HER AY ANNE OLMAYI UMUTLA BEKLEYENLER(Umutlarımızın çiçek açması dileğiyle)

ama şimdi bak benimki atlamıyo zaten herzaman üzerime atlamaya bahane aradığı için bu ay ilk defa bende sürekli istekliyimdim sürekli yapmak için yumurtlama zamanında akşama işimiz var dedim eve gelene kadar aklı orda kaldı gelir gelmez atladı ha ama bu bikaç ay daha sürse yani benim sürekli hadi yapalım demem sanırım benimkide nazlanır yumurtlama günlerinde değil ama bir gün şakayla karışık sende sürekli isteyince cazibesi kalmıyo dedi nazlandı ama senin gibi eşi hem çozuk isteyip hemde yumurtlama günlerinde kaçan çok arkadaş var malesef

Kızlar bızde sımdı evımızı beledıyeye vermek zorunda kalacagız kısmetse 2 sene sonra teslım edecekler kentsel donusum adı altında 1 senelık bınamız yıkılacak artık yenı evıme dekorasyon yaparken hepınızı tam kadro ısterım burada :)

çok komiksin ahah
zıkkım yesin o töbe töbeee
yapsanda yemez o ömründe görmüş sanki kek uyuz :|

oyyyyyhhhh kaka gelinnn ahaha

arkadaşım bende sana katılıyorum benim yakın arkadaşımda 5 aylıkken işi bırakmak zorunda kaldı dr. u öğle uygun gördü bende hep diyorum 7 aya kadar çalışıcam diye ama bakalım...

şekerler günaydın dün yumurtlama günümdü.gayet yumurtlama akıntısıda geldi ammmmmaaaaa ben tabiki uyuyakalmışım.değerlendiremedik (((((

olsuuuuuuuuunnn yap yine yumyum un 24-36 saat yolu var yumoş değip geçme

aaaaaaaaaa çok ilginç miş bana çin takvimide ilginç gelirdim ama bu değişik miş

Özserim yahu ben seni bulamadım özelden isim olarak yazar mısın bide ole aratayım?

yok şekerim sebahat hanım 1. nuamraymış.. içini ferah tut valla benim muayenem kan vermem toplam 15 dk sürdü girdiğimizle çıktığımız bir oldu beklemedik hiç...

Kızlar Günaydın naberrr...

Canım bilmiyorum doğum konusunda da endişemiz var ama hayırlısı evet bende de öyle olmuştu beş tüp kan verdim ve idrar çok şükür her şey normal çıktı.. 3 Mart'ta yine randevum var yine inşallah her şey yolunda dır..

evet canım hareketli sayısı azalıyormuş hatta gün aşırı deniyor ya bizim doktorda 3 günde 1 yap demişti bazen yani haftada en fazla 3 kez olsun dedi

aaa 3 günde bir mii? yok yok ben ztn günaşırı dedim diye bile laf edio. 2 gün olmayacak desem hiç dinlemez :) çok şükür dün yapmadık. Dışarda yemek yiyip gece 11'e kadar gezdirdim dışarda. Böylece eve gelince hemen uyuduk hehehehehhe. ama bugün mikmik günüüüüü :)

günaydın kızlar nasılsınız?
ne var ne yok?

sezzgi naptın ağrın devam ediyormu?
bebiki olan anne adayları nasıl gidio hamilelelik?? bebikler nasıl

Kızlar selam bebekten haber var mı nedir son durum ben kaçırdım son durunları sayfalarda çok ilerledi ??? Bileen var mı

günaydın kızlar nasılsınız?
ne var ne yok?

sezzgi naptın ağrın devam ediyormu?
bebiki olan anne adayları nasıl gidio hamilelelik?? bebikler nasıl

ah canım benim yok geçti ağrı eve gider gitmez geçti hemde işte olduğum için mi ağrıdı noldu anlamadım ki. bide ayaklar sürekli ayakkabı içinde soğuk filn ya ondan olsa gerek o ağrı ama bugün yok maşallah canım benim. sen nasılsın napıyosun

Ayy yuh yaa 1 senelik binayıda mı yıkacaklar. Neyse umarım istediğin gibi bi planı olur evinin bizde seve seve yardımcı oluruz dekorasyon konusu zaten çok keyifli ne güzel olur :)))

hsst senin bat ne zamandır? geçmemiş miydi çoktan tarihi? yapsana bi test daha, ben çatladım meraktan. içimde çok umut var senin hamiş olduğunla ilgili. her gün senin yazdıklarına bakıom inşallah kırmızı kart görmemiştir diye:26:

çok sağol canım ya bak nasıl moral oldu bu söylediğin canım cumartesiyi bekliyorum hala gelmemiş olursa cumartesi sabah test yapmayı düşünüyorum biliyosun benim bat sorunlu bide duphastonu ilk kullanımdan 6-7 gün sonra adet olunuyormuş cumartesi sabah son ilacımı içtim ben dolayısıyla bu cumartesi ilaç biteli 7buçuk :) gün olcak :))

Ayy yuh yaa 1 senelik binayıda mı yıkacaklar. Neyse umarım istediğin gibi bi planı olur evinin bizde seve seve yardımcı oluruz dekorasyon konusu zaten çok keyifli ne güzel olur :)))

sorma ya aralıgın 26 sında tasındık gazı bıle acılmamıs bos bına ıdı
15 ay oldu ıste kentsel donusum geldı prıje cok ıı ama bakalım vereceklerı evı begenebılecekmıyız

ıns cnm ıns bakalım 2 yıllık evlıyım herhalde 3 uncu tasınısım olacak hazıranda :)

ayy desene cumartesi büyük gün. hadi inşallahhhhhh kırmızılar gelmezzzz, haftaya hamiş haberlerini alırız. çok umutluyum çokkkkk

Mrb kızlar ben de bu ay catlatma iğnesinden sonra duphaston kullanmaya başladım bat a 7 gün var bugün hap bitiyor hafif sol kasık agrım devam ediyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…