HER AY ANNE OLMAYI UMUTLA BEKLEYENLER(Umutlarımızın çiçek açması dileğiyle)

ayy bu adamları da anlamak zor bız ıstemesek sbah aksam olurlar ustelık bunu marıfet sayarlar gunde 3 posta hacı muhabbetlerı
ama ıs cıddıye bınıne pestıllerı cıkıo anlamıyorum ya bırak bı hafta ugrassın ne oalcak yorulsun sen onu caktırmadan besle :)
enerjılı yıyecekler tuketın meyvalar falanda kuruyemıs cde olur

evet yaaa horul horul uyuyakalıyor boşa geçiyo hafta
beslerim beslemem mi bide saten giyicem çok seviyo

saat önemli değil bence en azından bende fark etmedi bi sabah bi akşam hatta gece bile yaptığım oldu koyulaşınca 1 gün boyunca koyu kalıyo zaten canım sen çalış bu akşam şansa bırakma :)

selaamm kızlaarrr...:118: bende aranıza katılabilirmiyiiiim bu ay günüm 5 gün geçtii..2 haftadırda bel kasık ağrılarım var,son 3gündür azaldı yanma şeklinde ağrılar var göğüslerimde çok sancıyorlar..bakalım meraklı bekleyişim sürüyor 2012 hazirandan bu yana istiyoruz inşallah bu ay tutmuştur cuma saatinde bol bol dua ettiim Rabbim isteyen herkeslere nasip etsin inşallah..

canım benim ilk gebeliğimde adetimin sonrası gebe kalmıştım ve hemen anlamıştım adetim biter bitmez ağrılarım başladı,göğüslerim sızlamaya başladı ben kaldım galiba demiştim ve kalmıştımve 2.yi istiyorum aynı belirtiler şuanda da var ama günüm 5 gün geçtiii en az 10 gün geçmeden test yapmamaya karar verdim hüsrana uğramaktan korkuyorum çünküüü..inşş kalmışsındır tatlım

Ahh kizlar gelebildim eve sonunda, Kadin dogum hastanesine gittim buyuk bir fakulte hastanesinin icinde.. Uyuz kaynana goturmedi tramvaj duragina birakti yok sehir merkezinde trafik varmis park etcek er yokmus, sinir oldum.. Sehir disinda oturuyorum iki saatte bir otobus var, donuste ara gelir alirim dedi yine duraktan aramadim ne aricam onu pasa pasa bekledim otobusu dondum eve..

Hadi o neysede bugun cok moralim bozuldu hastanede kadin doguma ittim kendi doktorumun yonlendirdigi orda kan almiyormis baska binaya gonderdiler anam yarim saat dolandim hastanede bulmak icn buluncada hemsire demezmi ikili test icin kadin doguma vermen gerek diye.. Anliyorum kadinin ne dedigin ama derdimi anlatamiyorumki zaten ordan gonderdiler diye, esimi aradim verdim telefonu hemsireye neyse adam anlatti da aldilar kani , sonucu doktoruma gondercekler ultrason icinde 14 Nisan`a cagirdilar.. Ben nasil buyutucem bu cocugu hastaligi kulu adam calisiyor ben nasil ilgilencem dil bilmeden hadi onu gectim ehliyet var araba kullanamiyorum, cocugu otobuslerde tasiyamam sehir merkezne gitmek 2 saat suruyor, ben aistim senelerdir hergun ise gidip geliyorum ama bebekle in bir daha bin cok zor olcak.. Zaten bir elma bir kivi disinda bisi yiyememistim giderken kanda verince iyice halsizlestim markete ugrayir eve dondum hemen atistirdim bisiler, ama moral sifir yani..

Birde adam diyor bugun evi toplarmisin azcik diye, Salidan beri evdeyim elimi is surmedim mtfak bulasik dolu makine bosalicakta yerlescek, en azindan evin supurumesi lazim toz dan ve biriken camasirlardan bahsetmiyorum zaten ((((( Offf kardesim burda olsana yardim etseydi annecim canimin cektigi yemekleri pisirseydi, moraim cok bozuk anacigimi ozledim kizlar

kızlar tahlillerim çıkmış doktoruma telefon ettim tahlil değerlerin güzel bi sorun yok biraz polikistik görünüyor sadece dedi onun dışında hiç bi problem yok dedi klomenede yarın başla dedi inş benim bebiş haberi bu hızla eşimin doğum gününe 9nisana yetişcek:))))
bu arada dün sperm testi için uygun gün sormuştum ya doktora sordum en verimli sonuç ilişkinin üzeirnden 48saat geçmesi gerekiyor 3. gün yada 4.gün yapılır test dedi bende çarşamba tekrar kontrole gittiğimde yaptırırız die düşünmüştüm ama o akşama mik mik yapmamız gerektiği için benim seçilmişlere kaliteli spoş gitmesi için daha önce yaptırın dedi doktor:))

amin canım inş
senin 5 gün geçmiş niye test yapmıyosun neyi bekliyosunki

amin canım inş
senin 5 gün geçmiş niye test yapmıyosun neyi bekliyosunki

aslında hiç günüm geçmez ama geçen 2 ay 2cmlik kist vardı hatta o 2 ay hep 15günde bir kanamam oldu,belki bu yüzdendir diyip korkuyorum yapmaya normalde 22 23 günde bir olurum ama tüm gebelik belirtileri mevcut...kızımda da 10gün geçmesini beklemişitim her ay heyecanlanıyordum beklerken adet olunca ağlıyordum yine öyle olur korkusuylaa bekliyorum işte ama içim içimide yiyoo doğrusuuu:44:

ohh ohh ne güzel hadi bakalım gelsin artık bebişler

Hadi inşallah ben dayanamaz test yapardım valla düzenliyse 5 gün az değil çünkü
Bende çok umutlanmak istemiyorum çünkü geçen ay 7 gün geçti coştum ama hüsran oldu sonu
Haaa bide ben 4 sene yasmin kullandım aralıkta bıraktım çok umutlu değilim. :26:

testa yapmak ıcın neyı beklıyorsun canım ya hadı yapta meraklı bekleyısın sona ersın :)

ayy canım benim yaa gurbet çok zor yaaa hele bide dil bilmiosun rabbim yardımcın olsun sıkma canını kocişin prensin var bebişin var rabbim bebişin oluncada bi kolaylık verir inş

ayy canım benim yaa gurbet çok zor yaaa hele bide dil bilmiosun rabbim yardımcın olsun sıkma canını kocişin prensin var bebişin var rabbim bebişin oluncada bi kolaylık verir inş

Amin canim, ins Allah dermani olmayan dert vermezmis deyip avutuyorum kendimi ins bebisim saglikli olur buyur annecigini yanliz birakmaz..

testa yapmak ıcın neyı beklıyorsun canım ya hadı yapta meraklı bekleyısın sona ersın :)

kızlar bakk iyiden iyiye heyecan yaptırdınız eşime sipariş verdim gelirken al diye en sağlıklı sonuç sabah idrarında çıkıyor bakalım yarın yaparım umarım çifttt çizgiyle size müjde veririm ayy sıcak bastı yaaw hüsranda çıkabilir pööff kafamdaaa deli sorularr yahuugaz patlaması yaşıyorum resmen dün akşam çatlayacaktım bugün normal çok şükür...tecrübeli sayılırım ama yinede heyecanıma engel olamıyorum yawffffffs

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…