HER AY ANNE OLMAYI UMUTLA BEKLEYENLER(Umutlarımızın çiçek açması dileğiyle)

ii akşamlar kızlar buğün hava harikaydı sabahtan bu saate kadar kocişle sokaklardaydık:)) sahil yürüyüşü fln yaptık gezdik tozduk işte öleee çok güseldii...
ama eve gelnce bulantım dvam etmeye başladııı inşallah 9 ay sürmezz bu bulantılarrrr sizde ne var ne yok müjde var mı büğüüünnnn????

slm bisoluk ne güzel etmişsiniz benim kocada nöbetciydi bugün yok oyüzden patladım bende.bu arad komsum beni rüyasında görmüş kapımın önü inci doluymuş.anlamına baktık cocuğa işaretmişşş....

Ehh baristik galiba oyle gozukuyor ..

barışın tabi bebiş anlar küser size görürsünüüzz

oooh harika yapmışsın canım ben patladım bütün gün valla evde benimkinin cumartesi pazarı bile yokkk kendi işi olduğu içinn

benim bat 7nisan falan daha var yani
yakın batlarımızz belirtin varmııı?

sadece göğüslerim acıyo yanlardan.bide değişken ruh hali var

Canım hayırlı olsun, ne çabuk büyüyolar yaaa, kızın geliyo bence

Ay canım hayırlısı olsun cinsiyet önemli değil. Ama hep erkek doğuyo içime

Canimmm cok sevindim, Allah tamamina erdirsin kucagina almayi nasip etsin ins..

Âmin canım cümlemizin :)

Ohh ohh maşallah kız hadi hayırlısı rüyalarda görülüyor inşallah bunlar alametir :)

Bugün annemle incirli pazarına gittik ist da olanlar bilir epey büyük kalabalık ucuz pazardır. Ewe 6 da geldim hala kendime gelemedim bütün azalarım ağrıyo ve yerimden kalkmaya mecalim yok kaç günde kendime gelirim acaba

inşallah bi alamettir gercekten.o komsum gecen gün daha bana uğur olsun die minicik bebek patiği örmüştü.şimdide bu rüyayı görmüş bakalım hayırlısı

aa ben duymadım hiç nasıl kaçmış bendennn
dinlen canım kahveni iç ayaklarını uzat kocana söyle sana türk kahvesi yapsın yasakmı hamileliktee:44:

Son düzenleme:

ay ii etmişsin şekerim gezerek ama kendini okadar yormasaydın bugün bende patladım boş beleş muhabbetlerle dışarı cıkıp yorulsam bundan 10bin kat daha iyidi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…