HER AY ANNE OLMAYI UMUTLA BEKLEYENLER(Umutlarımızın çiçek açması dileğiyle)

aa ben mal gibi topladım bütün evi bi banyo kaldıöyle topladımki taşımadığım kaldı bi valla.ama canım onlara güven olmuyo ya biz taşınırken çok eşyamız kaybolmuştu

kuzucum çok sinir bozucu ama öle geçimliyiz herşeye itiraz etmiyoruz ya bundan böyle oluyo başımız arıyo takmamaya çalış dicem kuzu çünkü takınca çözüm olmuyo uyardığın halde istemedin halde hala devam ediyolar saygısızlıktan başka bişe değil işte... Yalnız değilsin yavru bende sürekli kendi kendime saydırıyorum bide görümce var bende herşeyi o biliyor oturduğu yerde herşeye muhalefet çıldırırsın öle yani

abowww seni eskilere layık görüyoo daha okuyan kıza bmw alıyorlarrr yarın kız onlara kazığı atar gider nasıl olsa... kızım bu insanlar niye böyle insanlıktan nasibini almamışlar anlamıyorum ki yaaaaaa.... :113:

toplanıp dövelim hepsini sinirimiz geçsin itiraz etsek nolur boşuna yoruluruz yine onların istediği oluyo valla.allahtan görümce yok ama ona bedeller inan.sırf şuan oturduğumuz evden annesine 10 dk mesafe var diye fıstık gibi siteden onların oturduğu sokağa taşınıyoruz düşünebliyomusun :|

benim koca gene insaflıymış bebişim...

aa ben mal gibi topladım bütün evi bi banyo kaldıöyle topladımki taşımadığım kaldı bi valla.ama canım onlara güven olmuyo ya biz taşınırken çok eşyamız kaybolmuştu

tüüh canım yaa, sen biraz kötüsünemi denk geldin ne? üzüldüm valla bizim ark çok memnunlardı valla..
est kız ne mal ı bende topladım valla annemde yardım etti bizimki de gitti tv seyretti sağ olsun..adamlar bile şaşırdı abla siz naptınız bize bişey kalmamış dediler..ama bende 3 hfta kendime gelemedim

var yavru var böle dana lar var işte yapıcak bişi yok atalar boşa dememiş boş konuşmamışlar yani ya bu deve ya bu diyar hesabı ama sende ince ince tavrını koy yani çünkü bunlara az konuşsan da dırdırcısın anneyeyle dip dibe olunca noluyo ki onu da anlamam offffffffff

bana yardım edende yokçarşamba taşıncaz heralde ancak yerleştiriirm pazara kadar ve pazarteside okulum başlıyo dinlenmeye vaktim bile yok.sayelerinde harika bi tatil geçiridm anlicağıın :)

ya düşünüyorumda benim annem hayatta olsaydı hergün gitmek istermiydim sanmıyorum herşeyin bi ölçüsü olmalı ya bide erkek adamsın azıcık mesafeli ol evlenmişsin be yuh yani sinirlendim yine :|

bana yardım edende yokçarşamba taşıncaz heralde ancak yerleştiriirm pazara kadar ve pazarteside okulum başlıyo dinlenmeye vaktim bile yok.sayelerinde harika bi tatil geçiridm anlicağıın :)

canım seni çok iyi anlıyorum millet çatır çatır yaptırıyor valla..ama olan bize oluyor..Rabbim güç kuvvet versin sana..yavaş yavaş yerleştir acele etme dinlene dinlene yapmaya calış napçan ki başka..

ya düşünüyorumda benim annem hayatta olsaydı hergün gitmek istermiydim sanmıyorum herşeyin bi ölçüsü olmalı ya bide erkek adamsın azıcık mesafeli ol evlenmişsin be yuh yani sinirlendim yine :|

üzme kız beni bak gözlerim doldu offff daralman normal yorgunlukta var geçicek ccnm geçicek ben daha girişmedim ama düşündükce bile beni nelerin beklediğini tahmin edebiliyorum düzenini bi kur ayarlarsın sonrasını

aradım babamı gel al beni dolap almaya gidelim dedim o geliyo şimdi ne kadar evli olursan ol insanın kendi ailesi gibi kimse olamaz kocan dahill bunu anladım şu 5 ayda
yakın olsan yardıma gelirdim valla bu yakadan ev alsaydınız keşke

kıymetini bil o zaman bak gör neler var:)
allah için bi istediğimi iki etmez bu anne konusu dışında tek derdim sıkıntım ailesine düşkünlüğü :/

aynen şekerim benimksiii bana hiç laf söyletmes kiii zaten annesi falanda laf söylemes el üstünde tutar 1 ay oldu kaynanama gitmeyeli nerdeyse amann boşver konuşuyorus nasıl olsa telefonda diyor...

allahım sabır versin sana tez zamandada kocana akıl fikir anası ile arasınada biraz soğuklukk versin...

ayyy AMİİİNNNNNNNN

olur olur evliliğin özellikle ilk zamanları büyük aşamalardan geçersin atlatırsınız geçici sinirler bunlar anneleriyle soğuk olmasınlar da adetletli olsunlar yani şöyle ki şu bilinmeli herkezin yeri ayrı bizim kine mesela soruyolar ( ne gerek varsa ) hayatındaki değerleri sıralasana diyo görümce o da diyo tabi ki karım bana sordu bozulmasın diye cevapladım annem dedim ama herkezin sevgisi farklı kimse kimseyle kıyaslanmaz dedim...
Sonra bizimki bozuldu beni sölemedin diye dedim böle dangalak soruyo böle cevap ! Ya hu en değerliler kıyaslanır mı annenin ki bambaşka sen zaten Allah'ın lütfusun herşeyden yakınsın yeri geliyo anneden bile anne seni çıplak görmüyo en özeli bilmez ama Allah öle bi his veriyo ki kocadan ötesi olmuyo kardeş zaten can evladı tatmadık ötesi yok diyolar diğerleriyse sana değer verini seviyosun çoğunu da eliyosun bu kadar basit dedim senin ablanın kafası basmıyosa yapıcak bişe yok yani olsun öle demeseydin diyo ...yani kuzum demem o ki yaşları yok bunların isterse 10 yaş büyük olsun ince düşünen i-s-t-i-s-n-a malesef bebikim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…