- Konu Sahibi cimcimesultan
-
- #13.881
yok ben2 yıldır kullanıyorum onsuz ağda asla düşünememde şimdide hamilelikte kullanımını araştırıyorum sanki kalmışımda bi emla eksik gibi
ben çıkıyorum kızlar ağdaya gidicem
Akşama görüşürüüüüzzz
kendi adıma hiç umudum yok sadece müslüman umutsuzlupa düşmezmiş lafına istinaden inş bigün benimde bebğim olacak şeklinde bi umudum var
yemekte yemicem işte boğazımda ağrıyo zaten kaç gündürde canım nescafe istiyo beebğime zararı olur diye içmiyodum gitcem nescafeye abancam bugün ohh olsun zararlı ne varsa yapcam sigaradamı içsemki
teşekkürederim canlar elim yüzüm şiş botoks yaptırmış gibiyim :) hafifi de sancım var bunada şükür
kızlar ipadimde bir uygulama var kahve içip fincan resimlerini yolluoyrum falımı yorumluyor dünkü falımda ne çıktı biliyor musunuz? bereket musluklarım açılmış hanemize bir erkek evlat girecekmiş bakalım bugün yine yollucam bugün ne çıkacak :)
Kist adette sanci mi yaparmis. benim hoc sancim olmuyor. adet oldugumu anca wc ye gidince anliyorum. kist yoku demek acabasanci olmamasii
slm kızlar.
dün giremedim hiç pazartesi gece migrenim bir tuttu dün gece anca kendime geldim.
Allah kimseye migren vermesin cok zor.
selam kızlaaaaarrr nasılsınız bakalımm
Ben ne güzel bu sabah kalktım akıntım gelmiş ama açık renkli adetim bitti diye sevindim hemen duş alıp doğru kuaföre gittim ağdaya gelirken oh mis gibi oldum çalışmalar başlasın diye düşünürken eve geldim wcye girdim ama baktım günlük pedime çok az kahverengi akıntı gelmiş sonra peçeteyede çok az bi damla kadar kan bulaştı adetim bitmedimi yani şimdi benimmmm
Bide kuaförüm cimcime nasıl oldun aşerikliğin bittimi diye sordu küllenen yaram depreşti
merhaba eğer adet kanaman 2 namaz wakti geçerde ggelmszze mik mike bşlayablrsn bugun..son damlalar oluyo ya ondandır bncee kaç gün sürdü adetin
bu ay herkeste var aynı sorun herkeste bir gecikme bende anlamadım:26:Selam kızlar bugün reglimden sonraki 36.ncı günüm ateşim 36,6 sabah test yaptım negatif. Bari kırmızılar gelsede yolumuza baksak çok canım sıkkın
normal şartlarda bugün 6. Günüm ve eskiden 6. Güne temizlenmiş oluyordum fakan ben ocaktan beri adet görmedim acaba onun etkisimi var
ya maşallah sona ya benimki gün aşırıda bile 5 ten sonra perte çıkyorgelirim oraya yeriim seni görürsün
inşşş yavru kuuşummmm dünde oldu bugünde olur amaaan yoruldum valla
o neay denemediğim şey kalmış nasılki o anlatırmısınnnn
Bebegim gecmis olsun canim, Allahim once sabrini sonra guzel guzel bebislerini nasip etsin.. Bence sen kendini iyi hissediyorsan hemen basla yine calismalara, Allahim ol derse olur yine..
Cok sevindim iyi olduguna :)))
kızlar ipadimde bir uygulama var kahve içip fincan resimlerini yolluoyrum falımı yorumluyor dünkü falımda ne çıktı biliyor musunuz? bereket musluklarım açılmış hanemize bir erkek evlat girecekmiş bakalım bugün yine yollucam bugün ne çıkacak :)
kızlar bir sorum var özellikle düşük yapanlar veya kürtaj olanlardan yardım bekliyorum benim bu ay adetim çok tuhaf yaa ilk 3 gün aşırı ağrım oldu sancıdan kıvrandım ve çok yoğundu. neyse sonradan azaldı ama kasıklaırmdaki yanma hissi hiç geçmedi hala daha sancı şeklinde yanıyor sanki jiletle kesilmiş ve derim gerilmiş gibi hissediyorum bacaklarımı uzatırken oluyor genelde. böyle bir sorun yaşayan oldumu hiç yada bu normalmi doktoru aramak istemiyorum allah nasip ederse hamile olduğumu öğrendiğim zaman gitmeye karar verdim :26:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?