- 3 Aralık 2011
- 8.779
- 3.069
- 248
- Konu Sahibi cimcimesultan
-
- #13.701
Oh beee hadi bakalım ii mesailer şimdiden
nasıl tortu o nasıl oluyo pekiii
ya ben onu karbonat testini yaparken farketmiştim idrarını bi kaba topluyosunya ben çay bardağına almıştım böyle içinde beyaz bişeyler dönüyodu hani posa gibi bişeyler. :26:
tühh keşke baksaydım az önce yaaneyse bidaki sıkışıklıkta bakarımm artık
hehe bak bakalım ne çıkacakhem onu sıkışmaya gerek yok ben her yaptığımda görmüştüm o posayı hatta onlar yüzünden karbonatlı çişin kabarmadığını düşünmüştüm
Tesekkur ederim canim benim:))aciyi veren allahim sabrini da verdi cok sukur hic gecmiycek sandigim aciyla yasamayi ogrendim ben kendimi cok iyi hissediyorum hemen baslayabilirim calismaya ama korkuyorum 3 ay dedi gecmeden olurda yine koti bisey olursa diye 3 ay beklemem belki ama 2 ay sonra baslarim zaten 19 nisana kadar iliski bile yasak 18 martta oldum kurtaj 1 ay olucak sonrada oluruna biraksammi diye de dusunmuyo degilim kafam cok karisik hayirlisi bakalim:))senin bebis de buyumus kucagina da al insallah sag salim melegini:)))
ama sıkışmazzan çişim gelmes kiiibolbol su içimde sıkışayım bali ee sonra hamile olduğunu mu öğrendin ?? ben de yapmıştım o karbonatı kabarmamıştı. demekki ozaman tortularım yokmuş olsa görürdüm peki bu saçaklanma nasıl oluyomuş katelyanın dediği biliyomusun onu
kahve iç türk kahvesi o bende çok çabuk getiriyoevet canım 18 şubatta doktora gittiğim gün hastaneden gelince karbonat testi yaptım ama kabarmadı yinede tortu vardı sonra 19 şubatta test sonucumu aldım doktordan ve 5 haftalık hamileydim yani karbonat bende fos çıktı
saçaklanmayı bende merak ediyorum katelya gelsede aydınlatsa bizi
Gizosss daha catlamamis testi yaptiginda. 24 saat icinde catlicakk bu gece muhakkksk mik mik...yarindaaa
bende geldiiimmm kızlaar kimsenin kocişi yok bu akşam heraldee
cimcimeeemm okudum yazdıklarını denemekte fayda var valla hepsiniii
Kizlar bu karbonat testini yeni duydum o nedir, niye ne zaman yapilir ?:44:
bende geldiiimmm kızlaar kimsenin kocişi yok bu akşam heraldee
cimcimeeemm okudum yazdıklarını denemekte fayda var valla hepsiniii
TIRT bi gebelik testi idrarını kaba koyuyosun sonra üstüne bi kaşık karbonat atıyosun kabarırsa hamilesin dibe çökerse değilsinKizlar bu karbonat testini yeni duydum o nedir, niye ne zaman yapilir ?:44:
iyi akşamlar kızlar nasılsınız......ben çok heyecanlıyım yarın doktora gidicem bebeğimin kalp atışını duymak için inş.bir sorun olmaz her şey güzel geçer:))))
aaaa sen yap bakalım bende doğru çıkmadı sende nasıl çıkacak
şimcik şekerim temiz bi kaba idrarını topluyosun sonra üstüne 1 tatlı kaşığı karbonat döküyosun foşş diye kabarır köpüklenirse hamilesin ama löp diye dibe çökerse hamile değilsin demekmiş kocakarı testi yani. ben hamileyken denedim bende kabarmadı bide sen dene bakalım
valla şekerim benim kocam arkadaslarıyla buluşmaya gitti
ben denemeyi düşünüyorum ama bakalım nasipp
iyi akşamlar kızlar nasılsınız......ben çok heyecanlıyım yarın doktora gidicem bebeğimin kalp atışını duymak için inş.bir sorun olmaz her şey güzel geçer:))))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?