- 3 Aralık 2011
- 8.779
- 3.069
- 248
- Konu Sahibi cimcimesultan
-
- #13.921
Dunden karnıbahar corbam ve fırın makarnam var bugunde bunları yersek yarın hazır yemek anneme gıdıcem
bızde ılk zamanlar dokunmadan uyuyamazdık sımdı nolur cek elını dıyorum
kıc kıca uyuyoruz artık sanırım 1 seneden sonra evlılık lackalastı bızde
wala annelrmz olmasa ne yaparız dimi yaa her şeyimize koşturuyolar en zor anlarmzda ynımızdalar wala bnde bugun anneme hazır yemeğe gidicem :)
dün kıymalı makarna yaptım bugünde fırın makarna yaparsam adam isyan çıkarır
ulen ne olurdu bi akşamda karıcım bu akşam yemek yapma dışarda yiyelim değişiklik olsun ikimizede dese... öküs bu adam öküs
sizde çocuk var ondan öyle bizde çocuk yok birbirimize sarıyoruz işte
valla tabı faydaları cok ama ben o kadar sık gıtmıyorum onceden haftada bırdı ama bu hamıslık olayları nedenıyle 3 haftadır falan gıtmedım
ole ozledık gel artık dıye tutturdu ole gıtcemyanı
doğru senin zor wala boşwer gtmede sağlığınız yernde olsun bebeişmz doğsun oz amn gidersin npcan:):)
bnde hftda bir anneme gidiyorum bzen gtmiyorum KYNANAMADA GÜN KOYDUM ONADA HFTADA BİR GÜN AMA ONU BİLE GİDESM GLMİYORY YAA SIKILIYORUM ORDA ÇOKKK
ay konusaak konu yok salak salak tv seyret oluyor kayınvalıdede bızde eltı falanda var ama ne bılım benzemıor kendı evıne
buldummmmm
Arpa şehriye pilavı ve tavuk sote yapayım bari
sende tuttur canım lahmacun cektı de hadı lahmacun yıyelım de yada ne bılım kebap bısı yanı evde olamaycak bısı dıe tuttur ve kurtul :)
ohh ne güzel bundan güzel yemekleri nerden bulcaklar
benim kocam tam bi gurmedir şeflerin düellosundaki jüri bile bu kadar sivri dilli değildi beğenmezse beğenmedim der ama yinede yer
hadi yaa gurme demekk:):)oda iyiymiş amnn sen yaparsında beğenmezmii:):)yesin tbi okadar onlar için uğrşıyoz dimii ama ne yapalım die kafa ptlatıyoz :)
lezzeti bilen damak tadı olan demek. O beğenmez yani beğenirde güzel olmuş eline sağlık demez allahım sana çok şükür der bende afiyet olsun hayatım beğenmene sevindim derim
aynen bnmkide demez ya eline sağlık die bnde direk afiiiyett olsunnnn derim bstıra bstıra bakar bi çok şükür der aha aynı yaa
onlar bize teşekkür ettiklerinde bizim şımaracağımızı düşünüyo
kızlaaaar ben yemeğimi pişirdim bile. Pazı yemeği yaptım. Folik asit yönünden zenginmiş. Ben de haftada bir gün ya ıspanak ya da pazı yapıyorum. Yarın da lahana sarma yapmaya karar verdim :)
ohhh ne güzell bir yemesi kaldı ozaman hee şimdiden afiyetler ola şekerimm.
Ya ne ii pazı yemeği demek folik sit için ii ben hiç ypmadım pazı yemeği blmiyorum ama bi denemek lazımm
bnm koca sebze ymeği pek yemez aama bn sewerm
kızlaaaar ben yemeğimi pişirdim bile. Pazı yemeği yaptım. Folik asit yönünden zenginmiş. Ben de haftada bir gün ya ıspanak ya da pazı yapıyorum. Yarın da lahana sarma yapmaya karar verdim :)
aynen ya aslında birazcıkk şımarırz çok değil yaaaama deseler nolur sanki insan kndini daha iyi hissediyoo.wala misfrler diyince çok hoşuma gidiyo daha çok misfr çağırasım geliyo ama koca da tık yok napalım bunada şükür
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?