HER AY ANNE OLMAYI UMUTLA BEKLEYENLER(Umutlarımızın çiçek açması dileğiyle)

Eklentiler

• $DSC_0087.webp
    22,5 KB · Görüntüleme: 22
  • $DSC_0089.webp
    9,6 KB · Görüntüleme: 22
  • $DSC_0091.webp
    14,3 KB · Görüntüleme: 20
  • $DSC_0092.webp
    11,4 KB · Görüntüleme: 20
Son düzenleme:
buzu bi beze sar cnm snra spoşlara 2 dk tampon yap bırak.. bi dokundurup bi çek çokk komikk ama denemeye değerr.

ne işe yarıyor o buz yahuuuu bilmediğimiz şeyler varmış bi anlatda deneyelim hele

bir arkadasım 2 defa kürtaj olmak zorunda kalmıştı oda aynı şeyi söyledi kürtajdan sonra adet düzeni değişmiş ayyyy korkuyorum yaaa inşallah kötü bişey yoktur hala pedime gelmiyo ama peçeteye geliyo :26:

Son düzenleme:

kız buz spermlerı canlı tutuyor hareketlılıgı artıo ama bız o ısı kocamıza yaptırsak bence bızı nasıl kovalr bı hayal et :)

sen en ıyısı kombıyı kapat tasarruf de adamı sıcakta bırakma yeter :)

kıs benim kombi yokki kömür kaloriferi heryer hamam gibi en iyisi cam açık yatmak

benim benim kzıım olcak benim

inşallah bebeğimmmm bende çok kızım olsun istiyorum ama inşallah sağlıklı çocuğumuz olur cinsiyet farketmez az önce bebek ziyaretine gittim o kadar tatlıkiiii annesini emiyo cork cork gözlerim doldu Allah ım dedim ne olur banada nasip et

hamılelık nedenıyle cok sevdıgım kahvee kusum ben
cok ısterdım ıcebılıo olmak hemde nasııııııııııllll

ben sabah türk kahvemi içtim az önce sütlü kahvemi içtim bugünkü stok tamamlandı kısmet yarına ben yarın senin yerinede içerim sıkıntı yok

ıc canım ıc ozser ıcınde bır fırt daha ıc
evet evet sen camı acık unut

ayy arkadaşlarr nasıll uykum geldii anlatamam tom gibi gözlerime kibrtmi taksam npsamm:):)

hamiş olan arkadaşlar eminm bnm kadar uyuklamıyordur yaa bıktım ben bu uykudan:):)

Son düzenleme:
eveeeet saat geldi hadi bakalım menüler dökülsün

akşam oldu ama hala yemeğim yok valla ne zormuş bu yemek işi yaaa yine ne pişirsem diye düşünüyorum

gec olsun guc olmasın cnm olsun bı gun daha beklesın kocısın :)

biraz daha bekletirsem adet falan demeyip saldıracak zaten sabaha kadar ya kolu ya bacağı üzerimde bu sabah bi uyandım hayatım valla seni terketmeye niyetim yok hiçbiyere kalkıp gitmiyorumda nolur bu kadar bastırma üstümü dedim adam elimi tutmadan uyumuyo

yarın akşam değişiklik yapıp ben atlayayım üstüne oda şaşırsın

eveeeet saat geldi hadi bakalım menüler dökülsün

akşam oldu ama hala yemeğim yok valla ne zormuş bu yemek işi yaaa yine ne pişirsem diye düşünüyorum

he yaa bu yemek işi çok kötü ya düşün düşün gerisini sen düşün :):):)bnde bktım ne ypsam işten ewe gt yemek düşün yap koca yemesin bu sefer çıldır ona ayrı bişiler yap ıyyy deli oluyorum ben bu duruma

bızde ılk zamanlar dokunmadan uyuyamazdık sımdı nolur cek elını dıyorum
kıc kıca uyuyoruz artık sanırım 1 seneden sonra evlılık lackalastı bızde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…