HER AY ANNE OLMAYI UMUTLA BEKLEYENLER(Umutlarımızın çiçek açması dileğiyle)

canım bende de geçen sene temmuz ayında olmuştu 10 gün sonra oldum kadınlar da senede bir defa olbiliyormuş belk seninki de öyledir ama bence de dktr git

yok can sıkmak değil sonucta dertleşiyoruz burda.ama söyle düşün bizlerde anne olacağız ve akşamları yemeğe gelsinler isteyeceğiz insan böyle düşününce hiç sinir olmuyor.

çok haklısın canım zaten benim sinirim kocama onlara değil..elinden gelse 3 güne bir orda olacaz da ben surat yapıyorum..geçen sen öyleydi kafayı yiyordum yani artı bide gidince kalıyorduk iyice sıyırıyordum ben artık..ben desemki bu akşam çıkalım yoook çok yorgunum nereye gidicez gec oldu bıdı bıdı bıdı...şimdi koşa koşa gidicek ona gıcığım yani

sonucu alınca dün doktoru aradım hemen adet söktürücü kullan falan dedi ama açıkcası kullanmak istemiyorum ne olur ne olmaz kendiliğinden gelmesini (!) bekliyorum :)))

kullanma istersen sen bilirsin ama zaten eğer bebişinde varsa o adet söktürücüler koruyomuş kiii :)

canım bende de geçen sene temmuz ayında olmuştu 10 gün sonra oldum kadınlar da senede bir defa olbiliyormuş belk seninki de öyledir ama bence de dktr git

haklısın başka seçeneğim kalmadı zaten
bi umut belki geç döllenme falan diye ama yok o da değildir kesin konu ben olunca :)))

kızlar meraba k.bakmayın bi süredir gremyodum sizlere bikaç önerim var hamile kalmak için 1. haberniz vardr coğunuzun gecen hafta kasığımı çektrdim kasığm düşükmüş oda gebeliğe en gel oluyormuş.2. hani biz diyruzya ilk adt oldukan 14. güü yumutlama diye tam dğru ama asıl gebe kalma olasılığı adetin bitiminden iyice emin oldugun günmüş rahim yumurtalar o zaman calışıyomuş bi kaç kişi bana ole yap dedi hatta ablam bile dedi iki kere hamile kaldı ikisnede adetin btiminden hemen sonra hmle kaldı ama malesef ikisinde düşürdü. adeti yeni btenler yada suan adet olanlar bence adetnz bter btmez başlayın.3.de kaç yıldır hamile kalamayanlar için deneyin ve yapın derim.bi arkadaş 3 yıldır hamle kalamıyodu bi gün sohbete gderken öğrenmiş oda hocalarının yıllardr cocugu olmuymuş tüp bebekle bile hamile kalmamslar. meryem suresi var uzun bi sure. bu sureyi gercekten guvendiğiniz 41 kişiye bi tane hurma verip okumasını ve okuduktan sonra üflemesini rica edeceksinz. ama siz ve esiniz okumucak okuduktan sonra 41 tane hurmayı isteiğin gün zaman yiceksniz gnlük bi te 10 tne fark etmez. ondan sonra allahın iznyle hamile kalırsnız inşallah. bunu yapanlar kalmış hep. hayat dualarla kuruludur dualar sayesnde ayaktayız hiç bi zaman unutmayın. yapmak istyen olursa edn olmasın ki.sevgilerle

ikinci çizgi silik olarak belli olmaya başladıktan sonra adet gününe kadar 2 günde bir ilişki yaşarsan tutturursun yumurtlamayı. öyle dedi bana doktor.

ikinci çizgi silik olarak belli olmaya başladıktan sonra adet gününe kadar 2 günde bir ilişki yaşarsan tutturursun yumurtlamayı. öyle dedi bana doktor.

silik olarak belirginleştiğinden beri hergün oluyo iyi bişey değil ama geçen aylarda gün aşırı yaptım olmadı bu ay bunu deniyim dedim bende bilmiyorum artık olur umarıım saol ayrıca :)

canım senin bugün yumurtlama günün önünde ki bir kaç günü iyi değerlendir boş geçme inşallah bu ay bebiş gelir..

hergün deniyim dimi canım ne bilcem ne zaman çatladığını sonuçtaaa

canım kaçıncı günündesin ve regli periyodun ne

bugün başla ve gün aşırı bir dolu bir boş hergün yapma

16.gün canım 29-30 gün değişiyo periyod.
5-6 gündür hergünnn oluyo ama bugunde olucak e verimli günler yarında olur ne biliym ya bi dolu bi boşta kaçırcakmışım gibi geliyo

evet canım dene önemli günler 3-4 gün aralıksız devam et bence inşallah rabbim nasip eder bu ay alırsın bebeişinin haberini..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…