- Konu Sahibi cimcimesultan
-
- #14.401
kızlar bakk iyiden iyiye heyecan yaptırdınız eşime sipariş verdim gelirken al diyeen sağlıklı sonuç sabah idrarında çıkıyor bakalım yarın yaparım umarım çifttt çizgiyle size müjde veririm ayy sıcak bastı yaaw hüsranda çıkabilir pööff kafamdaaa deli sorularr yahuu gaz patlaması yaşıyorum resmen dün akşam çatlayacaktım bugün normal çok şükür...tecrübeli sayılırım ama yinede heyecanıma engel olamıyorum yawffffffs
bence yap ve ogren kurtul ıste canım varsa da yoksa da ogrenmıs olucan :)
ama bence var gıbı gıbı :)
inşallaaaahhh inşallaaahh...doğru diyorsun böyle daha çok stres oluyorum yoksada boşuna heveslenmem bari... varsadaa artıkk kendime bu ay az bacak dikip yatmadım çok komik gelebilir kızlar ama silkeleme yöntemiyle hamiş kalınabiliyormuş puhahahaa kkda okudum okurken gözümden yaş geldiii eğer gebe değilsem o yöntemi deniycaaam eşinizle çalışma yaptıktan sonra sizi bacaklarınızdan tutuyor ve silkeliyor bir nevi yerleştirmee ahahhaaa denemekte fayda var bence bu kadar hatun haksız olamaz,bu yöntemle gebe kalan çok olmuş bilginizee
canım o yöntem bizim favorimiz zaten kocalarına yaptırabilenler yaptırıyor yaptıramayanlarda kendi başının çaresine bakıyo bi şekilde ya bacakları yatağın başucuna dikiyo ya belinden kaldırıyo kendini bişey yapıyo işte:)) ay benimki yapmıyo bide dalga geçiyo geçen çaktırmadan ayaklarımı duvara koydum ahhahaha kaldır kaldır bacaklarını öyle olmaz dedi pis bende tabi utandım yok bacaklarım ağrıyo ondan koydum felan dedim ben valla gülmekten zaten yaptıramam
Şu silkelemeyi bende mi denesem acaba hiç duymamıştım onu.
hatta bacakları havaya dikme olayı bile yok bendeeee
Kız seçilmiş ne demek oluyoradet oldum canım şuan adetliyim ve 2.günüm ama benim seçilmişlerim varmışya onun için tereddütte kaldım acaba çarşambaya kadar içsemmiki
selam kızlarr,moralim bozuk bir şekilde geldim.Bebiş yok,yani biraz sinirliyim,doktor bana herşey yolunda dedi peki durum böyleyse neden bebiş yok yada adetim böyle gecikiyor.Progestan yazdırdım aile hekimime , ben her ya böyle ilaç kullanarak mı adet olacağım yaaaaaaa
selam kızlarr,moralim bozuk bir şekilde geldim.Bebiş yok,yani biraz sinirliyim,doktor bana herşey yolunda dedi peki durum böyleyse neden bebiş yok yada adetim böyle gecikiyor.Progestan yazdırdım aile hekimime , ben her ya böyle ilaç kullanarak mı adet olacağım yaaaaaaa
canım bozma moralini yaa bende doktora gittim aslına bakarsan irdelersem bendede olumsuz şeyler var polikistik var dedi yumurtlaman geç dedi eimin morali çok bozuk ama ben hiç oralı olmuyorum bile benim moralim hepsinden herşeyden her hastalıktan önemli ben iyi olcam moralli olcamki bebişim gelsin yoksa gelmeski zaten:)) dimi ama sende öyle ol canım
ben geldiiimmmm temizlikler bitti şimdi yemek derdi başladı of yaaa ulen bi akşamda bugün yemek yapma karıcım dışarda yiyelim dese ölür sanki
ben somon aldım atcam fırına ooh rahat
Kızlar yaa engin tecrübelerinize güvenerek bişey sorucam
Benim reglim 2 gün önce bitti biz dün gece eşimle ilişkiye girdik ve ben bayağı bi uğraştım tutsun diye :)
Yani şunu merak ediyorum yumurtlama haftasına daha var ya bu bi işe yaramıyormu boşunamı uğraşıyorum hamile kalma olasılığım yokmu hiç illa o haftadamı tutar?
selaamm kızlaarrr...:118: bende aranıza katılabilirmiyiiiim bu ay günüm 5 gün geçtii..2 haftadırda bel kasık ağrılarım var,son 3gündür azaldı yanma şeklinde ağrılar var göğüslerimde çok sancıyorlar..bakalım meraklı bekleyişim sürüyor 2012 hazirandan bu yana istiyoruz inşallah bu ay tutmuştur cuma saatinde bol bol dua ettiim Rabbim isteyen herkeslere nasip etsin inşallah..
Ahh kizlar gelebildim eve sonunda, Kadin dogum hastanesine gittim buyuk bir fakulte hastanesinin icinde.. Uyuz kaynana goturmedi tramvaj duragina birakti yok sehir merkezinde trafik varmis park etcek er yokmus, sinir oldum.. Sehir disinda oturuyorum iki saatte bir otobus var, donuste ara gelir alirim dedi yine duraktan aramadim ne aricam onu pasa pasa bekledim otobusu dondum eve..
Hadi o neysede bugun cok moralim bozuldu hastanede kadin doguma ittim kendi doktorumun yonlendirdigi orda kan almiyormis baska binaya gonderdiler anam yarim saat dolandim hastanede bulmak icn buluncada hemsire demezmi ikili test icin kadin doguma vermen gerek diye.. Anliyorum kadinin ne dedigin ama derdimi anlatamiyorumki zaten ordan gonderdiler diye, esimi aradim verdim telefonu hemsireye neyse adam anlatti da aldilar kani , sonucu doktoruma gondercekler ultrason icinde 14 Nisan`a cagirdilar.. Ben nasil buyutucem bu cocugu hastaligi kulu adam calisiyor ben nasil ilgilencem dil bilmeden hadi onu gectim ehliyet var araba kullanamiyorum, cocugu otobuslerde tasiyamam sehir merkezne gitmek 2 saat suruyor, ben aistim senelerdir hergun ise gidip geliyorum ama bebekle in bir daha bin cok zor olcak.. Zaten bir elma bir kivi disinda bisi yiyememistim giderken kanda verince iyice halsizlestim markete ugrayir eve dondum hemen atistirdim bisiler, ama moral sifir yani..
Birde adam diyor bugun evi toplarmisin azcik diye, Salidan beri evdeyim elimi is surmedim mtfak bulasik dolu makine bosalicakta yerlescek, en azindan evin supurumesi lazim toz dan ve biriken camasirlardan bahsetmiyorum zaten((((( Offf kardesim burda olsana yardim etseydi annecim canimin cektigi yemekleri pisirseydi, moraim cok bozuk anacigimi ozledim kizlar
kızlar tahlillerim çıkmış doktoruma telefon ettim tahlil değerlerin güzel bi sorun yok biraz polikistik görünüyor sadece dedi onun dışında hiç bi problem yok dedi klomenede yarın başla dedi inş benim bebiş haberi bu hızla eşimin doğum gününe 9nisana yetişcek:))))
bu arada dün sperm testi için uygun gün sormuştum ya doktora sordum en verimli sonuç ilişkinin üzeirnden 48saat geçmesi gerekiyor 3. gün yada 4.gün yapılır test dedi bende çarşamba tekrar kontrole gittiğimde yaptırırız die düşünmüştüm ama o akşama mik mik yapmamız gerektiği için benim seçilmişlere kaliteli spoş gitmesi için daha önce yaptırın dedi doktor:))
kızlar buarada kocam depresyona girmiş bulunmaktadır hepimize hayırlı mübarek olsun ben bi sevinçle doktro böyle böyle dedi tahlillerde güzelmiş diye sevinçle anlattım demekki sorun bende benim yüzümden olmuyo bilmemne demeye başladı sperm testine gitcek ya dünden beri gerim gerim geriliyo bugün gitcekti güya hazır olmadığını hissetti gidemedi :)) tamam gerçekten erkeklerinki kadınlarınkinden daha zor ve utandırıcı bişey ama bende elalemin kadınlarına şeyimi hemde adetli adetli açmaya hazır ve nazır bekliyorum dimi adam bildiğiniz sorun bende dio yaa sanki illa bi sorun olması lazım sorun olmazsa olurmuş bende bişey olmadığına göre ondaymış delimi ne amaan valla bende tınlamadım hiç bugün moralim çok yerinde bozamam
ben evde balık yapmıyorum dışarda yiyoruz
bende patatesli tavuk yapıyorum yanınada mantı yapcam canım neler neler çekiyo bi bilsen ooffff
ben somon aldım atcam fırına ooh rahat
ben geldiiimmmm temizlikler bitti şimdi yemek derdi başladı of yaaa ulen bi akşamda bugün yemek yapma karıcım dışarda yiyelim dese ölür sanki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?