- Konu Sahibi cimcimesultan
-
- #13.821
Gunaydinnnn canim....
sezgiiii naptinnn yaptinmiii testiniiii
Gecmis olsun canim, ins. daha iyisindir , Dikkat et kendine ...
Cok gecmis olsun canim... gunlerdir goremedik meraklandikkk
Kıyamam canım, çok geçmiş olsun...
haklısın canım ama hani negatif oldugunu öğrenince 1-2 saatlik bi dönem geçiriyoruz ya o dönemdeyim şuanhakkımda hayırlısı
teşekkürederim canlar elim yüzüm şiş botoks yaptırmış gibiyim :) hafifi de sancım var bunada şükür
Bende calisiyorum canim, ama rapor aldim iki gundur evdeyim ofiste cok hasta var dedim bisi kapmadan hem evde dinlenmis olurum.. Valla calisirken zor ins 3 ay sona gecer dedikleri gibi bizde tadini cikarmaya baslariz hamisligin.. Sen ikili test yaptrdin mi ?
yok yaaasabah gene idrar yaptım çıkmadı hep tek hep tek
çok geçmiş olsun nesrin neyin war?
kist canım adette sancılanıyorum
Selam kızlar sabahtan beri sitedeyim ama bi türlü yazmak gelmedi içimden moralim bozuk yine test yaptım yani klomen kullandım gebelik yoksa adet söktürücü olarak kullanılan ilacı kullandım ve bugün aetimin 34. Günü varsa çıkar yoksa da adetim ilaçlara rağmen gelmiyo sorun yine gerizekalılık yapıodur beklemenin anlamı yok diye düşündüm ama negatif yine yeni yeniden şimdi yine doktor ara bul git yine saçma sapan bişeyler söyleyip göndersinler yada hiçbişey söylemesinler gitmeyi düşündüğüm hastane hakkında da dün olumsuz şeyler duydum hepsi bitarafa eşime nasıl sölicem çok hevesli yaa ben gebelik olduğuna dair ümidimi yitirmiştim ama onun için azcık umudum vardı ama yokmuş işte yine olmadı yaaa herşey sil baştan
ewt o negatifler insanı öldürüyor ztennewt cnm sni ii anlıyorum bnde 11 aydr yşıyorum o neftiflikk durumları hayrlısı tatlım
kist canım adette sancılanıyorum
herzaman boyle periyodun izun olur muydu...durbozma moraliniiii.bekle bakalim..hayirlisi olsunn...bidaha badlatsin bu. Ayyy
rabbim bizleri artık daha fazla bekletmesin inşallah,
Kist adette sanci mi yaparmis. benim hoc sancim olmuyor. adet oldugumu anca wc ye gidince anliyorum. kist yoku demek acabasanci olmamasii
benimde canım
slm kızlar.
Dün giremedim hiç pazartesi gece migrenim bir tuttu dün gece anca kendime geldim.
Allah kimseye migren vermesin cok zor.
nolcak böle anlamadım.. İnşallah bu kadar beklemenin sonunda hayırlı haberler alırız..
Ben bu bal tarçın çörekotunu sabah yiyemedim midem bulandı ama sabah aç karnına diyedir heralde akşamları zorla yiyecem bu ay çok umutluyum.
Bu ay derken nisan ayı içinde tabi şimdi regl olduğum için. Nisanda olursa yavrumda anası gibi aralık ayında doğacak çok istiyorum çokkkk.
4 sene yasmin kullandım. 4 ay olacak bırakalı inşallah olur yaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?