- 3 Aralık 2011
- 8.779
- 3.069
- 248
- Konu Sahibi cimcimesultan
-
- #13.641
Meraba kizlarr :))beni merak ettiginiz icin tesekkur ederim iyiyim cok sukur bende sizi merak ediyorum hergun giriyorum okuyorum mutlaka hamile haberi almayi dort gozle bekliyorum en kisa zamanda da en az 2-3 kisiden bekliyorum insallah yanilmam :))pztesi dra gittim bende temizlenmis hersey iyi dedi stres yapmadan yola devam edicez ilk gebeliklerde boyle olup saglikli birsuru cocuk doguranlar var dedi 3 ay korunma suresi verdi sonrada 6 ay dene olmazsa gelirsin ama olucak yeterki stres yapma dedi cok iyi konustu moralim cok yerinde dondum eve agustosun 12 si dogum gunum o gun hamile olurum insallah yine allahim nasip ederse pataloji sonucu 2 haftada cikiyomus pztesi ararsin yine konusuruz sonuca gore dedi benden haberler boyle simdi biran once zaman gecsin diye beklicem sonrada tam gaz calismalara devam :))
canım iyi olmana çok sevindim. maşallah bak ne kadar güzel çabucak toparlandın temizlendin hemen. merak etme 3 ay göz açıp kapayana kadar geçiverir. doğum günü hediyen için dua edeceğim sana
umuyoruummsilkelettim kendim silkeledim falan yaptım bissürü şeyler :)
canımmm hoşgeldinn çok sevindim iyi olmana adet ol çalışmalara başla hemennnn
Tesekkur ederim canim benimm :))cok sevindim seninde adetin bitiyo bu ay tam gaz calismalara devam ve bu sefer bebis once gobegine sonrada kollarina gelicek insallah:))bende 3 ay gecsin hemen baslicam calismaya valla:))
umuyoruummsilkelettim kendim silkeledim falan yaptım bissürü şeyler :)
canımmm hoşgeldinn çok sevindim iyi olmana adet ol çalışmalara başla hemennnn
Meraba kizlarr :))beni merak ettiginiz icin tesekkur ederim iyiyim cok sukur bende sizi merak ediyorum hergun giriyorum okuyorum mutlaka hamile haberi almayi dort gozle bekliyorum en kisa zamanda da en az 2-3 kisiden bekliyorum insallah yanilmam :))pztesi dra gittim bende temizlenmis hersey iyi dedi stres yapmadan yola devam edicez ilk gebeliklerde boyle olup saglikli birsuru cocuk doguranlar var dedi 3 ay korunma suresi verdi sonrada 6 ay dene olmazsa gelirsin ama olucak yeterki stres yapma dedi cok iyi konustu moralim cok yerinde dondum eve agustosun 12 si dogum gunum o gun hamile olurum insallah yine allahim nasip ederse pataloji sonucu 2 haftada cikiyomus pztesi ararsin yine konusuruz sonuca gore dedi benden haberler boyle simdi biran once zaman gecsin diye beklicem sonrada tam gaz calismalara devam :))
bende 2 günde bir silkeletcem bu ay çok sıkı çalışmam lazım bu ay olması lazım olacak işte o kadar
evet bu sefer doğru yolu bulması lazım acele etmesin 1 ay vakti var yavaş yavaş ilerlesin bu sefer olsun lütfen
Cok tesekkur ederim kuzum:)) bu ay senden de cok umitliyim valla gizos yaa cok iyi gidiyosun calismaya devam cift cizgiyi de gordun siliklesene kadar hergun devam :))doktor sperm sayisinda yada hareketliliginde problem yoksa hergun olmasinda sakinca yok demis arkadasima hergun oluyo zararlimi diye dusunme yani cizgi siliklessin sonra gunasiriya donersin yordun kendini bu ay cok ama odulun buyuk olucak insallah :))
Gizeeeem, Preeseede devam mı kuzum?
Bulucak bulucak sen icini ferah tut bu sefer hic problem cikmiycak saglikla gelicek melegin annecigine :))
evet şekeriim çift çizgiyide gördüm bugün net hergün yapmayada devam biraz dahaa :)
Bu ay golü atar bizim kız, Hadi Gizem hadi Gizeeeeeeem ve gooooooooooooool
Tesekkur ederim tatlim tabii herseyde bi hayir var mutlaka allahimin bi bildigi vardir diye diye toparladim kendimi guzel gunler yakinda hepimiz icin insallah :))gecmiş olsun canım benim.allahım sağlıklı sıhhatli evlat nasip etsin inşallah.böyle toparlanma cok sevindim sonucta allahın verdiği herseyde vardır bi hayır.
inş bebegimm ya bilmiyorum olmassa bu ay doktora giderim zaten artıkk :)sende toparlan hemen devam çalışmaları asmak yokk
yine heveslenirim olmaz diye korkuyorum çokkk
inşallah canım benim bu ay içim kıpır kıpır inşallah hayırlara çıkar meleğimi kucağıma almak çok istiyorum inşallah hepimize nasip olacak. sende 3 ay sonra son sürat çalışacak ve sonra göbeğinde sağlıklı bebeği olanlar kervanına katılacaksın inşallah ağustosta sen ben gizem ve diğer arkadaslar hepimiz hamile olacağız
Tesekkur ederim tatlim tabii herseyde bi hayir var mutlaka allahimin bi bildigi vardir diye diye toparladim kendimi guzel gunler yakinda hepimiz icin insallah :))
Olucak olucak olmazsa deme bile :)) kii olmazsa da doktor icin cok erken kuzum 1 sene dolmadan bi tedavi uygulamaz benimde 6. Ayda olmustu bak sen icin rahat etsin diye gidersin doktora oda sana hicbi problem yok rahat ol diycek zaten icin rahatlar donersin eve ama ben hic gerek kalmicagini bu ay olucagini dusunuyorum :))
Korkma kuzum, ben hamileyim de, bebeğim göbeğimde de, telkin et kendini...
SİZİ ÇOKK SEVİYORUM YAAAAA :)
hayat koçlarım beniiimmm
SİZİ ÇOKK SEVİYORUM YAAAAA :)
hayat koçlarım beniiimmm
Bizde seni cok seviyoruz tatlim benimmm :))olumsuz hic dusunce olmasin kafanda ben hamile kaldigim ay nesrinle elsin konusurken okumustum topigimizde olumlu dusunmenin yararindan bahsediyolardi gece uyurken elimi karnima koyup bebegim oldugunu cok mutlu oldugumu dusunerek uyudum hep bu ay olucak dedim baska da bisey demedim butun kotu dusunceleri attim kafamdan sende oyle yap olumsuz dusunmek yok :))bende bi basliyim calismaya yine oyle yapicam saglikla hayirlisiyla gelsin bebeklerimiz hepimizin :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?