- Konu Sahibi cimcimesultan
-
- #13.961
mik mik zamanlarını,fantazilerini bildiğimiz yetmiyordu.ağdanı da öğrendik.tam olduözel hayat hak getire
tac_yaprak canım senn bulantılar btti mi???
Kizlar bende oglen uykumu uyudum, kalktim yemegimi yaptim .. Bkiyorum sizde hep yemeklerden konusmusunuz..
Bende bugun sebze hasladim kendime mideme iyi geliyor, birde firinda tavukla pilav var, benim adam her zaman tesekkur eder.. Ben ona elhamdullilah demeyi ogretiyorum oda elhamdullilah askim sana diyor, kas yapalim derken goz cikariyor vallaHele bazen kaynanamin yaninda diyor annecim cok guzel olmus ama bak burcu soyle yapiyor daha guzel olur diyor .. Bak 3 gundur evdeyim bir kere kapimi calmadi iyimisin bir ihtiyacin caninin istedigi bisi varmi diye, keske benimde annecim yakin olsada bende arada hazir yemege anneme gitsem, Allahtan benim adam sagolsun cikariz sik sik yemege Bu arada hala konusmuyorum kizlar oglen aradi aksam gelince doktoru beraber ariyalim bisi sordu bilmiyorum diye, dedim bir isi beceremedim hadi kendimi gectim cocugun icin dedim kapadim teli , kendime kiziyorum ama elimde degil iste ...
Canim iki gundur evdeyim bulantim olmadi cok sukur, istahim acildi valla bugun canim patates kizartmasi istedi bende soydum dilimledim azcik zeytin yagi azcik tuz yagli kagitta firinladim.. 6 buyuk patetesi bitirdim oglen valla :)))))
Sen naptin canim, nasil gidiyor hamislik ?
aynen tatlım ya bu kadar olur bnmde canım patates kızartması çekti saat 3 gbi kızarttım ketçap mayonez yedim gtti vallazaten kabızım iice bitterm artkk:)) bnmde hamişlik iide keyifszlik yapıo bnde brazz bde 2 günlük ağır grip geçirdm mide bulantılarmda varr özelliklle vitamin hapı daha da bulandrıo midemii mızmızım yaniii
Allah sifani versin canim, ins azalir bulantilarinda sunun surasinda ne kaldi ins. 3 ayimizi tamamlayinca hersey duzelcek bizde hamisligin keyfini cikarcaz ins :))))
biticek dmi cnmm yaaa ohh rahatladm şmdiii:)) bnm kociş geldi yemek hazrlıcam öptm cnmmmm grşrzz
bu topicte gitti özel hayatım ahah
kuşuum nabeer çokmu yoğunsuunn:44:
cnm yengeç burcumusun???
sorma,çok yoğunum tatlım.molalarda kaçıyorum bazen.sabah 8 akşam 22.30 çalışıyoruz.çok yoruldum.benim kozalak da surat yapıyor doğal olarak.şu hafta bitse de kurtulsam...projeden projeye atılmaktan helak oldum.töbeee daha..yoksa adam boşayacak beni.bu topicte gitti özel hayatım ahah
kuşuum nabeer çokmu yoğunsuunn:44:
ne oldu tatlım?kayınvalide krizi mi yoksam?kızlaaar iyi akşamlar eve yeni geldiim keyfim yok hiç :/
yarın görüşmek üzereeee
2 ters 1 düz,2 ters 1 düz.aferin aynen devammm.kızlar meraba benim adette cumartesi bitti. pazar günü mikmiğe başladık sadee 2 gün yptık pazardan bu yana 2 günde bi yapıyoruz 1 hafta daha bole gitcek hayırlısı inşallah bu ay
merhaba hayat bugün test yaptıracaktı haberiniz var mı
2 ters 1 düz,2 ters 1 düz.aferin aynen devammm.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?