- 3 Aralık 2011
- 8.779
- 3.069
- 248
- Konu Sahibi cimcimesultan
-
- #14.301
hay allah ya şansa bakk ama zaten olcağı varsa ha sabah ha akşam aynı şey canım sıkma canını akşama hazırlan
yok anam ben hazırlanınca olmuyo adam hissediyo heralde kasıyo kendini en iyisi olmasın diye bakmak o zaman üstümden inmiyo sıpa
evet şekerim aynen gece olmadı ama sabah oldu oda kıytırık olduSabah silkeletmeye imkan yoktu kızım adam işe geç kalıyodu hemen apar topar oldu bitti o duşa girince diktim ayakları ama oda 5 dk sürdü kalkmak zorunda kaldım kocam gidince yattım bende duşa girmedim ama yinede umudum yok. Nasipse bu akşam bakalım
o zaman akşam paçalı don falan giy kesin aşka gelir seninki ahah hazırlıksızın kralı olursun
noldu bebeğimm bişeymii ollduuu:44:
tamamlanır canımmm benimmm sıkma canını nolcak evin eksiğinden siz huzurlu mutlu olduktan sonra :)önemli olan eviniçi değil içindeki huzuuurr :)
evet canım haklısın da işte insan heves ediyor..istiyor hayırlısı artık:)
hadi gel gezeliiimmmmmm
yok yaa önemli bişey değil akşam kurtlar vadisini seyrettik sonra ben yatıyorum dedim gittim yatak odasına bu bende yatcam dedi arkamdan geldi hastalığın bittimi diye sordu evet bitti dedim ay sanki yok bitmedi demişim ben evet deyince adam ruh gibi girdi yattı yatağa döndü kıçını ay ne sinir oldum yaakolumu bacağımı atıyorum üstüne of çok sıcak deyip üstümü açıyorum yok anam adamda tık yok sinir oldum bende döndüm yattım sabahta uyandım hadi kalk dedim 10 dk daha dedi bende kalktım salona geçtim bu akşamda sen isticen ben vermicem diye söylenirken aklıma ya bide şimdi mikmik yapıp hamile kalırsam bebeğim gelirse diye düşündüm veeeeee gittim ben sırnaştım o zaman oldu ama kısa sürdü adam işe geç kalıyodu o duşa girince bende diktim ayakları o çıkana kadar öyle yattım ama 5 dkcık
evet şekerim aynen gece olmadı ama sabah oldu oda kıytırık oldusabah silkeletmeye imkan yoktu kızım adam işe geç kalıyodu hemen apar topar oldu bitti o duşa girince diktim ayakları ama oda 5 dk sürdü kalkmak zorunda kaldım kocam gidince yattım bende duşa girmedim ama yinede umudum yok. nasipse bu akşam bakalım
olsun ya belli olmaz en .ok sabahları işe yaramış bnm kuzenim sabh yapark kaldı hamiş blli olmaz kuzum.tutar inşşş.dimii sabah sabah adam ztn geç klıyo brde ben silkele hayaım desennn nolrdu bilemiyorum
Iyi ypmışın herşey bebiş için bazı bzler sırnaşcaz :)
bnde şmdi ovu.yptım hani dün demiştm ya çıkmadı şmdi çıktı çok koyu değil ama olsun iiki dün yapmamışız haha ii oldu ona bugun ayar yapayım bariii:)
havlu picamamı giyip üstüne kazak çektimmi tamamdırama benimkinin huyu o ben ne kadar ince giyinirsem o kadar kaçıyo kalın giyinince yanaşıyo soydukça hevesi geliyo herhal
ayy canım ya..inş bizim bu azmimiz isteğimiz sonuç verir bebikler gelir hemen tutunur..ben bu süreçte şunu anladım ki canım sen istekli olunca erkeklerde o heves pek kalmıyor..bende senin gibi olıuyorum bazen sinir geliyor ama napalım sabretmek lazım Allah büyük
canım eşinin gözünün önünde üstünü değiştir mümkünse içinde dantelli bişiyler olsun bak gör uça uça gelir yanına..
havlu picamamı giyip üstüne kazak çektimmi tamamdırama benimkinin huyu o ben ne kadar ince giyinirsem o kadar kaçıyo kalın giyinince yanaşıyo soydukça hevesi geliyo herhal
bu ay bebek için herşeye katlanmaya razıyım zaten
ben bugün yapmıcam yarın yapcam inşallah silinmez şöyle 7-8 gün daha
kız yok yaaa benim kocam inanki öyle değil yanında anadan üryan dolaş istersen yine dönüp bakmaz ama kat kat giyin içi gıcıklanıyo ne gecelikler ne çamaşırlar aldım ama yok onları giyince hiç istekli olmuyo
ayy allahımm sabah sabah güldüm valla
sıkı sıkı giyin o zaman
hadi ben kaçtım kızlaaarr öpüldünüüüzzzz ruhum daraldı 2 gündür evde bi çıkıym artık evden
ayyy tövbe tövbee..ne güldüm kız ilahi...
Allah ım sen aklımıza mukayyet ol..benimkide styenimi çıkaramadığı zamn bi sinirlemiyo kopuyorum gülmekten..bizimkiler farklı sanırım aynı kafadanlar tövbe estağfurullah
ÖYLE WALA CANIM BEBEK İÇİN RAZIYZZ
BNDE BUGUN YAPIYIM CUMRTESİ WEDE PZAR FULLL ÇLIŞIYIM BLKİ TUTAR
Doğum günün kutlu olsuncanım sakın umutsuzluğa kapılma herşeyin bi zamanı vardır. sakın üzme kendini. çok düşünme oluruna bırak bak o zaman sonucun olumlu olcak..
canım benim ben bu ay normalde hep kendimi 17. gün yumurtlarım diyodum hep silik çizgi gördüm ama adetime 7 gün kala yumurtladım. belki sende benim gibi geç yumurtluyosundur. bende 31 günde 1 adet oluyorum. İnşallah ovulasyon işe yarar ve senin bebeğin gelir.silikte olsa çalışmalar olsun hep ama
smear testi neymiş.. yaa bugün gitcektim hastaneye ama 1 nisana verelim dediler sırayı. bende kalsın ozaman dedim. bi özeli arayıp sorcam bakalım..
çekilmiş zaten hayatım. eşimle bu işlere yaradığını bilmeden önce yemeye başlamıştık.ama öğrenince kestik garip oldu bizimki bu aralarda gene başlarım artık.. onu sen sölemiştin ya ben o yüzden bu ay bebişim vardır diye yememiştim hiç. ama şimdi yemeye başladım gene.. devlete gitcektim bugün ama 1 nisana verelim sırayı dedi. bende o uymaz diye istemedim. özele sorcam bugün.. o bebişin için aldığına da bayıldım güzel zamanlarda giysin inşallah
Hepinize Hayırlı Cumalar.. Dualarınızda bulunmak dileğiyle..
ne tuhaff demek adam dediğin gibi symayı sewiyo.
Bnmkde geceliklere bayılıyorr norml gttiğim zman yanına bölemi gldinn dio suratı düşüyoo hahaha
bnmkide uyuzz hep gecelik olcak yada şöle süslncen püslencen elbiseler çorplar hep böle istiyo bnde hiç sewmiyrum zor gliyo
utanmasam montda giycem
Benimki onu hiç açamıyo aynılar işte
Aynen canım sen bu akşam yap bakalım tutar belki pazara kadar durmak yok yola devam
bnm öle walla hiç uğrşmıyom cnı isteemediği zman bile onları giyim tamam hmen iş biter hoş canının istemediği zmanda yok ama hahakıs saten geceliklerim var yazın giyiyorum kısacık zaten kalcamda bitiyo onları bile beğenmiyo ulen ne güzel işte uğraşmadan hedefe ulaşcan ama yok illaki pazen pijamaları çekcen altına yün çorap giycen o zaman sexi ladysin
cnım ya arada kynadı grmedm walla tekrar kopyla yptrsana yada kçncı syfada okuyayımkızlaaaaarr yardım yardım dıe totomu yırttım burada benı duyan yok mu yahu ask olsun :s :s
kızlaaaaarr yardım yardım dıe totomu yırttım burada benı duyan yok mu yahu ask olsun :S :S
dewammmmm walllaaa:)yaa tutarsaaa ya tututarsaa :)
bnm öle walla hiç uğrşmıyom cnı isteemediği zman bile onları giyim tamam hmen iş biter hoş canının istemediği zmanda yok ama hahabn gecelik ala ala bi oldum ew full dolduu:)
seninde iyimiş işte uğrşma giy ynleri adam hopp sende:):)
cnım ya arada kynadı grmedm walla tekrar kopyla yptrsana yada kçncı syfada okuyayım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?