HER AY ANNE OLMAYI UMUTLA BEKLEYENLER(Umutlarımızın çiçek açması dileğiyle)

bence yap ve ogren kurtul ıste canım varsa da yoksa da ogrenmıs olucan :)
ama bence var gıbı gıbı :)

bence yap ve ogren kurtul ıste canım varsa da yoksa da ogrenmıs olucan :)
ama bence var gıbı gıbı :)

inşallaaaahhh inşallaaahh...doğru diyorsun böyle daha çok stres oluyorum yoksada boşuna heveslenmem bari...varsadaa artıkk kendimebu ay az bacak dikip yatmadımçok komik gelebilir kızlar ama silkeleme yöntemiyle hamiş kalınabiliyormuş puhahahaa kkda okudum okurken gözümden yaş geldiiieğer gebe değilsem o yöntemi deniycaaameşinizle çalışma yaptıktan sonra sizi bacaklarınızdan tutuyor ve silkeliyor bir nevi yerleştirmee ahahhaaa denemekte fayda var bence bu kadar hatun haksız olamaz,bu yöntemle gebe kalan çok olmuş bilginizee

canım o yöntem bizim favorimiz zaten kocalarına yaptırabilenler yaptırıyor yaptıramayanlarda kendi başının çaresine bakıyo bi şekilde ya bacakları yatağın başucuna dikiyo ya belinden kaldırıyo kendini bişey yapıyo işte:)) ay benimki yapmıyo bide dalga geçiyo geçen çaktırmadan ayaklarımı duvara koydum ahhahaha kaldır kaldır bacaklarını öyle olmaz dedi pis bende tabi utandım yok bacaklarım ağrıyo ondan koydum felan dedim ben valla gülmekten zaten yaptıramam

kızlar buarada kocam depresyona girmiş bulunmaktadır hepimize hayırlı mübarek olsun ben bi sevinçle doktro böyle böyle dedi tahlillerde güzelmiş diye sevinçle anlattım demekki sorun bende benim yüzümden olmuyo bilmemne demeye başladı sperm testine gitcek ya dünden beri gerim gerim geriliyo bugün gitcekti güya hazır olmadığını hissetti gidemedi :)) tamam gerçekten erkeklerinki kadınlarınkinden daha zor ve utandırıcı bişey ama bende elalemin kadınlarına şeyimi hemde adetli adetli açmaya hazır ve nazır bekliyorum dimi adam bildiğiniz sorun bende dio yaa sanki illa bi sorun olması lazım sorun olmazsa olurmuş bende bişey olmadığına göre ondaymış delimi ne amaan valla bende tınlamadım hiç bugün moralim çok yerinde bozamam

bende yatağa dikiyorum ayaklarımı kocişte bendel dalga geçiyo aha bizim karı yine dikmiş bacakları diyoooeee tutturmaya çalışıyoz gülme diyombende yaptıramam eşime söyledimde o bile güldü..ama yöntem gerçekten mantıklıı diğer türlüü hemen dışarı çıkıyoootutucak oldummu hepsi bahane aslında amaa biz hatunlar aceleciyiz işte... kızım bebekkende kalmaktan ödüm kopuyoduu 3buçuk atardım nasıl bir psikolojimiz varsaakızım 5 yaşında 2.için idela bir yaş bakalım hayırlısı artık...

selam kızlarr,moralim bozuk bir şekilde geldim.Bebiş yok,yani biraz sinirliyim,doktor bana herşey yolunda dedi peki durum böyleyse neden bebiş yok yada adetim böyle gecikiyor.Progestan yazdırdım aile hekimime , ben her ya böyle ilaç kullanarak mı adet olacağım yaaaaaaa

Şu silkelemeyi bende mi denesem acaba hiç duymamıştım onu.
hatta bacakları havaya dikme olayı bile yok bendeeee

Şu silkelemeyi bende mi denesem acaba hiç duymamıştım onu.
hatta bacakları havaya dikme olayı bile yok bendeeee

kesinlikle dene tatlım..tutma olasılığı daha yüksek...kızımda da bacaklerı dikerdimminşallah bu yıl isteyen herkesin göbüşleri bebiş dolsun...uğraşması sıkıntı yaratsada çok harika bir duygu...ben unuttum bile 5 sene önceydi...

Hormon testi yapıldı mı kuzum? Regl 3. günü yapılıyo...

canım bozma moralini yaa bende doktora gittim aslına bakarsan irdelersem bendede olumsuz şeyler var polikistik var dedi yumurtlaman geç dedi eimin morali çok bozuk ama ben hiç oralı olmuyorum bile benim moralim hepsinden herşeyden her hastalıktan önemli ben iyi olcam moralli olcamki bebişim gelsin yoksa gelmeski zaten:)) dimi ama sende öyle ol canım

ben geldiiimmmm temizlikler bitti şimdi yemek derdi başladı of yaaa ulen bi akşamda bugün yemek yapma karıcım dışarda yiyelim dese ölür sanki

canim haklisinda yani madem bebis yok bari korolasica kirmizilar gelsin.

wala canım o şekilde hamile kalan bir çok kiişi war olmaz fln diolarda wala bnm tanıdıklarda hep adet btti gn yptım diktim bacakalrımı dedi hamile kaldım dedi zamnında benm kaynanaya bile doktr öle demiş adetn bttiği zzamn ilişki demiş onun da öle olmuş

slmm cnımm hoşş geldinnnnayy inşşş hamilesndir canım rabbim gönlüne göre wersin hayırlısylaaaa.ağrıalrın fln war diyrssun bence hamile olablrsn brde geçmiş hadi bakalım haberler sende al biran önce testi ypta sewinelmm bizdee

had, yaa senin kaynanada hee nedne öle diyipte dediğini ypmıyor bıraksa nolurkiiii trafkmiş sende hamilesinnn.brde o halde okdar gezdin yoruldun kan werdin halsiz düşersin tbii dikkat et cnım kendine.wala kmseye minnet etmicen bu dewrde en iyisini ypmışsın kndin gelerek.wala gurbet ellerde zor dur tabi çocuk büyütmek brde baya mesafe warmiş şehir merkezine allh yarımcın olsın cnım benmm

iii iiiiii çokkkk sewdnm cnımmmm inşş en kısa zamnda bebeiş habrlerini duyarzzzzzewt cnım 4.günü ii olur demişti sperm testi için bizim doktr:)

hadi yaaa bu erkeklerde haklı kadında bişi yoksa bendemi die çok korkuyolarda haklılar erkek için daha zor kadın bir şekilde anlatıyo içini döküyor rahtlıyo ama damlr napsınn.eşmde sperm testine ilk istediğimde gtmedi erken demişti bozulmuştu bktıki olmuyo 1seneye yklaştı bu sefer hemn kbul etti kendiliğinden ama o piskoljiyi çabuk atlattı şükür.:):):)bozma moralini tbi tatlım allaha şükür bir sorun yok eşndede yoktur inşş gelcek senin bebeiş göbüşe inşşş:)

hadii yaa üsülme cnımm bnmm hayrlısıı.sende demek adet düzensizliği war kahrolası her ay insanı umutlandırıyor dimii.inşşş düzell tez zmanda bebeişini alrsın kucağına tatlımm

ben geldiiimmmm temizlikler bitti şimdi yemek derdi başladı of yaaa ulen bi akşamda bugün yemek yapma karıcım dışarda yiyelim dese ölür sanki

hoşş geldin canımm hadi güle güle pislet :):):):)yemek derdi hiç bir zamn btmez wala bu kadınlarda bnde bugun kaynanama gideym barii yarında kuzendeyiz ohh iki gün yemek ypmıcam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…