- Konu Sahibi cimcimesultan
-
- #13.681
bebeğim haberlerine nasıl sevindim anlatamamO 3 ay hemencik geçer gider anlamadan kalırsın.. İnşallah yeni yaşına da hamile bir kadın olarak bebeğinle girersin kendine dikkat et emi. özletme kendini arada yaz bak
Tesekkur ederim canim benim:))aciyi veren allahim sabrini da verdi cok sukur hic gecmiycek sandigim aciyla yasamayi ogrendim ben kendimi cok iyi hissediyorum hemen baslayabilirim calismaya ama korkuyorum 3 ay dedi gecmeden olurda yine koti bisey olursa diye 3 ay beklemem belki ama 2 ay sonra baslarim zaten 19 nisana kadar iliski bile yasak 18 martta oldum kurtaj 1 ay olucak sonrada oluruna biraksammi diye de dusunmuyo degilim kafam cok karisik hayirlisi bakalim:))senin bebis de buyumus kucagina da al insallah sag salim melegini:)))
Kızlaarr nasılsınız? Kırmızılar henüz yok yarın inşallah test yapıcam ve güzel sonuç alrım. Beebeekcim güzel haberlerine çook sevindim, zaman su gibi gecicek ve inşallah 3. Aydan sonra çok güzel haberlerini alacağız
mERHABAAAA
Güzel haberler bekliyoruz işallahhhhhhhhhh
Ben bata bir hafta kala anladım hamile olduğumu miğdem bile bulandıAlt karında bişiler oldu ha birde bir arkadaş demişti idrarım saçaklandı diye hakikaten doğru ya
Valla yarin senin haberin icinsabirsizlaniyorumm...haabide sezgiciiim varrrr
canım geçmiş olsun rabbim sağlıklı sıhatli güzel bebişler nasip eylesin inşallah hepimize..
seni anlıyorum aynısını yaşadım ben kürtaj oldum 2 ay bekle dedi doktorum benim 3 ay geçti 4 olacak neredeyse..
gerçekten beklmekte fayda var çünkü biz kendimizi anlamıyoruz hemen istiyoruz ama bu sağlıklı olmayabilir canım rahim kendi vücudun iyice toparlansın aynı şey inşallah yaşanmaz ama yaşarsan çok üzülürsün tatlım..
Allah hakkımızda hayırlısını versin ben de çok istiyorumbebiş bebiş bebiş
Aminn canim insallah:)) senin kirmizilarda gelmesinde guzel haberlerini alalim insallah :))
Bak işte aynen bende o ne ya demiştimidrarın saçaklanması ne demektir yaaa
Meraba kizlarr :))beni merak ettiginiz icin tesekkur ederim iyiyim cok sukur bende sizi merak ediyorum hergun giriyorum okuyorum mutlaka hamile haberi almayi dort gozle bekliyorum en kisa zamanda da en az 2-3 kisiden bekliyorum insallah yanilmam :))pztesi dra gittim bende temizlenmis hersey iyi dedi stres yapmadan yola devam edicez ilk gebeliklerde boyle olup saglikli birsuru cocuk doguranlar var dedi 3 ay korunma suresi verdi sonrada 6 ay dene olmazsa gelirsin ama olucak yeterki stres yapma dedi cok iyi konustu moralim cok yerinde dondum eve agustosun 12 si dogum gunum o gun hamile olurum insallah yine allahim nasip ederse pataloji sonucu 2 haftada cikiyomus pztesi ararsin yine konusuruz sonuca gore dedi benden haberler boyle simdi biran once zaman gecsin diye beklicem sonrada tam gaz calismalara devam :))
Aminn tatlim insallah allah kimseye yasatmasin boyle bir aciyidogru soyluyosun ben bekliyim en iyisi zaten esimde cok kiziyo asla 3 ay bitmeden olmaz diyo korkuyo yine ayni seyleri yasamaktan ben kurtaja giderken cok uzulmus arkamdan annem anlatti sonra kiyamam yaa (insallah seninde guzel haberlerini alalim bu sefer saglikla al bebecigini kucagina canim benim :))
Bak işte aynen bende o ne ya demiştim
eee sonra öğrendinmi ne demekmiş
kıs tortulanma gibi bişeymi bende ilkinde öyle tortulanma görmüştüm şimdide bekliyorum bi mucize ama yok daha
benim bugün kasıklarımda gerilme ve karnımın altında sancı var yaa üşüttümmü acaba ama hiç üşümedimde hayır olsun inşallah:26:
Cimcime sen adet oldun mu ???
evet canım bugün 5. günümdeyim yarın akşam inşallah mesai başlıyor
mERHABAAAA
Güzel haberler bekliyoruz işallahhhhhhhhhh
Ben bata bir hafta kala anladım hamile olduğumu miğdem bile bulandıAlt karında bişiler oldu ha birde bir arkadaş demişti idrarım saçaklandı diye hakikaten doğru ya
Canimm benim insallah :))ben de sizi ozluyorum cok yazmadigima bakma takip ediyorum hergun sizsiz duramam guzel haberlerinizi bekliyorum senin kirmizilarin gelmediginede cok seviniyorum insallah 9 ay gelmezler de bebisin gelir kuzum benim :))
eee sonra öğrendinmi ne demekmiş
kıs tortulanma gibi bişeymi bende ilkinde öyle tortulanma görmüştüm şimdide bekliyorum bi mucize ama yok daha
benim bugün kasıklarımda gerilme ve karnımın altında sancı var yaa üşüttümmü acaba ama hiç üşümedimde hayır olsun inşallah:26:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?