- Konu Sahibi cimcimesultan
-
- #13.621
16.gün canım 29-30 gün değişiyo periyod.
5-6 gündür hergünnn oluyo ama bugunde olucak e verimli günler yarında olur ne biliym ya bi dolu bi boşta kaçırcakmışım gibi geliyo[/QUOT
kaçırmazsın korkma o zaman 3 gün yap sonra gün aşırı yap riske atmak istemiyorsan zaten 24.25 de bırak derim sonrası yırtsan da olmaz :)))
benim ilk gebeliğim tek geceyle olmuştu o yüzden çok kasmayın bence
selam kızlaaaar ben geldim nasılsınız bakalım
inşş canımm Allah razı olsun saoll:)evet canım dene önemli günler 3-4 gün aralıksız devam et bence inşallah rabbim nasip eder bu ay alırsın bebeişinin haberini..
16.gün canım 29-30 gün değişiyo periyod.
5-6 gündür hergünnn oluyo ama bugunde olucak e verimli günler yarında olur ne biliym ya bi dolu bi boşta kaçırcakmışım gibi geliyo[/QUOT
kaçırmazsın korkma o zaman 3 gün yap sonra gün aşırı yap riske atmak istemiyorsan zaten 24.25 de bırak derim sonrası yırtsan da olmaz :)))
benim ilk gebeliğim tek geceyle olmuştu o yüzden çok kasmayın bence
ayyy nerde bizde o şans valla
nabeer kuşuuuummmmm ben iyiyim yumurtlamakla meşgulüm
sağolasın bende iyiyim çok şüküryımırtalarına iyi bak onlar sana cüvcüv olarak geri dönecek
bağırıyorum akşam evde yumurtam sıcak inanmassan gelde bak diye ahah
kızlar benim yarın adetimin son günü yarın akşamdan itibaren çalışmalara başlıyorum yoğun olarak
ama bişey sormak istiyorum ovulasyon testlerimi ne zaman yapmaya başlamalıyım. ayrıca testleri gün aşırı mı yapayım yoksa hergünmüüüüüü
bu ay 2-3 kilo verdin heralde bu kadar yoğun çalışmayla perte çıkmış olman lazım
testin çoksa reglin bittikten 2 gün sonra başla derim ....
nerde o günler yaaa hergün oluyoda yattığım yerden gecenin bi vaktı dondurma yiyorum her akşam Allah içimden şu dondurma aşkını alsa keşke
ve de hergün yap testi
15 paket falan var içinde de 2 şer tane var
bende dün akşam 11 den sonra çiğ köfte yaptım 15 tane yedim mide yanmasından uyuyamadım bütün gece
tamam c.tesi başlarım testi yapmaya hergün yaparım sonra
hüç üşenmedinmi ya
yok valla hiç üşenmedim zaten acayip iştahım açıldı bu ara maşallah
kaç gündür aklımdaydı bende akşam dayanamadım kalktım yaptım yedikten sonra tabi mide fesadı geçiriyodum ama olsun yedim rahatladım oh mis
napiosunuzzz kızlaarrrr herşey yolundamı??? cimcime adetin ne zamn bitio??? çalışmalara dvm dmi bu ay???
ye ye yarasınnn :)
onu boşverde bu ay olması lazım artıkkk kalalım hemeennn noluur yaaa uuuuff
silkeletme yaptırdın dimi sen :44:
ya olumsuz düşünme bence sende kalacaksın bu ay bende nisanda geliyorum yanına
Meraba kizlarr :))beni merak ettiginiz icin tesekkur ederim iyiyim cok sukur bende sizi merak ediyorum hergun giriyorum okuyorum mutlaka hamile haberi almayi dort gozle bekliyorum en kisa zamanda da en az 2-3 kisiden bekliyorum insallah yanilmam :))pztesi dra gittim bende temizlenmis hersey iyi dedi stres yapmadan yola devam edicez ilk gebeliklerde boyle olup saglikli birsuru cocuk doguranlar var dedi 3 ay korunma suresi verdi sonrada 6 ay dene olmazsa gelirsin ama olucak yeterki stres yapma dedi cok iyi konustu moralim cok yerinde dondum eve agustosun 12 si dogum gunum o gun hamile olurum insallah yine allahim nasip ederse pataloji sonucu 2 haftada cikiyomus pztesi ararsin yine konusuruz sonuca gore dedi benden haberler boyle simdi biran once zaman gecsin diye beklicem sonrada tam gaz calismalara devam :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?