- Konu Sahibi cimcimesultan
-
- #1.381
evet gecende konuşmuştuk sen de baya belirti vardı..ayy hadi inş bebişin sana tutunmuş olsun bırakmasın seni inş..
birşey sorcam sezggi, akıntın varmı? ya beim bu kaçgündür epey akıntım var afedersinne olaki acep?
ya aslında yapınca cok uzuluoruz hayal kırıklıgı oluyor ama bende bu ay sey yapım dıye dusunuyorum gun gun yapım bakarsın varsa son foto ceker koyarım arkadaslara faydası olur ama yoksa uzuntum cabası olur
yok ya bence kasma o kadar. çok stres olursun. yapma kendine bu eziyeti canım benim
valla öle çok yoğun değil kuzum ama var. 2 3 güne biter belki çünkü adete yakın kesiliyo benim akıntılarım.. :26:
bazen hamile oluncada yoğun olurmuş akıntı belki seninki ondandır
canım Allah ağzından işitsin ama sanki zor gibienfsiyon olmasında...
benimki dün gece ne diyor..
canım önümüzdeki ay ne versen yiyicem içicem sürahi ile içerim, kikeçiboynuzu küründe 1 bardak zor içti oda 2 gün zorla,
allah aratmasın inş ne diyeyim
sadece adet sokturuyo canım adet duzenleyıcı dedıgı olay cocuk ıstemeyene dogum kontrol hapı vermesı oluyor
kocam sureklı yaptınmı yapcan mı bekle daha var hem olmamıstır belkıde dıyorum benı bıraz da o gaza verıyor ya :S
Günaydın canım sanada ıyı haftalar nasıl gıdıyor bebıs nasıl
cok saol canım ya bilgin için. bu ay adetim 15 gün falan oldu gecikeli. tarlusalı kullandığımdan kaynaklanıyo olabilir mi :?
sen bilirsin yinede tabi. ama adet günü geçince ancak idrarda çıkar diyorlar. adete 3-4 gün kala çıkarmı bilmiyorum. bende o yüzden bekliyorum. boşuna üzülme diye diyorum. ama belki çıkar yanıltmak istemem. çünkü bu konuda tecrübem yok. ben kürtaj olduğum bebeğimde adet günümü 2 gün geçince idrarda çift çizgiyi görmüştüm ama. bilemedim ben şimde haber ver banada canım. inşallah beklediğin özlediğin istediğin bebek sağlıkla sendedir tatlım.
Iyiyiz canim kasik ageim cok oluyo ama bu hafta doktor kont var hayirlisi canim sen nasilsin bata nekadar kaldi hayirli haberlwrini bekliyorum :)))
Kıssslaarrr
Nasılsınız ? Nasıl gidiyor bebiş haberleri var mı ? gizoş naptın evi hallettin mi ? taç yaprak sen kan verdin mi? cimcime sultan ya sen ? nesdem başladın mı ölçemeye ateşi ben başladım ama çözemedim tam :44: hamişler başak84 elifnil ve diğerler hamişler patroniçe sen nasılsın yavru?
Bu arada bir soru sormadan olmazhani periyodlar belli değil ya batta değişiyo malesef o zaman ben ovu testi aldım da ne zaman yapsam 4 adet var sadece bu ay sıpa gelmesse kırmızıdan hemen sonra alıcam çoklu paket alıp ama şimdi adetin 18 . günündeyim yapsam mı acep ?
herkese günaaaydınnnnnn
ancak bu kadar kötü ve enerjisiz yeni bi haftaya başlanabilir heralde tamda ovulasyon haftamboğazım şişmiş evi toplamam lazım hala taşınamadık bi gram enerjim yok çok mutsuzum şuann
herkese günaaaydınnnnnn
ancak bu kadar kötü ve enerjisiz yeni bi haftaya başlanabilir heralde tamda ovulasyon haftamboğazım şişmiş evi toplamam lazım hala taşınamadık bi gram enerjim yok çok mutsuzum şuann
Kıssslaarrr
Nasılsınız ? Nasıl gidiyor bebiş haberleri var mı ? gizoş naptın evi hallettin mi ? taç yaprak sen kan verdin mi? cimcime sultan ya sen ? nesdem başladın mı ölçemeye ateşi ben başladım ama çözemedim tam :44: hamişler başak84 elifnil ve diğerler hamişler patroniçe sen nasılsın yavru?
Bu arada bir soru sormadan olmazhani periyodlar belli değil ya batta değişiyo malesef o zaman ben ovu testi aldım da ne zaman yapsam 4 adet var sadece bu ay sıpa gelmesse kırmızıdan hemen sonra alıcam çoklu paket alıp ama şimdi adetin 18 . günündeyim yapsam mı acep ?
22 sınde gelmemesını beklıyorum cnm son 4 gun yanı
ay gıt de gor yavrunu yavrunla randevulerın nasıl guzel bır duygu olmalı
kalp atıslarınıda bı an once duyarsınız ınsallah
agrılarında ınsallh bır an once hafıfler cnm dıkkat et kendıne
güüüünnaayyyydııınnn canııımmm...
kötüü enerji yokkeyifsizlik yookkk b
bu hafta hiçbir cansıkıcı şeye yer yook...şimdi sana evrenden bol bol pozitif enerjii yolluyorum..hemn toparlan ve bu haftayı iyi değerlendirki gelecek ay mutluluktan ucalım burda halay çekelim..ev işi hiç bitmez valla..ne zamn kendini iyi hissedersen o zamn yap..eşine de gelirken ananas alsın ye bol bol ki bebiş tutunsun emi??
Canim cok tesekkur ederim iyiyim sukurvsen nasilsin ovu testini hic bilmiyorum cevap veremiycemama senden guzel haberler bekliyorum calismalara devam :)))(
yapma bole hemen at uzerınden o kotu enerjıyı cnm kendıne bır portakal suyu al enerjı versın
hem bogazların ıcınde vıtamın olur
sakın aksatma bu haftanı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?