- Konu Sahibi cimcimesultan
-
- #14.601
gözünaydın cnmm:))) testin markasına göre değişio o belirginlik flnnn sıkıntı yapma:)) silikte olsa 2. çizgi ordaysaa hamişsin inşallahh tatlımmmmm hayrlı olsunn bebişinnnn[/QUOT
inşallah öyledir canım,bakalım biraz daha bekleyeyim..kesin ve netleşincee tekrar yazarım
Canim bak benim hamislik testim 109 sayfada ilk yaptigim test cok belirsiz, 2 gun sonra tekrarladigim cok daha belirgindi.. Silikte olsa gorduysen ikinci cizgiyi hamissindir ayri benimde Bata 5 gun kala kahverengi lekelenme gibi olmustu bat gunu kesildi belki seninki daha acik kirmizi gelmis olabilir yerlesme kanamasiydi belkide.. Hadi bakalim iyi haberlerini bekliyoruz simdiden tebrikler ..
kızlar yumurtlama falan btti ama bende bi akıntı başladıı neyin nesiki bu acabaa :44:
sen yinede bi çaaılışma daha yap benceee
bence daha yapma canım eğer tuttuysa sonradan gelen spoşlar tutunmasını engelliyormuş.o yüzden yumurtlamadan sonra yapmayın deniyor.ovulasyon negatif amaa
bence daha yapma canım eğer tuttuysa sonradan gelen spoşlar tutunmasını engelliyormuş.o yüzden yumurtlamadan sonra yapmayın deniyor.
ya evde olupta ovu. testi yapmak ne zormuşş gelip gidip bişeyler yiyorummm unutuyorumm.. okuldayken ikinci dersten sonra bişey yemeyip içmiyodum .. şimdi kaçtır bişeyler atıştıryorum...
kızlar kadınlar kulubunde kaçıncı üye olduğunuzu bilmek istiyorsanız profilinize girip, www. yazan yerin en sonunda numara var o sizin üyelik sıranız.. benimki 118 738
Canim bosver yemene bak sen ben hic cift cizgi gormedim ovu testinde hamis kaldigim ay mesela, Bat 5 gun kala kahverengi lekelenmem oldu diye biraktim dedim kesin adet olcam, olmadim cok sukur Ins misafirler kasimda gelsinler bekliyorum :)))
Bu arada o zaman bende 175319 uyeyim :)
sen kullanıyosun dimi özocummm ?
başlayalım yarın birlikte o zamannn hatırlatırız birbirmize
Kızlar bizde bugün bebişimizi gördük bugün 2,28 cm olmuşuz hareket ediyoruz artık 173 de kalp atışımız :)
Kızlar bizde bugün bebişimizi gördük bugün 2,28 cm olmuşuz hareket ediyoruz artık 173 de kalp atışımız :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?