- Konu Sahibi cimcimesultan
-
- #14.361
inşş cnm cuma günümüzün yüzü suyu hürmetine allahım bizlere bebek wer yarabbımm amin...
cnım bnce sen her ihtimale krşı bugundde sıkı bir çlışma yap dün nasıl çıkmıştı ovu.tesin
bn dün yptım çıkmadı möesela bugun yptım çıktı çok koyu değildi bn dünü değerlendirememiştm isabet oldu senin nasıldı
canım dun yapmıştım 2. çizgi silikti :26:
hımm bnce bugun sen mik mik yap bugun silik çıkmazdı blkide yada çıksa ön çlışmalar değerlendr bugunu kuşumm
ınankı ogrenınce de zaman gecmıyor sureklı bır merak ılk gıttım kese gorunmedı bı hafta sonra kese oldu bı hafta sonra bebek gorucez bı hafta sonra kalp atısı sımdı duyduk kalbını ama 130 ımıs bu hafta 170 olacakmıs onun ıcın sureklı bır merak heyecan :)
ya aslında bende çok korkuyorum hem çok istiyorum hemde çok korkuyorum aynı şeyi yaşarsam diye. öğrendiğimde eminim doktora gitmeye korkarım gitmek istemem. hadi diyelim kese göründü tamam bu sefer olmuş dedi doktor ama o zamanda yok kesenin içinde büyüyomu yok kalp atışı yok gelişimi yok bi sorun çıkarmı eminim o 9 ayı yüreğim ağzımda geçiririm. tabi sonrada doğduktan sonra üstüne titremekten sevemem bile bişey olacak diye. sütten ağzı yanan yoğurdu üfleyerek yermiş bende o hesap çok pimpirikli olurum kesin
kız senin o seçilmişlerini yerim bennnnn :)
ayy kızlar dun benım adamın bogazı sısmıs sesı borazan eve geldım dırek dusa grdım uzerımede cektım pıjamaları sokuldum yanına hasta hasta mık mık :) fıtı fıtı :) :) bomba oldu dıo bıde :)
konuya cuppala atlamış gibi oldum ama söylediklerin öyle doğru ki..
bi an kendimi gördüm sanırım,yazmadan edemedim..
bende öyleyim şu an,o durumda..bi bebiş olsa bile 9 ay nasıl geçer gel bana sor..hep bi tedirginlik hep bi acaba..
allah yardımcımız olsun,sağlıklı hamilelik nasip etsin inş..
canımm hoşgeldin.
insan bi kere darbe alınca hep alacakmış gibi hissediyor aynı şeyleri yaşamaktan korktuğum için stres yapıyorum hep
oda doğru insan heycndan ne yapacağını unutuyor:)çek sonrda bize göster brdan canımm video atılıyormu bilmiyorum burdan ama inş atılıyordur
atılıo olmalı sarkı atıolardı cunku canım bende denerım ıns olur :)
ya aslında bende çok korkuyorum hem çok istiyorum hemde çok korkuyorum aynı şeyi yaşarsam diye. öğrendiğimde eminim doktora gitmeye korkarım gitmek istemem. hadi diyelim kese göründü tamam bu sefer olmuş dedi doktor ama o zamanda yok kesenin içinde büyüyomu yok kalp atışı yok gelişimi yok bi sorun çıkarmı eminim o 9 ayı yüreğim ağzımda geçiririm. tabi sonrada doğduktan sonra üstüne titremekten sevemem bile bişey olacak diye. sütten ağzı yanan yoğurdu üfleyerek yermiş bende o hesap çok pimpirikli olurum kesin
canım bende senın gıbı hıssetmemek ıcın epey ara verdım ama yıne de ınsan korkuyor tabı ama ınan ılk ve hersey yolnda bıle olsa pımpırıklenıceksın cunku bız boyleyız
ben ara vermek istemiyorum sanki ara verirsem bidaha hiç çocuğum olmayacakmış gibi geliyo. sanki hemen yaparsam hani bütün yollar açıkken tutar gibi geliyo
pimpirikliyim evet çocuğumda daha çok yaparım bunu çünkü arkadaslarımın çocuklarına karşıda böyleyim gecen akşam arkadasın eşi benim herife valla yandın sizin çocuğu cimcimeden izin almadan sevemezsin sen çok kuralcı diyo ama napim gözümden bile sakınıyorum işte bebekleri
Kızlar yaa engin tecrübelerinize güvenerek bişey sorucam
Benim reglim 2 gün önce bitti biz dün gece eşimle ilişkiye girdik ve ben bayağı bi uğraştım tutsun diye :)
Yani şunu merak ediyorum yumurtlama haftasına daha var ya bu bi işe yaramıyormu boşunamı uğraşıyorum hamile kalma olasılığım yokmu hiç illa o haftadamı tutar?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?