- 20 Mayıs 2010
- 1.634
- 17
- 358
- Konu Sahibi cimcimesultan
-
- #13.901
Bendede wardı hamile kaldığımı öğrenmeden bi hafta on gün önce vanada demişti :)
Bendede wardı hamile kaldığımı öğrenmeden bi hafta on gün önce vanada demişti :)
bana kaffe falı baksanaa
neyse haliiiimmm çıksın faliiiimmm
buzu bi beze sar cnm snra spoşlara 2 dk tampon yap bırak.. bi dokundurup bi çekçokk komikk ama denemeye değerr .
canım ben eylül 20sinde kürtaj oldum 29 ekimde adetim kendiliğinden geldi ama sonra cok düzensizleşti.sürekli ilaçla oluyorum artık.
benimde kürtajdan sonraki adetim uzun sürmüştü ve kahve lekeler geliyordu biteceği zaman.rahimde kalan kirli kandan kaynaklanıyor o kahve akıntılar demişti dr.
bana kaffe falı baksanaa
neyse haliiiimmm çıksın faliiiimmm
ne işe yarıyor o buz yahuuuu bilmediğimiz şeyler varmış bi anlatda deneyelim hele
Bir arkadasım 2 defa kürtaj olmak zorunda kalmıştı oda aynı şeyi söyledi kürtajdan sonra adet düzeni değişmiş ayyyy korkuyorum yaaa inşallah kötü bişey yoktur hala pedime gelmiyo ama peçeteye geliyo :26:
hamile kadın var kızı olacak yada bir kızı olan bi kadın hamile kalacak
yaaaa banada bakııııınnnn ama ben resim yükleyemiyorum siz için benim adıma kapatın
hamile kadın var kızı olacak yada bir kızı olan bi kadın hamile kalacak
Yaaaa banada bakııııınnnn ama ben resim yükleyemiyorum siz için benim adıma kapatın
kız buz spermlerı canlı tutuyor hareketlılıgı artıo ama bız o ısı kocamıza yaptırsak bence bızı nasıl kovalr bı hayal et :)
sen en ıyısı kombıyı kapat tasarruf de adamı sıcakta bırakma yeter :)
benim benim kzıım olcak benim
hamılelık nedenıyle cok sevdıgım kahvee kusum ben
cok ısterdım ıcebılıo olmak hemde nasııııııııııllll
kıs benim kombi yokki kömür kaloriferi heryer hamam gibi en iyisi cam açık yatmak
inşallah bebeğimmmm bende çok kızım olsun istiyorum ama inşallah sağlıklı çocuğumuz olur cinsiyet farketmez az önce bebek ziyaretine gittim o kadar tatlıkiiii annesini emiyo cork corkgözlerim doldu Allah ım dedim ne olur banada nasip et
ben sabah türk kahvemi içtim az önce sütlü kahvemi içtim bugünkü stok tamamlandı kısmet yarınaben yarın senin yerinede içerim sıkıntı yok
ıc canım ıc ozser ıcınde bır fırt daha ıc
evet evet sen camı acık unut
cam iyi oldu evet camı açık unutmak lazım
zaten bu günlük planlarım suya düştü artık yarınki bahara kaldı bizim iş
gec olsun guc olmasın cnm olsun bı gun daha beklesın kocısın :)
eveeeet saat geldi hadi bakalım menüler dökülsün
akşam oldu ama hala yemeğim yok valla ne zormuş bu yemek işi yaaa yine ne pişirsem diye düşünüyorum
eveeeet saat geldi hadi bakalım menüler dökülsün
akşam oldu ama hala yemeğim yok valla ne zormuş bu yemek işi yaaa yine ne pişirsem diye düşünüyorum
biraz daha bekletirsem adet falan demeyip saldıracak zaten sabaha kadar ya kolu ya bacağı üzerimde bu sabah bi uyandım hayatım valla seni terketmeye niyetim yok hiçbiyere kalkıp gitmiyorumda nolur bu kadar bastırma üstümü dedim adam elimi tutmadan uyumuyo
yarın akşam değişiklik yapıp ben atlayayım üstüne oda şaşırsın
Dunden karnıbahar corbam ve fırın makarnam var bugunde bunları yersek yarın hazır yemek anneme gıdıcem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?