- Konu Sahibi cimcimesultan
-
- #13.981
kızlar olmuyoooooooo olmuyooooooooooo yine moral sıfır bugün geldi kırmızılar ve bugün arkadaşının hamile haberini aşdım sevndim onun adına ama kendi adıma üzüldm ilk ayında kaldı hemde alkol sigara alan birii anlamıyorummm bu işin sırrı neee dua da ediyorum çok şükür inançlıyım da ama yokk aylar geçtikçe tükeniyo umutlarrr
armincim test yaptım ama sonuç negatif,hala kırmızlardan haber yok,biraz daha bekleyip sağlık ocağında kan testi yaptıracağım ondada çıkmazsa artık eczaneden adet söktürücü alıp kullancağım,Bu ay kimseden güzel haber yok sanki,nazar mı değdi acaba topiğimize
Gunaydin Kizlar, ins gununuz guzel gecer..
bence sakın öyle adet söktürücüyü kafana göre alma.psikolojik olarak gelmiyordur.[
bilemiyorum canım geçen ayda geciktiğinde doktor bana progestan yazmıştı,aile hekimime danışıp kullanırım,tabi testin sonucuna göre ama bebiş yok bence,çok çok sancılı bir bekleyiş içindeyim.3gün daha gelmezse bu ay adet olmamış olacağımm
Hayattt hala. bisey yokmu kuzum..kacinci gun bugun. eger bu ay olmazsa sogan kuru yap li. adetin bidahakine duzelir.. ben oyle yaptim.subatta ilk dega 37. Gun geldi. sogan kuru yaptim 32. Ye dustu. normalde 31 gun surer benim
günaydın şekerler...bugününüz cok cok güzel gecer inşallahhh..
günaydın tatlımmm hoş geldin
kızlar günaydın nesrincim bende yelkenler fora batımı değiştirebilirsin nihayet sancılı meraklı bekleyişim gece 12 itibariyle son buldu kıpkırmızı bi şekilde foşurduyorum bu ayki adet periyoduma göre önümüzdeki ay 30nianda olmam gerekiyo ama garanti olsun sen 2 mayıs yaz canım benim bata
Gunaydin Kizlar, ins gununuz guzel gecer..
günaydın kızlar yogunum biraz işler birikmiş bana özet geçersiniz girince
günaydın şekerler...bugününüz cok cok güzel gecer inşallahhh..
hoşbulduk tatlım yaaa takma bu adete kafayı yahu ben bu ay saldım gitsin hiç birseyi takip etmez oldum.yumurtlama günmde bile uyuyakalmılmışsım düşün.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?