HER AY ANNE OLMAYI UMUTLA BEKLEYENLER(Umutlarımızın çiçek açması dileğiyle)

selam kızlaaaar ben geldim nasılsınız bakalım

nabeer kuşuuuummmmm ben iyiyim yumurtlamakla meşgulüm

evet canım dene önemli günler 3-4 gün aralıksız devam et bence inşallah rabbim nasip eder bu ay alırsın bebeişinin haberini..
inşş canımm Allah razı olsun saoll:)

kızlar benim yarın adetimin son günü yarın akşamdan itibaren çalışmalara başlıyorum yoğun olarak
ama bişey sormak istiyorum ovulasyon testlerimi ne zaman yapmaya başlamalıyım. ayrıca testleri gün aşırı mı yapayım yoksa hergünmüüüüüü

testin çoksa reglin bittikten 2 gün sonra başla derim ....

testin çoksa reglin bittikten 2 gün sonra başla derim ....

15 paket falan var içinde de 2 şer tane var

nerde o günler yaaa hergün oluyoda yattığım yerden gecenin bi vaktı dondurma yiyorum her akşam Allah içimden şu dondurma aşkını alsa keşke

bende dün akşam 11 den sonra çiğ köfte yaptım 15 tane yedim mide yanmasından uyuyamadım bütün gece

ve de hergün yap testi

tamam c.tesi başlarım testi yapmaya hergün yaparım sonra

ye ye yarasınnn :)
onu boşverde bu ay olması lazım artıkkk kalalım hemeennn noluur yaaa uuuuff

napiosunuzzz kızlaarrrr herşey yolundamı??? cimcime adetin ne zamn bitio??? çalışmalara dvm dmi bu ay???

evet canım devammmmm yarın bitiyo ben yarın akşam başlıyorum çifte mesaiye bundan sonra 1 ay ben uyandırcam onu uykusundan sende durumlar nasıl

Meraba kizlarr :))beni merak ettiginiz icin tesekkur ederim iyiyim cok sukur bende sizi merak ediyorum hergun giriyorum okuyorum mutlaka hamile haberi almayi dort gozle bekliyorum en kisa zamanda da en az 2-3 kisiden bekliyorum insallah yanilmam :))pztesi dra gittim bende temizlenmis hersey iyi dedi stres yapmadan yola devam edicez ilk gebeliklerde boyle olup saglikli birsuru cocuk doguranlar var dedi 3 ay korunma suresi verdi sonrada 6 ay dene olmazsa gelirsin ama olucak yeterki stres yapma dedi cok iyi konustu moralim cok yerinde dondum eve agustosun 12 si dogum gunum o gun hamile olurum insallah yine allahim nasip ederse pataloji sonucu 2 haftada cikiyomus pztesi ararsin yine konusuruz sonuca gore dedi benden haberler boyle simdi biran once zaman gecsin diye beklicem sonrada tam gaz calismalara devam :))

silkeletme yaptırdın dimi sen :44:
ya olumsuz düşünme bence sende kalacaksın bu ay bende nisanda geliyorum yanına

umuyoruummsilkelettim kendim silkeledim falan yaptım bissürü şeyler :)

canımmm hoşgeldinn çok sevindim iyi olmana adet ol çalışmalara başla hemennnn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…