- Konu Sahibi cimcimesultan
-
- #14.621
Kızlar bizde bugün bebişimizi gördük bugün 2,28 cm olmuşuz hareket ediyoruz artık 173 de kalp atışımız :)
ne güzel maşşallah allah sağlıklı kucaına almayı nasip etsin.. darısıda başııza inşallah
maşallah o zaman ikinze...
oohh yerimm ben onuuuu minikk kuşşşşş :):)
Kızlar bizde bugün bebişimizi gördük bugün 2,28 cm olmuşuz hareket ediyoruz artık 173 de kalp atışımız :)
Canimmm cok sevindim, Allah tamamina erdirsin kucagina almayi nasip etsin ins..
canımm barıştınmı eşinlee
slm bisoluk ne güzel etmişsiniz benim kocada nöbetciydi bugün yok oyüzden patladım bende.bu arad komsum beni rüyasında görmüş kapımın önü inci doluymuş.anlamına baktık cocuğa işaretmişşş....
ayyyy hadyyy inşallahhhh cnmm yasenn bat ne zamandı cnm?
Ehh baristik galiba oyle gozukuyor ..
ii akşamlar kızlar buğün hava harikaydı sabahtan bu saate kadar kocişle sokaklardaydık:)) sahil yürüyüşü fln yaptık gezdik tozduk işte öleeeçok güseldii...
ama eve gelnce bulantım dvam etmeye başladıııinşallah 9 ay sürmezz bu bulantılarrrr sizde ne var ne yok müjde var mı büğüüünnnn????
yakın batlarımızz belirtin varmııı?benim bat 7nisan falan daha var yani
barışın tabi bebiş anlar küser size görürsünüüzz
oooh harika yapmışsın canım ben patladım bütün gün valla evde benimkinin cumartesi pazarı bile yokkk kendi işi olduğu içinn
yakın batlarımızz belirtin varmııı?
Canım hayırlı olsun, ne çabuk büyüyolar yaaa, kızın geliyo bence
Canimmm cok sevindim, Allah tamamina erdirsin kucagina almayi nasip etsin ins..
slm bisoluk ne güzel etmişsiniz benim kocada nöbetciydi bugün yok oyüzden patladım bende.bu arad komsum beni rüyasında görmüş kapımın önü inci doluymuş.anlamına baktık cocuğa işaretmişşş....
gizem sende bi belirti varmı senin bat nezmandı..
Ay canım hayırlısı olsun cinsiyet önemli değil. Ama hep erkek doğuyo içime
Âmin canım cümlemizin :)
Ohh ohh maşallah kız hadi hayırlısı rüyalarda görülüyor inşallah bunlar alametir :)
Bugün annemle incirli pazarına gittik ist da olanlar bilir epey büyük kalabalık ucuz pazardır. Ewe 6 da geldim hala kendime gelemedim bütün azalarım ağrıyo ve yerimden kalkmaya mecalim yok kaç günde kendime gelirim acaba
Bugün annemle incirli pazarına gittik ist da olanlar bilir epey büyük kalabalık ucuz pazardır. Ewe 6 da geldim hala kendime gelemedim bütün azalarım ağrıyo ve yerimden kalkmaya mecalim yok kaç günde kendime gelirim acaba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?