HER AY ANNE OLMAYI UMUTLA BEKLEYENLER(Umutlarımızın çiçek açması dileğiyle)

kızlar olmuyoooooooo olmuyooooooooooo yine moral sıfır bugün geldi kırmızılar ve bugün arkadaşının hamile haberini aşdım sevndim onun adına ama kendi adıma üzüldm ilk ayında kaldı hemde alkol sigara alan birii anlamıyorummm bu işin sırrı neee dua da ediyorum çok şükür inançlıyım da ama yokk aylar geçtikçe tükeniyo umutlarrr

birde ben de semar testi sonucu enfeksiyon çıkmıştı zaten kaşıntı falan da oluyodu acaba ondan mı olmuyo diye düşünmeye başladımmm.var mı bilgisi olan

armincim test yaptım ama sonuç negatif,hala kırmızlardan haber yok,biraz daha bekleyip sağlık ocağında kan testi yaptıracağım ondada çıkmazsa artık eczaneden adet söktürücü alıp kullancağım,Bu ay kimseden güzel haber yok sanki,nazar mı değdi acaba topiğimize

bence sakın öyle adet söktürücüyü kafana göre alma.psikolojik olarak gelmiyordur.

Hayattt hala. bisey yokmu kuzum..kacinci gun bugun. eger bu ay olmazsa sogan kuru yap li. adetin bidahakine duzelir.. ben oyle yaptim.subatta ilk dega 37. Gun geldi. sogan kuru yaptim 32. Ye dustu. normalde 31 gun surer benim

Hayattt hala. bisey yokmu kuzum..kacinci gun bugun. eger bu ay olmazsa sogan kuru yap li. adetin bidahakine duzelir.. ben oyle yaptim.subatta ilk dega 37. Gun geldi. sogan kuru yaptim 32. Ye dustu. normalde 31 gun surer benim

şubatın 28 gün çektiğini hesaplarsak bugün30. gün canım hala ses yok. adetten bir kaç gün önce dr gittiğimde herşey normal demişti,hala adet olmamam canımı sıkmaya başladı,dr herşey normal oldugu için tedaviye gerek yok 6ay daha bekle bu süreçte gebelik olmazsa tedavi düşünürüz dedi, soğan suyunuda çok zor içiyorum ama bir tanıdıgım soğanı közleyerek tüketmiş ve aynı faydayı görmüş.yarın saglık ocagına gidip kan tahlili yaptırmyı düşünüyorum.

kızlar günaydın nesrincim bende yelkenler fora batımı değiştirebilirsin nihayet sancılı meraklı bekleyişim gece 12 itibariyle son buldu kıpkırmızı bi şekilde foşurduyorum bu ayki adet periyoduma göre önümüzdeki ay 30nianda olmam gerekiyo ama garanti olsun sen 2 mayıs yaz canım benim bata

hayırlısı olsun canım benim yahu..en azından bişi yoksa adetin gelmesi ii omuş.seni bekletmedi hiç değilse hemen bitsin kırmızılar çalışmalara devam...

hoşbulduk tatlım yaaa takma bu adete kafayı yahu ben bu ay saldım gitsin hiç birseyi takip etmez oldum.yumurtlama günmde bile uyuyakalmılmışsım düşün.

canım olmamasına üzüldüğümden değil,hakkımda hayırlısı bu diyorumda bari şu kör olasıca kırmızlar kendini gösterseee

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…