HER AY ANNE OLMAYI UMUTLA BEKLEYENLER(Umutlarımızın çiçek açması dileğiyle)

ay ii etmişsin şekerim gezerek ama kendini okadar yormasaydın bugün bende patladım boş beleş muhabbetlerle dışarı cıkıp yorulsam bundan 10bin kat daha iyidi

al bendende o kadar sıkıntıdan ölcektim camdan kafamı çıkarıp hava aldım anca
yarın durmam ama evde kociş çalışsın napalım yaniii ben mis gibi havada evde patlamak istemiyoruummm

al bendende o kadar sıkıntıdan ölcektim camdan kafamı çıkarıp hava aldım anca
yarın durmam ama evde kociş çalışsın napalım yaniii ben mis gibi havada evde patlamak istemiyoruummm

allahtan yarin benimki evde yorgunlukdan ölsede cıkar gezeriz söyle bir.komşularla oturmak bana göre değil ben onu anladım.dedi kodu dedi kodu....

ay ben kimseyi tanımıyorum bile komşum yok yaşım itibariyle uyuşmuyoruz bu apt.daki teyzelerle

bizim yaşıtşarda var komsulukda iyide işte biri eşimden yeni boşandı geldi sıkıntı onda yok erkekler söyle böyle güven olmaz ii erkek yoktur aldatmayan erkek yoktur aman sıktı bütün gün

bizim yaşıtşarda var komsulukda iyide işte biri eşimden yeni boşandı geldi sıkıntı onda yok erkekler söyle böyle güven olmaz ii erkek yoktur aldatmayan erkek yoktur aman sıktı bütün gün

aa sana öylesi denk gelmiş deseydin delinin zoruna bakk
ayy bu ay olmuşmudur dersinn hissediyomussun bişeyleerr:26:

aa sana öylesi denk gelmiş deseydin delinin zoruna bakk
ayy bu ay olmuşmudur dersinn hissediyomussun bişeyleerr:26:

ben bu ay nedense kendimi hamile gibi hisediyorum ama ppsikoljik olabailir yine..inşlallah olur ama bu ay nedense cok cok istiyorum.inş sendede varsır birlikte takip ederizzz

ben bu ay nedense kendimi hamile gibi hisediyorum ama ppsikoljik olabailir yine..inşlallah olur ama bu ay nedense cok cok istiyorum.inş sendede varsır birlikte takip ederizzz

inşş canımm ya ben bu ay ek müdahalede yaptım preseed kullandımfaydası olmuştur umarımmm
psikolojimiz çok fena oyun oynuyo ama cidden 3 aydır bütün belirtileri yaşıyorum :)

inşş canımm ya ben bu ay ek müdahalede yaptım preseed kullandımfaydası olmuştur umarımmm
psikolojimiz çok fena oyun oynuyo ama cidden 3 aydır bütün belirtileri yaşıyorum :)

ya oluverse söyle ne iyi olucak kurtulucaz teslerden kürlerden amannnnnnnnnnn ne zormuş bu iş beaa

arkadaşlar bu ay senin jel ile hamile kaldı.dr gitmişti o jellden verdi olmasaydı tedaviye başlıcaklardıki hamile haberi geldi..ilk denemede tuttu bu jelle

arkadaşlar bu ay senin jel ile hamile kaldı.dr gitmişti o jellden verdi olmasaydı tedaviye başlıcaklardıki hamile haberi geldi..ilk denemede tuttu bu jelle

aaaa ciddimisinnnn ek bişey yaptımı acaba bilgin varmı ben yumurtlama günlerini hatta öncesini full değerlendirdim sabaha kadar yattım içimdende hiç akmadı ilişkiden önce sıktım jeli inş benimde tutmuştuuuurrrr belirtsi falan olmuşmuydu yada sağlık sorunları varmıydı çok soru sordum k.bakmaa

gizemcm sanırım sen bu ayy 12den vurdun

ayy şekerim hiç bı sıkıntıları yoktu sadece olmuyrduu ek bi yöntemde kullanmadı hatta oda cörek otuna başlıcaktı sadece bu jeli kullandı.bende senin gibi sabaha kadar hep yattıım bakalım bizde bu ay mutlu haberleri alrırzzz

bizdede bi sorun yok şükürler olsunn eşim gitmedi gerçi doktora ama Allah hayırlısını versiinn..
bende doktora gitcektim bide bunu deniyim bakalım dedim görcez bu ay :)umarım alırııızz çok istiyorum olmasınıııı

ilk belirti hissetmek cnmm hissediomusun??? bde göğüslerine ağrı yada sızı grio gbi oluomu???:44:

hiçbişey olmuyooooo ama benim göğüslerimde adet zamanı falanda şişme dışında ağrı sızı olmaz.şuan yine şişik sadece normalde 75 şuan 75 sütyenim sıkıyo patlıcak gibi oluyorum hattaa illaki olması gerekirmi ağrının sızınınn

mrb kızlar benimde bat ım10 nisan bende bu ayı ii değerlendrdğmi düşünyorm ilişki bittikten sonra hiç kalkmadm hatta 1 kere eşim silkeledi ve artık silkelemedi çok ağır bacakların sen çok ağırsn dio benim göğüslerm sızlyo uçları ve karnım ağryo afedersnz ama cır cır olacakmışım gibi anlayamadm gitti yanii hiçböle olmazdı bide geçtğmz ay prolaktn tedavisi gördm herşey yolunda bu ay ilk defa böle ağrm var inş tutmuştr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…