HER AY ANNE OLMAYI UMUTLA BEKLEYENLER(Umutlarımızın çiçek açması dileğiyle)

Ins dedigin gibi olur canim, aslinda cok korkuyorum bir yandanda cocugun okulu doktoru nasil basedicem arkadaslarinin ailelerini nasil tanicam guvencem burda aile farkli bizim gibi degiller aile deniyor adina ama degiller.. ((((

bende karanlık ve serinde uyumayı severim migren olunca zaten seste uyuyamıyo insan benimkide yorgunken ve içince horlar sarhoşken çok iyi oluyo hiç sesi çıkmıyo

benimkide ehliyetini kaptırdı 5 sene cezalı şuan temmuzda 5 yıl dolacak ondan alkollü direksiyona geçmez bana verir yada arkadaslarına verir. bu akşam giderkende arkadasına şart koşuyo gelirim ama arabayı sen kullanırsan diye. iyi bişey ama sırf ehliyetini tekrar kaptırırsa bu sefer 2 sene alamayacak diye korkuyo

ben çok korkuyorum ya öğrenemiyorumm
eşim öğretmeyi denedi gece frene bas dedi aşağı eğildim araba gidiyo ama o sırada freni arıyodum hangisiydii ya falan derken çarptım

eşim öğretmeyi denedi gece frene bas dedi aşağı eğildim araba gidiyo ama o sırada freni arıyodum hangisiydii ya falan derken çarptım

korkucak birşey yok aslında ben kullanıyorsam dünyada herkez kullanır.bi anlık cesaretle oluyor sonrada alışıyorsun aslında..

korkularının üstüne gitmen lazım şekerim yoksa öğrenemezsin bende 4 sene önce kaza yaptım ehliyetimi yeni almıştım hatta 6 ay ehliyetsiz gezdim hiç polise yakalanmadım tam ehliyetimi bastırdım eve dönüyorum bi kaza yaptım 3 arabayı pert ettim hatta gelen trafik polisi beni tanıyodu cimcime biz sana daha 10 dk önce vermedikmi ehliyetini ne çabuk test ettin dedi bende o gün çok korkmuştum ama babam korkularının üstüne git yoksa asla öğrenemezsin dedi zorladı iyiki zorlamış yoksa bende direksiyona oturamazdım

korkucak birşey yok aslında ben kullanıyorsam dünyada herkez kullanır.bi anlık cesaretle oluyor sonrada alışıyorsun aslında..

yaza ders alcam canım inş beceririm:)

ay bilmiyorum panik oluyorum otomatik alcaz zaten bana o da okulu bitirirsem diploma hediyesiymiş aahha dedim yandık ömrü billah bekleriz artık bu okul bitmez çünkü bilemiyorum nolur yaza

nasıl yanii anladığım gibii herkes herşeye açıkmı :44:

Yani soyle soyliyim bir adamin arkadasinin karisiyla zaten cocuklar 6 7 yasina gelene kadar pek evlenen yok birlikte yasiyolar, oturup bir kac kadeh icip sohbet etmesi cok normal zaten bulusmalarde tokalasmalar fln kasi cins birbirini dudagindan ope hep yasli genc farketmez.. Ben ilk sene cok cektim bu onlara gore basit seylerden Allahtan benim adam anladi yukarda Allah var bir daha hic boyle bisi yapmadi .. Neyse durum cok farkli burda , kiskanmamak elde degil yani ..

kııııız o nasıl şey öyleeeee
kocamın dudaklarını zımparalarım beee
Allah sana sabır versin canım çok farklı bir kültürde farklı biriyle evlisin işin çok zor.
peki ailen nasıl karşıladı yabancıyla evlenmek istemeni. nasıl ikna ettin onları

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…