- Konu Sahibi cimcimesultan
-
- #14.381
Bugünde karnımda çok ağrı var üşütmüş olabilirimde bilmiyorum ama keşke yumurtlama belirtisi olsa :))))
Hayır o değilde performansını çok zorlamasını istemem eşimin eğer öle bişey varsa haftaya isteksiz olursa diye korkuyorum
ovulasyon yardım
kızlar bugun yanıma ovulasyon testı almayı unuttum :S hergun 3 gıbı yapıyordum evden almayı unutmusum cıkarden aksamda ıs cıkısı dogru dershane eve 21.30 gibi dönücemmmm napıcam ben ya bugun koyulasırsa ve ben aksam yakalayamazsam :S
erken gebelik testi almayı düşünüyorum bu ay. kullanan oldumu hiç. yada gerçekten doğru gösteriyor diyen oldumu
Kızlar yaa engin tecrübelerinize güvenerek bişey sorucam
Benim reglim 2 gün önce bitti biz dün gece eşimle ilişkiye girdik ve ben bayağı bi uğraştım tutsun diye :)
Yani şunu merak ediyorum yumurtlama haftasına daha var ya bu bi işe yaramıyormu boşunamı uğraşıyorum hamile kalma olasılığım yokmu hiç illa o haftadamı tutar?
selaamm kızlaarrr...:118: bende aranıza katılabilirmiyiiiim bu ay günüm 5 gün geçtii..2 haftadırda bel kasık ağrılarım var,son 3gündür azaldı yanma şeklinde ağrılar var göğüslerimde çok sancıyorlar..bakalım meraklı bekleyişim sürüyor 2012 hazirandan bu yana istiyoruz inşallah bu ay tutmuştur cuma saatinde bol bol dua ettiim Rabbim isteyen herkeslere nasip etsin inşallah..
amin canım inş
senin 5 gün geçmiş niye test yapmıyosun neyi bekliyosunki
kızlar tahlillerim çıkmış doktoruma telefon ettim tahlil değerlerin güzel bi sorun yok biraz polikistik görünüyor sadece dedi onun dışında hiç bi problem yok dedi klomenede yarın başla dedi inş benim bebiş haberi bu hızla eşimin doğum gününe 9nisana yetişcek:))))
bu arada dün sperm testi için uygun gün sormuştum ya doktora sordum en verimli sonuç ilişkinin üzeirnden 48saat geçmesi gerekiyor 3. gün yada 4.gün yapılır test dedi bende çarşamba tekrar kontrole gittiğimde yaptırırız die düşünmüştüm ama o akşama mik mik yapmamız gerektiği için benim seçilmişlere kaliteli spoş gitmesi için daha önce yaptırın dedi doktor:))
canım benim ilk gebeliğimde adetimin sonrası gebe kalmıştım ve hemen anlamıştım adetim biter bitmez ağrılarım başladı,göğüslerim sızlamaya başladı ben kaldım galiba demiştim ve kalmıştımve 2.yi istiyorum aynı belirtiler şuanda da var ama günüm 5 gün geçtiii en az 10 gün geçmeden test yapmamaya karar verdim hüsrana uğramaktan korkuyorum çünküüü..inşş kalmışsındır tatlım
selaamm kızlaarrr...:118: bende aranıza katılabilirmiyiiiim bu ay günüm 5 gün geçtii..2 haftadırda bel kasık ağrılarım var,son 3gündür azaldı yanma şeklinde ağrılar var göğüslerimde çok sancıyorlar..bakalım meraklı bekleyişim sürüyor 2012 hazirandan bu yana istiyoruz inşallah bu ay tutmuştur cuma saatinde bol bol dua ettiim Rabbim isteyen herkeslere nasip etsin inşallah..
:)))) ;:))))))))))))):)))))))))))))))))):)))))))))))))))))))))))
Ahh kizlar gelebildim eve sonunda, Kadin dogum hastanesine gittim buyuk bir fakulte hastanesinin icinde.. Uyuz kaynana goturmedi tramvaj duragina birakti yok sehir merkezinde trafik varmis park etcek er yokmus, sinir oldum.. Sehir disinda oturuyorum iki saatte bir otobus var, donuste ara gelir alirim dedi yine duraktan aramadim ne aricam onu pasa pasa bekledim otobusu dondum eve..
Hadi o neysede bugun cok moralim bozuldu hastanede kadin doguma ittim kendi doktorumun yonlendirdigi orda kan almiyormis baska binaya gonderdiler anam yarim saat dolandim hastanede bulmak icn buluncada hemsire demezmi ikili test icin kadin doguma vermen gerek diye.. Anliyorum kadinin ne dedigin ama derdimi anlatamiyorumki zaten ordan gonderdiler diye, esimi aradim verdim telefonu hemsireye neyse adam anlatti da aldilar kani , sonucu doktoruma gondercekler ultrason icinde 14 Nisan`a cagirdilar.. Ben nasil buyutucem bu cocugu hastaligi kulu adam calisiyor ben nasil ilgilencem dil bilmeden hadi onu gectim ehliyet var araba kullanamiyorum, cocugu otobuslerde tasiyamam sehir merkezne gitmek 2 saat suruyor, ben aistim senelerdir hergun ise gidip geliyorum ama bebekle in bir daha bin cok zor olcak.. Zaten bir elma bir kivi disinda bisi yiyememistim giderken kanda verince iyice halsizlestim markete ugrayir eve dondum hemen atistirdim bisiler, ama moral sifir yani..
Birde adam diyor bugun evi toplarmisin azcik diye, Salidan beri evdeyim elimi is surmedim mtfak bulasik dolu makine bosalicakta yerlescek, en azindan evin supurumesi lazim toz dan ve biriken camasirlardan bahsetmiyorum zaten((((( Offf kardesim burda olsana yardim etseydi annecim canimin cektigi yemekleri pisirseydi, moraim cok bozuk anacigimi ozledim kizlar
ayy canım benim yaa gurbet çok zor yaaa hele bide dil bilmiosun rabbim yardımcın olsun sıkma canını kocişin prensin var bebişin var rabbim bebişin oluncada bi kolaylık verir inş
ohh ohh ne güzel hadi bakalım gelsin artık bebişler
testa yapmak ıcın neyı beklıyorsun canım ya hadı yapta meraklı bekleyısın sona ersın :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?