HER AY ANNE OLMAYI UMUTLA BEKLEYENLER(Umutlarımızın çiçek açması dileğiyle)

merhaba kızlar,
kafam o kadar karışık ki.. allah kimseyi böyle ikilemde bırakmadan herkesin gönlüne göre versin.
ben 15 ŞUBATTA regl oldum. bugün ayın 26'sı ve ben hala regl olmadım.
Dün kan testi yaptırdım sonuç 1.20 negatif.
Ama bende hala regl belirtisi hiç yok. reglim düzenlidir.
19 kasım,19 aralık, 17 ocak, 15 şubat, ve mart yok :)
kızlar nolur tecrübelerinizi benimle paylaşın.
değerlerim yükselirmi?
testi ne zaman tekrarlamam lazım?
Hep bi umut.. sonu bu sefer hüsran olmasın

Ayyy hakaten heee moloz yığını desene.. Her yer toplu konut olacak yaa. Çarpık kentleşme gidecek tamam ama buda bana rant gibi geliyor birilerinin cebi dolsun diye
Neyseki ben artık o kargaşada oturmuyorum 3 senedir ohhhhh

anaa 11 gün geçmiş kuzum sen en iyisi doktora git. tam sonuç alır neden böyle olduğunu da öğrenmiş olursun.

35 günü geçmiş süre bence de olması gerekirdi şimdiye kadar ama testide dün yaptırmışsın.
Umarım hamilesindirrrrr allah gönlüne göre versin

anaa 11 gün geçmiş kuzum sen en iyisi doktora git. tam sonuç alır neden böyle olduğunu da öğrenmiş olursun.

sonucu alınca dün doktoru aradım hemen adet söktürücü kullan falan dedi ama açıkcası kullanmak istemiyorum ne olur ne olmaz kendiliğinden gelmesini (!) bekliyorum :)))

sonucu alınca dün doktoru aradım hemen adet söktürücü kullan falan dedi ama açıkcası kullanmak istemiyorum ne olur ne olmaz kendiliğinden gelmesini (!) bekliyorum :)))

canım normalde hep düzenlidir demişin bu ay niye böyle oldu ertelemeden hemen bi doktora git derim çünkü üzerinden baya geçmiş inş hamilesindir ama testte çıkardı olsaydı diye düşünüyorum allah korusun sorun felan varsa ne kadar erken okadar iyi ha sorun yoksa bu ay gec geleceği tuttuysa adet söktürücü kullanır çalışmalarına boşa vakit kaybetmeden hızla devam edersin

artık o kadar yoruldum ki lanet olsun dedim ama haklısın nolur nolmaz ben tedbirimi alym. geçen ay tüm kontrollerim yapıldı hormon,kist falan v.s herşey temiz çıktığı için doktora gitmeyi düşünmüyodum ama yapcak başka bişe yok doğru.

ay şekerim bu sıkıntıyı bende yaşadım ama sonra alıştım.sende öyle yap alışmaya çalış.çünkü o insanlar bizim hayatımızda hep olucak.

haklısın canım biliyorum ama istemiyorum yani sinirim bozuluyor..işten geldiğinde hep yorgun olur ama annesi çağırsın cin gibidir neyse ya sıkmayayım canınızı..

canım bencede ihmal etme yniden git dr a hatta başka dr agit bence farklı bi göz bakasın,ama endişelenme de çok,benimde 2-3 ay önce 10 gün geciktim ne adet belirtisi ne hamilelik sonra kendiliğinden geldi..sonrada hiç düzensizleşmedi

haklısın canım biliyorum ama istemiyorum yani sinirim bozuluyor..işten geldiğinde hep yorgun olur ama annesi çağırsın cin gibidir neyse ya sıkmayayım canınızı..

bende sinir oluyorum ya her hafta her hafta altı üstü geç yatabileceğim tek akşamım var ondada anne ziyareti sinir oluyorum

bende sinir oluyorum ya her hafta her hafta altı üstü geç yatabileceğim tek akşamım var ondada anne ziyareti sinir oluyorum

valla ben kendi annemi bu kadar ziyaret etmiyorum..gdincede kalın kalın die ısrar ediyorlar ben yok diyincede ben kötü oluyorum ya ne alaka nie kalalım yani evim var iki adım ötede tövbe tövbe ya..strese giriyorum valla

yok can sıkmak değil sonucta dertleşiyoruz burda.ama söyle düşün bizlerde anne olacağız ve akşamları yemeğe gelsinler isteyeceğiz insan böyle düşününce hiç sinir olmuyor.

kızlar ben çıkıyorum gidipte hazırlanayım bari ... pööffffff yaaa iki lokma yiycem bin tane iş yapıcam ne gerek var şimdi ayy ben regl olcam galiba hey hey ler üstümde
kusura bakmayın kızlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…