HER AY ANNE OLMAYI UMUTLA BEKLEYENLER(Umutlarımızın çiçek açması dileğiyle)

tühh keşke baksaydım az önce yaa neyse bidaki sıkışıklıkta bakarımm artık

hehe bak bakalım ne çıkacak hem onu sıkışmaya gerek yok ben her yaptığımda görmüştüm o posayı hatta onlar yüzünden karbonatlı çişin kabarmadığını düşünmüştüm

hehe bak bakalım ne çıkacak hem onu sıkışmaya gerek yok ben her yaptığımda görmüştüm o posayı hatta onlar yüzünden karbonatlı çişin kabarmadığını düşünmüştüm

ama sıkışmazzan çişim gelmes kiii bolbol su içimde sıkışayım bali ee sonra hamile olduğunu mu öğrendin ?? ben de yapmıştım o karbonatı kabarmamıştı. demekki ozaman tortularım yokmuş olsa görürdüm peki bu saçaklanma nasıl oluyomuş katelyanın dediği biliyomusun onu

Kızlar hamile kalmak için duyduğum yöntemleri sizle paylaşmak istiyorum gebe kalanların olacağına inanıyorum.

1.İlişkiden sonra ayaklarını 30 dk duvara kaldırın,daha sonra sağ tarafınıza cenin pozisyonunda(ayaklar karına çekilerek)3-4 saat yatın inşallah gebe kalırsınız.(tek bi sefer yapıp gebe kalan var)

2.41 gün Meryem suresini okuyun,adet olursanız başkası okusun.41 gün sonunda 3 gün tutabilirseniz oruç tutun.İnşallah gebe kalırsınız.(bu yolla 2.çocuğuna gebe kalanı biliyorum)

3.Çocuğu olmayan bir kadın, yedi gün oruç tutup iftar vaktinde "Yâ Musavvir, Ya Bari, Ya Hâlik" isimlerini su üzerine 21 kere okuyup üfürse ve o sudan iftar eylese Cenab-ı hak bu isimlerin hürmetine makbul bir çocuk ihsan eder."

4.Hz.Zekeriya'nın duasını bol bol edin.(tüp bebek tedavisinda umutsuz olan bile yapmış,tutmuş)

5.İlişkiden sonra kalçanızın altına yastık koyup 30 dk yatın.

6.İlişkiden hemen sonra kalkmayın yatın.

7.Kafanıza takmayın,takmayı bıraktığınız anda gebe kalırsınız inşallah.(En garanti yöntem )

Aklıma gelen yöntemler bunlar yine duyarsam,okursam yazarım.Birde umudunuzu yitirmeyin diye bir anektot;

Bir gün Hz. Musa sahabelerine vaaz verirken yandaşlarından biri daha doğrusu karı koca çıkıp soruyor "Ya musa Allah (C.C) ile konuşurmusun bizim bu zamana kadar çocuğumuz olmadı.Allah (C.C) e sorarmısın bizim çocuğumuz olacak mı?"Neyse Musa konuşuyor soruyor Allah (C.C) diyorki:"Ya Musa söyle onlara hiç bir zaman döl tutmayacaklar" Musa bunu çifte anlatıyor boyunları bükük kabul edip dönüyorlar,aradan 5 yıl kadar geçiyor yine böyle bir toplantıda Musa bir bakıyor bu çift yanlarında 4 yaşlarında bir çocukla toplantıda.Sonra Musa Allah (C.C) ile konuşuyor: " Yarabbi,hani sen bana bu çift hiç bir zaman döl tutmayacak demiştin ama onların çocuğu olmuş" diyor Allah (C.C) de diyorki:" Evet ya Musa ben sana öyle dedim gerçektende onlarında alın yazısında bir evlat sahibi olmak yoktu ama onlar buna rağmen bunu bile bile benden ümitlerini kesmediler isyan etmediler dua ettiler bende verdim" diyor.

Cok sevindim hayatim 2 ay nedir goz acip kapayincaya kadar gecer. Sen saglikli olda geri bos dedigin gibi belki en dogrusu en az iki kez adetini gor bu arada sogan urude yap bence icin guzece temizlensin hazirlansin bebise.. Hadi bakalim hayirlisi, bizde cok sukur suana kadar hersey normal buyuyoruz teyzelerinin dualariyla.. Rabbim isteyen herkesin sesini duysun ins..

kahve iç türk kahvesi o bende çok çabuk getiriyo evet canım 18 şubatta doktora gittiğim gün hastaneden gelince karbonat testi yaptım ama kabarmadı yinede tortu vardı sonra 19 şubatta test sonucumu aldım doktordan ve 5 haftalık hamileydim yani karbonat bende fos çıktı
saçaklanmayı bende merak ediyorum katelya gelsede aydınlatsa bizi

kızlar ben 2 yıllık evliyim ve son 1 yıldır korunmuyoruz..klomenden tutun gonafen,serephone herşey kullandım..sonra rahim filmi çektirdim temzi çıktı tüplerim açık..olmadı sonra aşılama oldum oda olmadıı neden sizcee piskolojik tamameen kafaya fazla takmamdan..neyse ben saddete gelim GEÇEN KUAFÖRDE Bİ BAYANIN 7 YIL ÇOCUĞU OLMAMIŞ VE ONA HAMİLE KALAN Bİ BAYAN ;1 ÇAY K.POLEN TOZU VE 1ÇAY K.BAL AÇKARNINA HER SABAH YEMİŞ VE YARISINA GELMEDEN HAMİLE KALMIŞ TABİ BU KÜRDEN 3 KİŞİ SIRAYLA HAMİLE KALMIŞ ONDAN SONRA..BEN BUNU DUYAR DUYMAZ HEMEN AKTARCIYA GİTTİM VE ALDIM FİYATTIDA ÇOK UYGUN AYRICA BEN BUNA DİĞERLERİNDEN DAHA ÇOK İNANDIM(isterseniz polen tozunuda internetten araştırın nekadar yararlı bi besin olduğunu göreceksiniz) ..ben bunu 1 hafta oldu kullanmaya başlayalı dayanamadım sizinle paylaşmak istedim belki sizin metabolizmanız buna daha hızlı tepki veriri diye hiç belli olmaz ayrıcaa kızlar ayağınızı sıcak tutmaya çalışın ..AYRICA babaanemgilin 2 çocuktan sonra bidaha çocuğu olmuyomuş taki ELMA YAĞINI (aynı zamanda ada yağı diye bilinen)bir pamuğa sürüp bide sıvıyağına batırıp kiloduna koyup öyle 2-3 sefer yaptıkatn sonra aşırı derece akıntısı olmuş meğerse tüplerdeki ve rahimdeki iltihapı akıtmış üşütmeyi almış ve ondan sonra tekrar hamile kalmış..ben onuda yaptım adet sancımı yoketi zaten oda karnını çok ısıtıyo ..a.s..KIZLAR UMARIM BU YAZDIKLARIM SİZE FAYDASI DOKUNUR HAYIRLISI OLUR HEPİMİZ İÇİN​

Kizlar bu karbonat testini yeni duydum o nedir, niye ne zaman yapilir ?:44:

bende geldiiimmm kızlaar kimsenin kocişi yok bu akşam heraldee

cimcimeeemm okudum yazdıklarını denemekte fayda var valla hepsiniii

Benimki evde ama ben konusmuyorum, dun maca gitti 8.30 mac bitti adam gece 1 taksiyle dondu eve neymis icmismis arkadaslariyla .. Ben doktora gitmisim rapor almisim eve erken gelmisim sanki maca gitti yetmiyor birde icim geliyor ertesi gun eve anca.. Gece bagrindim cagrindim, yatti salonda sabah ise gitti, gun icinede seni seviyom fln diye mesaj atiyor, eve gelirkende benim sevdigim sekerlemelerden almis aldim kutuyu firlattim bir daha getirdi bir daha firlattim tek kelime etmedim. Simdi o salonda ben yatak odasinda .. Zaten yataktan hic cikmadim bgn kahvaltimida yemegimide hazirlayip yatakta yedim, evi afedersiniz bk goturuyor mutfagim darmadagin camasirlar birikti hiccc umrumda degil biktik bu adamin soz tutmama huyundan 1 degil 2 degil ne zaman 1 2 saat arkadaslarima ugrucam dese ertesi gun eve geliyor

Kizlar bu karbonat testini yeni duydum o nedir, niye ne zaman yapilir ?:44:

aaaa sen yap bakalım bende doğru çıkmadı sende nasıl çıkacak
şimcik şekerim temiz bi kaba idrarını topluyosun sonra üstüne 1 tatlı kaşığı karbonat döküyosun foşş diye kabarır köpüklenirse hamilesin ama löp diye dibe çökerse hamile değilsin demekmiş kocakarı testi yani. ben hamileyken denedim bende kabarmadı bide sen dene bakalım

bende geldiiimmm kızlaar kimsenin kocişi yok bu akşam heraldee

cimcimeeemm okudum yazdıklarını denemekte fayda var valla hepsiniii

valla şekerim benim kocam arkadaslarıyla buluşmaya gitti
ben denemeyi düşünüyorum ama bakalım nasipp

iyi akşamlar kızlar nasılsınız......ben çok heyecanlıyım yarın doktora gidicem bebeğimin kalp atışını duymak için inş.bir sorun olmaz her şey güzel geçer:))))

iyi akşamlar kızlar nasılsınız......ben çok heyecanlıyım yarın doktora gidicem bebeğimin kalp atışını duymak için inş.bir sorun olmaz her şey güzel geçer:))))

canım inşallah hayırlı haberlerle gelirsin yüreğini ferah tut sorun çıkmasın

Canim bakalim yarin deniyim o zaman sabah idrarimla nasilsa gebelik testiymis usullere uygun olsun

Ins iyi haberlerle donersin canim dualarimizseninle hadi hayirlisi .. Ahh bir duysan sanki dunyalar senin o zaman inaniyorsun bir can daha tasidigina :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…