- Konu Sahibi cimcimesultan
-
- #14.341
çörel otu tosu ve keçiboynuzu tozu için aktara gittim çörek otu bal ve tarçın ağıza daha çok bulaştığı için yiyemeyebilirsiniz deneyin yiyemezseniz yoğudun içne karıştırın çörek otunu öyle yiyin dedi bide içine keçiboynuzu tozunu atın sizde kullanın dedi bideee. .akşırkökü suyu içmemi önerdi yumurtalıklar ve sperm olayları için en faydalı şey 1. çakşırkökü suyu ikincisi keçiboynuzu dedi
inşallah bebeğin o seçilen yumurtanın içindedir canımmmm
Valla ben anlamadım benim adet biteli 2 gün oldu ama hala karnım ağrıyo adet ağrısı gibi. Hergünü değerlendirmek istiyorum bu ay hangi gün çatlar yumurta belli olmaz.
Inşallah nisanda geciken batlar sonrasında hamileyiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiimmmmmmmDiye zıplarız buraya
erken gebelik testi almayı düşünüyorum bu ay. kullanan oldumu hiç. yada gerçekten doğru gösteriyor diyen oldumu
canım doktor pazardan sonra ilişki yasak dedi bana çarşamba kontrol etcem ona göre ilişki yada daha sonra ilişki dicem dedi bilgin olsun seninde
Kızcıklar şimdi bana doktor yumurta var dedi ya ben bçt yapsammı yapmasammı bilemedim bebiş olursa düşüğe sebep olabiliyo bazı bitkiseller napeyim yahu içiyimmi içmeyimmi bide keçiboynuzu benim koca sabahları öyle düz toz haldemi yicek başka bişeyle karıştırcazmı
bildiğiniz gibi çarşamba gecesi kahverengimsi bişeyler geldi sabaha kadarda foşurdadım yani perşembe adet oldum bugün doktora kontrole gittim klomenin etkisiyle kist mist oluşmuşmu diye nihayet sanırım iyi bi doktor buldum buarada neyse doktor kontrol etti sağda ve solda sanki seçilmiş gibi iki tane folikül var dedi folikülde yumurta anlamına geliomuş bu ay sanki kendiliğinden olcak gibi gelio dedi (ama adetimi kastetti bebeğimi kastetti anlamadım) klomen verdi onuda çok arada derede kaldıda verdi 5gün günde bir tane dedi çarşamba tekrar kontrole çağırdı istediğim büyüklüğe gelirse çarşamba akşam ilişki dedi eğer istediğim büyüklüğe gelmezse bikaç gün sonra tekrar kontrol dedi ve istediği büyüklüğe gelene kadar ilişki yasak eşim ayvayı yedi yane:)) ve eşimdende daha ben demeden sperm testi istedi ilk defa bunu kendiliğinden soran bi doktora rastladım ve kan tahlili verdim hormonlar için sonuçlar çıkıncada tel açıcam buarada benim çarşamba sabah istanbula gidip pazartesi sabah dönmem gerekiyodu işehir dışına çıkcaksan ilaç felan vermeyim hiç gerek yok ozaman dedi bende patronumla konuştum gitmiyorum istanbula inş bu ay olcak kızlar :))
sabrsızlıkla bkleyeceğiz canım..bak videoya çeksenize doktor baakrken bnm kuzn çkti bebeği görüyorz nasıl dönüyo walla baya belli oluyrduayy ınsallah canım anlatırım sıze yarın buradan
amın kız amın ıns bır an once yasarsın
Kızcıklar şimdi bana doktor yumurta var dedi ya ben bçt yapsammı yapmasammı bilemedim bebiş olursa düşüğe sebep olabiliyo bazı bitkiseller napeyim yahu içiyimmi içmeyimmi bide keçiboynuzu benim koca sabahları öyle düz toz haldemi yicek başka bişeyle karıştırcazmı
ben bal ve çörek otunu yiyorum ama tarcın girince olmuyo bide benim çörek otum taneli toz değil yani. Yoğurda karıştırma fikri iyiymiş deneyeyim. çakşırkökünü duymuştum sen aldınmı tadı nasıl iyiyse bende alırım
bence alma cunku ben hep olumsuz duydum bı Allah'ın kuluda dememıskı gercekten 8 gun once gosterdı dıe bence beklemek yada kan testı daha ıı canım
canım çörek otunu tüm yiyince pek faydası olmuyo diye duydum ben ya onu çiğnemen gerekiyomuş yada toz halinde yemen gerekiyomuş çakşırı almadım hastaneye gidicem elimde kocaman yük olmasın diye ama inş akşam eşime aldırcam hazır suyu satılıyo zaten ama kendisi böyle odun gibi bişey onu kaynatmaya hazırlamaya ben uğraşamm
Şimdi sen adet oldun mu olmadin mi?? Eğer adetin olduysa 3. Gün başla küre tabi düşüge sebep olabilir diye duymuştum.
şimdi sen adet oldun mu olmadin mi?? Eğer adetin olduysa 3. Gün başla küre tabi düşüge sebep olabilir diye duymuştum.
ayy inşş cnım hayrlı habrlerle inş kndilinden oluwerir.demek istedi doktrun eşnden de inş o sonçlarda i çıkar bnm eşmden istemişti sonuşlar iyydi gayet..
sabrsızlıkla bkleyeceğiz canım..bak videoya çeksenize doktor baakrken bnm kuzn çkti bebeği görüyorz nasıl dönüyo walla baya belli oluyrdu
bildiğiniz gibi çarşamba gecesi kahverengimsi bişeyler geldi sabaha kadarda foşurdadım yani perşembe adet oldum bugün doktora kontrole gittim klomenin etkisiyle kist mist oluşmuşmu diye nihayet sanırım iyi bi doktor buldum buarada neyse doktor kontrol etti sağda ve solda sanki seçilmiş gibi iki tane folikül var dedi folikülde yumurta anlamına geliomuş bu ay sanki kendiliğinden olcak gibi gelio dedi (ama adetimi kastetti bebeğimi kastetti anlamadım) klomen verdi onuda çok arada derede kaldıda verdi 5gün günde bir tane dedi çarşamba tekrar kontrole çağırdı istediğim büyüklüğe gelirse çarşamba akşam ilişki dedi eğer istediğim büyüklüğe gelmezse bikaç gün sonra tekrar kontrol dedi ve istediği büyüklüğe gelene kadar ilişki yasak eşim ayvayı yedi yane:)) ve eşimdende daha ben demeden sperm testi istedi ilk defa bunu kendiliğinden soran bi doktora rastladım ve kan tahlili verdim hormonlar için sonuçlar çıkıncada tel açıcam buarada benim çarşamba sabah istanbula gidip pazartesi sabah dönmem gerekiyodu işehir dışına çıkcaksan ilaç felan vermeyim hiç gerek yok ozaman dedi bende patronumla konuştum gitmiyorum istanbula inş bu ay olcak kızlar :))
çatlamayan yumurtaları çatlatıyo diye biliyorum ben bçtyi. bence kullanma nede olsa doktora gideceksin yine eğer o güne kadar çatlamazsa o zaman içersin hem ilaç da verdi doktor. bence kullanma çarşamba kullanmaya başlarsın duruma göre
hadi yaa o zaman kalsın. kan testi yapılmıyo burda o yüzden erkenden öğreneyim dedim ama olmadı hehe
olsun yeterki bebeğim bu sefer sağlıkla gelsin ben razıyım battan sonra öğrenmeye
canım ıkı seferdır aklımızda ama ınsan orada heyecanlanıo ama bu sefer cekıcez ıns :)
adet oldum canım şuan adetliyim ve 2.günüm ama benim seçilmişlerim varmışya onun için tereddütte kaldım acaba çarşambaya kadar içsemmiki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?