HER AY ANNE OLMAYI UMUTLA BEKLEYENLER(Umutlarımızın çiçek açması dileğiyle)

kızlar ben dün cimcime söylemşti ya 41 gün meryem süresi okunması diye ben dün başladım ama bugün adet oldum bugün benim içn okuyabilecek olan varmı içimizde

canım benim üzme kendini böyle okuyuncada ağlıyasım geldi.bak bizim evlatlarımız 6aylık doğum iznini bekliyor.kesinleşsin ozmana olucaklar..ben böyle ümit ediyorum.

GÜNAYDINN fasulymizin annesiiii iyiz çokk şükür sen nasılsınnn

selam kızlaaaar nasılsını bakalım

slmm cimcime sultannnn:):):)iiyizz sen nasılsınnn

Son düzenleme:

hadi yaa ayyy çok üzüldüm cnım yaa..eşinde ne kadar üzülmüş olsun ama üzüülmeyin hayrlısı herşeyn.

bende iyiyim canım sağolasın. yataktan kazınarak kalkıyorum resmen. bahar yorgunluğu heralde hiç canım kalkmak istemiyo yaaa

allh iyilik wersn tatlım..hadi yaa doğru bahar da tam anlamıyla gelemediki insanlarda bir ağrlık bir ağırlık:):)hele şu uyku warya bnii öldürüyooo sabahları işe zorr kalkıyorum bndee her sabah diyorum eşime bugun gtmesek olurmuuu

canım benim üzme kendini böyle okuyuncada ağlıyasım geldi.bak bizim evlatlarımız 6aylık doğum iznini bekliyor.kesinleşsin ozmana olucaklar..ben böyle ümit ediyorum.

yaa ama sizde üzülmeyin bide inş bu ay olur dün o arkadşın durumunu duyunca bide iki seferdir biri 7 aylık biride8 aylıkken ölü doğum yapmak zorunda kalan anneleri duydum halime şükrettim düşünsene okadar ay heyecanla bekle sonra kolların bomboş diğer arkadaşınki hiçbi sorunu yok ama iki seferdir boş gebelik rabbim inş sağlıklı sıhhatli acılarını göstermeden kavuştursun bebeklerimize hepimizi

hadi yaa ayyy çok üzüldüm cnım yaa..eşinde ne kadar üzülmüş olsun ama üzüülmeyin hayrlısı herşeyn.

amin canım hayırlısı herşeyin rabbim bi teselli verdi halime şükretmemi göstercek bişeyler verdi kötüyüm ama allaha şükür beklediğim gibi olmadım sadece eşim için üzülüyorum şuan

banada her sabah eşim aynı şeyi yapıyo yaaa bugün gitmesem olmazmııııı bu sabahta aynısı oldu bende hadi kalk yatcaz kalkcaz yatcaz kalkcaz sonra yatcaz ama kalkmıcaz sık dişini dedim çocuk kandırıyo sanki diyo

sağolasın canım ben böyle adetim bitene kadar hergün birinizden rica etcem artık sonra temzilenincede ben sizin yerinize okurum inş:)

önemsiz canım Allah kabul etsin inşallah.

bende okumayı düşünüyorum kendim için. ama tek başıma okumak yerine okuyabilecek arkadaslarımdan çevremden rica edip okutmak istiyorum kimin duasının kabul olacağı belli olmaz
belki bugün kendim için başlarım bende

bide ne duydum kızlar bi arkadaşımız 3 yıllık evliler bunlar evlendiğinden beri hiç korunmamışlar ve nasılsa çocuk istemiyoruz diyede olmamasını önemsememişler en son görüştüğümüzde doktora felan gidiyodu geçen bi duydum eşinden sperm almışlar yani tam konuşamadıkta ama sanırım tüp bebek yapmışlar ama 800liradan felan bahsediyodu bilmiyorum belkide sadece başlangıç içindir bu para çünkü tüp bebeğin çok pahalı olduğunu bililyorum işte neyse şu para bu para b
ton para almışlar ve sadece muayene ücreti olarak almışlar bu paraları sonra olmamış başka biyere tahlilleri göstermişler doktor demesinmi senin sperm sayın zaten sınırda bunun olumlu sonuçlanması zaten imkansız niye yaptılarki böyle bişeyi ay yıkılmışlar masrafını bitarafa geçtim onca uğraş onca umut onca heves ve maddi olarak durumlarıda pek iyi değil ay nasıl üzüldüm

oha ya neden böyle yapıyo senin bu okulçok ayıp özel hayat diye bişey var bee ne ara bebik yapcan bu yoğunlukta :44:

ne oldu tatlım?kayınvalide krizi mi yoksam?

yok canım eski bi mevzu patlak verdi :/

iyiymiş canım bende kendime hep öyle diyodum ama bu sizle dertleşmeye başladım başlayalı işe severek geliyorum çünkü evde olsam bisürü işim oluyo ve sevmiyorum evde pc başında oturmayı sizden uzak kalıyorum iş olmayınca:))

başla canım kendin içinde hastalığım bitsin bende okurum senin için ve ozamana kadar etrafımda okuyabilecek arkadaş bulabilirsem senin içinde okuturum

çok üzücü bi durum ama malesef bunlar yaşanıyor. ilk evlendiğimizde bizde 3 sene yapmayız diyoduk ama benim gebeliğim sürpriz olmuştu şimdi ikimizde her zamankinden çok istiyoruz çünkü 3 sene sonra belki hiç şansımız kalmayabilir yada bir sorun varsa şimdiden tedavi olursak belki ileride şansımız artar diye düşündük. aslında evliliğin tadını çıkarmak adı altında kendimizi bitiriyoruz farkında olmadan. hiçbişey için erken değil ve hiçbişey için geç değil herşey için tam zamanı bence. hem çocuk olunca evlilik ölmüyorki... 2-3 sene bekleyip sonra çocuk yapan arkadaslarım şimdi eşleriyle bu çocuk yokken biz ne yapıyoduk diye konuşuyolarmış demekki uygun zaman diye bişey yok sadece biz şartları uygun hale getirmek istemiyoruz

günaaaydınn miniiiiikkk kuşlaaaaaarrr

günaydın yavru ceylan

amin canım hayırlısı herşeyin rabbim bi teselli verdi halime şükretmemi göstercek bişeyler verdi kötüyüm ama allaha şükür beklediğim gibi olmadım sadece eşim için üzülüyorum şuan

ewt sen kndin biraz daha dik durusan eşnde dik drmaya çlışır tatlım.artık bi zmandan snra kendinden .ok insan eşine üzülüyor ya onların öyle bklemesibizim bklemelermizi bile gçiyor :105::105::105:

heheh :):):)oohh en iyisini demişin wallaa bnde kendi kendime söliyim o şarkıyı bari hahaha:)

günaydın en güsel anne adayları....
bugün biraz kötü başladı hayırlısı diyelim.
İngilterede kuzenim eşi hamileydi 5 aylık bebek ölmüş anne karnında ve fark etmemişler hiç.anneside ölmüş üzüldüm kuzenim için rahmetli bayan için.tanımazdım hiç ama.sonuçta o da anne olmak için heveslenen biriydi.
Allah ıma şükrettim bebeğim beni zehirlemeden aldılar diye.
Allah kimseye göstermesin çok zor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…