- Konu Sahibi cimcimesultan
-
- #14.321
naptı len akrep size soktu mubende akrepim
kızlar bugun yanıma ovulasyon testı almayı unuttum :S hergun 3 gıbı yapıyordum evden almayı unutmusum cıkarden aksamda ıs cıkısı dogru dershane eve 21.30 gibi dönücemmmm napıcam ben ya bugun koyulasırsa ve ben aksam yakalayamazsam :S
[h=2]ovulasyon yardım[/h] kızlar bugun yanıma ovulasyon testı almayı unuttum :S hergun 3 gıbı yapıyordum evden almayı unutmusum cıkarden aksamda ıs cıkısı dogru dershane eve 21.30 gibi dönücemmmm napıcam ben ya bugun koyulasırsa ve ben aksam yakalayamazsam :S
yavru ceylanım keçiboynuzunu hergün kaynatmak gerek yani taze olması gerek diye biliyorum ama ben hiç kullanmadım kullananlar yorumlasın diye beklemiştim ama olmadı herneyse bence sen hergün taze kaynat daha etkili olur
Bu ay olmak zorunda yaaa ne bulursam giymeye razıyım ama lütfen allah ım bu ay hamile kalayım lütfen lütfen lütfen
[ımg]http://www.kadinlarkulubu.com/images/icons/icon1.png[/ımg] ovulasyon yardım
[ındent]kızlar bugun yanıma ovulasyon testı almayı unuttum :s hergun 3 gıbı yapıyordum evden almayı unutmusum cıkarden aksamda ıs cıkısı dogru dershane eve 21.30 gibi dönücemmmm napıcam ben ya bugun koyulasırsa ve ben aksam yakalayamazsam :s [/ındent]
[ındent][/ındent]
özoooommmm canooooomm senin fasulye hareket etmeye başlamışya kııııııs yirim ben onun kıpırtılarını
yarın gorcez ınsallah canım fasulyemı bakalım nasıl kıprasıyo ultrasonda bellı mı?
sabırsızlanıyorum kı sorma
şekerler ben geldim doktordan size anlatmak için acaip sabırsızlanıyorum
yarın gorcez ınsallah canım fasulyemı bakalım nasıl kıprasıyo ultrasonda bellı mı?
sabırsızlanıyorum kı sorma
ewt cnım blli bnm kuzen hamiş onun da dönüyordu yernde durmuyor demişti doktor poposunu kaldrsa takla atcak demişti :):)bunun gibii oyyyy
aayyyy ne güzel çok merak ediyorum yaaa allah banada nasip etsin inşallah bu heyecanı
hemen başla
bildiğiniz gibi çarşamba gecesi kahverengimsi bişeyler geldi sabaha kadarda foşurdadım yani perşembe adet oldum bugün doktora kontrole gittim klomenin etkisiyle kist mist oluşmuşmu diye nihayet sanırım iyi bi doktor buldum buarada neyse doktor kontrol etti sağda ve solda sanki seçilmiş gibi iki tane folikül var dedi folikülde yumurta anlamına geliomuş bu ay sanki kendiliğinden olcak gibi gelio dedi (ama adetimi kastetti bebeğimi kastetti anlamadım) klomen verdi onuda çok arada derede kaldıda verdi 5gün günde bir tane dedi çarşamba tekrar kontrole çağırdı istediğim büyüklüğe gelirse çarşamba akşam ilişki dedi eğer istediğim büyüklüğe gelmezse bikaç gün sonra tekrar kontrol dedi ve istediği büyüklüğe gelene kadar ilişki yasak eşim ayvayı yedi yane:)) ve eşimdende daha ben demeden sperm testi istedi ilk defa bunu kendiliğinden soran bi doktora rastladım ve kan tahlili verdim hormonlar için sonuçlar çıkıncada tel açıcam buarada benim çarşamba sabah istanbula gidip pazartesi sabah dönmem gerekiyodu işehir dışına çıkcaksan ilaç felan vermeyim hiç gerek yok ozaman dedi bende patronumla konuştum gitmiyorum istanbula inş bu ay olcak kızlar :))
bildiğiniz gibi çarşamba gecesi kahverengimsi bişeyler geldi sabaha kadarda foşurdadım yani perşembe adet oldum bugün doktora kontrole gittim klomenin etkisiyle kist mist oluşmuşmu diye nihayet sanırım iyi bi doktor buldum buarada neyse doktor kontrol etti sağda ve solda sanki seçilmiş gibi iki tane folikül var dedi folikülde yumurta anlamına geliomuş bu ay sanki kendiliğinden olcak gibi gelio dedi (ama adetimi kastetti bebeğimi kastetti anlamadım) klomen verdi onuda çok arada derede kaldıda verdi 5gün günde bir tane dedi çarşamba tekrar kontrole çağırdı istediğim büyüklüğe gelirse çarşamba akşam ilişki dedi eğer istediğim büyüklüğe gelmezse bikaç gün sonra tekrar kontrol dedi ve istediği büyüklüğe gelene kadar ilişki yasak eşim ayvayı yedi yane:)) ve eşimdende daha ben demeden sperm testi istedi ilk defa bunu kendiliğinden soran bi doktora rastladım ve kan tahlili verdim hormonlar için sonuçlar çıkıncada tel açıcam buarada benim çarşamba sabah istanbula gidip pazartesi sabah dönmem gerekiyodu işehir dışına çıkcaksan ilaç felan vermeyim hiç gerek yok ozaman dedi bende patronumla konuştum gitmiyorum istanbula inş bu ay olcak kızlar :))
Amın kız amın ıns bır an once yasarsın
canım sende dün söylemiştin ya adeyimin bittiği gün ovu çift çıktı diye seninkide belki böyle olabilir canım yumurtan gerçekten vardır belkide bak doktora gittim ihtimal dahilinde felan değil ayan beyan yumurta gördü doktor ve istediği boyuta geleceğini düşündüğü tarh benim adetimin 8. günü oluacak.
hemde seçilmiş yumurtaymış benim bebişim seçilmiş bebiş olcak inş:)))
kızlaaaaarr yardım yardım dıe totomu yırttım burada benı duyan yok mu yahu ask olsun :S :S
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?