HER AY ANNE OLMAYI UMUTLA BEKLEYENLER(Umutlarımızın çiçek açması dileğiyle)

ev için dedim canım zaten evde şart birinin yanında kalması sen alışana kadar ben napıcam bilmiyorum bide ailenin yanında olup destek olmicağını bilmek var bu daha kötü :/
ananem zaten çok yaşlı teyzem desen çalışıyo izin imkansız babamın eşine gel bile demem kaynvalidem zaten gelmez bi süreliğine eve yardımcı birini alırız olursa diye düşündük bizde :/

18 yaşında iyi cesaret etmişsin başka ülkede hemde takdir ettimm seniii :)

Son düzenleme:

Allah her zorlugun kolayligini veriyor canim ben yasadiklarimdan orendim bunu ve sabretmeyi.. Oyle deme huyluhuyundan vazgecmez ama kaynanan degisir bakarsin.. Amannnn Allah bize guc versinde biz buyuturuz bebislerimizi evelallah.. :)))))

Benim netim gitti cevap yazamadım , e sonrada iş karıştı gelemedim kusura bakmayın .Aynen cimcimenin dediği gibi idrar tortulu oluyor yazan arkadaş saçaklı demişti ondan öyle dedim.

Kızlar mrb yazdıklarınızı okuyorum karbonat ne ise yarıyor acaba merak ettim benim bat a 6 gün var test yapsam çıkar mi sizce

Günaydın kızlarrr
Nesnesim nerlerdesin sen kaç gündür yaa kötü bişey yok yaa:26:

günaydın kızlar çok kötü rahatsızlandım sancılandım doktor rapor verdi 2 gün bugun bile hala var biraz kistim gitmiş yanlız hormonun biri dahada yükselmiş yani kisti oluşturan ca125 hapa devam dedi

günaydın kızlar çok kötü rahatsızlandım sancılandım doktor rapor verdi 2 gün bugun bile hala var biraz kistim gitmiş yanlız hormonun biri dahada yükselmiş yani kisti oluşturan ca125 hapa devam dedi

geçmiş olsun canım benim en kısa sürede atlatıp bebeği önce göbişe sonra koşa koşa sana gelsin inş :)

geçmiş olsun canım benim.allahım tez zamanda şifa versin.sonrada sana bebiş versin.

Günaydınn arkadaşlarr ben yeni üye oldumm we gezrken bu topige rasladımm.baya uzunca okudum we çok hoşuma gti çok samimi bir topik bnde brda yazmak isterim

ah kuzum yaa çokçok geçmiş olsun. Rabbim tez vakitte şifa versin.. Bizde kaç gündür seni göremeyince dedik aslında heralde ağırlaştı ağrıları diye.. dikkat et kendine lütfenn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…