- Konu Sahibi cimcimesultan
-
- #13.801
Uff beklemek çıtır zor yaf sen de belirti var mıydı
Canim battan 5 gun once kahverengi lekelenmem oldu birde sik idrara cikiyordum elim ayagim hep buz gibiydi bunun disinda hic bir belirtim olmadi ..
günaydın kızlar çok kötü rahatsızlandım sancılandım doktor rapor verdi 2 gün bugun bile hala var biraz kistim gitmiş yanlız hormonun biri dahada yükselmiş yani kisti oluşturan ca125 hapa devam dedi
Günaydın kızlarrr
Günaydınn arkadaşlarr ben yeni üye oldumm we gezrken bu topige rasladımm.baya uzunca okudum we çok hoşuma gti çok samimi bir topik bnde brda yazmak isterim
günaydın kızlar çok kötü rahatsızlandım sancılandım doktor rapor verdi 2 gün bugun bile hala var biraz kistim gitmiş yanlız hormonun biri dahada yükselmiş yani kisti oluşturan ca125 hapa devam dedi
Günaydın kızlarrr
Oooo topigimizin ilk annesi gelmis, nasilsin canim ?
hosgeldinn aramizaa
iyiyimm canım sen nasılsın ?
hoşbuldukk canımm nasılsınzz nasıl gidiyor bebk durumlarıı.bnde uzunca zamndır bkliyroum1 sene olcak nrdeyse
günaydın kızlar nasılsınız? biraz moralim bozuk,hala kırmızılar gelmedi test yaptım o da negatif,dr herşey yolunda dedi madem öyle neden hala 2sinden biri yok,deli olacağım yaa
Hepimiz ugrasiyoruz iste.. benim regl cmtsi bittti....calismalar basliyor....o
Istersen bide kanver... olmassa dr.. adet soktirucu verirrr
Iyi diyelim iyi olalim canim, cok tembellestim miskin miskin yatiyorum evde :)))
moralim çok bozuk ama ya bilmiyorum,bir kaç gün daha bekliyimde artık ondan sonra kan veriyim
mrbb cnım bozma morelini hakkında hayırlısı olsunn..wardır herşyde bir hayır
bende öleyimm çalışıyorum ama akşamları hemen uykum geliyor 3.aydan snra geçiyormuş ama
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?