HER AY ANNE OLMAYI UMUTLA BEKLEYENLER(Umutlarımızın çiçek açması dileğiyle)

iyi akşamlar kızlar nasılsınız......ben çok heyecanlıyım yarın doktora gidicem bebeğimin kalp atışını duymak için inş.bir sorun olmaz her şey güzel geçer:))))

Ins iyi haberlerle donersin canim dualarimiz seninle hadi hayirlisi .. Ahh bir duysan sanki dunyalar senin o zaman inaniyorsun bir can daha tasidigina :))

aa yuh hamile eşinii evde bırakıp dışarda sabahlaması hoş bi durum değil ama sanırım bu da yeni bi durum değil alışık olman lazım bebeğim 4 yıldıırr :)
ama sen şu dönemlerinde birakma bence gitmesiin biyere tek kalamam de midem bulanıyo de naz yap bebek doğduğunda 1-2 evde kalır yine aynı şeyler olursa sıkıntı daha da büyür.eli maşalı olmak lazım biraz süründür barış sonra yazıkk kocalarımıza üzülüyorumda bazen küstüğümde

benimkide diğer mağazasına gitti çalışıyo garibim :)

Ahh canim neler yaptim valla hic bir arkadasiyla gorusemiyor ben yasakladim diye sadece iki arkadasi var onlarda coluk cocuk fln cikmiyolar disari fln pek.. Bakma benim adamda ayda bir belki yapiyor boyle her seferinde soz erken gelcem diyor sonra arayinca ama israr ettiler bilmem ne .. Napiyim mahalle arkadaslarindan kurtulsak futbol arkadasari onlardanda kurtulduk cok sukur simdi is arkadaslari offf offf ... En kotusude benim hic arkadasim yok belki o disardayken benmde iki cift laf edicek ziyaretine gidicek bir aradasim olsa boyle olmaz, cunku onceden byle bir insan degildim tabi onunda hakki arada arkadaslariyla bulusup erkek erkege muhabet edip icmek ama napalim burdaki hic bir afedersiniz srtkten arkadas olmuyor iste... Offfff kizlar offffffffffffffffff

o zaman şimdilik üstüne gitme canım zaten bebek doğduğunda çık desende çıkmaz son demleri bırak çıksın iyice alsın hevesini.evet insan ihtiyaç duyuyo başkalarıyla konuşmaya ki sen bilmediğin biyerdesin eminim kolay değildir ama biz varııızz :):)
senin iş arkadaşların nasıll hiç sağlam olan yokmuu ?

ayy cidden iyi oluyomuş böyle akşamın tadı bi farklı

aynen yaa bide uyku bastırdıki sorma şimdi benim herif arkadaslarıyla içecek bu akşam. hazır o yokken horlama seside yokken bikaç saat uyusam sakin sakin ne iyi olur gelirse horlamıyo kükrüyo mübarek adam haliyle bende kulağımın dibindeki sinekten rahatsızo luyorum onun sesine hiç uyuyamıyorum

ahahahbenimki çok değilde aşırı yorgun olduğunda çok derin nefes alıyo dürtüyorum kolundan susuyo hemenvur bişey yap susar hemenn

Yok be canim, burdakilerin akli fikri gezssin icsin eglensin.. O parti senin bu parti benim .. Bir tane turk arkadas var onunda karisi cek kizlari var iki yasinda ama iste ole her dedignde gidemiyorsunzaten evlerimizde uzak biraz zaten ole is yerindeki gibi muhabette edemiyoz ne lsa eslerimiz turkce bilmiyor, belki kiz benim gibi turk olsaydi baska olurdu ama olmuyor iste..

ahahahbenimki çok değilde aşırı yorgun olduğunda çok derin nefes alıyo dürtüyorum kolundan susuyo hemenvur bişey yap susar hemenn

yok anam benimkine vurmak fayda etmiyo içtiği zaman çok horluyo istersen üzerine çık tepin yine susturamazsın yataktan kalkıyorum susuyo tam yavaşça yatıyorum hooop yine başlıyo horlamaya bana garezi var başka odaya geçiyorum bu seferde gece yarısı uyanıp yanıma geliyo tek kişilik koltukta 2 kişi yatmaya çalışıyoruz sonra

Ayy canim, uyu sen o zaman bende karanlikta sesizlikte uyumayi severim benim adamda ila bir icin tv fln bisi acik olcak.. Valla benimki sadece cok yorgun olursa yada sarhosken horlar , ben bir iterim yatagin kiyisina yorgansiz soguktan usuyince sesi kisilir

bu sitedeki muhabbetler cok güzel kesfettiğimden beri hergün giriyorum halinden anlayan insanları olması okudukca konustukca rahatlatıyo insanı hani bi laf varya eşekten düşmüşün halinden eşekten düşmüş anlar diye o hesap :)))

Allahtan çalışıyosun varya yoksa kafayı yerdin evde düşün düşün bunları.bebeğin doğsun kimseyi aramassıınn zaten sabret biraz daha bu kadar yıl dayanmışsın.sonra o büyür okulu vs derken arkadaşlarının aileleriyle tanışma etme derken hoop bi bakmışsın neler değişmiş :)

komikmiş seninki ahahahhaiçirme sende benimkinin en sevdiğim huyu bikere içmiş kaza yapmış o gündür hiç içmez :)
düğünde bide balayında tatilde içmiştik ama eve asla içkili gelemez sokmam yanii neden evde içilmesine karşıyım yada içip eve gelmesine onuda söyliyim çocukken babam hep içer içer içer gelip anneme aşırı şiddet uygulardı o yüzden yoksa yanlış anlaşılmasın :)çocukluğuma inmek lazım yani

cok doğru söylüyorsun arkadaşım kimse art niyet aramadan herşeyini paylaşyor burada ve rahatlıyor.bağlmlı olduk buraya resmen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…