HER AY ANNE OLMAYI UMUTLA BEKLEYENLER(Umutlarımızın çiçek açması dileğiyle)

Kizlar bir girdim hamisimiz va galiba , ohh cok sukur guzel haber bak gorun Nisanda cogalcaz :)))

Canim senide tebrik ederim Allah hayirli haberler almani saglikla kucagina almayi nasip etsin...

Ooohhh Ooohhh yandan yandan :)))

Selam kızlar bahar temizliği çılgınlığı başladı sabahtan beri bitmedi temizlik çok pasaklı gördüm kendimi
Dağlarkızı git kan testi yaptir da için rahatlasın

ya evde olupta ovu. testi yapmak ne zormuşş gelip gidip bişeyler yiyorummm unutuyorumm.. okuldayken ikinci dersten sonra bişey yemeyip içmiyodum .. şimdi kaçtır bişeyler atıştıryorum...

kızlar kadınlar kulubunde kaçıncı üye olduğunuzu bilmek istiyorsanız profilinize girip, www. yazan yerin en sonunda numara var o sizin üyelik sıranız.. benimki 118 738

Son düzenleme:

Canim bosver yemene bak sen ben hic cift cizgi gormedim ovu testinde hamis kaldigim ay mesela, Bat 5 gun kala kahverengi lekelenmem oldu diye biraktim dedim kesin adet olcam, olmadim cok sukur Ins misafirler kasimda gelsinler bekliyorum :)))

Bu arada o zaman bende 175319 uyeyim :)

Tac yaprak

gecen ay cift cizgiyi yakaladim. ama degerlendiremedik...simdi koyulasmaya basladi yavastan. sanirim yarin cift olu.

ben her gun degilde gun asiri yapiyorum. mi miki bakalim artik

Kızlar bizde bugün bebişimizi gördük bugün 2,28 cm olmuşuz hareket ediyoruz artık 173 de kalp atışımız :)

kızlar ben geldim.. ay bhar geldii hava cok güzel burda ya bi sahil yaptık geldik ben kociş ve bitaneecik kızımız rex cok seviyorum bu bahar ayını kokusunu

ayyy adamın biri üye olmuş bi derdim var bölümünde milleti çıldırttı ne gerizekalı insanlar var allahım sen akıl fikir ver !!

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…