- Konu Sahibi cimcimesultan
-
- #13.541
sıkı can iyidir çabuk çıkmazzbide sık can koca istermiş eskilerin laflarıı
eşimle tanıştım tanışalı tek üye olduğum yer burası benim
kızlar merhaba :))
acaba ben mi yaşaıyorum bunları diyodum kimseyede anlatamıyosun ki
bizde de aynı durumlar oluyo eşim bankada çalışıyo bende çalışıyorum.diyorum kritik günlerde erken gel diye adamın taktığı yok.5aydan beri deniyoruz olmadı.üstelik ovulasyon testiyle takip ettiğim halde
erkekeler kadınlar kadar düşünmüyü 5 ay oldu daha ancak sözlerimi dikkate aldı
çok komiksin ahah
zıkkım yesin o töbe töbeee
yapsanda yemez o ömründe görmüş sanki kek uyuz :|
hamile olan kuzucuklarım size bir şey söylemek istiyorum bu bilgisayar çok fazla radyasyon yayıyor bence fazla takılmayın bundan kaç ay önce kiracımızın 7 aylık çocuğunu aldılar çocuğun omurgalarındaki kemikler birleşmemiş ve doktorlar bunun sebebininde bilgsayarın yaydığı radyasyon demiş hatta sormuş sen bilgisayar başında mı çalışıyon diye bilmem ne kadar doğru..söylemek istedim
şekerler günaydın dün yumurtlama günümdü.gayet yumurtlama akıntısıda geldi ammmmmaaaaa ben tabiki uyuyakalmışım.değerlendiremedik(((((
Kizlarrr bakin nedicem hamileler... bu ikili testi yapinca hemen test kagidinin yaninda bebekin irki da yaziyor... ona bakmayi unutmayin.. ben esmerim caganin ikili testi beyaz irk cikti... gercekten dogdu cagan sapsari. kafa yapisi avrupaiii geriye dogru yani... esim izmirli o tarafa cekmiss...arkafasim yaptirdi ikili test cocuk asya irki ciktii...gercekten bebek dogdu.kirgizlar gibi cekik gozluuuu...
muhakkak bakin...
Kızlar bızde sımdı evımızı beledıyeye vermek zorunda kalacagız kısmetse 2 sene sonra teslım edecekler kentsel donusum adı altında 1 senelık bınamız yıkılacak artık yenı evıme dekorasyon yaparken hepınızı tam kadro ısterım burada :)
yok şekerim sebahat hanım 1. nuamraymış.. içini ferah tut valla benim muayenem kan vermem toplam 15 dk sürdü girdiğimizle çıktığımız bir oldu beklemedik hiç...
Kızlar Günaydın naberrr...
evet canım hareketli sayısı azalıyormuş hatta gün aşırı deniyor ya bizim doktorda 3 günde 1 yap demişti bazen yani haftada en fazla 3 kez olsun dedi
günaydın kızlar nasılsınız?
ne var ne yok?
sezzgi naptın ağrın devam ediyormu?
bebiki olan anne adayları nasıl gidio hamilelelik?? bebikler nasıl
ama şimdi bak benimki atlamıyo zaten herzaman üzerime atlamaya bahane aradığı için bu ay ilk defa bende sürekli istekliyimdim sürekli yapmak için yumurtlama zamanında akşama işimiz var dedim eve gelene kadar aklı orda kaldı gelir gelmez atladı ha ama bu bikaç ay daha sürse yani benim sürekli hadi yapalım demem sanırım benimkide nazlanır yumurtlama günlerinde değil ama bir gün şakayla karışık sende sürekli isteyince cazibesi kalmıyo dedi nazlandı ama senin gibi eşi hem çozuk isteyip hemde yumurtlama günlerinde kaçan çok arkadaş var malesef
hsst senin bat ne zamandır? geçmemiş miydi çoktan tarihi? yapsana bi test daha, ben çatladım meraktan. içimde çok umut var senin hamiş olduğunla ilgili. her gün senin yazdıklarına bakıom inşallah kırmızı kart görmemiştir diye:26:
Ayy yuh yaa 1 senelik binayıda mı yıkacaklar. Neyse umarım istediğin gibi bi planı olur evinin bizde seve seve yardımcı oluruz dekorasyon konusu zaten çok keyifli ne güzel olur :)))
çok sağol canım ya bak nasıl moral oldu bu söylediğin canım cumartesiyi bekliyorum hala gelmemiş olursa cumartesi sabah test yapmayı düşünüyorum biliyosun benim bat sorunlu bide duphastonu ilk kullanımdan 6-7 gün sonra adet olunuyormuş cumartesi sabah son ilacımı içtim ben dolayısıyla bu cumartesi ilaç biteli 7buçuk :) gün olcak :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?