- Konu Sahibi cimcimesultan
-
- #14.041
başla canım kendin içinde hastalığım bitsin bende okurum senin için ve ozamana kadar etrafımda okuyabilecek arkadaş bulabilirsem senin içinde okuturum
günaydın en güsel anne adayları....
bugün biraz kötü başladı hayırlısı diyelim.
İngilterede kuzenim eşi hamileydi 5 aylık bebek ölmüş anne karnında ve fark etmemişler hiç.anneside ölmüşüzüldüm kuzenim için rahmetli bayan için.tanımazdım hiç ama.sonuçta o da anne olmak için heveslenen biriydi.
Allah ıma şükrettim bebeğim beni zehirlemeden aldılar diye.
Allah kimseye göstermesin çok zor.
İngilterede kuzenim eşi hamileydi 5 aylık bebek ölmüş anne karnında ve fark etmemişler hiç.anneside ölmüşüzüldüm kuzenim için rahmetli bayan için.tanımazdım hiç ama.sonuçta o da anne olmak için heveslenen biriydi.
artık hamile kalmak kadar o bebeği sağlıkla doğurmakda önemli yaaa çok korkuyorum aynı şeyi yaşamaktan çok korkuyorum bebeğim karnımda ölürse diye yada kucağıma aldığım zaman ölürse diye. hamile kalmakla iş bitmiyor. oh hamile kaldım tamamdır diyemeyecek durumdayız artık. yediğimiz içtiğimiz herşey gdo lu tabi. ocak ayında domatesmi olur yaa yazın portakal kışın domates biber yenirse olacağı bu.
Allah herkese sağlıklı gebelik ve doğum nasip etsin.
inanın kızlar ben hem çok istiyorum hamile kalmak hemde bir o kadar korkuyorum bişey olursa ya ölürse ya sorun çıkarsa ya doğduktan sonra problem çıkarsa diye
çok üzücü bi durum ama malesef bunlar yaşanıyor. ilk evlendiğimizde bizde 3 sene yapmayız diyoduk ama benim gebeliğim sürpriz olmuştu şimdi ikimizde her zamankinden çok istiyoruz çünkü 3 sene sonra belki hiç şansımız kalmayabilir yada bir sorun varsa şimdiden tedavi olursak belki ileride şansımız artar diye düşündük. aslında evliliğin tadını çıkarmak adı altında kendimizi bitiriyoruz farkında olmadan. hiçbişey için erken değil ve hiçbişey için geç değil herşey için tam zamanı bence. hem çocuk olunca evlilik ölmüyorki... 2-3 sene bekleyip sonra çocuk yapan arkadaslarım şimdi eşleriyle bu çocuk yokken biz ne yapıyoduk diye konuşuyolarmış demekki uygun zaman diye bişey yok sadece biz şartları uygun hale getirmek istemiyoruz
günaydın yavru ceylan
kızlar benim adetim dün bitti çok az lekelenme gelmişti bugün yine abdest alacağım az sonra yımırta testi yapacağım sizce erkenmi biraz daha beklemelimiyim yoksa yapsam çıkarmı.
kızlar benim adetim dün bitti çok az lekelenme gelmişti bugün yine abdest alacağım az sonra yımırta testi yapacağım sizce erkenmi biraz daha beklemelimiyim yoksa yapsam çıkarmı.
günaydınnn
yaa ayy çok kötü bir durum ya bebekte öldü anneside demek!!allh rhmet eylesin.
bebek zhirlemişdir yniiiamin cnm çok zor tbiii
Allah korusun off yaa ne kötü şeyler duyuorum ben bu ara
artık hamile kalmak kadar o bebeği sağlıkla doğurmakda önemli yaaa çok korkuyorum aynı şeyi yaşamaktan çok korkuyorum bebeğim karnımda ölürse diye yada kucağıma aldığım zaman ölürse diye. hamile kalmakla iş bitmiyor. oh hamile kaldım tamamdır diyemeyecek durumdayız artık. yediğimiz içtiğimiz herşey gdo lu tabi. ocak ayında domatesmi olur yaa yazın portakal kışın domates biber yenirse olacağı bu.
Allah herkese sağlıklı gebelik ve doğum nasip etsin.
inanın kızlar ben hem çok istiyorum hamile kalmak hemde bir o kadar korkuyorum bişey olursa ya ölürse ya sorun çıkarsa ya doğduktan sonra problem çıkarsa diye
aynen dediğin gibi walla mewsimde ymiyoruz hormonlu yiceklerden wcudumzn ypısı herşeyi değişiyr walla...
ewt bnde korkuyorum birinci hala ahmile olamadım bndan ikinci hamile kalırsam da ilk 3 ay için çok korkucama eminim 3 ayı atlttktn snra gene doğurana kadr korkular btmez ondan snraki korkular zatn birsürü
bebek diyip gçmemk lazım herşyden çok önmliii
bende diyodum bekarken ben en az 5 sene çocuk yapmam diye ama şimdi deli gibi istiyorum kesinlikle dediğin gibi uygun zaman diye bişey yok bencede nihayetinde evet bazı şeyler çocuk olmadığı zamanlardaki gibi olmucak bi düşününce doğru düzgün tatile gidemezsin dışarı yemeğe çıkamazsın rahat rahat hatta cinsel hayat bile sekteye uğrar ama bunlar 3-5 sene bekleyincede aynı olcak değişmicekki ve evliliğimin tadına varayımda sonra diye bisey yok çünkü evliliğin tadına vardım hadi bitti diye bişey olamaz bence
erken gibi ama testin varsa yap canım belkim çıkar.
evet canım cok zor allah kimseye göstermesin.inşallah hepimiz sağlıkla hamile kalır doğum yaparız.sağlıklı evlatlar dünyaya getiririz.
Allah ım kimseye yaşatmasın. Kader mi ne artık bilemiyorum...
Aynen canım ya bende aynı şeyleri yaşamaktan korkuyorum.
Allah ım inşallah sağlıklı hamilelik sağlıklı evlatlar nasip eder hepimize.
ooooy oy kızlar.
Bunlduk neden az regli olduğumu.
Sağ yumurtalığımda 4cm kistim olmuş kızlar.
Tüm hormonlarıma bakılacak, kan verdim.
Yeni dr.umu sevdim gibi. Bilgili ve bilgilendiriyo en azından...
10 nisan'da 1 ilaca başlicam. Günde 3 tane, 10 gün içecekmişim...
Ooooy oy kızlar.
10 Nisan'da 1 ilaca başlicam. Günde 3 tane, 10 gün içecekmişim...
valla ben almıyorumda yemiyorumda herşeyi mevsiminde yemekten yanayım hoş bununla iş bitmiyor dediğin gibi 3 aydan sonrada olan oluyor bir tanıdığım 9. Ayda kaybetti bebeğini.
O evliliğin tadına varmak değil evliliğin öldüğünü farkedip çocukla canlandırmaya çalışmaktan başka bişey değil bana göre.
Test var canım yapayım aklımda kalmasın çıkmazsada p.tesiden itibaren başlarım tekrar yapmaya :)
erkn bnce 10 gn fln 11 gün ypsan ama genede aklında klmasın bi dene bnde şmdi gidiyorum ypmaya bugun 11.günüm bakalım ne çıkacak:)
aynen canım ya bende aynı şeyleri yaşamaktan korkuyorum.
Allah ım inşallah sağlıklı hamilelik sağlıklı evlatlar nasip eder hepimize.
Ooooy oy kızlar.
Ooooy oy kızlar.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?