HER AY ANNE OLMAYI UMUTLA BEKLEYENLER(Umutlarımızın çiçek açması dileğiyle)

yok ben2 yıldır kullanıyorum onsuz ağda asla düşünememde şimdide hamilelikte kullanımını araştırıyorum sanki kalmışımda bi emla eksik gibi

he ii bak sana faydası olmuş ne güzel işte herkezin yapısı farklı ondan demek:)
ben çıkıyorum kızlar ağdaya gidicem
Akşama görüşürüüüüzzz

güle güle canımm kolay gelsin sana

kendi adıma hiç umudum yok sadece müslüman umutsuzlupa düşmezmiş lafına istinaden inş bigün benimde bebğim olacak şeklinde bi umudum var

olmalı tabi umudun asla kaybetme aslaa umutsuzluğa düşüp şükür etmeyi bırakıp ümidini kesersen olmaz.. pozitif ol kafana takma

yemekte yemicem işte boğazımda ağrıyo zaten kaç gündürde canım nescafe istiyo beebğime zararı olur diye içmiyodum gitcem nescafeye abancam bugün ohh olsun zararlı ne varsa yapcam sigaradamı içsemki

yemekte yemicem işte boğazımda ağrıyo zaten kaç gündürde canım nescafe istiyo beebğime zararı olur diye içmiyodum gitcem nescafeye abancam bugün ohh olsun zararlı ne varsa yapcam sigaradamı içsemki

aman canım dikkat et kndine genede ne olur ne olmazof boğaz ağrısı çok kötü bişi acil şifaa.

kızlar ipadimde bir uygulama var kahve içip fincan resimlerini yolluoyrum falımı yorumluyor dünkü falımda ne çıktı biliyor musunuz? bereket musluklarım açılmış hanemize bir erkek evlat girecekmiş bakalım bugün yine yollucam bugün ne çıkacak :)

aa hadi ya ne güzel bir uygulmaymış inşşş canımm inşşş

selam kızlaaaaarrr nasılsınız bakalımm

ben ne güzel bu sabah kalktım akıntım gelmiş ama açık renkli adetim bitti diye sevindim hemen duş alıp doğru kuaföre gittim ağdaya gelirken oh mis gibi oldum çalışmalar başlasın diye düşünürken eve geldim wcye girdim ama baktım günlük pedime çok az kahverengi akıntı gelmiş sonra peçeteyede çok az bi damla kadar kan bulaştı adetim bitmedimi yani şimdi benimmmm

bide kuaförüm cimcime nasıl oldun aşerikliğin bittimi diye sordu küllenen yaram depreşti

slm kızlar.
dün giremedim hiç pazartesi gece migrenim bir tuttu dün gece anca kendime geldim.
Allah kimseye migren vermesin cok zor.

evet allahım kimseye yaşatmasın ya bak ne diyecem bana doktorlar 10 yıldır baş ağrıma migren dediler ve hep öyle tedavi gördüm şubat ayında gittiğim doktor küme baş ağrısı dedi migrenle aynı belirtileri var bu kanıya da şöyle vardı. yine böyle krizim tutmuştu 15 dakika oksijene bağladı ve baş ağrım geçti şimdi hep ağrıdığında balkona çıkıyorum hızlı hızlı 15 dakika nefes alıp veriyorum sonra ağrı geçiyor demekki bunca yıldır boşa içmişim ilaçları bir de sen öyle dene bakalım belki sana da iyi gelir hatta ben şuan oksijen tüpü almayı düşünüyorum..

merhaba eğer adet kanaman 2 namaz wakti geçerde ggelmszze mik mike bşlayablrsn bugun..son damlalar oluyo ya ondandır bncee kaç gün sürdü adetin

kızlar bir sorum var özellikle düşük yapanlar veya kürtaj olanlardan yardım bekliyorum benim bu ay adetim çok tuhaf yaa ilk 3 gün aşırı ağrım oldu sancıdan kıvrandım ve çok yoğundu. neyse sonradan azaldı ama kasıklaırmdaki yanma hissi hiç geçmedi hala daha sancı şeklinde yanıyor sanki jiletle kesilmiş ve derim gerilmiş gibi hissediyorum bacaklarımı uzatırken oluyor genelde. böyle bir sorun yaşayan oldumu hiç yada bu normalmi doktoru aramak istemiyorum allah nasip ederse hamile olduğumu öğrendiğim zaman gitmeye karar verdim :26:

merhaba eğer adet kanaman 2 namaz wakti geçerde ggelmszze mik mike bşlayablrsn bugun..son damlalar oluyo ya ondandır bncee kaç gün sürdü adetin

normal şartlarda bugün 6. günüm ve eskiden 6. güne temizlenmiş oluyordum fakan ben ocaktan beri adet görmedim acaba onun etkisimi var

normal şartlarda bugün 6. Günüm ve eskiden 6. Güne temizlenmiş oluyordum fakan ben ocaktan beri adet görmedim acaba onun etkisimi var

hımmm ewt ondan olbilir canm çnkü bnm kuznim bebeğini almışlardı 2 ay da snra anca düzlmişti sanırım snnde öyle oldu yeni olduğum için tam blmiyorum öle yzmısın ordan anladığım kadaryla cnım

o ne ay denemediğim şey kalmış nasılki o anlatırmısınnnn

buzu bi beze sar cnm snra spoşlara 2 dk tampon yap bırak.. bi dokundurup bi çek çokk komikk ama denemeye değerr

Bebegim gecmis olsun canim, Allahim once sabrini sonra guzel guzel bebislerini nasip etsin.. Bence sen kendini iyi hissediyorsan hemen basla yine calismalara, Allahim ol derse olur yine..
Cok sevindim iyi olduguna :)))

tac_yaprakcımm maşalllaaahhhh maaşallahhh büyümüşş senn fasülyee minnaklarım yaaa yerim ben onlarıııı

Bendede wardı hamile kaldığımı öğrenmeden bi hafta on gün önce vanada demişti :)

canım ben eylül 20sinde kürtaj oldum 29 ekimde adetim kendiliğinden geldi ama sonra cok düzensizleşti.sürekli ilaçla oluyorum artık.
benimde kürtajdan sonraki adetim uzun sürmüştü ve kahve lekeler geliyordu biteceği zaman.rahimde kalan kirli kandan kaynaklanıyor o kahve akıntılar demişti dr.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…