HER AY ANNE OLMAYI UMUTLA BEKLEYENLER(Umutlarımızın çiçek açması dileğiyle)

Doğum günün kutlu olsuncanım sakın umutsuzluğa kapılma herşeyin bi zamanı vardır. sakın üzme kendini. çok düşünme oluruna bırak bak o zaman sonucun olumlu olcak..

canım benim ben bu ay normalde hep kendimi 17. gün yumurtlarım diyodum hep silik çizgi gördüm ama adetime 7 gün kala yumurtladım. belki sende benim gibi geç yumurtluyosundur. bende 31 günde 1 adet oluyorum. İnşallah ovulasyon işe yarar ve senin bebeğin gelir.silikte olsa çalışmalar olsun hep ama

olmuyo canım ben 2. günü verdim bende özele gitmiştim sadece muane hariç 20 tl aldı o da smear testi içindi kandan almadılar arkadaş çok para ödemiş. acaba ona faklı bir test mi yapmışlar

smear testi neymiş.. yaa bugün gitcektim hastaneye ama 1 nisana verelim dediler sırayı. bende kalsın ozaman dedim. bi özeli arayıp sorcam bakalım..

çekilmiş zaten hayatım. eşimle bu işlere yaradığını bilmeden önce yemeye başlamıştık. ama öğrenince kestik garip oldu bizimki bu aralarda gene başlarım artık.. onu sen sölemiştin ya ben o yüzden bu ay bebişim vardır diye yememiştim hiç. ama şimdi yemeye başladım gene.. devlete gitcektim bugün ama 1 nisana verelim sırayı dedi. bende o uymaz diye istemedim. özele sorcam bugün.. o bebişin için aldığına da bayıldım güzel zamanlarda giysin inşallah

Hepinize Hayırlı Cumalar.. Dualarınızda bulunmak dileğiyle..

naptı len akrep size soktu mu bende akrepim

evet o konuda haklısın. Erkeğin kadın gibi küsmesi ne kadar kötü gerçekten erkek dediğin güçlüdür bide balık erkeğini düşün hahahaha

yaniii çok ötü bişiii tbi ben yapamıyom naZı sen yap ohh ne alaadimii balıklarr balıklarr:):):)

bnm kadında tnıdığım bi akrep burcu ablam wardı çok iyi anlaşrdım bni çok kolardı staJERrdim bn oda muhsebecydi kulakları çınlasın wala ama erkek zor çokk hmdeee

Son düzenleme:
hoşbulduk cicimmmmm :)

nasılsınııızz napıyosunuz bakalıımmm :)

napıyorsun gizoşş nasıl gidiyorr
hoşbulduk canım sağ ol:)) bende iyiyim nolsun..aynı valla..
ütüler yığılmış karşı kanepeden göz kırpıyor bana ben pas vermiyorum kendilerine ama

ayy ütlerr hiç sewmiyorum ütüyü yaa ama npcann mecbur.boşwer werme sen onlara pass birazdaha biriksin hihih

haha bende muhasebeciyim.. benimde stajerim var bende onu kolluyoruuumm

selam kızlaaaaarr hepinize hayırlı cumalar bugün amin dediğiniz tüm dualarınız kabul olsun inşallah
nasılsınız bakalım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…