HER AY ANNE OLMAYI UMUTLA BEKLEYENLER(Umutlarımızın çiçek açması dileğiyle)

ayy desene cumartesi büyük gün. hadi inşallahhhhhh kırmızılar gelmezzzz, haftaya hamiş haberlerini alırız. çok umutluyum çokkkkk

valla benim hiç umudum yok ekndimden ama sen şimdi böyle dersen hemen umutlanabilirm:)) çok sağol valla bu laflarının nasıl iyi geldiğini bilemezsin

Kizlar sabah internet kesildi daha yeni geldi, benim banyo da tatilatta Allahtan evin icinde degil ustalar Garaj girisini kullaniyor. Antre apisi kilitli gelen goren yok .. disardaki routera giden kablo cikmis megerse.. :)) Bakiyorum baya muhabbet koyuymus kacirdim ..

Esenlerde mi oturuyorsun :))))))))
ev taşımak çok zor ya eşyalar filan hırpalanıyor bide haziranda iyice ilerlicek hamilelin zorlanırsın da ya

selam kızlar.. baska başlıklara da yazdım ama buraya da yazayım.. yıllarca pco ile savasıp sonunda hamile kalanlardanım.. allah umarım size de nasip eder bu duyguyu.. bal tarcın cörek otunu şiddetle tavsiye ediyorum. ve tabiiki ovulasyon testlerini..

Esenlerde mi oturuyorsun :))))))))
ev taşımak çok zor ya eşyalar filan hırpalanıyor bide haziranda iyice ilerlicek hamilelin zorlanırsın da ya

yok canım gazıosmanpasa pazarıcınde oturuyorum sorma zaten ılk evlendık kıraya cktık 10 ay sonra kendı evım sımdıde yenıden kıra olacak :S
esyalar da zebıl zıyan

Hadi yaa annemlerde küçükköyde oturuyor
çok iyi bilirim oraları okuldan çok arkadaşım var yıldıztabya pazariçi ..
gop meydanda çalışmıştım 1999 yılında mimarlık bürosunda stajer olarak :))))

3 günden berli içiyorum bende 4 cm büyüklüğünde ovel kist var ben onun için içiyorum sizce kaç hafta içmem lazım bunu CİVAMPERÇEMİNİ BİLGİNİZ VARMI

maşallah sana, ne güzel canım Allah ım kucağına almayı nasip etsin inş..darısıda bize..
bende gecen ay yedin bal-ç.otu-tarçın ama o ayda kociş hasta oldu mikmik pek oolmadı, bu ay yeniden başlıycam da adetin ikinci günü başlayayım demi?

canım gözün aydın inş sağlıklı sıhhatli kavuşursun bebeğine biz topic olarak tüm testleri boykot ediyoruz ama bitkisel kürlere son sürat devam :))

Kızlar cumartesi günü her zaman gittiğim kuaförde manikürcü ablanın dediği şeyi duyunca şok oldum. Hamile kalmak için bi yaşlı teyze ona sölemiş seneler önce ve hamile kalmış o ay ama çok saçma bişey
Bu beyaz Mevlana şekerleri yokmu
onu gece fitil gibi rahime sokuyormuşsun. sabaha simsiyah içindeki tüm kötü ne varsa akıyormuş.
Anneme söledim annem biliyormuş o şekerin yaplışını :))) Zaten siyahımsı ağda gibiymiş o pudra şekeri ile yoğurarak öle oluyomuş. Saçmalık sakın deneme dedi bana siz duydunuzmu hiç böle bişey

allahım hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin.bende yedim bu ay bakalım sonucu ne olucak???????inş benimde mutlu haber gelir bu ay

Ben bu bal tarçın çörekotunu sabah yiyemedim midem bulandı ama sabah aç karnına diyedir heralde akşamları zorla yiyecem bu ay çok umutluyum.
Bu ay derken nisan ayı içinde tabi şimdi regl olduğum için. Nisanda olursa yavrumda anası gibi aralık ayında doğacak çok istiyorum çokkkk.
4 sene yasmin kullandım. 4 ay olacak bırakalı inşallah olur yaaa

aayy tövbee tövbee yaa..allah ım daha neler duycaz kimbilir...ben daha önce hiç duymadım canım ama inan mantıklı da gelmiyor..ne alaka yani?? şekerin mi bi etkisi oluyormuş anlamadım

Bencede saçmalık ne alaka değilmi o şekerin ne etkisi olacak. hemde çok sakıncalı bence çok sert bişey o erimese yaa ayyy korkunçççç :)

gopun su anda neredeyse tamamı yıkılıo sarıgol basladı bıtmek uzere
pazarıcı ıkıcı sırada
yıldıztabyda var
Baglarbası var

ellerınde olsa tum ıst yıkacaklar

geceleri yatmadan önce içtim ben birde sabahları içtim ama bazen cok mide yakıyor ve iştahı kapatıyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…