- Konu Sahibi cimcimesultan
-
- #13.861
günaydın canııımm hoşgeldinnn :)
hoşşbuldUMMM canımmm ne güzell içten gldi yazın bana:):):)
öylemi çok sevindim çok içtenimdir ben
öyle walla cnımm:):)nee güzzelll amaa içten olmann:)
ben yeni griyorumda bn yzarken hani gülük işrtleri fln bnde yok neden acaba biliyrmusun
zaten seni bide rombik'i bekliyorum sizinkiler kesinleşmedi bide yanlış hatırlamıyosam merhaba hayat vardı inş siz güldürürsünüz yüzümüzü
aa bana önerirmisinn :)
Canım pendik şifa da azize hanım'a gidiyorum ben çok iyi bir doktor.Daha öncede maltepe bölgede merve barbaros var ıkısınıde tavsıye ederım
ya zaten en ayar olduğum nokta o 1 yıl olmamış daha diye insanı ciddiye bile almıyolar ya hayır bi bak dimi adam gibi bi sorun varsa hiç değilse erkendn tedavisine başlanılsın ama yok yüklüyo hormonu daha erken olur deneyin diyo sonra sorun çıkınca yok şu tedaviyi yap vücudun kendine glsin 3 ay bekle olmadı öbür tedaviyi yap 5 ay bekle yaş gidiyo bu arada onların keyfş gelene kadar umrundamıki doktorların aldığı paraya yolduğu kaza bakar anca
canım profiline gel anasayfa vs vs yazıyo ya onun hemen alt kutucuğunda forum ayarlarından profil ayarlarını seç
sol tarafta ayarlarım diye bişey çıkıyo hesabım bölümünün altında seçenekleri düzenleye tıkla aşağı inince çeşitli seçeneklerin altında mesaj editörü var onu gelişmiş düzenleyici yapıp kaydedersen gelir gülücüklerin :)
emla kullanan varmı kızlar ağda öncesiii ?
günaydıııınnn herkeeseeeeeee :)
HSST dur canım bi sakin ol idrarda çıkmamış olabilir umudunu kaybetme bikaçgün daha olmazsan doktora öyle git bence en önemlisi kafana takıp stres yapma adet olcağın varsada olamazsın stresten zatenn
Rabbim hepimize versin canım ama belli olmaz bu işler. bizim değil senin bebeğin gelir. sakın umudunu kaybetme hiç bişey bitmiş değil ..
annemlerin 3 yıl olmamış benim. 1 yıl dolduğunda, annem hep geri gönderiyorlardı daha erken diyip demişti. ben de 2 yıldır olmuo dedim gittiğim başka bir doktora, öyle tedaviye başladık demişti. kanalları tıkalıymış meğer annemin. ameliyatla açtılar. ve ben oldum :) sen de öyle mi yapsan? 2 senedir olmuo de
cnım bnm kuzenim kullanmıştı wala gecen sene fln o epilsyndan önce biraz fydası olmuştu ona ama çokta değil
gitceğim doktora 1.5 yıldır korunmuyorum dicem zaten
canım profiline gel anasayfa vs vs yazıyo ya onun hemen alt kutucuğunda forum ayarlarından profil ayarlarını seç
sol tarafta ayarlarım diye bişey çıkıyo hesabım bölümünün altında seçenekleri düzenleye tıkla aşağı inince çeşitli seçeneklerin altında mesaj editörü var onu gelişmiş düzenleyici yapıp kaydedersen gelir gülücüklerin :)
KK profu seniiiiii
Kız şekerpare bu ay tek geçiyom seni haberin olaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?