- Konu Sahibi cimcimesultan
-
- #13.781
Burda ziyaret saatleri disinda yaninda kimse kalamiyor canim yasak..Ameliyat olmustum 20 gun kaldim hastanede ordan biliyorum.. Dogum yapanlarada sordum onlarda ayni dedi zaten hemsireler hep bainda 2 dk yanliz birakmiyorlar ..Ama eve gelince annemin burda olmasi gerek ins bir terslik cikmazda gelir.. Benimde oturma iznim 5 senelkte mayista bitiyor yenisi icin basvurduk bir daha gorusmeye cagirdilar cuma gunune randevumuz var, bu sefer 10 senelik vercekler bakalim...
ev için dedim canım zaten evde şart birinin yanında kalması sen alışana kadar ben napıcam bilmiyorum bide ailenin yanında olup destek olmicağını bilmek var bu daha kötü :/
ananem zaten çok yaşlı teyzem desen çalışıyo izin imkansız babamın eşine gel bile demem kaynvalidem zaten gelmez bi süreliğine eve yardımcı birini alırız olursa diye düşündük bizde :/
18 yaşında iyi cesaret etmişsin başka ülkede hemde takdir ettimm seniii :)
Allah her zorlugun kolayligini veriyor canim ben yasadiklarimdan orendim bunu ve sabretmeyi.. Oyle deme huyluhuyundan vazgecmez ama kaynanan degisir bakarsin.. Amannnn Allah bize guc versinde biz buyuturuz bebislerimizi evelallah.. :)))))
iyi geceleeeer
Kızlar mrb yazdıklarınızı okuyorum karbonat ne ise yarıyor acaba merak ettim benim bat a 6 gün var test yapsam çıkar mi sizce
Günaydın kızlarrr
Nesnesim nerlerdesin sen kaç gündür yaa kötü bişey yok yaa:26:
günaydın kızlar çok kötü rahatsızlandım sancılandım doktor rapor verdi 2 gün bugun bile hala var biraz kistim gitmiş yanlız hormonun biri dahada yükselmiş yani kisti oluşturan ca125 hapa devam dedi
günaydın kızlar çok kötü rahatsızlandım sancılandım doktor rapor verdi 2 gün bugun bile hala var biraz kistim gitmiş yanlız hormonun biri dahada yükselmiş yani kisti oluşturan ca125 hapa devam dedi
geçmiş olsun canım benim.allahım tez zamanda şifa versin.sonrada sana bebiş versin.
kis bak ben 10 haftalik hamileyim valla karbonat testi hamile degilsin dedi.. Bosver sen en iyisi bati beklemek :)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?