HER AY ANNE OLMAYI UMUTLA BEKLEYENLER(Umutlarımızın çiçek açması dileğiyle)

ben bal ve çörek otunu yiyorum ama tarcın girince olmuyo bide benim çörek otum taneli toz değil yani. yoğurda karıştırma fikri iyiymiş deneyeyim. çakşırkökünü duymuştum sen aldınmı tadı nasıl iyiyse bende alırım

canım doktor pazardan sonra ilişki yasak dedi bana çarşamba kontrol etcem ona göre ilişki yada daha sonra ilişki dicem dedi bilgin olsun seninde

erken gebelik testi almayı düşünüyorum bu ay. kullanan oldumu hiç. yada gerçekten doğru gösteriyor diyen oldumu

Kızcıklar şimdi bana doktor yumurta var dedi ya ben bçt yapsammı yapmasammı bilemedim bebiş olursa düşüğe sebep olabiliyo bazı bitkiseller napeyim yahu içiyimmi içmeyimmi bide keçiboynuzu benim koca sabahları öyle düz toz haldemi yicek başka bişeyle karıştırcazmı

canım doktor pazardan sonra ilişki yasak dedi bana çarşamba kontrol etcem ona göre ilişki yada daha sonra ilişki dicem dedi bilgin olsun seninde

doktor bana soldan yumurtluyosun önce sol taraftaki yumurtan büyüyor ağrın olduğunda anlaki yumurtluyosun demişti geçen ay gittiğimde. benimde şimdi sola çekiyor tekerlek
ben byük ihtimal yumurtladığım için ağrı hissediyorum caım zayıf olduğum için ağrıyı hissetmen normal demişti. bakalım p.tesiye kadar geçmezse bende giderim. ama şuan sağda hiç ağrı yok hepsi solda. bide solum daha tam iyileşmediya ondan da olabilir diye düşünüyorum. p.tesi zaten normal kontrol için gidecektim tam denk geldi bak iyi oldu söylediğin :13:

canım bence yapma hem yumurtan var hem klıomen kullancan rıske atma olursa bu sartlarda senın erken yumurtlama olucak ve rıske gırer bence

ayy inşş cnım hayrlı habrlerle inş kndilinden oluwerir.demek istedi doktrun eşnden de inş o sonçlarda i çıkar bnm eşmden istemişti sonuşlar iyydi gayet..
ayy ınsallah canım anlatırım sıze yarın buradan

amın kız amın ıns bır an once yasarsın
sabrsızlıkla bkleyeceğiz canım..bak videoya çeksenize doktor baakrken bnm kuzn çkti bebeği görüyorz nasıl dönüyo walla baya belli oluyrdu

Son düzenleme:

canım biz keçiboynuzunu toz halinde almadık kendisini alıp kür yaptık..

canım çörek otunu tüm yiyince pek faydası olmuyo diye duydum ben ya onu çiğnemen gerekiyomuş yada toz halinde yemen gerekiyomuş çakşırı almadım hastaneye gidicem elimde kocaman yük olmasın diye ama inş akşam eşime aldırcam hazır suyu satılıyo zaten ama kendisi böyle odun gibi bişey onu kaynatmaya hazırlamaya ben uğraşamm

çatlamayan yumurtaları çatlatıyo diye biliyorum ben bçtyi. bence kullanma nede olsa doktora gideceksin yine eğer o güne kadar çatlamazsa o zaman içersin hem ilaç da verdi doktor. bence kullanma çarşamba kullanmaya başlarsın duruma göre

bence alma cunku ben hep olumsuz duydum bı Allah'ın kuluda dememıskı gercekten 8 gun once gosterdı dıe bence beklemek yada kan testı daha ıı canım

hadi yaa o zaman kalsın. kan testi yapılmıyo burda o yüzden erkenden öğreneyim dedim ama olmadı hehe
olsun yeterki bebeğim bu sefer sağlıkla gelsin ben razıyım battan sonra öğrenmeye

ben çiğniyorum çörek otunu zaten çok severim böreklerin poçaların üstünden hep onu toplarım

canım ıkı seferdır aklımızda ama ınsan orada heyecanlanıo ama bu sefer cekıcez ıns :)

canım benim hadi inşallah güzel haberler alırıs önümüzdeki ay.

ınankı ogrenınce de zaman gecmıyor sureklı bır merak ılk gıttım kese gorunmedı bı hafta sonra kese oldu bı hafta sonra bebek gorucez bı hafta sonra kalp atısı sımdı duyduk kalbını ama 130 ımıs bu hafta 170 olacakmıs onun ıcın sureklı bır merak heyecan :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…