diye demis karimi cok seviyorum.. Dedim disarsi soguk gelin iceri , birazdan gelirler.. Siki sikida tembihledim bak sarhos olup daha cok sakin soyleme diye, daha kan testi yok doktor yok , stres yapmayalim dedim. Ins. bakalim hayirlisiyla atlaticaz bu geceyi ..
cnm neden özel hastaneye gitmedin yarım saatte veriyorlar ciddi bişi varsa en azından ilaç veriyorlar kesiyorlar kanamayı iki gün çok uzun canım ya gidemezmisin özel hastaneyecnm bende adet günümde akıntı içinde kirli leke vardı ama kan değildi kahve leke de değildi..akıntı kirliydi.. ama adetten bir hafta sonra pembe lekelenme oldu.. yazmıştım hatta buraya ama kahverengi lekeler gelmedi öyle bol şekilde pembeydi..canım ama bir arkadaşımda 5 gün kahverengi lekeler gelmiş... pufff keşke gidebilsen hemen bir özel yere
cnm neden özel hastaneye gitmedin yarım saatte veriyorlar ciddi bişi varsa en azından ilaç veriyorlar kesiyorlar kanamayı iki gün çok uzun canım ya gidemezmisin özel hastaneyecnm bende adet günümde akıntı içinde kirli leke vardı ama kan değildi kahve leke de değildi..akıntı kirliydi.. ama adetten bir hafta sonra pembe lekelenme oldu.. yazmıştım hatta buraya ama kahverengi lekeler gelmedi öyle bol şekilde pembeydi..canım ama bir arkadaşımda 5 gün kahverengi lekeler gelmiş... pufff keşke gidebilsen hemen bir özel yere
çok geçmiş olsun canım benim. ilaçlarını düzenli kullan. operasyon yapacakmı doktorun.
kesinlikle katılıyom zaten özellerin çohu ssk anlaşmalı muayene parı veriyosun 15 tl okadr sen nerde yaşıyon canım
Kis benim jinekologum ozelde zaten aradim kantestine gelicem diye 4 gunde sonuc cikar dediler, anlamiyorum napiyor burdaki hemsireler doktorlar.. Kahverengi lekelenmemde sabah oldu ins. kotu bisi degildir.. Nette plasenta genislerken damarlara baski yapmasindan da kanama olabilir yaziyordu.. Ins. bebegim benimle ve sagliklidir..
canım bal gibi hamilesin ama test için lütfen başka bir hastaneye git!!!!
güünayydıınnn güzel anneler tatlı anne adaylarııı...
nasılsınız?
cnm ayaklarını uzat altına yastık koy ve sırt üstü uzan olurmu...dinlen.. bana doktorum öyle demişti.. progestan verdi ve lekem kesildi..inşallah sağ salim kucağına alırsın cnm.. bu arada gebelik testlerinde sadece beta hcg bakılıyor yani sana tamamen bahane uydurmuşlar. yerinde olsam doktoru arar ve kanamam var derim!!!azarlarım hattaaaen azından ilaç verir ya.. valla ben tedirgin oldum burda
herkese günaydıın ben yine her zamanki gibi hıza yetişemeyip geçmişi okuyamadım :)..umarım herkes beklediği haberi bu ay alır listemiz koca koca göbeklerle dolar..herkese iyi haftalar...
Canim calisiyorum suan isteyim, Allahtan oturuyorum koca gun bakalim eger yarina kadar surerse lekelenme Doktor'dan randevu alirim, dusun yani kan tesine bile randevusuz gidemiyorsun iyiki almisim randevumu cumadan..
elifffffffffff senn bu incir kürünü yaptıgında gögüslerine bakmısmıydın hiç azda olsa süt gbi sıvı bişi geldigi oldu mu hiç cnm????????
Canim calisiyorum suan isteyim, Allahtan oturuyorum koca gun bakalim eger yarina kadar surerse lekelenme Doktor'dan randevu alirim, dusun yani kan tesine bile randevusuz gidemiyorsun iyiki almisim randevumu cumadan..
günaydın şekerim sen nasılsın...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?