HER AY ANNE OLMAYI UMUTLA BEKLEYENLER(Umutlarımızın çiçek açması dileğiyle)

Canım umutlarını boşa çıkardığım için çok özürdilerim ama pufff çıktım ben idrar testi negatif malesef

Kızlar bnde ovülsyon testi sipariş ettm bakalım ilk defa denicem yarın denicem.

Birde bişi sorcam ya doktor bana klomen werdi snrada bir hfta snra çağırdı iğne wercekti ama bn klomeni 2 gün kullndım snra unuttum snrada bidaha kulnmak glmedi içimden yaa iğne içinde ggtmicem doktora bu ay içimden hiç birşey glmiyor

Canım umutlarını boşa çıkardığım için çok özürdilerim ama pufff çıktım ben idrar testi negatif malesef

cnm ya şimdi okudum çok üzüldüm doktorlar neden tam teşhis koyamıyorlar anlamıyorum.sonuçta teşhis konmazsa doğru tedaviyi nasıl olacaksın ki?

Son düzenleme:

Canım sen nerede ikamet ediyordun istanbul anadolu yakasındaysaneğer doktor önerebilirim sana

ben ne kadar umutsuz olsam da kırmızıları görene kadar umudumu kaybetmiycem henüz hiç bişey bitmiş değil..

zaten seni bide rombik'i bekliyorum sizinkiler kesinleşmedi bide yanlış hatırlamıyosam merhaba hayat vardı inş siz güldürürsünüz yüzümüzü

arkadaşlar merhaba ben bıkaç aydır yumurta takibi yaptırıyorum ve doktorum her yumurta çatlamasından sonra bana progesteron vajınal jel veriyor,
rahım kalınlıgın iyi diyor ama bebişin daha kolay yerleşebilmesi içinnmiş,
bu jel hamıle kalamazsam adetı geciktiriyor ya boşuna da kullanmak istemiyoorum sız kullanıyomusunuz doktorunuz veriyormu bilmek istedim..

Son düzenleme:
cnm ya şimdi okudum çok üzüldüm doktorlar neden tam teşhis koyamıyorlar anlamıyorum.sonuçta teşhis konmazsa doğru tedaviyi nasıl olacaksın ki?

ya zaten en ayar olduğum nokta o 1 yıl olmamış daha diye insanı ciddiye bile almıyolar ya hayır bi bak dimi adam gibi bi sorun varsa hiç değilse erkendn tedavisine başlanılsın ama yok yüklüyo hormonu daha erken olur deneyin diyo sonra sorun çıkınca yok şu tedaviyi yap vücudun kendine glsin 3 ay bekle olmadı öbür tedaviyi yap 5 ay bekle yaş gidiyo bu arada onların keyfş gelene kadar umrundamıki doktorların aldığı paraya yolduğu kaza bakar anca

günaydıııınnn herkeeseeeeeee :)

HSST dur canım bi sakin ol idrarda çıkmamış olabilir umudunu kaybetme bikaçgün daha olmazsan doktora öyle git bence en önemlisi kafana takıp stres yapma adet olcağın varsada olamazsın stresten zatenn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…