HER AY ANNE OLMAYI UMUTLA BEKLEYENLER(Umutlarımızın çiçek açması dileğiyle)

benim kocam tam bi gurmedir şeflerin düellosundaki jüri bile bu kadar sivri dilli değildi beğenmezse beğenmedim der ama yinede yer

al benim kocayı vur senin kocaya ozaman benimki de aynen öle.. ben beğenmediysen yeme diyom napiim aç mı kalıyım diyo.. ben gurmeyim gerekirse beğenmem diyo.
sayın gurme beni hor gürmee diyom bende sonrası curcunaa

hee ıspanağa bnziyo demek ilk işim yarın onu ypmak olcak :):)

ohh ne gzel ama övmesii bizimkinde tık oyk walla demez hiç çokk nadir ewt aslıdna dese insan daha özencek ama yok yni ben genede sırf kndim için çok özenrm yemeklere o zaten öle yemek aramaz tost et kavur pizzza yap deli ya hep bu tarz istiyo yemeğe glnce ilk gn yer 2.gün yeemez

şimdi düşündümde kocamdan bitane daha olsa onada yemek beğendirme derdi olacak amannnnnnn hepten üzüntü
Allah kolaylık versin canım

o zaman yarın sizdeyiz

teşekkür etseler bizi daha iyi yemek yapma konusunda teşvik edecekler farkında değiller ama onlar teşekkür etmeyince nede olsa yine beğenmicek diye düşünüp sallıyorum

İLk evlendiğimizde gurmelik yapıyordu not veriyordu hepte olmamış derdi bende küser giderdim aç kalırdım
Ama şimdi beğenmedimi tabağı önünden alıyorum hemen hiç umrumda bile değil ben kızımla devam o garibimde 5 dakika küsüyor sonra paşa paşa geliyor

aynen yaaa hep beğenmediği yemek olunca açlıktan ölüyo sırf o yüzden yiyo ama baksan tabağın dibini ekmekle sıyırıyo

o zaman yarın sizdeyiz

Teşekkür etseler bizi daha iyi yemek yapma konusunda teşvik edecekler farkında değiller ama onlar teşekkür etmeyince nede olsa yine beğenmicek diye düşünüp sallıyorum

aynen öle şekerm teşvikkkk çok önmli ama anlamıyolrkii aslında beğeniyorlar hemdeee çokkkk sırf inatt inatt bnde öle bğnmicek diyim sallıyom kndime güzel şeler yapıyom ona sewdiği pratk şeler napım

buyrun şekerim beklerim :) pek severim misafir ağırlamayı

oh valla hepimiz bi toplansak gelsin kısırlar gitsin dolmalar selam versin börekler ooyyyhhhhşş

napsın adam aç kalmaktansa ucundan kıyısından yiyeyim bari diyo heralde. benimkisi öyle ama ucu kıyısı derken bi bakmışsın tabak bitmiş aynı yemeği 1 hafta sonra tekrar yapınca yiyo bu sefer. e beğenmediysen neden yiyosun dimi ama

ohh wala en iyisini ypıyorsun alıştrmamak lazım bnları böle yemiyrsa hadi nasşşşşş

alıştırmayın kızlar ya amaaan.Ztn dert her gün ne pişircem diye düşünmek. Bir de beğenmeyecekler, ya da hep istedikleri mi pişcek. Bizim canımız yok mu? Belki onların sevdiklerini biz sevmiyoruz. Liste yapıp buzdolabına assınlar o zmn haftalık. Sırayla hiç düşünmeye gerek kalmadan yapalım :)

benn geldim ve gidiyorummm
ağdamı yapptırdım oohh miss babamlara geldm şimdi akşam kociş alcak burdan size hemen bi baktım ve kaçıyoruumm öptüm hepiniziii güzellikleerrr

Haydi kızlar ben kaçtım o zmn. Yarın görüşürüz... Kocişlerinizin kalbine giden yol midelerinden geçer bunu da unutmayalım diyerekkk, onlara da bolca folik asit içeren mamalar yedirin. Hamiş kalmanıza yardımları olsun azcıkkkk...Yarın akşam büyük gün bizimmmm!!! Ya da acaba sabah işe gitmeden mi kaldırsam? Ayıp eder miyim adama?

[ı]ne garipmişim ben yafff insan yeni evliyken nassııı görüyorsa kocişi 12 yıl oldu evleneli şimdiki aklım olsa ohooooooooooooo [/ı]

dimii ee o zman ewliliğin ilk yıllrı insan nsıl dawrnacğını blmiyorki ama snra öğrenincede burnundan getrmek lazım aradaaa:):)

bu arada ohh maşşş 122 yıl dile kolayy

güle güle tatlımmmm wala sabah en iyisi diyor doktrlar bnce sabahh bir düşün

benn geldim ve gidiyorummm
ağdamı yapptırdım oohh miss babamlara geldm şimdi akşam kociş alcak burdan size hemen bi baktım ve kaçıyoruumm öptüm hepiniziii güzellikleerrr
mik mik zamanlarını,fantazilerini bildiğimiz yetmiyordu.ağdanı da öğrendik.tam olduözel hayat hak getire

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…