- Konu Sahibi cimcimesultan
-
- #13.741
bu sitedeki muhabbetler cok güzel kesfettiğimden beri hergün giriyorum halinden anlayan insanları olması okudukca konustukca rahatlatıyo insanı hani bi laf varya eşekten düşmüşün halinden eşekten düşmüş anlar diye o hesap :)))
cok doğru söylüyorsun arkadaşım kimse art niyet aramadan herşeyini paylaşyor burada ve rahatlıyor.bağlmlı olduk buraya resmen
hoşgeldin canımmm :)
neymiş derdin bakalıım :)
Allahtan çalışıyosun varya yoksa kafayı yerdin evde düşün düşün bunları.bebeğin doğsun kimseyi aramassıınn zaten sabret biraz daha bu kadar yıl dayanmışsın.sonra o büyür okulu vs derken arkadaşlarının aileleriyle tanışma etme derken hoop bi bakmışsın neler değişmiş :)
komikmiş seninki ahahahhaiçirme sende benimkinin en sevdiğim huyu bikere içmiş kaza yapmış o gündür hiç içmez :)
düğünde bide balayında tatilde içmiştik ama eve asla içkili gelemez sokmam yanii neden evde içilmesine karşıyım yada içip eve gelmesine onuda söyliyim çocukken babam hep içer içer içer gelip anneme aşırı şiddet uygulardı o yüzden yoksa yanlış anlaşılmasın :)çocukluğuma inmek lazım yani
dertler aynı canım ilk gebeliğim düşükle sonuclandı ikinci için çalışmalar içerisindeyiz bian önce bebiş istiyoruz :)
valla aynen sitenin müdavimi olduk Allah siteyi kurandan razı olsun diyelim :))
Ayy canim, uyu sen o zaman bende karanlikta sesizlikte uyumayi severim benim adamda ila bir icin tv fln bisi acik olcak.. Valla benimki sadece cok yorgun olursa yada sarhosken horlar , ben bir iterim yatagin kiyisina yorgansiz soguktan usuyince sesi kisilir
komikmiş seninki ahahahhaiçirme sende benimkinin en sevdiğim huyu bikere içmiş kaza yapmış o gündür hiç içmez :)
düğünde bide balayında tatilde içmiştik ama eve asla içkili gelemez sokmam yanii neden evde içilmesine karşıyım yada içip eve gelmesine onuda söyliyim çocukken babam hep içer içer içer gelip anneme aşırı şiddet uygulardı o yüzden yoksa yanlış anlaşılmasın :)çocukluğuma inmek lazım yani
Ins dedigin gibi olur canim, aslinda cok korkuyorum bir yandanda cocugun okulu doktoru nasil basedicem arkadaslarinin ailelerini nasil tanicam guvencem burda aile farkli bizim gibi degiller aile deniyor adina ama degiller..((((
olcak olcak azimliyiz bu ay çok çalışıyoruuz
bende karanlık ve serinde uyumayı severim migren olunca zaten seste uyuyamıyo insan benimkide yorgunken ve içince horlar sarhoşken çok iyi oluyo hiç sesi çıkmıyo
benimkide ehliyetini kaptırdı 5 sene cezalı şuan temmuzda 5 yıl dolacak ondan alkollü direksiyona geçmez bana verir yada arkadaslarına verir. bu akşam giderkende arkadasına şart koşuyo gelirim ama arabayı sen kullanırsan diye. iyi bişey ama sırf ehliyetini tekrar kaptırırsa bu sefer 2 sene alamayacak diye korkuyo
olcak olcak azimliyiz bu ay çok çalışıyoruuz
ben çok korkuyorum ya öğrenemiyorumm
eşim öğretmeyi denedi gece frene bas dedi aşağı eğildim araba gidiyo ama o sırada freni arıyodum hangisiydii ya falan derken çarptım
ben çok korkuyorum ya öğrenemiyorumm
eşim öğretmeyi denedi gece frene bas dedi aşağı eğildim araba gidiyo ama o sırada freni arıyodum hangisiydii ya falan derken çarptım
valla bu konuda en azimlimiz gizem... :)))))))seni gördükçe insanın daha cok cocuk isteyesi geliyor şekerim...
korkucak birşey yok aslında ben kullanıyorsam dünyada herkez kullanır.bi anlık cesaretle oluyor sonrada alışıyorsun aslında..
korkularının üstüne gitmen lazım şekerim yoksa öğrenemezsin bende 4 sene önce kaza yaptım ehliyetimi yeni almıştım hatta 6 ay ehliyetsiz gezdim hiç polise yakalanmadım tam ehliyetimi bastırdım eve dönüyorum bi kaza yaptım 3 arabayı pert ettimhatta gelen trafik polisi beni tanıyodu cimcime biz sana daha 10 dk önce vermedikmi ehliyetini ne çabuk test ettin dedi bende o gün çok korkmuştum ama babam korkularının üstüne git yoksa asla öğrenemezsin dedi zorladı iyiki zorlamış yoksa bende direksiyona oturamazdım
nasıl yanii anladığım gibii herkes herşeye açıkmı :44:
isteyin isteyin fazla istek göz çıkarmaz
azimle s*çan taşı bile deler hatunlarım napalım valla bi bebek gelsin 9 ay mikmikin m'si bile gelmesin bizim eve
azimle s*çan taşı bile deler hatunlarım napalım valla bi bebek gelsin 9 ay mikmikin m'si bile gelmesin bizim eve
Yani soyle soyliyim bir adamin arkadasinin karisiyla zaten cocuklar 6 7 yasina gelene kadar pek evlenen yok birlikte yasiyolar, oturup bir kac kadeh icip sohbet etmesi cok normal zaten bulusmalarde tokalasmalar fln kasi cins birbirini dudagindan ope hep yasli genc farketmez.. Ben ilk sene cok cektim bu onlara gore basit seylerden Allahtan benim adam anladi yukarda Allah var bir daha hic boyle bisi yapmadi .. Neyse durum cok farkli burda , kiskanmamak elde degil yani ..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?