HER AY ANNE OLMAYI UMUTLA BEKLEYENLER(Umutlarımızın çiçek açması dileğiyle)

ağrıları ayrt etmek zor ama sürekli bi ağrı fln olmasada birden göğsünde bi sancı gbi bişey olursa buda belrti oluo cnmm bnm öle olmuştuuu... tuvalate çıkmalarını da say bakalım gün gün

bel ağrısı flnda başladımı cnmm?? inş. olur bebişin senndeee

sağlam bi belrti cnmmm allahh bebeğine kavuştrsun hayırla inşallahhh cnmmmmm

ayy inşallaahhhhhh aminn cümlemize bebeğini kavuştrsun rabbim o kadar çok istyorm ki anlatamam ve karnıma ağrılar gryo o da var normal o cır cır ağrısın yanı sıra bıçakla kesilirmiş gibi ağrı ve ne cır cır var ne de kabızlık hanii....birden zayıflamış gibiym şu anda onnu çok ii anladm zayıflamış gibi süzüldm yanii ... inş tutmuştr

uyku tutmadı yaaa :/
ne kadar zormuş bu işleer..
ne zamandır istiyosun canımmm ?

aa ben duymadım hiç nasıl kaçmış bendennn
dinlen canım kahveni iç ayaklarını uzat kocana söyle sana türk kahvesi yapsın yasakmı hamileliktee:44:

Valla yemek yapmıştım Sabah ama bi çorba salata yaparmadım sadece yemek yedi bende sızmışım kahve yasak çok özledim. Süt içiçeksin dedi doktor illa bende laktozsuz aldım onu içtim ama oda gaz doldurdu Aygaz ile Anlaşma yapcam yakında

ay ii etmişsin şekerim gezerek ama kendini okadar yormasaydın bugün bende patladım boş beleş muhabbetlerle dışarı cıkıp yorulsam bundan 10bin kat daha iyidi

Ayy anlamadım oradayken bu kadar yorulduğumu bide sürekli şikayet ediyor
Düm kıyafetlerim olmuyo diye esortman gömlek aldım :) gece hafta gömlek giymek zorundaydkm toplantı vardı ay gormenız lazım üstten 3 düğme kapalı alttan 3 açık üstüne hırka gıydımde kamüfle ettim dün doktorda şaşırdı çok gobegın diyo :s

dayan dayan aaa bu anı ne kadar bekledin unutma şikayet etmek yok darılır fasulyemizzz

aa neden öyle acaba gerçi kötü bişey olmadığı sürece büyüsün ya ne güzel işteeo tatlı tatlı hamiş t-shirtleri aldınmııııı

Gunaydin kizlar, hepinize iyi pazarlar.. Benim sanirim artik bgn temizik yapmam sart oldu , yarin paskalya mahallenin oglnlari gelirler yumurta toplamaya, ee tabi esimin arkadaslarida .. Offf offf cok is var daha , temizlik ikram yumurtalari boya (((((

Son düzenleme:
canım işin zormuş sana şimdiden kolay gelsin canım yumurtaları boyamak zevkli olsa gerek

Yok canım şikayet yok tabi ama gaz kötü tabi iki tane war Ama henüz hiç giymedim. Bitek pant ları giymeye başladım. :) herhalde 15 gün 1 aya giyerim :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…