HER AY ANNE OLMAYI UMUTLA BEKLEYENLER(Umutlarımızın çiçek açması dileğiyle)

kız benim zor ben daha çok beklerim hazirana kadar rüyamdada ruyamdada ya hamileyim ya yumurta görüyorum

anam benim hiç ümidim yok bu aydanda bakalım nolcek... Martta benim koca gidecek zaten doktoraaa of anam yaa bende bugun sabah kadar hamilelikle uğraştım hepimiz hamileydik ama forumda hahaa

canım bi sıkılıyorki sormayın. bu ay hamilelikten ümitliydim ama olmadı galiba. hayırlısı Allahtan. bata kaldı 3 gün. bekliyorum beklenmeyen günü.

benim de 3gün kaldı canım ama ümitli değilim.her yerim ağrıyor.okuldan geldim,dökülüyorum.hiç halim yok.regl belirtisi işte.gene becerememişim öf yaf!

az önce doktordan geldim kızlar
sabah aradım 10:40 a randevu aldım bana söylemediler idrara sıkışık gel diye. doktora gittim hemşiresi idrara sıkışık gelmen lazımdı su iç sıkışmadan alamayız seni dedi.

ben ne kadar su içsemde idrara sıkışamıyorum zaten günde en fazla 3 defa gidebilirim neyse ben gittim 2 litre su içtim üzerine 3 fincan çay içtim ama yok benimki stresten içine kaçtı sanki

saat tam 12di hemşireye ben çok sıkıştım dedim aslında fazla sıkışmamıştım oda karnıma dokundu oo evet hemen alalım seni dedi oysaki o ellediği bebek değil göbekti

neyse girdim doktora anlattım böyle böyle 2 test yaptım pozitif diye. daha yarın son günün aslında 1 ay olmadan yapmışsın testi dedi bende benim adetim her ay 5 gün öne gelir dedim neyse doktor ultrasona soktu keseyi göremediiiiiiiii

ama sağolsun beni teselli etmeye çalıştı hep.

normalde en son idrarda çıkar ve evde yapılan testlerin doğruluk oranı %98 falandır senin 2 testinde de pozitif çıkmış belki çok erkendir dedi neyse kan ve idrar tahlili istedi

değerlerin 350 yi geçtiyse kan ve idrarda çıkar 1500 olmadan kese görünmez diye teselli etti beni neyse

sonra yarın öğleden sonra 4 gibi ararsan sonucu bildiririm gelmene gerek yok telefonla haberleşelim ona göre keseyi görmek için tarih veririm sana ama tahliller negatif çıkarsa dış gebelik deriz o zamanda hemen gelmen gerekebilir dedi

çok korkuyorum yaaa ya bide boş gebelikse

herkes hemşireler falan sıkma canını bazılarınınki 6 haftalıkken bile görünmüyo sen daha yenisin görünür dediler ama korkuyorum eşim falan çok heyecanlıydı hemen sordu ne dedi doktor diye bende hiç demedim kese görünmedi diye yarın belli olcak dedim.

bu arada doktor yasaklı ve yasak olmayan şeyleri söyledi ağır kaldırma stres ve üzüntüden uzak dur folik aside devam alkol ve sigaran uzak dur süt peynir tüket bol bol dedi

kızlar ne olur bana bişey söyleyin kötü bişey yoktur dimi

ay canım buna mı aglıyordun tabıkı erken ve tabıkı gorememesı normal kan testın bugun cıkan bı yerde yaptırsaydın keske
bence bosuna uzuyorsun kendınıde bebegınıde
doktordan stresten uzak dur demıs sen bak ne yapıyorsun ama

Allah yardımcın olsun canım.sinir bozmaktan başka bişeye yaramıyor seninkiler demek.

kese hemen görünmez canım daha yeni seninki boşuna üzüyorsun kendini aklınada kötü şeyler getirme olumlu düşün olumlu olsun yanlız gittigin o doktoru pek sevmedim.önce kanda bakması gerekiyordu bu gibi şeyler demeden önce sana

ya aslında benim gittiğim özel bi merkez yani 10 dk içinde sonuçları veriyorlar normalde ama bu sefer doktor tiroid kolesterol kan sayımı bütün tetkikleri yapalım dedi yani sadece gebeliğe bakılmayacak acaba bu yüzdenmi bu kadar süre verdiler :26:
devlet hastanesinde yaptıracaktım 2,30 dan önce vermiyorlar diye özeli tercih ettim ama onda da bu çıktı boş gebelik deyince korktum yaa ne bileyim. boş gebelik kanda belli olurmu peki:26:

gebelik testleri olmayan bişeyi gösteremez canım.merak etme.bebişin orda;ama biraz zamana ihtiyacı var.moralini bozma.üzme bebişiii annesi.

bos gebelık olup olmadıgını degerden anlar ama bence bos falan degıl sadece acelecı annesı var :) yavrusunun gelmesını dk dk sayan bır annesı var
bence bekle sonu cok guzel olacak

kuzum yerim seni benn yaa... bunamı üzüyon len sen canını sıpaaaaaa

bişi yoktur bebeğim sende biliyorsun tam sıkışmadığınııı itiraf etmişsin.. hem zaten çok yeni senin daha görünmeyebilir olur böyle şeylerrr hemen ümitsizleşiyorsun zaten...

rahat ol canım... gelcek böle takla atcak bebişimizzzzz

ya benimde ondan moralim bozulduya hemşireyede söyledim önce kandan bakılması gerekmezmi ona göre ultrasonu beklesem dedim doktor bey uygun görürse kan testi yapar zaten dedi.
bu doktor bir arkadasıma 2 aylı khamileyken sende gebelik yok kesen görünmüyo demiş şuan kız 8 aylık hamile. benimde aklıma o geldi başka doktora gitsemmiki dedim ama sonra sonuçları aldıktan sonra gitmeye karar verdim:26:

kesinlikle kendine daha guzel bır doktor sec bosuna kendını de yıyp bıtırme olurmu

gebelik testleri olmayan bişeyi gösteremez canım.merak etme.bebişin orda;ama biraz zamana ihtiyacı var.moralini bozma.üzme bebişiii annesi.

bos gebelık olup olmadıgını degerden anlar ama bence bos falan degıl sadece acelecı annesı var :) yavrusunun gelmesını dk dk sayan bır annesı var
bence bekle sonu cok guzel olacak

inşallah kızlar yaaa ne bileyim bu kadar yaklaşmışken bunu yaşamak moralimi bozdu kapıda beklerken hamileler hep cinsiyet öğrenmeye nst ye falan gelmiş onları görünce heyecanlanmıştım sağolun Allah razı olsun içim rahatladı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…