- 6 Şubat 2011
- 3.284
- 3.111
- 448
- Konu Sahibi cimcimesultan
-
- #13.841
Test yapmamak için zor tutuyorum kendimi
nolcak böle anlamadım.. Inşallah bu kadar beklemenin sonunda hayırlı haberler alırız..
mrbalar çok gçmiş olsun migren çok kötü tuttumu tutuyor walla bnm tyzeminde warda ordan ii biliyorum
evet birgünüm yatarak geçti...
evet birgünüm yatarak geçti...
geçmiş olsun canım
doğrudr walla tyzemde karanlık odada dururdu öle rhatlıyorm diyo
ee nolcak şimdi bu ay umutlu olduğumuz bisürü hamiiş adayı vardı hepimiz perte çıktık
Canım umutlarını boşa çıkardığım için çok özürdilerim ama pufff çıktım ben idrar testi negatif malesef
canım benim adet problemli zaten doktorların bi kısmına göre pco var bi kısmına göre adet periyodum uzun doğuştan ama bu ay 18. Gün yumurtam çatlamıştı ve duphaston kullandım amaaan cumartesiyi bekleyip sonra gözümü kaptıp önüme ilk gelen hastanenin ilk kadın doğumcusuna gircem doktor moktorda araştırmıcam artık
ben ne kadar umutsuz olsam da kırmızıları görene kadar umudumu kaybetmiycem henüz hiç bişey bitmiş değil..
Canım sen nerede ikamet ediyordun istanbul anadolu yakasındaysaneğer doktor önerebilirim sana
cnm ya şimdi okudum çok üzüldümdoktorlar neden tam teşhis koyamıyorlar anlamıyorum.sonuçta teşhis konmazsa doğru tedaviyi nasıl olacaksın ki?
Canım sen nerede ikamet ediyordun istanbul anadolu yakasındaysaneğer doktor önerebilirim sana
günaydıııınnn herkeeseeeeeee :)
hsst dur canım bi sakin ol idrarda çıkmamış olabilir umudunu kaybetme bikaçgün daha olmazsan doktora öyle git bence en önemlisi kafana takıp stres yapma adet olcağın varsada olamazsın stresten zatenn
merhaba günaydınnn:):))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?