- Konu Sahibi cimcimesultan
-
- #13.721
iyi akşamlar kızlar nasılsınız......ben çok heyecanlıyım yarın doktora gidicem bebeğimin kalp atışını duymak için inş.bir sorun olmaz her şey güzel geçer:))))
Benimki evde ama ben konusmuyorum, dun maca gitti 8.30 mac bitti adam gece 1 taksiyle dondu eve neymis icmismis arkadaslariyla .. Ben doktora gitmisim rapor almisim eve erken gelmisim sanki maca gitti yetmiyor birde icim geliyor ertesi gun eve anca.. Gece bagrindim cagrindim, yatti salonda sabah ise gitti, gun icinede seni seviyom fln diye mesaj atiyor, eve gelirkende benim sevdigim sekerlemelerden almis aldim kutuyu firlattim bir daha getirdi bir daha firlattim tek kelime etmedim. Simdi o salonda ben yatak odasinda .. Zaten yataktan hic cikmadim bgn kahvaltimida yemegimide hazirlayip yatakta yedim, evi afedersiniz bk goturuyor mutfagim darmadagin camasirlar birikti hiccc umrumda degil biktik bu adamin soz tutmama huyundan 1 degil 2 degil ne zaman 1 2 saat arkadaslarima ugrucam dese ertesi gun eve geliyor
canım inşallah hayırlı haberlerle gelirsin yüreğini ferah tut sorun çıkmasın
Canim bakalim yarin deniyim o zaman sabah idrarimla nasilsa gebelik testiymis usullere uygun olsun
aaaa sen yap bakalım bende doğru çıkmadı sende nasıl çıkacak
şimcik şekerim temiz bi kaba idrarını topluyosun sonra üstüne 1 tatlı kaşığı karbonat döküyosun foşş diye kabarır köpüklenirse hamilesin ama löp diye dibe çökerse hamile değilsin demekmiş kocakarı testi yani. ben hamileyken denedim bende kabarmadı bide sen dene bakalım
valla şekerim benim kocam arkadaslarıyla buluşmaya gitti
ben denemeyi düşünüyorum ama bakalım nasipp
inş.canım.....bu arada seninle evlenme günlerimiz arasında 1 gün var:)))
Ins iyi haberlerle donersin canim dualarimiz seninle hadi hayirlisi .. Ahh bir duysan sanki dunyalar senin o zaman inaniyorsun bir can daha tasidigina :))
benimkide diğer mağazasına gitti çalışıyo garibim :)
bu akşam kız kıza takılıyoruz planlasak denk gelmez hadi pijama partisine
aa yuh hamile eşinii evde bırakıp dışarda sabahlaması hoş bi durum değil ama sanırım bu da yeni bi durum değil alışık olman lazım bebeğim 4 yıldıırr :)
ama sen şu dönemlerinde birakma bence gitmesiin biyere tek kalamam de midem bulanıyo de naz yap bebek doğduğunda 1-2 evde kalır yine aynı şeyler olursa sıkıntı daha da büyür.eli maşalı olmak lazım biraz süründür barış sonra yazıkk kocalarımıza üzülüyorumda bazen küstüğümde
Ahh canim neler yaptim valla hic bir arkadasiyla gorusemiyor ben yasakladim diye sadece iki arkadasi var onlarda coluk cocuk fln cikmiyolar disari fln pek.. Bakma benim adamda ayda bir belki yapiyor boyle her seferinde soz erken gelcem diyor sonra arayinca ama israr ettiler bilmem ne .. Napiyim mahalle arkadaslarindan kurtulsak futbol arkadasari onlardanda kurtulduk cok sukur simdi is arkadaslari offf offf ... En kotusude benim hic arkadasim yok belki o disardayken benmde iki cift laf edicek ziyaretine gidicek bir aradasim olsa boyle olmaz, cunku onceden byle bir insan degildim tabi onunda hakki arada arkadaslariyla bulusup erkek erkege muhabet edip icmek ama napalim burdaki hic bir afedersiniz srtkten arkadas olmuyor iste... Offfff kizlar offffffffffffffffff
ayy cidden iyi oluyomuş böyle akşamın tadı bi farklı
aynen yaa bide uyku bastırdıki sorma şimdi benim herif arkadaslarıyla içecek bu akşam. hazır o yokken horlama seside yokken bikaç saat uyusam sakin sakin ne iyi olur gelirse horlamıyo kükrüyo mübarek adam haliyle bende kulağımın dibindeki sinekten rahatsızo luyorum onun sesine hiç uyuyamıyorum
o zaman şimdilik üstüne gitme canım zaten bebek doğduğunda çık desende çıkmaz son demleri bırak çıksın iyice alsın hevesini.evet insan ihtiyaç duyuyo başkalarıyla konuşmaya ki sen bilmediğin biyerdesin eminim kolay değildir ama biz varııızz :):)
senin iş arkadaşların nasıll hiç sağlam olan yokmuu ?
ahahahbenimki çok değilde aşırı yorgun olduğunda çok derin nefes alıyo dürtüyorum kolundan susuyo hemen vur bişey yap susar hemenn
aynen yaa bide uyku bastırdıki sorma şimdi benim herif arkadaslarıyla içecek bu akşam. hazır o yokken horlama seside yokken bikaç saat uyusam sakin sakin ne iyi olur gelirse horlamıyo kükrüyo mübarek adam haliyle bende kulağımın dibindeki sinekten rahatsızo luyorum onun sesine hiç uyuyamıyorum
Yok be canim, burdakilerin akli fikri gezssin icsin eglensin.. O parti senin bu parti benim .. Bir tane turk arkadas var onunda karisi cek kizlari var iki yasinda ama iste ole her dedignde gidemiyorsunzaten evlerimizde uzak biraz zaten ole is yerindeki gibi muhabette edemiyoz ne lsa eslerimiz turkce bilmiyor, belki kiz benim gibi turk olsaydi baska olurdu ama olmuyor iste..
yok anam benimkine vurmak fayda etmiyo içtiği zaman çok horluyo istersen üzerine çık tepin yine susturamazsın yataktan kalkıyorum susuyo tam yavaşça yatıyorum hooop yine başlıyo horlamaya bana garezi varbaşka odaya geçiyorum bu seferde gece yarısı uyanıp yanıma geliyo tek kişilik koltukta 2 kişi yatmaya çalışıyoruz sonra
bu sitedeki muhabbetler cok güzel kesfettiğimden beri hergün giriyorum halinden anlayan insanları olması okudukca konustukca rahatlatıyo insanı hani bi laf varya eşekten düşmüşün halinden eşekten düşmüş anlar diye o hesap :)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?