- Konu Sahibi cimcimesultan
-
- #14.261
aminnnnn canım,inşallah eve gelir gelmez yazarım olumlu yada olumsuz olarak,1-1buçuk gibi gideceğim sağlık ocağına
kizlaaaaaaaaaaaar, yine regl oldum ya, bu ayda olmadıbugün doğum günüm, ama mutsuzummm... kocam calisiyo,bebegim bu ayda gelmiyooo offff.. basim agridi düşünmekten.. yeter ya, cok sıkıldım,su bebek olayını unutmak istiyorummm.. kafaya takmamak lazım,ama keşke mümkün olsaaaaaaaaaaaaaaaa
merhaba arkadaşlar ben 2,5 yıllık evliyim, son 6 aydır bebek istiyoruz aslında ilk denediğimiz ay hamile kaldım fakat boş gebelik nedeniyle 7 haftalık hamileliğim kürtajla sonlandırıldı, 3 ay korunmadan sonra çalışmalara yeniden başladık. bu ay ovülasyon testi aldım ve adetimin 12. gününden beri her gün uyguluyorum bugün 19. günüm olmasına rağmen çift çizgiyi göremedim. aslında ben 32 günde bir adet oluyorum ve buna göre yumurtlama günümün bugün olması gerekiyor, ve yine bugün kasıklarımda ağrı ve akıntım da vardı ama testte ikinci çizgi çok silik çıktı çok moralim bozuldu. Bilmiyorum ama ya ben de bu ay yumurtlama olmadı ya da testler yanlış aranızda böyle bir şey yaşayıp o ay hamile kalan var mı?
olmuyo canım ben 2. günü verdim bende özele gitmiştim sadece muane hariç 20 tl aldı o da smear testi içindi kandan almadılar arkadaş çok para ödemiş. acaba ona faklı bir test mi yapmışlar
Canım çörekotu çekilmiş olacak eğer çekilmiş değilse hawanda ez onu güzelce. Bide maydanoz düşük yapıyo doktorum yeme demişti aklında olsun hala yemiyorum yani ve bence de dewlette git bi kan sonuçta muayene değil bişi değil
amin canımınsallah bebıstır canım hayırlısı bakalım
bu guzel gunun hatrına rabbım sana da hayırlısı ne ıse hakkında onu yasatsın
wala bnm erkek kardeşmde akrep çokk zorr biri oda bnm anlaşamadığım burç akrepti geldi burnuımun dibinde bitti krdeşmlede alaşamam
ama güzel ynına sewdimi çok sewiyolar mik mike çok düşknler:):):)bu yzden hani bbek için olsun nrmalde olsun sıkıntı çkmiyorum demez hiç benmle bebek için sır geliyrsun ynıma die yetrki mik mik olsun:)sadece işte küsme huyu ama buda adamı bzdiriyo walla
ewt bebeği ayar yapmak lazım oda akrep olursa way halimize
şimdi çıkıyorum,en geç2de buradayım inşallah öpüyorum hepinizi,iyiki sizleri tanıdım
günaydınnnnn şekerleeeeeerrrr
naptı len akrep size soktu muBende akrepim
günaydınnnnn şekerleeeeeerrrr
şimdi çıkıyorum,en geç2de buradayım inşallah öpüyorum hepinizi,iyiki sizleri tanıdım
heheh erkeği soktu canımmm:):):)bayanlra yakışıyor ama erkeklere yakışmıyor küsmek tatlımm
evet o konuda haklısın.Erkeğin kadın gibi küsmesi ne kadar kötü gerçekten erkek dediğin güçlüdür bide balık erkeğini düşün hahahaha
hanımlar mrb...nasılsınız? Cumanız hayırlı dularınız kabul olsun inş..
güle güle cnım bzde öptükkk
günaydınn gizoşşşş hoş gldinnnnn
Günaydın canııımmm
hadi bakalım iyi haberlerle gel inşallahh
mrb hoş gldinn iyiz çok şükür senn nasılsın.aminnnnn cümlemizinnn
hoşbulduk cicimmmmm :)
nasılsınııızz napıyosunuz bakalıımmm :)
hoşbulduk canım sağ ol:)) bende iyiyim nolsun..aynı valla..
ütüler yığılmış karşı kanepeden göz kırpıyor bana ben pas vermiyorum kendilerine ama
yaniii çok ötü bişiii tbi ben yapamıyom naZı sen yap ohh ne alaadimii balıklarr balıklarr:):):)
bnm kadında tnıdığım bi akrep burcu ablam wardı çok iyi anlaşrdım bni çok kolardı staJERrdim bn oda muhsebecydi kulakları çınlasın wala ama erkek zor çokk hmdeee
nasılsınııızz napıyosunuz bakalıımmm :)
hanımlar mrb...nasılsınız? cumanız hayırlı dularınız kabul olsun inş..
ayy ütlerr hiç sewmiyorum ütüyü yaa ama npcann mecbur.boşwer werme sen onlara pass birazdaha biriksin hihih:1::1::1:[/QUOTE .!.:bende sevmiyorum canım ya..bekletiyorum bugün bi posta daha çmşr yıkıycam onlarla ütüleyeyim bari..ütü konusunda tembelim ya napıyım ütümde zor açıyor zaten işkence oluıyor
selam kızlaaaaarr hepinize hayırlı cumalar bugün amin dediğiniz tüm dualarınız kabul olsun inşallah
nasılsınız bakalım
iyiyiz canım çok şükür sen nasılsın? mik mik ler başladı mı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?