- Konu Sahibi cimcimesultan
-
- #1.441
olur olur evliliğin özellikle ilk zamanları büyük aşamalardan geçersin atlatırsınız geçici sinirler bunlar anneleriyle soğuk olmasınlar da adetletli olsunlar yani şöyle ki şu bilinmeli herkezin yeri ayrı bizim kine mesela soruyolar ( ne gerek varsa ) hayatındaki değerleri sıralasana diyo görümce o da diyo tabi ki karım bana sordu bozulmasın diye cevapladım annem dedim ama herkezin sevgisi farklı kimse kimseyle kıyaslanmaz dedim...
Sonra bizimki bozuldu beni sölemedin diye dedim böle dangalak soruyo böle cevap ! Ya hu en değerliler kıyaslanır mı annenin ki bambaşka sen zaten Allah'ın lütfusun herşeyden yakınsın yeri geliyo anneden bile anne seni çıplak görmüyo en özeli bilmez ama Allah öle bi his veriyo ki kocadan ötesi olmuyo kardeş zaten can evladı tatmadık ötesi yok diyolar diğerleriyse sana değer verini seviyosun çoğunu da eliyosun bu kadar basit dedim senin ablanın kafası basmıyosa yapıcak bişe yok yani olsun öle demeseydin diyo ...yani kuzum demem o ki yaşları yok bunların isterse 10 yaş büyük olsun ince düşünen i-s-t-i-s-n-a malesef bebikim
canım bi sıkılıyorki sormayın. bu ay hamilelikten ümitliydim ama olmadı galiba. hayırlısı Allahtan. bata kaldı 3 gün. bekliyorum beklenmeyen günü.
Naber kizlar valla anca girebildim bgn, varmi guzel hamis haberlerimiz?
Bende test yaptim yine bu sabah resmi atiyorum size, ikinci koyu olan bugunden yapinca testi esi persembe gunu yaptigima koydum yanina cektim hemen. Sizce sonuc nedir.. Esimede soyledim test yaptigi gosterdim, ona kalsa hamileyim cok sevindi :)))) Pazartesi Allah kismet ederse kan testine gidicem :))
Eki Görüntüle 634809
Bu arada eve 1 saat once geldik benim adam bahcede kaldi, 3 arkadasiyla birlikte ole ayak ustu muhabbet ediyorlar, benimki soguk disarsi diye 1 shot rum ikram ediyim dedi baktim simdi geldi eve litrelik sise bitmis bir saatte bana agliyor hayatimin en guzel haberini verdin beni cok mutlu ettin diye, Allah tan soylememis kimseye millet sorunca neyi utluyoruz ne bu sevinc diye demis karimi cok seviyorum.. Dedim disarsi soguk gelin iceri , birazdan gelirler.. Siki sikida tembihledim bak sarhos olup daha cok sakin soyleme diye, daha kan testi yok doktor yok , stres yapmayalim dedim. Ins. bakalim hayirlisiyla atlaticaz bu geceyi ..
ümidini kaybetme canım hemen bu ay olmazsa önümüzdeki ay inşallah gelmez kırmızılar
ümidini kaybetme canım hemen bu ay olmazsa önümüzdeki ay inşallah gelmez kırmızılar
canım bi sıkılıyorki sormayın. bu ay hamilelikten ümitliydim ama olmadı galiba. hayırlısı Allahtan. bata kaldı 3 gün. bekliyorum beklenmeyen günü.
evet aynen katılıyorum çok iyi açıklama ve diyorumki istisnalar da kaideyi bozmaz:) üzülmemek gerek ama bazen elinde olmuyor insanın özellikle bazı dönemlerde sanırım.
hayırlı uğurlu olsun bebişin canım. bundan iyi çıkamazdı herlde
kadın olmak zor zanaatmış yavrular
darısı başımızaaaaadiğeri tam belirgin Allah'ın izniyle hamilesin
hayırlı uğurlu olsun bebişin canım. bundan iyi çıkamazdı herlde
Amin canim bgn kan verdim sonuclari alicam iki gun icinde, ins degerlerim normaldir.. Darisi hepimizin basina kizlar, bebisler gobislerimize sonrada kucagimiza ins..
Amin canim bgn kan verdim sonuclari alicam iki gun icinde, ins degerlerim normaldir.. Darisi hepimizin basina kizlar, bebisler gobislerimize sonrada kucagimiza ins..
halay çekmek isitoyor canımm
aynen canımmm ama diğer arkadaşlar yok piyasada herhalde daha sonuç bekliyorlar...
cimcimem ne yaptıkiii acepppp kesin hamilede ne kadarlıkmış ayol bakcezz meraktan ölcem bir geleydi kuzucum
burdada sabah yağıyodu lapa lapa sonra kesildibenım memleketimde nasıl kar yagıyo görmenızi cok isterdim yaa feci yagıyooo....dünde ben rüyamda kar yagdıgını görmüştüm ve gercek oldu inanmiyorum yaaa
aynen bende merak ediyorum 9 dogurdumm
burdada sabah yağıyodu lapa lapa sonra kesildi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?