- Konu Sahibi cimcimesultan
-
- #1.361
çok saçma ne ilgisiz bir doktormuş.. testten sonra değiştir bu malı doktoru sinir oldum!!!
iyiyim canım yaa nolsuun...bat a az kaldı ama ben de tık yookolmadı sanırım bu ayda..zaten sadece 2 hafta çalışlabildik..sen nasılsın? durumlar nasıl?
günaydın kızlarr....güzeş bi hafta olsun inş..
günaydın canımgüünayydıınnn güzel anneler tatlı anne adaylarııı...
nasılsınız?
herkese günaydıın ben yine her zamanki gibi hıza yetişemeyip geçmişi okuyamadım :)..umarım herkes beklediği haberi bu ay alır listemiz koca koca göbeklerle dolar..herkese iyi haftalar...
Bildigim kafariyla once yumurta buyutucu ilac veriyor 5 gun kullaniliyor. sonra muayene icic 12. Gun fala cagiriyor. yumurta olgunlasinca catl.ignesi vuruluyor. o gun iliski oluyor.
Rombikcan nasılsın? sana önceki sayfalarda yazmıştım ama görmedin sanırım
senlen BATlarımız aynı ya var mı sende her hangi bir şey
günaydın kızlaaaaaarrrr sayfalar uçmuş geceden beri :) nasılsınız? hamişler artıyor allah enkısa zamanda bizlerede nasibetsin, ya bende istiyorum artık yaaa hayırlısıylarabbim ol derse herşey olur
Gunaydinlarrrrrrr iyi haftalar :)))))
günaydın tatlım..iyiyiz çok şükür gün sayıyoruz sen nasılsın?
ayy canım kusura bakam görmemişim..afedersin,okuyamamıştım geçmişi..canım valla sadece göğüslerim ağrıyor aferdersin sütyen takamıyorum,benimkiler çok minikler o rağmen yani, ama bu belirti olurmu bilmiyorum sanmıyorum daolmadı galiba benim bu ay sen naptın inş rabbim yüzümüzü güldürsün:)
öenmli değil canım sayfalar çabuk akınca takip zor oluyo haklısın :) Yahu ne diyim Rabbim gönlümüze göre versin inşallah. bende de belirti sayılamayacak gibi şeyler var ama bilmiyorum ama ümitlenmek istemiyorum daha 6 gün var hayırlısı olsun artık.. inşallah vardır bebiklerimiz
İnsallah melegın gelır cnm gecmıyor sankı zaman sureklı aklımda acaba tuttumu acaba hamılemıyım dusuncesı var
İnsallah melegın gelır cnm gecmıyor sankı zaman sureklı aklımda acaba tuttumu acaba hamılemıyım dusuncesı var
bata 3 gün var. kafam karmakarışık. hamilelik belirileri yaşadığımı mı sanıyorum. yoksam hamilemiyim. idrarda baksam çıkarmı ki. ya bu ay olmadı ya. gibi düşünceler geçiyor kafamdan. of off.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?