HER AY ANNE OLMAYI UMUTLA BEKLEYENLER(Umutlarımızın çiçek açması dileğiyle)

haha :d bende muhasebeciyim.. Benimde stajerim var bende onu kolluyoruuumm

hadi yaaa demek öleee kollaa tbiii snra senide iyi anlatr stajyerın

selam kızlaaaaarr hepinize hayırlı cumalar bugün amin dediğiniz tüm dualarınız kabul olsun inşallah
Nasılsınız bakalım

hayrlı cumalar canımm aminnnn cmlemizin inşş iyiz çokk şükürr sen nasılsın

naptın gece deprem oldu sanırım ama bnmki foss çıktı mik mik olmadı deprem o yzden fzla şiddetli olmamıştr herlde

aynen bkletiyorum bkletiyorum sınra dağğ oluyor ozmn daha zor oluyor ama işte ütü önmli ya bnmki jilet gibim ama sewmynce pslanmış gbi gliyor gözüme hehehsona kolayy geleee

napıyorsun gizoşş nasıl gidiyorr
nasıl olsun canım ya ev hali işte aynı yanii :)

selam kızlaaaaarr hepinize hayırlı cumalar bugün amin dediğiniz tüm dualarınız kabul olsun inşallah
nasılsınız bakalım

iyiyiiizz canımmm sen nasılsınnn asıll
yumurtanın çatladığını akıntıdan falan anladınmı kuşuum oldumu akıntınn

iyidir canım sen napıyosun keyifler nasıl..

idare eder canımcıımm ya nolsun işte :)hava çok güzel dışarı çıkıcam bugünn :)

iyidir canım sen napıyosun keyifler nasıl..
iyiz RombikCanım sen nasılsın ? Amin canım seninde Cuman mübarek, duaların kabul olsunn

iyi valla nolsun gelse şu kırmızılar rahatlasam artık? sen naptın? dr a gittin mi? erteleme bence canım

bayanlar yeni ir blog açtım daha çok yeni eksikliklerim var ziyaret ederseniz sevinirim

Kadınların Dünyası

tşk ederim

hayırlı olsun canım bol ziyaretçin olsun

dimii havada güzell aç camları oh mis gibii hava glsin şöölee bir rahtlrsın

oohh yarasın valla çık güzelim ya benim içinde gez toz kalmışsa ind lerden yararlan ben evdeyim patlıyorum valla

ara verdim kıyafete eve alışveriş yapıyodum ya fazla kaçtı biraz bi biblo tablo alıyim derken halılardan girip perdelerden çıktım vallabugün kartın hesap kesildi yatırıp onları ödicem ahh ahh şu paranın hiç kıymeti yok valla hemen bitiyo

iyiyiz canım çok şükür sen nasılsın? mik mik ler başladı mı?

elhamdülillah canım bende iyiyim evet rötarlı bi şekilde başladı :/

yok beaaa gece olmadı benim öküs döndü kıçını uyudu ay ne sinir oldum günlerdir ne zaman bitcek diye soruyodu akşam döndü kıçını uyudu moralim bozuldu sabah uyandım kalktım yataktan hiç seslenmedim ona ama sonra yine dayanamadım herşey çocuk için deyip gittim ben sırnaştım o zaman oldu ama silkeletemedim tabiki

iyiyiiizz canımmm sen nasılsınnn asıll
yumurtanın çatladığını akıntıdan falan anladınmı kuşuum oldumu akıntınn

bende iyiyimmm herşey çocuk için deyip moral bozmamak için elimden geleni yapıyorum
benim akıntım hep var kuşum yaaa o yüzden çatlama olup olmadığınıağrıdan anlıyorum ben. bu sabah ağrım yok denecek kadar azdı sanırım çatladı :26:

oohh sefan olsun canım çok iyi yapmışsın..var ki yapıyorsun iyi olmuş canım..bende heves ediyorum ev eşyalarına çok meraklıyım ama bizimki fos anacım bi lokma ekmek bi hırka bi kanepe mantığında( hla evimde dünya eksik var..

idare eder canımcıımm ya nolsun işte :)hava çok güzel dışarı çıkıcam bugünn :)

evet çok güzel bende dışarı çıkmak gezmek istiyorumm

iyi valla nolsun gelse şu kırmızılar rahatlasam artık? sen naptın? dr a gittin mi? erteleme bence canım

tabii gelse hemen önündeki maçlara bakıcan demiii yok canım bugün gidemedim devlete pazartesiye verelim sırayı dediler benim işime yaramaz o da.. bakalım bugün özelle görüşcem..

slm kızlar,dün doktoruma gittim benim rahim agzında ufak bi yara vardı onun için antibiyotik kullanmıştım,yaranın durumu iyimiş,fakat antibiyotik mantar olşumuna neden olmuş,ilaç verdi haftada 1 kullancam 2 ilaç 2 fitil,yumurtalıklarımda çok iyi durumdaymış,keçiboynuzu aldım bu ay eşime içirmeye başlıcam,ama bir sorum olcak sizlere,keçiboynuzunu hergün taze olarakmı kaynatıp içircem,nasıl yapcam bilgisi olanlar beni bilgilendirirse sevinirim.

noldu bebeğimm bişeymii ollduuu:44:

tamamlanır canımmm benimmm sıkma canını nolcak evin eksiğinden siz huzurlu mutlu olduktan sonra :)önemli olan eviniçi değil içindeki huzuuurr :)

hadi gel gezeliiimmmmmm

kızlar bugun yanıma ovulasyon testı almayı unuttum :S hergun 3 gıbı yapıyordum evden almayı unutmusum cıkarden aksamda ıs cıkısı dogru dershane eve 21.30 gibi dönücemmmm napıcam ben ya bugun koyulasırsa ve ben aksam yakalayamazsam :S

evet canım aynen gelip gitselerde mik miklere başlasak) bi görüş özelle bakalım inş uygun gelirde hemn yaptırırsın btç yi yemeye başladın mı unutma bak

hadi yaaa demek seninde olmadıı tühh bu adamları ne ypmalıı kaynar kazana atmalı yandım allh dedikce altına odun atmalı böle bişi wardı kaynanaya sölenirdi ama bn bugunluk bizim kocalara armağn ediyorum hahahabnm sabahta olamsı kaçrdım wala spoşları bakalım cmrtesii sııkı çlışmak lazım.diyemednmi silkele bni die
ama sabh sabh da yapmazdı herlde uykulu uykulu

noldu bebeğimm bişeymii ollduuu:44:

yok yaa önemli bişey değil akşam kurtlar vadisini seyrettik sonra ben yatıyorum dedim gittim yatak odasına bu bende yatcam dedi arkamdan geldi hastalığın bittimi diye sordu evet bitti dedim ay sanki yok bitmedi demişim ben evet deyince adam ruh gibi girdi yattı yatağa döndü kıçını ay ne sinir oldum yaa kolumu bacağımı atıyorum üstüne of çok sıcak deyip üstümü açıyorum yok anam adamda tık yok sinir oldum bende döndüm yattım sabahta uyandım hadi kalk dedim 10 dk daha dedi bende kalktım salona geçtim bu akşamda sen isticen ben vermicem diye söylenirken aklıma ya bide şimdi mikmik yapıp hamile kalırsam bebeğim gelirse diye düşündüm veeeeee gittim ben sırnaştım o zaman oldu ama kısa sürdü adam işe geç kalıyodu o duşa girince bende diktim ayakları o çıkana kadar öyle yattım ama 5 dkcık

evet şekerim aynen gece olmadı ama sabah oldu oda kıytırık oldu sabah silkeletmeye imkan yoktu kızım adam işe geç kalıyodu hemen apar topar oldu bitti o duşa girince diktim ayakları ama oda 5 dk sürdü kalkmak zorunda kaldım kocam gidince yattım bende duşa girmedim ama yinede umudum yok. nasipse bu akşam bakalım

hay allah ya şansa bakk ama zaten olcağı varsa ha sabah ha akşam aynı şey canım sıkma canını akşama hazırlan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…