HER AY ANNE OLMAYI UMUTLA BEKLEYENLER(Umutlarımızın çiçek açması dileğiyle)

canım dun yapmıştım 2. çizgi silikti :26:

hımm bnce bugun sen mik mik yap bugun silik çıkmazdı blkide yada çıksa ön çlışmalar değerlendr bugunu kuşumm

ayy kızlar dun benım adamın bogazı sısmıs sesı borazan eve geldım dırek dusa grdım uzerımede cektım pıjamaları sokuldum yanına hasta hasta mık mık :) fıtı fıtı :) :) bomba oldu dıo bıde :)

ya aslında bende çok korkuyorum hem çok istiyorum hemde çok korkuyorum aynı şeyi yaşarsam diye. öğrendiğimde eminim doktora gitmeye korkarım gitmek istemem. hadi diyelim kese göründü tamam bu sefer olmuş dedi doktor ama o zamanda yok kesenin içinde büyüyomu yok kalp atışı yok gelişimi yok bi sorun çıkarmı eminim o 9 ayı yüreğim ağzımda geçiririm. tabi sonrada doğduktan sonra üstüne titremekten sevemem bile bişey olacak diye. sütten ağzı yanan yoğurdu üfleyerek yermiş bende o hesap çok pimpirikli olurum kesin

konuya cuppala atlamış gibi oldum ama söylediklerin öyle doğru ki..
bi an kendimi gördüm sanırım,yazmadan edemedim..

bende öyleyim şu an,o durumda..bi bebiş olsa bile 9 ay nasıl geçer gel bana sor..hep bi tedirginlik hep bi acaba..
allah yardımcımız olsun,sağlıklı hamilelik nasip etsin inş..

haddii yaa ohh ne güzel işte ii çalış bu ara yawrumm:):)yaa bide öle dioo heee adamı hsta hasta mikmikledin demek:)

Ben şu geçmişi bi okuyum bakem akşamdan beri neler olmuş kim gitmiş kim kalmış bizim kızlar sallamışlarmı memleketlerini şimdi sil baştan sormayım herkese

canımm hoşgeldin.

insan bi kere darbe alınca hep alacakmış gibi hissediyor aynı şeyleri yaşamaktan korktuğum için stres yapıyorum hep

canımm hoşgeldin.

insan bi kere darbe alınca hep alacakmış gibi hissediyor aynı şeyleri yaşamaktan korktuğum için stres yapıyorum hep

sağol cnm hoşbuldum evet,doğru.. aynen öyle valla.. daha şimdiden bende düşünüyorum,ya bidaha aynı şeyler olursa? ya yine hamilelik biter,sonlanırsa diye.. bisürü düşünce + stres sıkıntı tabi..

canım bende senın gıbı hıssetmemek ıcın epey ara verdım ama yıne de ınsan korkuyor tabı ama ınan ılk ve hersey yolnda bıle olsa pımpırıklenıceksın cunku bız boyleyız

kızlar ben bi temizlik yemek falan yapıp geliyorum şimdilik kendinize iyi davranın allah a emanet olun öpüyorum

canım bende senın gıbı hıssetmemek ıcın epey ara verdım ama yıne de ınsan korkuyor tabı ama ınan ılk ve hersey yolnda bıle olsa pımpırıklenıceksın cunku bız boyleyız

ben ara vermek istemiyorum sanki ara verirsem bidaha hiç çocuğum olmayacakmış gibi geliyo. sanki hemen yaparsam hani bütün yollar açıkken tutar gibi geliyo
pimpirikliyim evet çocuğumda daha çok yaparım bunu çünkü arkadaslarımın çocuklarına karşıda böyleyim gecen akşam arkadasın eşi benim herife valla yandın sizin çocuğu cimcimeden izin almadan sevemezsin sen çok kuralcı diyo ama napim gözümden bile sakınıyorum işte bebekleri

bende yegenımın dogumunde hastanede teror estırdım hasta bakıcılara o temızmı oda ne zaman havalandı falan :d
bana abım dıordu kendı bebegınde dıkıslı kalkar bebek yatagı yaparsın dıodu dalga gecıolar benımle

Kızlar yaa engin tecrübelerinize güvenerek bişey sorucam
Benim reglim 2 gün önce bitti biz dün gece eşimle ilişkiye girdik ve ben bayağı bi uğraştım tutsun diye :)
Yani şunu merak ediyorum yumurtlama haftasına daha var ya bu bi işe yaramıyormu boşunamı uğraşıyorum hamile kalma olasılığım yokmu hiç illa o haftadamı tutar?

canım ılk haftada tutabılır reglıne bır hafta kalada bu kısıden kısıye aydan aya degısır sen hep olabılırmıs gıbı devam yap canım

Bugünde karnımda çok ağrı var üşütmüş olabilirimde bilmiyorum ama keşke yumurtlama belirtisi olsa :))))
Hayır o değilde performansını çok zorlamasını istemem eşimin eğer öle bişey varsa haftaya isteksiz olursa diye korkuyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…