- Konu Sahibi cimcimesultan
-
- #13.601
artık o kadar yoruldum ki lanet olsun dedim ama haklısın nolur nolmaz ben tedbirimi alym. geçen ay tüm kontrollerim yapıldı hormon,kist falan v.s herşey temiz çıktığı için doktora gitmeyi düşünmüyodum ama yapcak başka bişe yok doğru.[/B]
yok can sıkmak değil sonucta dertleşiyoruz burda.ama söyle düşün bizlerde anne olacağız ve akşamları yemeğe gelsinler isteyeceğiz insan böyle düşününce hiç sinir olmuyor.
sonucu alınca dün doktoru aradım hemen adet söktürücü kullan falan dedi ama açıkcası kullanmak istemiyorum ne olur ne olmaz kendiliğinden gelmesini (!) bekliyorum :)))
canım bende de geçen sene temmuz ayında olmuştu 10 gün sonra oldum kadınlar da senede bir defa olbiliyormuş belk seninki de öyledir ama bence de dktr git
kullanma istersen sen bilirsin ama zaten eğer bebişinde varsa o adet söktürücüler koruyomuş kiii :)
sen haline şükret. keşke beni de çağırsalar da yiyip içip gelsem. bizimkiler cömbür cemaat bana geliyolar geldiler mi de 1 hafta gitmiyolar. illallah geldi ilk yıldanakşama k.valideler çağırmış yemeğe oraya gideceğiz ama ben hiç gitmek istemiyorum((
her hafta her hafta pofff
Kizlar Bebek napiyor, bir haber var mi toparlanabildi mi ?
Eki Görüntüle 668907
şimdi çift çizgi çıktı ama çatlamışmı oluyo yani yumurtalaarr ?yoksa çatlicakmı kızlar anlamıyorum şu işi
canım bende pek anlamıyrum ama.sanırım poztf cıktıktn 24 saat snra ilişki sen ynede tedbrli ol bugünde yarında yap
Eki Görüntüle 668907
şimdi çift çizgi çıktı ama çatlamışmı oluyo yani yumurtalaarr ?yoksa çatlicakmı kızlar anlamıyorum şu işi
Eki Görüntüle 668907
ikinci çizgi silik olarak belli olmaya başladıktan sonra adet gününe kadar 2 günde bir ilişki yaşarsan tutturursun yumurtlamayı. öyle dedi bana doktor.
canım senin bugün yumurtlama günün önünde ki bir kaç günü iyi değerlendir boş geçme inşallah bu ay bebiş gelir..
canım kaçıncı günündesin ve regli periyodun ne
bugün başla ve gün aşırı bir dolu bir boş hergün yapma
silik olarak belirginleştiğinden beri hergün oluyoiyi bişey değil ama geçen aylarda gün aşırı yaptım olmadı bu ay bunu deniyim dedim bende bilmiyorum artık olur umarıım saol ayrıca :)
hergün deniyim dimi canım ne bilcem ne zaman çatladığını sonuçtaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?