HER AY ANNE OLMAYI UMUTLA BEKLEYENLER(Umutlarımızın çiçek açması dileğiyle)

çok saçma ne ilgisiz bir doktormuş.. testten sonra değiştir bu malı doktoru sinir oldum!!!

Canim bundan onceki doktorumda oyleydi, hayati bir tehlike olmadikca sistemli calisiyorlar hesapta.. Burda devlet ozel farketmiyor hatta pek ozel hastanede yok sayili koca sehirde zaten devlet daha iyi ve hizli .. Bakalim zaten bebis haberim hayirlisiyla gelsin devlet hastanesine en gec 3 aylik olmadan once kayit yaptirman gerekiyor yoksa doguma kabul etmiyorlar, ozelde dogum yapman lazim, oda hem pahali hemde hastaneler o kadar kapsamli degil .. Napalim Rabbim sabrini versinde bekleriz artik ..

iyiyim canım yaa nolsuun...bat a az kaldı ama ben de tık yook olmadı sanırım bu ayda..zaten sadece 2 hafta çalışlabildik..sen nasılsın? durumlar nasıl?

valla bizde aynen öylee 2 hafta ancak oda gün aşırııı... bekliyorum bakalım umutlu bir şekilde rabbim tez vakitte hayırlısı ile hepimize birer evlat bağışlasın diyorum..

günaydın kızlarr....güzeş bi hafta olsun inş..

günaydın canım

güünayydıınnn güzel anneler tatlı anne adaylarııı...
nasılsınız?
günaydın canım

herkese günaydıın ben yine her zamanki gibi hıza yetişemeyip geçmişi okuyamadım :)..umarım herkes beklediği haberi bu ay alır listemiz koca koca göbeklerle dolar..herkese iyi haftalar...

günaydın canım

Rombikcan nasılsın? sana önceki sayfalarda yazmıştım ama görmedin sanırım
senlen BATlarımız aynı ya var mı sende her hangi bir şey

günaydın kızlaaaaaarrrr sayfalar uçmuş geceden beri :) nasılsınız? hamişler artıyor allah enkısa zamanda bizlerede nasibetsin, ya bende istiyorum artık yaaa hayırlısıyla rabbim ol derse herşey olur

Rombikcan nasılsın? sana önceki sayfalarda yazmıştım ama görmedin sanırım
senlen BATlarımız aynı ya var mı sende her hangi bir şey

ayy canım kusura bakam görmemişim..afedersin,okuyamamıştım geçmişi..canım valla sadece göğüslerim ağrıyor aferdersin sütyen takamıyorum,benimkiler çok minikler o rağmen yani, ama bu belirti olurmu bilmiyorum sanmıyorum da olmadı galiba benim bu ay sen naptın inş rabbim yüzümüzü güldürsün:)

günaydın kızlaaaaaarrrr sayfalar uçmuş geceden beri :) nasılsınız? hamişler artıyor allah enkısa zamanda bizlerede nasibetsin, ya bende istiyorum artık yaaa hayırlısıyla rabbim ol derse herşey olur

günaydın tatlım..iyiyiz çok şükür gün sayıyoruz sen nasılsın?

günaydın tatlım..iyiyiz çok şükür gün sayıyoruz sen nasılsın?[/QUOTE]

bende iyiyim dört gözle ya adetimi yada meleğimi bekliyorum :) şu progestanım bitsinde bakalım ne olacak

günaydın tatlım..iyiyiz çok şükür gün sayıyoruz sen nasılsın?

bende iyiyim dört gözle ya adetimi yada meleğimi bekliyorum :) şu progestanım bitsinde bakalım ne olacak[/QUOTE]

İnsallah melegın gelır cnm gecmıyor sankı zaman sureklı aklımda acaba tuttumu acaba hamılemıyım dusuncesı var

öenmli değil canım sayfalar çabuk akınca takip zor oluyo haklısın :) Yahu ne diyim Rabbim gönlümüze göre versin inşallah. bende de belirti sayılamayacak gibi şeyler var ama bilmiyorum ama ümitlenmek istemiyorum daha 6 gün var hayırlısı olsun artık.. inşallah vardır bebiklerimiz

İnsallah melegın gelır cnm gecmıyor sankı zaman sureklı aklımda acaba tuttumu acaba hamılemıyım dusuncesı var[/QUOTE]

amin inşallah canım yaa,bende aynı durumdayım kocişmide strese sokacağım diye korkıuyorum :)

evet gecende konuşmuştuk sen de baya belirti vardı..ayy hadi inş bebişin sana tutunmuş olsun bırakmasın seni inş..
birşey sorcam sezggi, akıntın varmı? ya beim bu kaçgündür epey akıntım var afedersin ne olaki acep?

İnsallah melegın gelır cnm gecmıyor sankı zaman sureklı aklımda acaba tuttumu acaba hamılemıyım dusuncesı var

amin inşallah canım yaa,bende aynı durumdayım kocişmide strese sokacağım diye korkıuyorum :)[/QUOTE]

yok ona caktırmıyorum sozde ama o bendende meraklı cumarteesı almıs 2 tane test gercı daha cok var
pazar sabahta ruyamda gordum kalk yap belkı cıkar dedı
sozde yaptım ama bence bısı cıkmadı gercı sozde bır cızgı daha gorduler ama bence o gorduklerı ıkıncı cızgının cıkması gerekn yerın golgesı gıbı geldı bana

bata 3 gün var. kafam karmakarışık. hamilelik belirileri yaşadığımı mı sanıyorum. yoksam hamilemiyim. idrarda baksam çıkarmı ki. ya bu ay olmadı ya. gibi düşünceler geçiyor kafamdan. of off.

bata 3 gün var. kafam karmakarışık. hamilelik belirileri yaşadığımı mı sanıyorum. yoksam hamilemiyim. idrarda baksam çıkarmı ki. ya bu ay olmadı ya. gibi düşünceler geçiyor kafamdan. of off.

ya aslında yapınca cok uzuluoruz hayal kırıklıgı oluyor ama bende bu ay sey yapım dıye dusunuyorum gun gun yapım bakarsın varsa son foto ceker koyarım arkadaslara faydası olur ama yoksa uzuntum cabası olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…