HER AY ANNE OLMAYI UMUTLA BEKLEYENLER(Umutlarımızın çiçek açması dileğiyle)

öyle walla cnımm:):)nee güzzelll amaa içten olmann:)

ben yeni griyorumda bn yzarken hani gülük işrtleri fln bnde yok neden acaba biliyrmusun

canım profiline gel anasayfa vs vs yazıyo ya onun hemen alt kutucuğunda forum ayarlarından profil ayarlarını seç
sol tarafta ayarlarım diye bişey çıkıyo hesabım bölümünün altında seçenekleri düzenleye tıkla aşağı inince çeşitli seçeneklerin altında mesaj editörü var onu gelişmiş düzenleyici yapıp kaydedersen gelir gülücüklerin :)

zaten seni bide rombik'i bekliyorum sizinkiler kesinleşmedi bide yanlış hatırlamıyosam merhaba hayat vardı inş siz güldürürsünüz yüzümüzü

Rabbim hepimize versin canım ama belli olmaz bu işler. bizim değil senin bebeğin gelir. sakın umudunu kaybetme hiç bişey bitmiş değil ..

Selam kızlar bugün reglimden sonraki 36.ncı günüm ateşim 36,6 sabah test yaptım negatif. Bari kırmızılar gelsede yolumuza baksak çok canım sıkkın

annemlerin 3 yıl olmamış benim. 1 yıl dolduğunda, annem hep geri gönderiyorlardı daha erken diyip demişti. ben de 2 yıldır olmuo dedim gittiğim başka bir doktora, öyle tedaviye başladık demişti. kanalları tıkalıymış meğer annemin. ameliyatla açtılar. ve ben oldum :) sen de öyle mi yapsan? 2 senedir olmuo de

tamam canım çokk teşekkür etttm yaptım oldu:)

valla yaptım stres çoktan

Rabbim hepimize versin canım ama belli olmaz bu işler. bizim değil senin bebeğin gelir. sakın umudunu kaybetme hiç bişey bitmiş değil ..

kendi adıma hiç umudum yok sadece müslüman umutsuzlupa düşmezmiş lafına istinaden inş bigün benimde bebğim olacak şeklinde bi umudum var

gitceğim doktora 1.5 yıldır korunmuyorum dicem zaten

gitceğim doktora 1.5 yıldır korunmuyorum dicem zaten

De valla. Yazık annemde o kadar uğraşmış gereksiz yere. Meğer ufacık bi ameliyatla işi hallolcakmış. Boşu boşuna beklemiş.

İnşallah bu sefer doğru düzgün bakarlar da çabucak haloluverir.

KK profu seniiiiii
Kız şekerpare bu ay tek geçiyom seni haberin olaaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…