- Konu Sahibi cimcimesultan
-
- #14.281
haha :d bende muhasebeciyim.. Benimde stajerim var bende onu kolluyoruuumm
selam kızlaaaaarr hepinize hayırlı cumalar bugün amin dediğiniz tüm dualarınız kabul olsun inşallah
Nasılsınız bakalım
bende sevmiyorum canım ya..bekletiyorum bugün bi posta daha çmşr yıkıycam onlarla ütüleyeyim bari..ütü konusunda tembelim ya napıyım ütümde zor açıyor zaten işkence oluıyor
iyiyiz canım çok şükür sen nasılsın? Mik mik ler başladı mı?
nasıl olsun canım ya ev hali işte aynı yanii :)napıyorsun gizoşş nasıl gidiyorr
selam kızlaaaaarr hepinize hayırlı cumalar bugün amin dediğiniz tüm dualarınız kabul olsun inşallah
nasılsınız bakalım
iyidir canım sen napıyosun keyifler nasıl..
iyidir canım sen napıyosun keyifler nasıl..
iyiz RombikCanım sen nasılsın ? Amin canım seninde Cuman mübarek, duaların kabul olsunn
bayanlar yeni ir blog açtım daha çok yeni eksikliklerim var ziyaret ederseniz sevinirim
Kadınların Dünyası
tşk ederim
nasıl olsun canım ya ev hali işte aynı yanii :)
iyiyiiizz canımmm sen nasılsınnn asıll
Yumurtanın çatladığını akıntıdan falan anladınmı kuşuum oldumu akıntınn
idare eder canımcıımm ya nolsun işte :)hava çok güzel dışarı çıkıcam bugünn :)
idare eder canımcıımm ya nolsun işte :)hava çok güzel dışarı çıkıcam bugünn :)[/QUOTE .!.:oohh yarasın valla çık güzelim ya benim içinde gez toz kalmışsa ind lerden yararlan ben evdeyim patlıyorum valla
oohh yarasın valla çık güzelim ya benim içinde gez toz kalmışsa ind lerden yararlan ben evdeyim patlıyorum valla
iyiyiz canım çok şükür sen nasılsın? mik mik ler başladı mı?
hayrlı cumalar canımm aminnnn cmlemizin inşş iyiz çokk şükürr sen nasılsın
naptın gece deprem oldu sanırımama bnmki foss çıktı mik mik olmadı deprem o yzden fzla şiddetli olmamıştr herlde
iyiyiiizz canımmm sen nasılsınnn asıll
yumurtanın çatladığını akıntıdan falan anladınmı kuşuum oldumu akıntınn
ara verdim kıyafete eve alışveriş yapıyodum ya fazla kaçtı birazbi biblo tablo alıyim derken halılardan girip perdelerden çıktım valla bugün kartın hesap kesildi yatırıp onları ödicem ahh ahh şu paranın hiç kıymeti yok valla hemen bitiyo
idare eder canımcıımm ya nolsun işte :)hava çok güzel dışarı çıkıcam bugünn :)
iyi valla nolsun gelse şu kırmızılar rahatlasam artık? sen naptın? dr a gittin mi? erteleme bence canım
nasılsınız bakalım
elhamdülillah canım bende iyiyim evet rötarlı bi şekilde başladı :/
yok beaaa gece olmadı benim öküs döndü kıçını uyudu ay ne sinir oldum günlerdir ne zaman bitcek diye soruyodu akşam döndü kıçını uyudu moralim bozuldu sabah uyandım kalktım yataktan hiç seslenmedim ona ama sonra yine dayanamadım herşey çocuk için deyip gittim ben sırnaştım o zaman oldu ama silkeletemedim tabiki
bende iyiyimmm herşey çocuk için deyip moral bozmamak için elimden geleni yapıyorum
benim akıntım hep var kuşum yaaa o yüzden çatlama olup olmadığınıağrıdan anlıyorum ben. bu sabah ağrım yok denecek kadar azdı sanırım çatladı :26:
oohh sefan olsun canım çok iyi yapmışsın..var ki yapıyorsun iyi olmuş canım..bende heves ediyorum ev eşyalarına çok meraklıyım ama bizimki fos anacım bi lokma ekmek bi hırka bi kanepe mantığında( hla evimde dünya eksik var..
evet çok güzelbende dışarı çıkmak gezmek istiyorumm
tabii gelse hemen önündeki maçlara bakıcan demiiiyok canım bugün gidemedim devlete pazartesiye verelim sırayı dediler benim işime yaramaz o da.. bakalım bugün özelle görüşcem..
olsun canım geç olsun güç olmasın..haydi gazan mübarek olsun
yok beaaa gece olmadı benim öküs döndü kıçını uyudu ay ne sinir oldum günlerdir ne zaman bitcek diye soruyodu akşam döndü kıçını uyudu moralim bozuldu sabah uyandım kalktım yataktan hiç seslenmedim ona ama sonra yine dayanamadım herşey çocuk için deyip gittim ben sırnaştım o zaman oldu ama silkeletemedim tabiki
canım napacaksın ki bebik için mecbur..bende yaşıyorum benzer durumlar bazen..sabretcez artık
bende iyiyimmm herşey çocuk için deyip moral bozmamak için elimden geleni yapıyorum
benim akıntım hep var kuşum yaaa o yüzden çatlama olup olmadığınıağrıdan anlıyorum ben. bu sabah ağrım yok denecek kadar azdı sanırım çatladı :26:
evet çok güzelbende dışarı çıkmak gezmek istiyorumm
tabii gelse hemen önündeki maçlara bakıcan demiiiyok canım bugün gidemedim devlete pazartesiye verelim sırayı dediler benim işime yaramaz o da.. bakalım bugün özelle görüşcem..
Bende iyiyimmm herşey çocuk için deyip moral bozmamak için elimden geleni yapıyorum
Benim akıntım hep var kuşum yaaa o yüzden çatlama olup olmadığınıağrıdan anlıyorum ben. Bu sabah ağrım yok denecek kadar azdı sanırım çatladı :26:
noldu bebeğimm bişeymii ollduuu:44:
hadi yaaa demek seninde olmadıı tühh bu adamları ne ypmalıı kaynar kazana atmalı yandım allh dedikce altına odun atmalı böle bişi wardı kaynanaya sölenirdi ama bn bugunluk bizim kocalara armağn ediyorum hahahabnm sabahta olamsı kaçrdım wala spoşları bakalım cmrtesii sııkı çlışmak lazım.diyemednmi silkele bni die
ama sabh sabh da yapmazdı herlde uykulu uykulu
yok yaa önemli bişey değil akşam kurtlar vadisini seyrettik sonra ben yatıyorum dedim gittim yatak odasına bu bende yatcam dedi arkamdan geldi hastalığın bittimi diye sordu evet bitti dedim ay sanki yok bitmedi demişim ben evet deyince adam ruh gibi girdi yattı yatağa döndü kıçını ay ne sinir oldum yaakolumu bacağımı atıyorum üstüne of çok sıcak deyip üstümü açıyorum yok anam adamda tık yok sinir oldum bende döndüm yattım sabahta uyandım hadi kalk dedim 10 dk daha dedi bende kalktım salona geçtim bu akşamda sen isticen ben vermicem diye söylenirken aklıma ya bide şimdi mikmik yapıp hamile kalırsam bebeğim gelirse diye düşündüm veeeeee gittim ben sırnaştım o zaman oldu ama kısa sürdü adam işe geç kalıyodu o duşa girince bende diktim ayakları o çıkana kadar öyle yattım ama 5 dkcık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?