- Konu Sahibi cimcimesultan
-
- #14.021
kızlar ben dün cimcime söylemşti ya 41 gün meryem süresi okunması diye ben dün başladım ama bugün adet oldum bugün benim içn okuyabilecek olan varmı içimizde
dün gece eşime adet oldum dedim ayy nasıl üzüldü direk tamam bu ay ben doktora gidiyorum dedi yazık bide belli etmemeye çalışıyo nolcakta niye üzülcemde sende üzülmedin bende üzülmedim diyo ama konuşamadı bile sesi soluğu kesildi duyunca canım benim bitanem nasıl üzüldü yaa en çokta onu üzdüm diye üzüldüm
İnş Nisan bebişinizi verir canım hayırlısı hakkınızda üzülme sakın moral bozmak yok
Günaydın canım nasılsın âmin tüm bekleyenlere nasip etsin mevlam
Sende mi ya ay kızlar yapışın bu ay kocalarınıza bırakmayın gizemi ornek alın :)
Ay ne gıcık insanın dalgınlığına bıle gelır yani hersey tak tak söylenmez ki
selam kızlaaaar nasılsını bakalım
dün gece eşime adet oldum dedim ayy nasıl üzüldü direk tamam bu ay ben doktora gidiyorum dedi yazık bide belli etmemeye çalışıyo nolcakta niye üzülcemde sende üzülmedin bende üzülmedim diyo ama konuşamadı bile sesi soluğu kesildi duyunca canım benim bitanem nasıl üzüldü yaa en çokta onu üzdüm diye üzüldüm
slmm cimcime sultannnn:):):)iiyizz sen nasılsınnn
bende iyiyim canım sağolasın. yataktan kazınarak kalkıyorum resmen. bahar yorgunluğu heralde hiç canım kalkmak istemiyo yaaa
ben okurum öğleden sonra
canım benim üzme kendini böyle okuyuncada ağlıyasım geldi.bak bizim evlatlarımız 6aylık doğum iznini bekliyor.kesinleşsin ozmana olucaklar..ben böyle ümit ediyorum.
hadi yaa ayyy çok üzüldüm cnım yaa..eşinde ne kadar üzülmüş olsun ama üzüülmeyin hayrlısı herşeyn.
allh iyilik wersn tatlım..hadi yaa doğru bahar da tam anlamıyla gelemediki insanlarda bir ağrlık bir ağırlık:):)hele şu uyku warya bnii öldürüyooo sabahları işe zorr kalkıyorum bndee her sabah diyorum eşime bugun gtmesek olurmuuu
sağolasın canım ben böyle adetim bitene kadar hergün birinizden rica etcem artık sonra temzilenincede ben sizin yerinize okurum inş:)
sorma,çok yoğunum tatlım.molalarda kaçıyorum bazen.sabah 8 akşam 22.30 çalışıyoruz.çok yoruldum.benim kozalak da surat yapıyor doğal olarak.şu hafta bitse de kurtulsam...projeden projeye atılmaktan helak oldum.töbeee daha..yoksa adam boşayacak beni.
ne oldu tatlım?kayınvalide krizi mi yoksam?
banada her sabah eşim aynı şeyi yapıyo yaaa bugün gitmesem olmazmıııııbu sabahta aynısı oldu bende hadi kalk yatcaz kalkcaz yatcaz kalkcaz sonra yatcaz ama kalkmıcaz sık dişini dedim çocuk kandırıyo sanki diyo
önemsiz canımAllah kabul etsin inşallah.
bende okumayı düşünüyorum kendim için. ama tek başıma okumak yerine okuyabilecek arkadaslarımdan çevremden rica edip okutmak istiyorum kimin duasının kabul olacağı belli olmaz
belki bugün kendim için başlarım bende
bide ne duydum kızlar bi arkadaşımız 3 yıllık evliler bunlar evlendiğinden beri hiç korunmamışlar ve nasılsa çocuk istemiyoruz diyede olmamasını önemsememişler en son görüştüğümüzde doktora felan gidiyodu geçen bi duydum eşinden sperm almışlar yani tam konuşamadıkta ama sanırım tüp bebek yapmışlar ama 800liradan felan bahsediyodu bilmiyorum belkide sadece başlangıç içindir bu para çünkü tüp bebeğin çok pahalı olduğunu bililyorum işte neyse şu para bu para b
ton para almışlar ve sadece muayene ücreti olarak almışlar bu paraları sonra olmamış başka biyere tahlilleri göstermişler doktor demesinmi senin sperm sayın zaten sınırda bunun olumlu sonuçlanması zaten imkansız niye yaptılarki böyle bişeyi ay yıkılmışlar masrafını bitarafa geçtim onca uğraş onca umut onca heves ve maddi olarak durumlarıda pek iyi değil ay nasıl üzüldüm
günaaaydınn miniiiiikkk kuşlaaaaaarrr
amin canım hayırlısı herşeyin rabbim bi teselli verdi halime şükretmemi göstercek bişeyler verdi kötüyüm ama allaha şükür beklediğim gibi olmadım sadece eşim için üzülüyorum şuan
banada her sabah eşim aynı şeyi yapıyo yaaa bugün gitmesem olmazmıııııBu sabahta aynısı oldu bende hadi kalk yatcaz kalkcaz yatcaz kalkcaz sonra yatcaz ama kalkmıcaz sık dişini dedim çocuk kandırıyo sanki diyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?