- Konu Sahibi cimcimesultan
-
- #13.941
benim kocam tam bi gurmedir şeflerin düellosundaki jüri bile bu kadar sivri dilli değildi beğenmezse beğenmedim der ama yinede yer
teşekkür ederim cnmmmm :)
pazı, aynı ıspanak gibi pişiriliyo. Tadı da benzer. Allah'tan benim kociş ne koysam önüne yer. Hiç kötü bişi demez, hep övgü hep övgü
Bazı kocalar bişi demio şımarma meselesinden ama yanlış aslında. Benim kocam beni tanıdığı için tam tersini yapıo. Yani o ne kadar çok överse, ben ona daha da çok özenerek yemekler yapıyorum, döktürüyorum. O da bilio hep bunları çakalllll:112:
Ben dedimki mİĞdem bulanıyor çok kötüyüm
Sevgili kociş diyorki pilav yiyelim Ok ( yemeğin yanına ilave ) Tamam ben öğğ böğğ
Pilavı yaptım içeri yanlarına geldim Kociş diyorki şehriyeli değilmi ?
Kızım da :Anne şehriye pilavı canım çekiyor oyhhhhhhhhh şeytan diyor al tencereyiama ya sabır çektim
o zaman yarın sizdeyiz
buyrun şekerim beklerim :) pek severim misafir ağırlamayı
o zaman yarın sizdeyiz
teşekkür etseler bizi daha iyi yemek yapma konusunda teşvik edecekler farkında değiller ama onlar teşekkür etmeyince nede olsa yine beğenmicek diye düşünüp sallıyorum
al benim kocayı vur senin kocaya ozaman benimki de aynen öle.. ben beğenmediysen yeme diyom napiim aç mı kalıyım diyo.. ben gurmeyim gerekirse beğenmem diyo.
sayın gurme beni hor gürmee diyom bende sonrası curcunaa
o zaman yarın sizdeyiz
Teşekkür etseler bizi daha iyi yemek yapma konusunda teşvik edecekler farkında değiller ama onlar teşekkür etmeyince nede olsa yine beğenmicek diye düşünüp sallıyorum
aynen yaaa hep beğenmediği yemek olunca açlıktan ölüyo sırf o yüzden yiyo ama baksan tabağın dibini ekmekle sıyırıyo
buyrun şekerim beklerim :) pek severim misafir ağırlamayı
İLk evlendiğimizde gurmelik yapıyordu not veriyordu hepte olmamış derdi bende küser giderdim aç kalırdım
Ama şimdi beğenmedimi tabağı önünden alıyorum hemen hiç umrumda bile değil ben kızımla devamo garibimde 5 dakika küsüyor sonra paşa paşa geliyor
[ı]ilk evlendiğimizde gurmelik yapıyordu not veriyordu hepte olmamış derdi bende küser giderdim aç kalırdım
Ama şimdi beğenmedimi tabağı önünden alıyorum hemen hiç umrumda bile değil ben kızımla devamO garibimde 5 dakika küsüyor sonra paşa paşa geliyor [/ı]
ohh wala en iyisini ypıyorsun alıştrmamak lazım bnları böle yemiyrsa hadi nasşşşşş
[ı]ne garipmişim ben yafff insan yeni evliyken nassııı görüyorsa kocişi12 yıl oldu evleneli şimdiki aklım olsa ohooooooooooooo [/ı]
bızde ılk zamanlar dokunmadan uyuyamazdık sımdı nolur cek elını dıyorum
kıc kıca uyuyoruz artık sanırım 1 seneden sonra evlılık lackalastı bızde
haydi kızlar ben kaçtım o zmn. Yarın görüşürüz... Kocişlerinizin kalbine giden yol midelerinden geçer bunu da unutmayalım diyerekkk, onlara da bolca folik asit içeren mamalar yedirin. Hamiş kalmanıza yardımları olsun azcıkkkk...yarın akşam büyük gün bizimmmm!!! Ya da acaba sabah işe gitmeden mi kaldırsam? Ayıp eder miyim adama?
dimii ee o zman ewliliğin ilk yıllrı insan nsıl dawrnacğını blmiyorki ama snra öğrenincede burnundan getrmek lazım aradaaa:):)
bu arada ohh maşşş 122 yıl dile kolayy
mik mik zamanlarını,fantazilerini bildiğimiz yetmiyordu.ağdanı da öğrendik.tam oldubenn geldim ve gidiyorummm
ağdamı yapptırdım oohh miss babamlara geldm şimdi akşam kociş alcak burdan size hemen bi baktım ve kaçıyoruumm öptüm hepiniziii güzellikleerrr
siz şimdiden tedbirli davranın taze gelinlerrrrr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?