- Konu Sahibi cimcimesultan
-
- #1.421
canım o taşıma şirketleri herşeyi o kadr güzel topluyorlrki şaşarsın..benim ark hep öyle yaptılar valla, kocalarına biz toplayamayız belim ağrıyo şuram ağrıyo deyip taşıttılar sadece iççamaşırlarını aldılar o kadar..bende afersin eşşek gibi günlerce koli topladım..
buarada çook çok geçmiş olsun..ıhlamur nane limon kar edermi bilmiyorum ama birde nane limona reyhan katın diyorlar
güldüm bende ne diyeyim
Allah aratmasın inş
valla allah bu erkeklerin bi kısmına beyin vermeyi unutmuş heralde benimki dahilll :|
kız görmen lazım halı diyorum annemin kullanmadığı var diyo ben ananın eskisinimi kullancam kafayı yemiş ya gitcem alcam ne var ne yok görcek o da annesidebide hep bana gelince böyle oluyo 20 yaşında kardeşi var ünv.okuyo bmw istedi abisinden yani eşimden 3 gün geçmedi altına bmw verildi ben.oğulları onun evladı ben sanki bi annenin evladı değilim böyle boğasım var hepsini
valla allah bu erkeklerin bi kısmına beyin vermeyi unutmuş heralde benimki dahilll :|
kız görmen lazım halı diyorum annemin kullanmadığı var diyo ben ananın eskisinimi kullancam kafayı yemiş ya gitcem alcam ne var ne yok görcek o da annesidebide hep bana gelince böyle oluyo 20 yaşında kardeşi var ünv.okuyo bmw istedi abisinden yani eşimden 3 gün geçmedi altına bmw verildi ben.oğulları onun evladı ben sanki bi annenin evladı değilim böyle boğasım var hepsini
kuzucum çok sinir bozucu ama öle geçimliyiz herşeye itiraz etmiyoruz ya bundan böyle oluyo başımız arıyo takmamaya çalış dicem kuzu çünkü takınca çözüm olmuyo uyardığın halde istemedin halde hala devam ediyolar saygısızlıktan başka bişe değil işte... Yalnız değilsin yavru bende sürekli kendi kendime saydırıyorum bide görümce var bende herşeyi o biliyor oturduğu yerde herşeye muhalefet çıldırırsın öle yani
toplanıp dövelim hepsini sinirimiz geçsinitiraz etsek nolur boşuna yoruluruz yine onların istediği oluyo valla.allahtan görümce yok ama ona bedeller inan.sırf şuan oturduğumuz evden annesine 10 dk mesafe var diye fıstık gibi siteden onların oturduğu sokağa taşınıyoruz düşünebliyomusun :|
aa ben mal gibi topladım bütün evi bi banyo kaldıöyle topladımki taşımadığım kaldı bi valla.ama canım onlara güven olmuyo ya biz taşınırken çok eşyamız kaybolmuştu
toplanıp dövelim hepsini sinirimiz geçsinitiraz etsek nolur boşuna yoruluruz yine onların istediği oluyo valla.allahtan görümce yok ama ona bedeller inan.sırf şuan oturduğumuz evden annesine 10 dk mesafe var diye fıstık gibi siteden onların oturduğu sokağa taşınıyoruz düşünebliyomusun :|
tüüh canım yaa, sen biraz kötüsünemi denk geldin ne? üzüldüm valla bizim ark çok memnunlardı valla..
est kız ne mal ı bende topladım valla annemde yardım etti bizimki de gitti tv seyretti sağ olsun..adamlar bile şaşırdı abla siz naptınız bize bişey kalmamış dediler..ama bende 3 hfta kendime gelemedim
var yavru var böle dana lar var işte yapıcak bişi yok atalar boşa dememiş boş konuşmamışlar yani ya bu deve ya bu diyar hesabı ama sende ince ince tavrını koy yani çünkü bunlara az konuşsan da dırdırcısınanneyeyle dip dibe olunca noluyo ki onu da anlamam offffffffff
benim koca gene insaflıymış bebişim...
bana yardım edende yokçarşamba taşıncaz heralde ancak yerleştiriirm pazara kadar ve pazarteside okulum başlıyo dinlenmeye vaktim bile yok.sayelerinde harika bi tatil geçiridm anlicağıın :)
bana yardım edende yokçarşamba taşıncaz heralde ancak yerleştiriirm pazara kadar ve pazarteside okulum başlıyo dinlenmeye vaktim bile yok.sayelerinde harika bi tatil geçiridm anlicağıın :)
ya düşünüyorumda benim annem hayatta olsaydı hergün gitmek istermiydim sanmıyorum herşeyin bi ölçüsü olmalı ya bide erkek adamsın azıcık mesafeli ol evlenmişsin be yuh yani sinirlendim yine :|
canım seni çok iyi anlıyorum millet çatır çatır yaptırıyor valla..ama olan bize oluyor..Rabbim güç kuvvet versin sana..yavaş yavaş yerleştir acele etme dinlene dinlene yapmaya calış napçan ki başka..
üzme kız beni bak gözlerim doldu offffdaralman normal yorgunlukta var geçicek ccnm geçicek ben daha girişmedim ama düşündükce bile beni nelerin beklediğini tahmin edebiliyorum düzenini bi kur ayarlarsın sonrasını
kıymetini bil o zaman bak gör neler var:)
allah için bi istediğimi iki etmez bu anne konusu dışında tek derdim sıkıntım ailesine düşkünlüğü :/
aynen şekerim benimksiii bana hiç laf söyletmes kiii zaten annesi falanda laf söylemes el üstünde tutar 1 ay oldu kaynanama gitmeyeli nerdeyse amann boşver konuşuyorus nasıl olsa telefonda diyor...
allahım sabır versin sana tez zamandada kocana akıl fikir anası ile arasınada biraz soğuklukk versin...
teşekkür ederimmm :)
boğaz ağrısına ne iyi gelir bilgin varmı canıımm :26:
aynen şekerim benimksiii bana hiç laf söyletmes kiii zaten annesi falanda laf söylemes el üstünde tutar 1 ay oldu kaynanama gitmeyeli nerdeyse amann boşver konuşuyorus nasıl olsa telefonda diyor...
allahım sabır versin sana tez zamandada kocana akıl fikir anası ile arasınada biraz soğuklukk versin...
aradım babamı gel al beni dolap almaya gidelim dedim o geliyo şimdi ne kadar evli olursan ol insanın kendi ailesi gibi kimse olamaz kocan dahill bunu anladım şu 5 ayda
yakın olsan yardıma gelirdim valla bu yakadan ev alsaydınız keşke
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?