HER AY ANNE OLMAYI UMUTLA BEKLEYENLER(Umutlarımızın çiçek açması dileğiyle)

yahuu otomatik olmassa olmaz zaten..en basiti otomatik düz vitesle 1yıl uğraştım olmadı otomatiği aldığımız gün trafiğe cıktım

oha şok oldum geniş mezheplilik yani bilemiyorum sana bana tabiki ters bunlar ama her dil her din ayrı saygı duymak görmezden gelmek lazım Allahtan seninki anlamış durumu anlamayadabilirdii şükret tatlımm valla Allah mutluluğunuzu huzurunuzu hiç bozmasın inşş :)

o zamanda senin hormonların isticek ama kocan korkudan olmaz dicek

hadi beee hiçte istemez benimm canım hormonlarım günlerdir perişan oldu

aynen cok doğru söyledin şu sıpalar bi gelsin 2sene yok yapmıcam hiç bişi bıktım yahu kilo verdim valllaaa

ay iyi verdin ben sıkıntı yaptıkça yiyorum hemen gelmezse şu bebek obez olucam ahah

ilahi gizem hiç gülücügüm yoktu ama cok haklısın azim her işin bası

tabi şekerm yapcak bişey yok napalım yaniii mikmikte mikmik bu iş başka türlü olmuyo

kız allah seni kahretmesin akşam akşam beni öldürdün gülmekten zımparalamak ii fikir vallaa ...........

Istiyorum seviyorum dedim, napsinlar, annem kacarim fln diye korktu herhalde zaten o zamanlar ingilterede ogrenciydim :)))

kız allah seni kahretmesin akşam akşam beni öldürdün gülmekten zımparalamak ii fikir vallaa ...........

öyle valla yaparım bilir

aa ciddenmi ben kesin bu yaz öğreniyim o zaman :)

kıs otomatik viteste ne var gaza bas gitsin frene bas dursun debriyaj denen fazlalık yok tek ayak kullanıyosun akülü araba gibi

Amin gizosum ins. hic birimizin huzuru bozulmasin ins.. Bende esimde cok emek verdik bu gunler icin ins. Allah dogru yoldan cikarmaz bebeimizle mutlulugumz artar..

Istiyorum seviyorum dedim, napsinlar, annem kacarim fln diye korktu herhalde zaten o zamanlar ingilterede ogrenciydim :)))

oyyy maşallah sizinkilere o zaman. bizimkiler olsa aynı şehir değil diye vermezlerdi ama hoş benimde eşim buralı olduğu halde daha küçüksün deyip vermek istemediler bana göre cepleri olsa sokacaklardı ceplerine

ee düğün falan nasıl oldu ailenmi geldi prag'a canıımmm kaç yaşında evlendin bide

Canim dugunumde bizden kimse yoktu, kendi dugunume 4 gun kala 15 gunluk turistik vizeyle anca gelebildim, 4 ay TRde kaldik evraklar icin.. Gelmeden Trde kina fln yaptik ama dugunde yanlizdim hatta dugun sabahi kuafor makyoz fln eve geldi hep TV de hic unutmuyorum petek dincozun sabah programi vardi Petekle dugune hazirlandik (( O yuzden dogumda kesin annem burda olsun istiyorum ins, Rabbim nasip eder ..

16 yasimda ben Ingilterede lise stajindayken tanistik, sonra uniye grdim bir daha gittim ingiltereye o arada yaklasik 10 ay hic gormedik birbirimizi sonra yaklasik 9 ay ingilterede beraber yasadik evlenlenmeye karar verdik 18im ekimde doldu Nisan sonu evlendik :)))) Esimde 22 yasindaydi herkes cok sasirmistihele budakiler herkes hamileyim fln sanmis, nikahtan birkac ay gecince millet sormaya basladi aaa cok uzulduk bebegini kaybettin galiba olsun gencsin fln diye soyleyenler cok oldu :)))

Son düzenleme:
kızlar hepinize hayırlı geceler öpüyorum sizleri ben çıkıyorum çok uykum geldi azcık uyuyayım nede olsa gece uyanıp tekrar gelirim öpüldünüüüüüüzzz

kıyamam sana eminim zor olmuştuurr doğumunda aileni topla valla oraya :) yanında mutlaka birini kalması lazım zaten kayınvalidelerden hayır gelmeeezz.

kıyamam sana eminim zor olmuştuurr doğumunda aileni topla valla oraya :) yanında mutlaka birini kalması lazım zaten kayınvalidelerden hayır gelmeeezz.

Burda ziyaret saatleri disinda yaninda kimse kalamiyor canim yasak..Ameliyat olmustum 20 gun kaldim hastanede ordan biliyorum.. Dogum yapanlarada sordum onlarda ayni dedi zaten hemsireler hep bainda 2 dk yanliz birakmiyorlar ..Ama eve gelince annemin burda olmasi gerek ins bir terslik cikmazda gelir.. Benimde oturma iznim 5 senelkte mayista bitiyor yenisi icin basvurduk bir daha gorusmeye cagirdilar cuma gunune randevumuz var, bu sefer 10 senelik vercekler bakalim...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…