HER AY ANNE OLMAYI UMUTLA BEKLEYENLER(Umutlarımızın çiçek açması dileğiyle)

mERHABAAAA
Güzel haberler bekliyoruz işallahhhhhhhhhh
Ben bata bir hafta kala anladım hamile olduğumu miğdem bile bulandı Alt karında bişiler oldu ha birde bir arkadaş demişti idrarım saçaklandı diye hakikaten doğru ya

Canimm benim insallah :))ben de sizi ozluyorum cok yazmadigima bakma takip ediyorum hergun sizsiz duramam guzel haberlerinizi bekliyorum senin kirmizilarin gelmediginede cok seviniyorum insallah 9 ay gelmezler de bebisin gelir kuzum benim :))

selam kızlar nasılsınız bakalım. yalnız kaldım hemen nete daldım ben. kocam dışarı çıktı ev çok boş geldi yaa

canım geçmiş olsun rabbim sağlıklı sıhatli güzel bebişler nasip eylesin inşallah hepimize..
seni anlıyorum aynısını yaşadım ben kürtaj oldum 2 ay bekle dedi doktorum benim 3 ay geçti 4 olacak neredeyse..
gerçekten beklmekte fayda var çünkü biz kendimizi anlamıyoruz hemen istiyoruz ama bu sağlıklı olmayabilir canım rahim kendi vücudun iyice toparlansın aynı şey inşallah yaşanmaz ama yaşarsan çok üzülürsün tatlım..
Allah hakkımızda hayırlısını versin ben de çok istiyorum bebiş bebiş bebiş

Aminn canim insallah:)) senin kirmizilarda gelmesinde guzel haberlerini alalim insallah :))

idrarın saçaklanması ne demektir yaaa

Aminn tatlim insallah allah kimseye yasatmasin boyle bir aciyidogru soyluyosun ben bekliyim en iyisi zaten esimde cok kiziyo asla 3 ay bitmeden olmaz diyo korkuyo yine ayni seyleri yasamaktan ben kurtaja giderken cok uzulmus arkamdan annem anlatti sonra kiyamam yaa(insallah seninde guzel haberlerini alalim bu sefer saglikla al bebecigini kucagina canim benim :))

Canlarim ben cikiyorum kocise seksenleri izlicez diye turkiye macini izletmiyorum ters ters bakmaya basladi kanali degistirmeden sirnasiyim azcik:)))hepinizi cok opuyorum sizi cok seviyorum ve guzel haberlerinizi bekliyorum insallah :)))

Bebek merhaba daha bugün yazdım bebekten haberi olan var mı ne durumda die inşallah o 3 ay çabucak geçip gidicek Allahın izniyle ve moralinin iyi olmasına çok sevindim sevgiyle morallae kal

amin cnm saoll :) benm eşimde çok üzülmüştü onlar da en az bizim kadar etkileniyor kolay değil Allah tekrar üzmesin bizleri sana da sağlığına kavuşmayı ve bebiş haberlerini almayı nasip etsin canımm

Bak işte aynen bende o ne ya demiştim

eee sonra öğrendinmi ne demekmiş

kıs tortulanma gibi bişeymi bende ilkinde öyle tortulanma görmüştüm şimdide bekliyorum bi mucize ama yok daha

benim bugün kasıklarımda gerilme ve karnımın altında sancı var yaa üşüttümmü acaba ama hiç üşümedimde hayır olsun inşallah:26:

Hapımın bitmesine 8 gün var 5 günde adet sonra başlasın çalışmalarrrrr tabi kistim giderse Allam nolur girsin nolur nolur :) bebicik die tutuşan şu kullarının sen hayırlısı ile yüzünü güldür kucaklarını boş bırakma inşallah yarabbbimmmmm akşam akşam içimden geldi amiiiiinnnnnnnn

Cimcime sen adet oldun mu ???

nasıl ya saçaklanma nasıl oluyomuş o bi söleseneee:44:

Canimm benim insallah :))ben de sizi ozluyorum cok yazmadigima bakma takip ediyorum hergun sizsiz duramam guzel haberlerinizi bekliyorum senin kirmizilarin gelmediginede cok seviniyorum insallah 9 ay gelmezler de bebisin gelir kuzum benim :))

Canımsın.. inşallah gelmezlerde bebişim gelir burdan duyururum. Rabbim cümlemizin gönlüne göre versinn öpüyorum seni sana iyi seyirlerr

nasıl tortu o nasıl oluyo pekiii

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…