HER AY ANNE OLMAYI UMUTLA BEKLEYENLER(Umutlarımızın çiçek açması dileğiyle)

günaydın canım geçmiş olsun haftaya nasıl başlarsan öyle gidermiş iyi başla öyle gitsin canım

yok ona caktırmıyorum sozde ama o bendende meraklı cumarteesı almıs 2 tane test gercı daha cok var
pazar sabahta ruyamda gordum kalk yap belkı cıkar dedı
sozde yaptım ama bence bısı cıkmadı gercı sozde bır cızgı daha gorduler ama bence o gorduklerı ıkıncı cızgının cıkması gerekn yerın golgesı gıbı geldı bana[/QUOTE]

bende doktora gitmistim adet söktürücü olarak progestan verdi ama internette baktigimda ve burda sorduğumda bu ilacin gebeliğe yardimci olan bir hap olduğunu öğrendim ve ümitlendim :) artik hobi oldu test alsam mi diyorum ama önce su hap bitsin bi ama sabretmek çok zooorrr

Iyi dileklerin icin saol canim insallah hamissindir belirilerin ne bilmiyorum ama benim idrarda gunum gecmeden belli olmustu insallah bebisin seninledir:))((((

aslında bır kısım farklılıklarım var ama kondurmak ıstemıyorum cok umutlanıp uzulmemek ıcın ınsallah hamıleyımdır saglıklı hayırlı evladım gelır

bide eşime diyorumki banyo dolabı almamız lazım git al diyo arabasız nasıl alıp getirceksem ay valla sinirler tepemde tepemde sinirden saçlarım kalkmış havaya böyle uuf neyse hava güzel çıkar bi dolanır gelirim iyi gelir.sen ne durumdasın ciicimmm taşıncağınız ev bellimii ?

canım coçuk düşündüğümdn beri 4 5 kez yumurtalıklarıma bakıldı kaç kere test yapıldı hiç bi sorun çıkmadı ama şuanlık hiç bilmiyorum belki dediğin gibidir bu hafata bakçaz artık sonuçlara

Korkulari atiyoruz kafamizdan goruceksin bitun guzellikler seninle olacak bebisin nazlaniyo birazcik :))))

hehehehehe

şöyle yola gel diyeydinnn

inşallah donemseldır ve kendılıgınden gecer bu duzensızlıgın cnm

teşekkür ederimmm :)
boğaz ağrısına ne iyi gelir bilgin varmı canıımm :26:

canım ben yıllardır ılac kullanamıyorum bı tane bıle ıccem hemen zehırlıyor benı bu yuzden ben antıbıyotık almam gereken zamanlarda mutlaka sogan suyu kaynatır ıcerdım sarımsak sogan ııgelıordu ama sımdı hamılelık dusunurken dusuk etkısı oldugunu dusunursek sogan suyu ıı gelmeye bılır

yok bende ilaç olarak sormadım canım zaten evde yapılan bişeyleri kasteddimm çok teşekkür ederim :)

yavruu biz zaten Allah 'ın izniyle 4 ay önce satın almıştık evimizi beylikdüzü tarafında duymuşsundur oraları sana çok uzağım ama =) evin eksikleri vardı kombimiz takıldı anahtar teslim olana kadar zaman geçti ee bende kaynanaların yanındayım ya onlara göre ayak uydurmaya çalışıyoruz onlar memleketlerine gidicek güyo bizde evimize onların bir kısım eşyalarıda bizimle gelecek düşün böle bişe yaşasan ama işte bişe desen kötü olursun kocaya diyince kavga tartışma oluyo ben bir iğnelerini eve sokmayı düşünmüyorum ama işte neler oluyo havalar ısınmadan gitmrk istemiyolar eltimler demiş gelin bizde kalın ozaman benim deengesizde diyo hafta sonlarıda bize gelin çıldırıcaktım nerdeyse ölürmüsün öldürürmüsün ama hayatın denyo gerçekleri bunlarrrrrrrr

teşekkür ederimmm :)
boğaz ağrısına ne iyi gelir bilgin varmı canıımm :26:
canım yarım cay bardagına sıcak su bir kaşık bal tatlı kaşıgı bir çay kaşıgıda zencefil koy iç
biraz yakar ama çok iyi gelir ısıtırda seni
Tuzlu su ile günde birçok kez boğazınızını gargara yapınız (Yarım bardak suya dörtte bir çorba kaşığı tuz koy).birde eczanede satılan pastiller var onlarda rahatlatır seni ıhlamur iç çok sıcak çok soyuk içmememye çalış

kesinlikleee zencefil ve bal... nesrin doğru demiş o yüzden tekrardan yazmaya luzum yokkk...

valla allah bu erkeklerin bi kısmına beyin vermeyi unutmuş heralde benimki dahilll :|
kız görmen lazım halı diyorum annemin kullanmadığı var diyo ben ananın eskisinimi kullancam kafayı yemiş ya gitcem alcam ne var ne yok görcek o da anneside bide hep bana gelince böyle oluyo 20 yaşında kardeşi var ünv.okuyo bmw istedi abisinden yani eşimden 3 gün geçmedi altına bmw verildi ben.oğulları onun evladı ben sanki bi annenin evladı değilim böyle boğasım var hepsini

canım o taşıma şirketleri herşeyi o kadr güzel topluyorlrki şaşarsın..benim ark hep öyle yaptılar valla, kocalarına biz toplayamayız belim ağrıyo şuram ağrıyo deyip taşıttılar sadece iççamaşırlarını aldılar o kadar..bende afersin eşşek gibi günlerce koli topladım..
buarada çook çok geçmiş olsun..ıhlamur nane limon kar edermi bilmiyorum ama birde nane limona reyhan katın diyorlar
hehehehehe

şöyle yola gel diyeydinnn

güldüm bende ne diyeyim
Allah aratmasın inş

çok çokk teşekkürleeerr topiğimizin annesiiiii :) yapıcam bunları teşekkürleer:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…