- Konu Sahibi cimcimesultan
-
- #13.561
ayy desene cumartesi büyük gün. hadi inşallahhhhhh kırmızılar gelmezzzz, haftaya hamiş haberlerini alırız. çok umutluyum çokkkkk
Mrb kızlar ben de bu ay catlatma iğnesinden sonra duphaston kullanmaya başladım bat a 7 gün var bugün hap bitiyor hafif sol kasık agrım devam ediyor
günaydın kızlar nasılsınız?
ne var ne yok?
sezzgi naptın ağrın devam ediyormu?
bebiki olan anne adayları nasıl gidio hamilelelik?? bebikler nasıl
sorma ya aralıgın 26 sında tasındık gazı bıle acılmamıs bos bına ıdı
15 ay oldu ıste kentsel donusum geldı prıje cok ıı ama bakalım vereceklerı evı begenebılecekmıyız
ıns cnm ıns bakalım 2 yıllık evlıyım herhalde 3 uncu tasınısım olacak hazıranda :)
Esenlerde mi oturuyorsun :))))))))
ev taşımak çok zor ya eşyalar filan hırpalanıyor bide haziranda iyice ilerlicek hamilelin zorlanırsın da ya
selam kızlar.. baska başlıklara da yazdım ama buraya da yazayım.. yıllarca pco ile savasıp sonunda hamile kalanlardanım.. allah umarım size de nasip eder bu duyguyu.. bal tarcın cörek otunu şiddetle tavsiye ediyorum. ve tabiiki ovulasyon testlerini..
yok canım gazıosmanpasa pazarıcınde oturuyorum sorma zaten ılk evlendık kıraya cktık 10 ay sonra kendı evım sımdıde yenıden kıra olacak :s
esyalar da zebıl zıyan
selam kızlar.. baska başlıklara da yazdım ama buraya da yazayım.. yıllarca pco ile savasıp sonunda hamile kalanlardanım.. allah umarım size de nasip eder bu duyguyu.. bal tarcın cörek otunu şiddetle tavsiye ediyorum. ve tabiiki ovulasyon testlerini..
selam kızlar.. Baska başlıklara da yazdım ama buraya da yazayım.. Yıllarca pco ile savasıp sonunda hamile kalanlardanım.. Allah umarım size de nasip eder bu duyguyu.. Bal tarcın cörek otunu şiddetle tavsiye ediyorum. Ve tabiiki ovulasyon testlerini..
Kızlar cumartesi günü her zaman gittiğim kuaförde manikürcü ablanın dediği şeyi duyunca şok oldum. Hamile kalmak için bi yaşlı teyze ona sölemiş seneler önce ve hamile kalmış o ay ama çok saçma bişey
Bu beyaz Mevlana şekerleri yokmu
onu gece fitil gibi rahime sokuyormuşsun. sabaha simsiyah içindeki tüm kötü ne varsa akıyormuş.
Anneme söledim annem biliyormuş o şekerin yaplışını :))) Zaten siyahımsı ağda gibiymiş o pudra şekeri ile yoğurarak öle oluyomuş. Saçmalık sakın deneme dedi bana siz duydunuzmu hiç böle bişey
önümüzdeki hafta inş bol bebiş haberli bi hafta olur
Hadi yaa annemlerde küçükköyde oturuyor
çok iyi bilirim oraları okuldan çok arkadaşım var yıldıztabya pazariçi ..
gop meydanda çalışmıştım 1999 yılında mimarlık bürosunda stajer olarak :))))
ben bu bal tarçın çörekotunu sabah yiyemedim midem bulandı ama sabah aç karnına diyedir heralde akşamları zorla yiyecem bu ay çok umutluyum.
Bu ay derken nisan ayı içinde tabi şimdi regl olduğum için. Nisanda olursa yavrumda anası gibi aralık ayında doğacak çok istiyorum çokkkk.
4 sene yasmin kullandım. 4 ay olacak bırakalı inşallah olur yaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?