HER AY ANNE OLMAYI UMUTLA BEKLEYENLER(Umutlarımızın çiçek açması dileğiyle)

evet aynen katılıyorum çok iyi açıklama ve diyorumki istisnalar da kaideyi bozmaz:) üzülmemek gerek ama bazen elinde olmuyor insanın özellikle bazı dönemlerde sanırım.

canım bi sıkılıyorki sormayın. bu ay hamilelikten ümitliydim ama olmadı galiba. hayırlısı Allahtan. bata kaldı 3 gün. bekliyorum beklenmeyen günü.

hayırlı uğurlu olsun bebişin canım. bundan iyi çıkamazdı herlde

ümidini kaybetme canım hemen bu ay olmazsa önümüzdeki ay inşallah gelmez kırmızılar

canım bi sıkılıyorki sormayın. bu ay hamilelikten ümitliydim ama olmadı galiba. hayırlısı Allahtan. bata kaldı 3 gün. bekliyorum beklenmeyen günü.

evet aynen katılıyorum çok iyi açıklama ve diyorumki istisnalar da kaideyi bozmaz:) üzülmemek gerek ama bazen elinde olmuyor insanın özellikle bazı dönemlerde sanırım.

kadın olmak zor zanaatmış yavrular

o kadar çok okuyamadığım yazı varki. bitiremiyceğimi anladım en sonunda. ne çok yazmışsınız kızlar. hepinizi de merak ediyorum. tek tek alıntı yapamayacağım galiba.hamilelik müjdesi alanları tebrik ediyorum. bekleyenlere de şans diliyorum.

Amin canim bgn kan verdim sonuclari alicam iki gun icinde, ins degerlerim normaldir.. Darisi hepimizin basina kizlar, bebisler gobislerimize sonrada kucagimiza ins..

ayyyy şaka gibi Rabbim bize de hayırlısıyla yaşattsın bugünleri sağlıklı eli yüzü düzgün bebişler hafta sonuda aklımdaydın canm sonucu hemen yazzzzzzzzzz

Amin canim bgn kan verdim sonuclari alicam iki gun icinde, ins degerlerim normaldir.. Darisi hepimizin basina kizlar, bebisler gobislerimize sonrada kucagimiza ins..

ay canım gözün aydın cok sevindim yaa hadı hayırlı olsun canım benım hayırlısından kan test istedigin gibi cikarda en mutlu oldugun gun olur bugun inşallah darısı bıze inşallah yaaa

benım memleketimde nasıl kar yagıyo görmenızi cok isterdim yaa feci yagıyooo.... dünde ben rüyamda kar yagdıgını görmüştüm ve gercek oldu inanmiyorum yaaa

aynen canımmm ama diğer arkadaşlar yok piyasada herhalde daha sonuç bekliyorlar...

cimcimem ne yaptıkiii acepppp kesin hamilede ne kadarlıkmış ayol bakcezz meraktan ölcem bir geleydi kuzucum

aynen bende merak ediyorum 9 dogurdumm

benım memleketimde nasıl kar yagıyo görmenızi cok isterdim yaa feci yagıyooo.... dünde ben rüyamda kar yagdıgını görmüştüm ve gercek oldu inanmiyorum yaaa
burdada sabah yağıyodu lapa lapa sonra kesildi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…