HER AY ANNE OLMAYI UMUTLA BEKLEYENLER(Umutlarımızın çiçek açması dileğiyle)

Kızlar iyi akşamlar nasılsınız??
Nesrin görünmüyor ya kaç gündür ne oldu acaba en son sancılarım var diyordu inşallah bir sorun yoktur

evet canım devammmmm yarın bitiyo ben yarın akşam başlıyorum çifte mesaiye bundan sonra 1 ay ben uyandırcam onu uykusundan sende durumlar nasıl

iyi çok şükür cnm bnmde.. elektrkler gttide birden yeni geldi yazamadm... çok sevndm cnm çalışma günlerini bile aratmasın rabbim kimseye neyseki o günler gelmiş çatmış ynee buarada sabah ilişkiyi tavsiye ederm cnmmm.. özellikle haftasonunu kaçıma

göbüşün çıktımı hiiçç

Bebegim gecmis olsun canim, Allahim once sabrini sonra guzel guzel bebislerini nasip etsin.. Bence sen kendini iyi hissediyorsan hemen basla yine calismalara, Allahim ol derse olur yine..
Cok sevindim iyi olduguna :)))

Kızlar nasılsınız ??
ben anneme geldim tam malum günler döneminde ama gelmeden önce iki gün sıkı çalışma oldu sabaha kadar yıkanmadan yattım o iki gün kasık sancım vardı hafif yumurtlama günlerimdi ama bugün kasığımda şiddetli ağrı oldu acaba döllenme sancısı olabilr mi hiç böyle yaşayan oldumu ben perşembe ve cuma ilişki yaşadım 5-6 gün oldu döllenme sancısımı diye düşündüm fikri olanlar beni aydınlatın lütfeeeen :)

bebeğim haberlerine nasıl sevindim anlatamam O 3 ay hemencik geçer gider anlamadan kalırsın.. İnşallah yeni yaşına da hamile bir kadın olarak bebeğinle girersin kendine dikkat et emi. özletme kendini arada yaz bak

Kızlaarr nasılsınız? Kırmızılar henüz yok yarın inşallah test yapıcam ve güzel sonuç alrım. Beebeekcim güzel haberlerine çook sevindim, zaman su gibi gecicek ve inşallah 3. Aydan sonra çok güzel haberlerini alacağız

Valla yarin senin haberin icinsabirsizlaniyorumm...haabide sezgiciiim varrrr

canlarım yaaaa benimle niye ilgilenmiyorsunuz ama

Bebegim gecmis olsun canim, Allahim once sabrini sonra guzel guzel bebislerini nasip etsin.. Bence sen kendini iyi hissediyorsan hemen basla yine calismalara, Allahim ol derse olur yine..
Cok sevindim iyi olduguna :)))

Tesekkur ederim canim benim:))aciyi veren allahim sabrini da verdi cok sukur hic gecmiycek sandigim aciyla yasamayi ogrendim ben kendimi cok iyi hissediyorum hemen baslayabilirim calismaya ama korkuyorum 3 ay dedi gecmeden olurda yine koti bisey olursa diye 3 ay beklemem belki ama 2 ay sonra baslarim zaten 19 nisana kadar iliski bile yasak 18 martta oldum kurtaj 1 ay olucak sonrada oluruna biraksammi diye de dusunmuyo degilim kafam cok karisik hayirlisi bakalim:))senin bebis de buyumus kucagina da al insallah sag salim melegini:)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…