- Konu Sahibi cimcimesultan
-
- #13.581
merhaba kızlar,
kafam o kadar karışık ki.. allah kimseyi böyle ikilemde bırakmadan herkesin gönlüne göre versin.
ben 15 ŞUBATTA regl oldum. bugün ayın 26'sı ve ben hala regl olmadım.
Dün kan testi yaptırdım sonuç 1.20negatif.
Ama bende hala regl belirtisi hiç yok. reglim düzenlidir.
19 kasım,19 aralık, 17 ocak, 15 şubat, ve mart yok :)
kızlar nolur tecrübelerinizi benimle paylaşın.
değerlerim yükselirmi?
testi ne zaman tekrarlamam lazım?
Hep bi umut.. sonu bu sefer hüsran olmasın
gopun su anda neredeyse tamamı yıkılıo sarıgol basladı bıtmek uzere
pazarıcı ıkıcı sırada
yıldıztabyda var
baglarbası var
ellerınde olsa tum ıst yıkacaklar
canım benim allahım kolaylık versin.inşallah cok güzel bi evin olur.bidahada taşınmak zorunda kalmazsın
anaa 11 gün geçmiş kuzum sen en iyisi doktora git. tam sonuç alır neden böyle olduğunu da öğrenmiş olursun.
akşama k.valideler çağırmış yemeğe oraya gideceğiz ama ben hiç gitmek istemiyorum((
her hafta her hafta pofff
35 günü geçmiş süre bence de olması gerekirdi şimdiye kadar ama testide dün yaptırmışsın.
Umarım hamilesindirrrrr allah gönlüne göre versin
sonucu alınca dün doktoru aradım hemen adet söktürücü kullan falan dedi ama açıkcası kullanmak istemiyorum ne olur ne olmaz kendiliğinden gelmesini (!) bekliyorum :)))
Aynı şehirde olmanın dezavantajları sanırım
akşama k.valideler çağırmış yemeğe oraya gideceğiz ama ben hiç gitmek istemiyorum((
her hafta her hafta pofff
canım normalde hep düzenlidir demişin bu ay niye böyle oldu ertelemeden hemen bi doktora git derim çünkü üzerinden baya geçmiş inş hamilesindir ama testte çıkardı olsaydı diye düşünüyorum allah korusun sorun felan varsa ne kadar erken okadar iyi ha sorun yoksa bu ay gec geleceği tuttuysa adet söktürücü kullanır çalışmalarına boşa vakit kaybetmeden hızla devam edersin
ay şekerim bu sıkıntıyı bende yaşadım ama sonra alıştım.sende öyle yap alışmaya çalış.çünkü o insanlar bizim hayatımızda hep olucak.
artık o kadar yoruldum ki lanet olsun dedim ama haklısın nolur nolmaz ben tedbirimi alym. geçen ay tüm kontrollerim yapıldı hormon,kist falan v.s herşey temiz çıktığı için doktora gitmeyi düşünmüyodum ama yapcak başka bişe yok doğru.[/B]
haklısın canım biliyorum ama istemiyorum yani sinirim bozuluyor..işten geldiğinde hep yorgun olur ama annesi çağırsın cin gibidir neyse ya sıkmayayım canınızı..
bende sinir oluyorum ya her hafta her hafta altı üstü geç yatabileceğim tek akşamım var ondada anne ziyareti sinir oluyorum
haklısın canım biliyorum ama istemiyorum yani sinirim bozuluyor..işten geldiğinde hep yorgun olur ama annesi çağırsın cin gibidir neyse ya sıkmayayım canınızı..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?