HER AY ANNE OLMAYI UMUTLA BEKLEYENLER(Umutlarımızın çiçek açması dileğiyle)

bu aksamda mık mık yap sen yarında testı yapmaya devam canım sen bugunu kacırma yap mıkmıkını

sen bu akşam yap çalışmanı canım dün ovulasyon yaptın dimi. sen bugün çalış mutlaka hem koyulaşmasa bile ön hazırlık maçı yapmış olursun

özoooommmm canooooomm senin fasulye hareket etmeye başlamışya kııııııs yirim ben onun kıpırtılarını

inşş cnm cuma günümüzün yüzü suyu hürmetine allahım bizlere bebek wer yarabbımm amin...

cnım bnce sen her ihtimale krşı bugundde sıkı bir çlışma yap dün nasıl çıkmıştı ovu.tesin
bn dün yptım çıkmadı möesela bugun yptım çıktı çok koyu değildi bn dünü değerlendirememiştm isabet oldu senin nasıldı

bildiğiniz gibi çarşamba gecesi kahverengimsi bişeyler geldi sabaha kadarda foşurdadım yani perşembe adet oldum bugün doktora kontrole gittim klomenin etkisiyle kist mist oluşmuşmu diye nihayet sanırım iyi bi doktor buldum buarada neyse doktor kontrol etti sağda ve solda sanki seçilmiş gibi iki tane folikül var dedi folikülde yumurta anlamına geliomuş bu ay sanki kendiliğinden olcak gibi gelio dedi (ama adetimi kastetti bebeğimi kastetti anlamadım) klomen verdi onuda çok arada derede kaldıda verdi 5gün günde bir tane dedi çarşamba tekrar kontrole çağırdı istediğim büyüklüğe gelirse çarşamba akşam ilişki dedi eğer istediğim büyüklüğe gelmezse bikaç gün sonra tekrar kontrol dedi ve istediği büyüklüğe gelene kadar ilişki yasak eşim ayvayı yedi yane:)) ve eşimdende daha ben demeden sperm testi istedi ilk defa bunu kendiliğinden soran bi doktora rastladım ve kan tahlili verdim hormonlar için sonuçlar çıkıncada tel açıcam buarada benim çarşamba sabah istanbula gidip pazartesi sabah dönmem gerekiyodu işehir dışına çıkcaksan ilaç felan vermeyim hiç gerek yok ozaman dedi bende patronumla konuştum gitmiyorum istanbula inş bu ay olcak kızlar :))

ewt cnım blli bnm kuzen hamiş onun da dönüyordu yernde durmuyor demişti doktor poposunu kaldrsa takla atcak demişti :):)bunun gibii oyyyy

ayy ınsallah canım anlatırım sıze yarın buradan

aayyyy ne güzel çok merak ediyorum yaaa allah banada nasip etsin inşallah bu heyecanı

hemen başla

Amın kız amın ıns bır an once yasarsın

ayy hadı hayırlısı canım ınsallah hersey yoluna gırmıs gorunuyor sımdı sırasıyla yapmak dusuyor aksatma sakın hıc bırını

canım sende dün söylemiştin ya adeyimin bittiği gün ovu çift çıktı diye seninkide belki böyle olabilir canım yumurtan gerçekten vardır belkide bak doktora gittim ihtimal dahilinde felan değil ayan beyan yumurta gördü doktor ve istediği boyuta geleceğini düşündüğü tarh benim adetimin 8. günü oluacak.
hemde seçilmiş yumurtaymış benim bebişim seçilmiş bebiş olcak inş:)))

hadi inşallah yaaa ay çok sevindim inşallah bu ay seninde güzel haberlerini alırız

Amın kız amın ıns bır an once yasarsın

amiiiin şu mübarek cuma hürmetine kabul olur inşallah dualarımız

inşallah bebeğin o seçilen yumurtanın içindedir canımmmm

valla ben anlamadım benim adet biteli 2 gün oldu ama hala karnım ağrıyo adet ağrısı gibi. hergünü değerlendirmek istiyorum bu ay hangi gün çatlar yumurta belli olmaz.
inşallah nisanda geciken batlar sonrasında hamileyiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiimmmmmmm diye zıplarız buraya

çörel otu tosu ve keçiboynuzu tozu için aktara gittim çörek otu bal ve tarçın ağıza daha çok bulaştığı için yiyemeyebilirsiniz deneyin yiyemezseniz yoğudun içne karıştırın çörek otunu öyle yiyin dedi bide içine keçiboynuzu tozunu atın sizde kullanın dedi bideee. .akşırkökü suyu içmemi önerdi yumurtalıklar ve sperm olayları için en faydalı şey 1. çakşırkökü suyu ikincisi keçiboynuzu dedi

had bakalım bu ay verirsin müjdeyiiii

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…