HER AY ANNE OLMAYI UMUTLA BEKLEYENLER(Umutlarımızın çiçek açması dileğiyle)

geçmiş olsun canım üzülme benimde kist vardı sağ yumurtalığımda hemde polikistik yumurtalığım kistten görünmüyordu.
doğum kont hapı kullandım 1 yıl, sonra farklı ilaclar falan filan 20 kg aldım
herkeste soğan suyu iç diyordu ben iğrenç nasıl içilcek dedim.
ama en son tek carem o diye düşündüm ve soğan suyu içtim.kistlerim temizlenmişti ve hamile kalmıştım.
ama nasip olmadı kalp atışları durdu.
bu ay tekrar başlıcam.
hormon testlerini yaptır ona göre sana kalmış ilaç içip içmemek.

geçmiş olsun canım tez vakitte geçer inşallah ilacını kullanınca..

inşş cnmm alla alla demek öle dedii.ama bnm doktorum adettn hmn snra ymurtlama olmaz demişti hni 10.gnden snra fln demişti bnm hep 11.günü derdi gttiğimde bakardu ymurtlklar buyumş bugun ilişki derdi ama ovu.testnde tek çzgi anlamadım

öyle düşünme canım yaa olurr inşş ellermizi açıp dua etmkten bşka çaremiz yok tbi gene doktrlarada gidecegiz önce allah snra doktrlar ümidni hiç yitrme lütfennnnbak ne güzel dedin eşin de negüzel düşünüyor seni sıkmıyor bunltmıyor aminn tez zamnda wersin hayrlı ewlatlarrrr cmlemizeee

canımmm sakın üzme kendini stres yapma allah a sığın o yardım edecek sana. http://www.kadinlarkulubu.com/gebelik/608621-hemen-cocugum-olsun-diyenler.html burayı oku canım

yaaaaa bende bugün 7. günüm adetim bitti dün şimdi test yaptım çift çizgi çıktı

kızlar yaaa ovulasyon testim çift çizgi çıktı bugün adetimin 7. günü. nasıl oldu anlamadım o kadar koyuki ilki gibi çizgi.
doktoru arasammı yaaaa

aminn canımm aminnn

hadi ya çok gçmişşş olsun cnım herşey yoluna girer en kısa zamnda inşş

Daha eczaneye uğramadım hayatım, direk iş yerine geldim, umutsuzluk kapladı yine beni, ilk defa geliyo başıma böle bişi. Dr. bu ay hallederiz dedi. Küçücük 1 kağıda reçete no yazdı, imza kaşe yapıp verdi. İlaç ismi yazmıyo ama alır almaz bilgilendiririm seni. 10 günlük kullanacağım bi ilaçmış. Reglim az geldi bende huylandım, yeni 1 dr.a kontrol olmalıyım dedim ve bugün gittim. Durum bu. Umarım mucizelerimiz bizi fazla bekletmezler...

elektronik reçete canım o ondaki recete numarasıyla eczaneden giriş yapıldığında doktor ne yazdıysa görünür sistemde

aaaa birde koyu demekk tuhaff ama bir ara sor doktru bakalım erknden ymurtluyon belkide sen cnım yaa

dün akşam arkadasımla muhabbetine fal bakıyoduk ona hamile bi kadın var zayıf uzun boylu yakın çevrende dedim kız sen olmayasın yakın çevremde başka öyle biri yok dedi hadi len daha adetim yeni bitti ben olamam ama kız var kucağında dedim o ara arkadasın kızı kucağımdaydı başkasının falında kendini gören tek insan benimdir heralde dedim gülüştük doğrumu çıkıyo ne

canım yaaa üzülme tedavini ol normale dön hemen gel sende hamileler kervanına. bende rüyamda kötü şeyler gördüm korkuyorum şimdi

İçinde sıkıntı varsa kalk git dr.a hayatım, beklemekle olmuyo bu işleer, bugün daha ii anladım. Azıcık geliyodu regl bu ay dedim nooluyo ve kalktım gittim. Şimdi tedaviye başladığım için memnunum.

canım cok gecmıs olsun bıran once kıstlerın temızlensın rahmın bebegıne hazırlansın ıns :)
Saol güzel dileklerin için hayatım. Hepimiz 1 an önce kavuşalım yavrucaklarımıza yaaa...

Geçmiş olsun hayatım, bebişin için üzüldüm, benimde 1 kimyasal gebeliğim oldu. Rabbim çok büyük yine verecek hepimize...
Soğan küründen bahsetsene şeker...

geçmiş olsun canım tez vakitte geçer inşallah ilacını kullanınca..
İyi dileklerin için saolasın arkadaşım...

kızlar yaaa ovulasyon testim çift çizgi çıktı bugün adetimin 7. günü. nasıl oldu anlamadım o kadar koyuki ilki gibi çizgi.
doktoru arasammı yaaaa

cimcime napıosun kız sen ne bu hız ilk günden yumurtlamaya başlarsan ay sonuna kadar düzineyle çocuğun olur kız valla bilmemde mümkünmüki böyle bişey ara sor istersen doktoruna bşde geçende biri yazmıştı ya adetinizin bittiği ilk gün ilişki çok önemli asıl verimli zaman ozman diye öyle bişey olabilirmiki acaba sendekide

hadi yaaaa resmen kendini görmüşün kıssssssss hadi inşşşş olurmu olur walla allhın işi sen birde normal test ypsana warsa :):)bak çok merak ettm şmdi hee

doktoru arasammı yaaaa

canım erken yumurtluyo olabilirsin.bende bugünden itibaren başlıcam gün aşırı.adetin 5.günü benimde ama az az geliyor.
bi yerde okumuştum bazı kadınlar adetliyken yumurtlayabiliyormuş.adet hemen sonrası adetin öncesi. yani herkesin aynı değil yumurtlama zamanı.
bence dr ara sor.

rüyamda çikolata kisti olduğunu gördüm sancıdan gidiyodum doktor çikolata kisti diyodu

ay ne bilim şekerim yaaa ikizim olsun çok istiyodum bu ay ikizler geliyo galiba

hadi yaaaa resmen kendini görmüşün kıssssssss hadi inşşşş olurmu olur walla allhın işi sen birde normal test ypsana warsa :):)bak çok merak ettm şmdi hee

gebelik testim var evde ama yımırta testi yaptım pozitif gebelik testi yapmadım olamam heralde hoş ilkinde üztüne görmüştüm ama buda üstüne görme değildir heralde dimi ayyy iştahımda pek açılmıştı yaaa son zamanda dikkatimi çekti bak şimdi

ayyyyy panik yaptım

wala bilemedm kii yaa nedir bu şmdi bir sürü soru işartleri oltrdu bu kadar erkn ççkmasıı bak diğerinide üstüne grmüşün wala tuhaf ama bllide olmaz gene.demek işthlarda açıldıı kızzz cimcimee wala şüphe duydum senden hemn bir göz altı yapalım walla bilemiyorum

hemde ne açılma gece 11 de kalkıp çiğköfte yapıp yiyorum bi kavanoz turşuyu bi oturuşta yiyorum gece yarısı acıkıyorum sürekli uyuyorum günde 2 öğünü kaşığın ucuyla yiyen ben öğünleri 4 e çıkardım ve 1 haftada 2 kilo aldım vücut temizlendi ondan açıldı iştahım diyodum ama bak şimdi dikkatimi çekti benimde:26:

yok beaaaa hamile değilim yinede dediğim gibi vücudum temizlendi ondan böyleyim

umutsuzluğa kapılma canım allalla inş hemencecik geçer canım

hadi yaa ii maşşallhh tatlımm yee can boğzdan gelir :):)yani deidğin gibi vcudunda tmizleniyor dur tbii
ama işte genede blli olmaz inşşşş bizim düşündüğümz gbi dir şmdi olmssa ay sonunda tutar inşşşşşşşşşşş

Son düzenleme:
Kızlaaaarr muhabbetn öğle yemeğiini kaçrmışım ahah çokta acıktım bnde k-fleks yiyorum zayflarım die almştım hahahhaçerez niyetine yiyorum ama

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…