- Konu Sahibi cimcimesultan
-
- #13.661
canlarım ben çıkıyorum allah a emanet olun gizem sende kendini çok hırpalama bu ay oldu bence artık akışına bırak hepiciniz öpüldünüz
evet canım devammmmmyarın bitiyo ben yarın akşam başlıyorum çifte mesaiye bundan sonra 1 ay ben uyandırcam onu uykusundan sende durumlar nasıl
iyi çok şükür cnm bnmde.. elektrkler gttide birden yeni geldi yazamadm... çok sevndm cnm çalışma günlerini bile aratmasın rabbim kimseyeneyseki o günler gelmiş çatmış ynee buarada sabah ilişkiyi tavsiye ederm cnmmm.. özellikle haftasonunu kaçıma
göbüşün çıktımı hiiçç
yok cnm daha çıkmadıı.. minyon tipliyim ben geç çıkar birazzgizemcm testlerini grdümm bu 2 geceyide değerlendrrsenn sen nisan a verrsin müjdeyi cnmmmm inşalllaaaaaaaahhhh
hergün oluyo zaten günlerdir çizgi silikleşene kadarda hergün olur spoş kalmadı adamda ahaha
he bde aklıma geldi şmdii bu gecede buzu dene bakalımm çok komik bi durum oluo ama ben onuda denedm 2 dkk fln
Meraba kizlarr :))beni merak ettiginiz icin tesekkur ederim iyiyim cok sukur bende sizi merak ediyorum hergun giriyorum okuyorum mutlaka hamile haberi almayi dort gozle bekliyorum en kisa zamanda da en az 2-3 kisiden bekliyorum insallah yanilmam :))pztesi dra gittim bende temizlenmis hersey iyi dedi stres yapmadan yola devam edicez ilk gebeliklerde boyle olup saglikli birsuru cocuk doguranlar var dedi 3 ay korunma suresi verdi sonrada 6 ay dene olmazsa gelirsin ama olucak yeterki stres yapma dedi cok iyi konustu moralim cok yerinde dondum eve agustosun 12 si dogum gunum o gun hamile olurum insallah yine allahim nasip ederse pataloji sonucu 2 haftada cikiyomus pztesi ararsin yine konusuruz sonuca gore dedi benden haberler boyle simdi biran once zaman gecsin diye beklicem sonrada tam gaz calismalara devam :))
Meraba kizlarr :))beni merak ettiginiz icin tesekkur ederim iyiyim cok sukur bende sizi merak ediyorum hergun giriyorum okuyorum mutlaka hamile haberi almayi dort gozle bekliyorum en kisa zamanda da en az 2-3 kisiden bekliyorum insallah yanilmam :))pztesi dra gittim bende temizlenmis hersey iyi dedi stres yapmadan yola devam edicez ilk gebeliklerde boyle olup saglikli birsuru cocuk doguranlar var dedi 3 ay korunma suresi verdi sonrada 6 ay dene olmazsa gelirsin ama olucak yeterki stres yapma dedi cok iyi konustu moralim cok yerinde dondum eve agustosun 12 si dogum gunum o gun hamile olurum insallah yine allahim nasip ederse pataloji sonucu 2 haftada cikiyomus pztesi ararsin yine konusuruz sonuca gore dedi benden haberler boyle simdi biran once zaman gecsin diye beklicem sonrada tam gaz calismalara devam :))
Eki Görüntüle 668907
şimdi çift çizgi çıktı ama çatlamışmı oluyo yani yumurtalaarr ?yoksa çatlicakmı kızlar anlamıyorum şu işi
Naptin gelen giden varmiiiii
Kızlaarr nasılsınız? Kırmızılar henüz yok yarın inşallah test yapıcam ve güzel sonuç alrım. Beebeekcim güzel haberlerine çook sevindim, zaman su gibi gecicek ve inşallah 3. Aydan sonra çok güzel haberlerini alacağız
Kızlar nasılsınız ??
ben anneme geldim tam malum günler döneminde ama gelmeden önce iki gün sıkı çalışma oldu sabaha kadar yıkanmadan yattım o iki gün kasık sancım vardı hafif yumurtlama günlerimdi ama bugün kasığımda şiddetli ağrı oldu acaba döllenme sancısı olabilr mi hiç böyle yaşayan oldumu ben perşembe ve cuma ilişki yaşadım 5-6 gün oldu döllenme sancısımı diye düşündüm fikri olanlar beni aydınlatın lütfeeeen :)
Valla yarin senin haberin icinsabirsizlaniyorumm...haabide sezgiciiim varrrr
Bebegim gecmis olsun canim, Allahim once sabrini sonra guzel guzel bebislerini nasip etsin.. Bence sen kendini iyi hissediyorsan hemen basla yine calismalara, Allahim ol derse olur yine..
Cok sevindim iyi olduguna :)))
canlarım yaaaa benimle niye ilgilenmiyorsunuz ama
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?