- Konu Sahibi cimcimesultan
-
- #13.761
yaza ders alcam canım inş beceririm:)
ay bilmiyorum panik oluyorum otomatik alcaz zaten bana o da okulu bitirirsem diploma hediyesiymiş aahha dedim yandık ömrü billah bekleriz artık bu okul bitmez çünkü bilemiyorum nolur yaza
Yani soyle soyliyim bir adamin arkadasinin karisiyla zaten cocuklar 6 7 yasina gelene kadar pek evlenen yok birlikte yasiyolar, oturup bir kac kadeh icip sohbet etmesi cok normal zaten bulusmalarde tokalasmalar fln kasi cins birbirini dudagindan ope hep yasli genc farketmez.. Ben ilk sene cok cektim bu onlara gore basit seylerden Allahtan benim adam anladi yukarda Allah var bir daha hic boyle bisi yapmadi .. Neyse durum cok farkli burda , kiskanmamak elde degil yani ..
o zamanda senin hormonların isticek ama kocan korkudan olmaz dicek
aynen cok doğru söyledin şu sıpalar bi gelsin 2sene yok yapmıcam hiç bişi bıktım yahu kilo verdim valllaaa
ilahi gizem hiç gülücügüm yoktu ama cok haklısın azim her işin bası
kııııız o nasıl şey öyleeeee
kocamın dudaklarını zımparalarım beee
Allah sana sabır versin canım çok farklı bir kültürde farklı biriyle evlisin işin çok zor.
peki ailen nasıl karşıladı yabancıyla evlenmek istemeni. nasıl ikna ettin onları
yahuu otomatik olmassa olmaz zaten..en basiti otomatik düz vitesle 1yıl uğraştım olmadı otomatiği aldığımız gün trafiğe cıktım
kııııız o nasıl şey öyleeeee
kocamın dudaklarını zımparalarım beee
Allah sana sabır versin canım çok farklı bir kültürde farklı biriyle evlisin işin çok zor.
peki ailen nasıl karşıladı yabancıyla evlenmek istemeni. nasıl ikna ettin onları
aa ciddenmi ben kesin bu yaz öğreniyim o zaman :)
Istiyorum seviyorum dedim, napsinlar, annem kacarim fln diye korktu herhalde zaten o zamanlar ingilterede ogrenciydim :)))
kız allah seni kahretmesin akşam akşam beni öldürdün gülmekten zımparalamak ii fikir vallaa ...........
aa ciddenmi ben kesin bu yaz öğreniyim o zaman :)
kıııııııııııııııııızzzzzzzzzzzzz tabi zaten gaz fren başka bişi yokzamanla alışıyorsun.önemli olan vites oda olmayınca sorun yok tabiki...
oha şok oldum geniş mezheplilik yani bilemiyorum sana bana tabiki ters bunlar ama her dil her din ayrı saygı duymak görmezden gelmek lazım Allahtan seninki anlamış durumu anlamayadabilirdii şükret tatlımm valla Allah mutluluğunuzu huzurunuzu hiç bozmasın inşş :)
tabi şekerm yapcak bişey yok napalım yaniii mikmikte mikmik bu iş başka türlü olmuyo
öyle valla yaparım bilir
kıs otomatik viteste ne var gaza bas gitsin frene bas dursun debriyaj denen fazlalık yok tek ayak kullanıyosun akülü araba gibi
Istiyorum seviyorum dedim, napsinlar, annem kacarim fln diye korktu herhalde zaten o zamanlar ingilterede ogrenciydim :)))
kız allah seni kahretmesin akşam akşam beni öldürdün gülmekten zımparalamak ii fikir vallaa ...........
istanbuldamısın sen öğretsene bana valla uslu öğrenci olurum ahaha
ee düğün falan nasıl oldu ailenmi geldi prag'a canıımmm kaç yaşında evlendin bide
şekerim ankaradayım yahu..ama öyle derse falan gerek yok cok kolay ve rahatt
Canim dugunumde bizden kimse yoktu, kendi dugunume 4 gun kala 15 gunluk turistik vizeyle anca gelebildim, 4 ay TRde kaldik evraklar icin.. Gelmeden Trde kina fln yaptik ama dugunde yanlizdim hatta dugun sabahi kuafor makyoz fln eve geldi hep TV de hic unutmuyorum petek dincozun sabah programi vardi Petekle dugune hazirlandik(( O yuzden dogumda kesin annem burda olsun istiyorum ins, Rabbim nasip eder ..
kızlar hepinize hayırlı geceler öpüyorum sizleri ben çıkıyorum çok uykum geldi azcık uyuyayım nede olsa gece uyanıp tekrar gelirim öpüldünüüüüüüzzz
kıyamam sana eminim zor olmuştuurr doğumunda aileni topla valla oraya :) yanında mutlaka birini kalması lazım zaten kayınvalidelerden hayır gelmeeezz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?