HER AY ANNE OLMAYI UMUTLA BEKLEYENLER(Umutlarımızın çiçek açması dileğiyle)

hay allah ya şansa bakk ama zaten olcağı varsa ha sabah ha akşam aynı şey canım sıkma canını akşama hazırlan

yok anam ben hazırlanınca olmuyo adam hissediyo heralde kasıyo kendini en iyisi olmasın diye bakmak o zaman üstümden inmiyo sıpa

olsun ya belli olmaz en .ok sabahları işe yaramış bnm kuzenim sabh yapark kaldı hamiş blli olmaz kuzum.tutar inşşş.dimii sabah sabah adam ztn geç klıyo brde ben silkele hayaım desennn nolrdu bilemiyorum

Iyi ypmışın herşey bebiş için bazı bzler sırnaşcaz :)

bnde şmdi ovu.yptım hani dün demiştm ya çıkmadı şmdi çıktı çok koyu değil ama olsun iiki dün yapmamışız haha ii oldu ona bugun ayar yapayım bariii:)

o zaman akşam paçalı don falan giy kesin aşka gelir seninki ahah hazırlıksızın kralı olursun

havlu picamamı giyip üstüne kazak çektimmi tamamdır ama benimkinin huyu o ben ne kadar ince giyinirsem o kadar kaçıyo kalın giyinince yanaşıyo soydukça hevesi geliyo herhal

ayy canım ya..inş bizim bu azmimiz isteğimiz sonuç verir bebikler gelir hemen tutunur..ben bu süreçte şunu anladım ki canım sen istekli olunca erkeklerde o heves pek kalmıyor..bende senin gibi olıuyorum bazen sinir geliyor ama napalım sabretmek lazım Allah büyük

canım eşinin gözünün önünde üstünü değiştir mümkünse içinde dantelli bişiyler olsun bak gör uça uça gelir yanına..

bu ay bebek için herşeye katlanmaya razıyım zaten

ben bugün yapmıcam yarın yapcam inşallah silinmez şöyle 7-8 gün daha

havlu picamamı giyip üstüne kazak çektimmi tamamdır ama benimkinin huyu o ben ne kadar ince giyinirsem o kadar kaçıyo kalın giyinince yanaşıyo soydukça hevesi geliyo herhal

ayy allahımm sabah sabah güldüm valla
sıkı sıkı giyin o zaman
hadi ben kaçtım kızlaaarr öpüldünüüüzzzz ruhum daraldı 2 gündür evde bi çıkıym artık evden

kız yok yaaa benim kocam inanki öyle değil yanında anadan üryan dolaş istersen yine dönüp bakmaz ama kat kat giyin içi gıcıklanıyo ne gecelikler ne çamaşırlar aldım ama yok onları giyince hiç istekli olmuyo

ayyy tövbe tövbee..ne güldüm kız ilahi...
Allah ım sen aklımıza mukayyet ol..benimkide styenimi çıkaramadığı zamn bi sinirlemiyo kopuyorum gülmekten..bizimkiler farklı sanırım aynı kafadanlar tövbe estağfurullah

ne tuhaff demek adam dediğin gibi symayı sewiyo.
Bnmkde geceliklere bayılıyorr norml gttiğim zman yanına bölemi gldinn dio suratı düşüyoo hahaha
bnmkide uyuzz hep gecelik olcak yada şöle süslncen püslencen elbiseler çorplar hep böle istiyo bnde hiç sewmiyrum zor gliyo

ayy allahımm sabah sabah güldüm valla
sıkı sıkı giyin o zaman
hadi ben kaçtım kızlaaarr öpüldünüüüzzzz ruhum daraldı 2 gündür evde bi çıkıym artık evden

utanmasam montda giycem

benimki onu hiç açamıyo aynılar işte

ÖYLE WALA CANIM BEBEK İÇİN RAZIYZZ

BNDE BUGUN YAPIYIM CUMRTESİ WEDE PZAR FULLL ÇLIŞIYIM BLKİ TUTAR

aynen canım sen bu akşam yap bakalım tutar belki pazara kadar durmak yok yola devam

tesekkurler canım ozele sor ama cok tesekkullu bır ozel olmasına gerek yok bence devletın az ustu bı sevıyede sor kı cok para tutmasın canım.

Tesekkur ederız teyzesı :)

kıs saten geceliklerim var yazın giyiyorum kısacık zaten kalcamda bitiyo onları bile beğenmiyo ulen ne güzel işte uğraşmadan hedefe ulaşcan ama yok illaki pazen pijamaları çekcen altına yün çorap giycen o zaman sexi ladysin

utanmasam montda giycem

Benimki onu hiç açamıyo aynılar işte

Aynen canım sen bu akşam yap bakalım tutar belki pazara kadar durmak yok yola devam

dewammmmm walllaaa:)yaa tutarsaaa ya tututarsaa :)
bnm öle walla hiç uğrşmıyom cnı isteemediği zman bile onları giyim tamam hmen iş biter hoş canının istemediği zmanda yok ama hahabn gecelik ala ala bi oldum ew full dolduu:)

seninde iyimiş işte uğrşma giy ynleri adam hopp sende:):)

kızlaaaaarr yardım yardım dıe totomu yırttım burada benı duyan yok mu yahu ask olsun :S :S

yavru ceylanım keçiboynuzunu hergün kaynatmak gerek yani taze olması gerek diye biliyorum ama ben hiç kullanmadım kullananlar yorumlasın diye beklemiştim ama olmadı herneyse bence sen hergün taze kaynat daha etkili olur

bu ay olmak zorunda yaaa ne bulursam giymeye razıyım ama lütfen Allah ım bu ay hamile kalayım lütfen lütfen lütfen

cnım ya arada kynadı grmedm walla tekrar kopyla yptrsana yada kçncı syfada okuyayım

[h=2]
ovulasyon yardım[/h]
kızlar bugun yanıma ovulasyon testı almayı unuttum :S hergun 3 gıbı yapıyordum evden almayı unutmusum cıkarden aksamda ıs cıkısı dogru dershane eve 21.30 gibi dönücemmmm napıcam ben ya bugun koyulasırsa ve ben aksam yakalayamazsam :S​

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…