- Konu Sahibi cimcimesultan
-
- #14.001
günaydın kızlar yogunum biraz işler birikmiş bana özet geçersiniz girince
canım olmamasına üzüldüğümden değil,hakkımda hayırlısı bu diyorumda bari şu kör olasıca kırmızlar kendini gösterseee
onlar naza çekiyor,meleklerimiz kendilerini naza çekiyor bir biz çekemiyoruz kendimizi naza vallaonlarda kendini naza cekiyor işte bekliyoruz ya...
armincim test yaptım ama sonuç negatif,hala kırmızlardan haber yok,biraz daha bekleyip sağlık ocağında kan testi yaptıracağım ondada çıkmazsa artık eczaneden adet söktürücü alıp kullancağım,Bu ay kimseden güzel haber yok sanki,nazar mı değdi acaba topiğimize
Günaydın kızlarrr..
Bu ay da TIRT çıktımdün akşam kasıklarımda batmalar vardı bi sağ, bi sol, bi sağ, bi sol, sağ, sol, sağ, sol derken batmalar sancılar olmuştu. Sonra gece 1:45de yatmadan önce Wc ye girdim açııık kahve bi leke tamam dedim geliyo. ve sabah kalktım açık kırmızı ve bel ağrısı..
olmadı yaaarrrrr bebek göbüşüme gelmedi yaaaarrrr..
anam pekte umutluydum ama neyse sağlık olsun..şuan bel ağrım var ve hiç çalışasım yok Nesrinim caanım batımı 28 Nisan yaparmsın ? bu arada 27 Nisan nikah tarihimiz belkim bebem ozaman gelmek ister kimbiliirrrr
Günaydın kızlarrr..
Bu ay da TIRT çıktımdün akşam kasıklarımda batmalar vardı bi sağ, bi sol, bi sağ, bi sol, sağ, sol, sağ, sol derken batmalar sancılar olmuştu. Sonra gece 1:45de yatmadan önce Wc ye girdim açııık kahve bi leke tamam dedim geliyo. ve sabah kalktım açık kırmızı ve bel ağrısı..
anam pekte umutluydum ama neyse sağlık olsun..şuan bel ağrım var ve hiç çalışasım yok Nesrinim caanım batımı 28 Nisan yaparmsın ? bu arada 27 Nisan nikah tarihimiz belkim bebem ozaman gelmek ister kimbiliirrrr
sezgican sendemi yahu bende aynından oldum gece 12de baktım kahverengimsi bişeyler gelmiş sabah bi uyandım kan viran :)) seninle şubat adet tarihlerimizde aynıydı sanırım 22 şubattı dimi seninde bence ikimiz aynı gün hamile kalcaz:))
Kizlar noluyoruz bu ay subatta ne guzel guzel dokulduk Mart bos gecti topigimiz icin Allah nazarladan korusun ins. Nisana kismetse..
Canim benimde nikah gunum 28 Nisan hadi bakalim ins. gelir bebisin gobusune hem bebbis kutlamasi hem yildonumu derken bol bol halay cekeriz ins...
Sezgi üzülme canım yaa hayırlısı olsun hu ay hepimiz tirt çıktık:))
günaydınn kızlarr
Sezgi üzülme canım yaa hayırlısı olsun hu ay hepimiz tirt çıktık:))
Bu ay bosverelim silkelemeymis ovulasyonmuş. Birtek soğan suyu icecegim o benim agrilarimi kesiyor. Başka da yok klomen iğne falan.
Relaxx bir şekilde bırakalım bak gör kalacağız:))
günaydın canım nasılsınız ?
Üzülmüyom canım ya bu sefer daha iyiyimo soğan nasıl oluyo ne işe yarıyo bende mi içsem zararı varmı ki ??:26:
Hadi kizlar gorusuruz ben banyomu yapmaya gidiyim ordan kaynana ile yabancilar polisine yine, 1 saat sorcaklar yine yok ne zaman evlendin kocan ne sever yok banyo dolaplariniz ne renk , kirk tane abuk subuk soruNeyse oglen gorusuruz yine kizlar dikkat edin kendinize..
iyim bende nasıl olayım iş güç :)iyiyiz canım sen nasılsınn
dün gece eşime adet oldum dedim ayy nasıl üzüldü direk tamam bu ay ben doktora gidiyorum dedi yazık bide belli etmemeye çalışıyo nolcakta niye üzülcemde sende üzülmedin bende üzülmedim diyo ama konuşamadı bile sesi soluğu kesildi duyunca canım benim bitanem nasıl üzüldü yaa en çokta onu üzdüm diye üzüldüm
kızlar günaydın nesrincim bende yelkenler fora batımı değiştirebilirsin nihayet sancılı meraklı bekleyişim gece 12 itibariyle son buldu kıpkırmızı bi şekilde foşurduyorum bu ayki adet periyoduma göre önümüzdeki ay 30nianda olmam gerekiyo ama garanti olsun sen 2 mayıs yaz canım benim bata
herkeze günaydın aradaşlarr.
rabbim sağlıkkk,huzurr,mutluluk vee hayırlı bebişler wersin inşşşşşş hpmizeee
Günaydın kızlarrr..
Hadi kizlar gorusuruz ben banyomu yapmaya gidiyim ordan kaynana ile yabancilar polisine yine, 1 saat sorcaklar yine yok ne zaman evlendin kocan ne sever yok banyo dolaplariniz ne renk , kirk tane abuk subuk soruNeyse oglen gorusuruz yine kizlar dikkat edin kendinize..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?