HER AY ANNE OLMAYI UMUTLA BEKLEYENLER(Umutlarımızın çiçek açması dileğiyle)

Selam kızlar sabahtan beri sitedeyim ama bi türlü yazmak gelmedi içimden moralim bozuk yine test yaptım yani klomen kullandım gebelik yoksa adet söktürücü olarak kullanılan ilacı kullandım ve bugün aetimin 34. Günü varsa çıkar yoksa da adetim ilaçlara rağmen gelmiyo sorun yine gerizekalılık yapıodur beklemenin anlamı yok diye düşündüm ama negatif yine yeni yeniden şimdi yine doktor ara bul git yine saçma sapan bişeyler söyleyip göndersinler yada hiçbişey söylemesinler gitmeyi düşündüğüm hastane hakkında da dün olumsuz şeyler duydum hepsi bitarafa eşime nasıl sölicem çok hevesli yaa ben gebelik olduğuna dair ümidimi yitirmiştim ama onun için azcık umudum vardı ama yokmuş işte yine olmadı yaaa herşey sil baştan

iyi yapmışsın bende grip oldum 2 haftaya anca gecti,cmt günü gel yaptırmak istersen yaparız dedi doktor ama ben yaptırmıycam canım

Herzaman boyle periyodun izun olur muydu...durbozma moraliniiii.bekle bakalim..hayirlisi olsunn...bidaha badlatsin bu. ayyy

herzaman boyle periyodun izun olur muydu...durbozma moraliniiii.bekle bakalim..hayirlisi olsunn...bidaha badlatsin bu. Ayyy

canım benim adet problemli zaten doktorların bi kısmına göre pco var bi kısmına göre adet periyodum uzun doğuştan ama bu ay 18. Gün yumurtam çatlamıştı ve duphaston kullandım amaaan cumartesiyi bekleyip sonra gözümü kaptıp önüme ilk gelen hastanenin ilk kadın doğumcusuna gircem doktor moktorda araştırmıcam artık

slm kızlar.
dün giremedim hiç pazartesi gece migrenim bir tuttu dün gece anca kendime geldim.
Allah kimseye migren vermesin cok zor.

Kist adette sanci mi yaparmis. benim hoc sancim olmuyor. adet oldugumu anca wc ye gidince anliyorum. kist yoku demek acabasanci olmamasii

canım benim durum farklı yumurtalık kist üretiyo yani endometriosiz denen bir hastalık var ben başkasına göre farklı adet görüyorum benim rahim duvarlarıda kanıyo.rahim içini oluşturan bir tabaka deyim size o yükseldimi yumurta çatlamdan kiste yani çukulata kistine dönüşüyor normal bir inasana göre 2 kat daha fazla sancı yaşıyorum bulantı kusma el ayak titremesi şiddetti agrı oıluyor

fundagün benim de aynı senin gibi. 4 sene yasmin kullandım. ocak ayında ilacı tamamlamadan bıraktım. senin de adet tarihlerinde düzensizlik oldu mu peki? benim ilk ay 28, diğer ay 24 ya da 26. gün oldu. (24 ünde kahve lekeler vardı, 26.gün tam oldum)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…