HER AY ANNE OLMAYI UMUTLA BEKLEYENLER(Umutlarımızın çiçek açması dileğiyle)

Canim battan 5 gun once kahverengi lekelenmem oldu birde sik idrara cikiyordum elim ayagim hep buz gibiydi bunun disinda hic bir belirtim olmadi ..

Benim de 6 gün var daha sık idrara ben de çıkıyorum i kasgim da ara ara ağrıyıo gogusler şişti alıntı falan filan hiç yok

günaydın kızlar çok kötü rahatsızlandım sancılandım doktor rapor verdi 2 gün bugun bile hala var biraz kistim gitmiş yanlız hormonun biri dahada yükselmiş yani kisti oluşturan ca125 hapa devam dedi

Kıyamam canım, çok geçmiş olsun...

günaydın kızlar nasılsınız? biraz moralim bozuk,hala kırmızılar gelmedi test yaptım o da negatif,dr herşey yolunda dedi madem öyle neden hala 2sinden biri yok,deli olacağım yaa

Hepimiz ugrasiyoruz iste.. benim regl cmtsi bittti....calismalar basliyor....o

aynen uğraş uğraş rabbim yüzümüze gülcek en kısa zamnda inşş.demek çlışmalar bşladın canım inşşş güzel haberlerini duyarız hayrlısylaaa

bn 2yıl olcak ewleneli wala 11nci ayım olmayalı

Son düzenleme:
bende öleyimm çalışıyorum ama akşamları hemen uykum geliyor 3.aydan snra geçiyormuş ama

Bende calisiyorum canim, ama rapor aldim iki gundur evdeyim ofiste cok hasta var dedim bisi kapmadan hem evde dinlenmis olurum.. Valla calisirken zor ins 3 ay sona gecer dedikleri gibi bizde tadini cikarmaya baslariz hamisligin.. Sen ikili test yaptrdin mi ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…