- Konu Sahibi cimcimesultan
-
- #14.661
hiçbişey olmuyoooooama benim göğüslerimde adet zamanı falanda şişme dışında ağrı sızı olmaz.şuan yine şişik sadece normalde 75 şuan 75 sütyenim sıkıyo patlıcak gibi oluyorum hattaa illaki olması gerekirmi ağrının sızınınn
ağrıları ayrt etmek zor ama sürekli bi ağrı fln olmasada birden göğsünde bi sancı gbi bişey olursa buda belrti oluo cnmm bnm öle olmuştuuu... tuvalate çıkmalarını da say bakalım gün gün
mrb kızlar benimde bat ım10 nisan bende bu ayı ii değerlendrdğmi düşünyorm ilişki bittikten sonra hiç kalkmadm hatta 1 kere eşim silkeledi ve artık silkelemedi çok ağır bacakların sen çok ağırsn diobenim göğüslerm sızlyo uçları ve karnım ağryo afedersnz ama cır cır olacakmışım gibi anlayamadm gitti yanii hiçböle olmazdı bide geçtğmz ay prolaktn tedavisi gördm herşey yolunda bu ay ilk defa böle ağrm var inş tutmuştr
tamamm canımm çok saol gir gündüzleride yoksun ortalarda hiççç
ben çıkıyorum kızlarr iyi geceleeer hepinizee öpüldünüüüüzzzzzzz
bel ağrısı flnda başladımı cnmm?? inş. olur bebişin senndeee
evet o var zaten bi kaç gündr hele geçen gün öldüm ağrdan resmen çok ağrıdı
sağlam bi belrti cnmmm allahh bebeğine kavuştrsun hayırla inşallahhh cnmmmmm
ayy inşallaahhhhhh aminn cümlemize bebeğini kavuştrsun rabbim o kadar çok istyorm ki anlatamamve karnıma ağrılar gryo o da var normal o cır cır ağrısın yanı sıra bıçakla kesilirmiş gibi ağrı ve ne cır cır var ne de kabızlık hanii....birden zayıflamış gibiym şu anda onnu çok ii anladm zayıflamış gibi süzüldm yanii ... inş tutmuştr
aa ben duymadım hiç nasıl kaçmış bendennn
dinlen canım kahveni iç ayaklarını uzat kocana söyle sana türk kahvesi yapsın yasakmı hamileliktee:44:
ay ii etmişsin şekerim gezerek ama kendini okadar yormasaydın bugün bende patladım boş beleş muhabbetlerle dışarı cıkıp yorulsam bundan 10bin kat daha iyidi
Valla yemek yapmıştım Sabah ama bi çorba salata yaparmadım sadece yemek yedi bende sızmışım kahve yasakçok özledim. Süt içiçeksin dedi doktor illa bende laktozsuz aldım onu içtim ama oda gaz doldurdu Aygaz ile Anlaşma yapcam yakında
Ayy anlamadım oradayken bu kadar yorulduğumu bide sürekli şikayet ediyor
Düm kıyafetlerim olmuyo diye esortman gömlek aldım :) gece hafta gömlek giymek zorundaydkm toplantı vardı ay gormenız lazım üstten 3 düğme kapalı alttan 3 açık üstüne hırka gıydımde kamüfle ettim dün doktorda şaşırdı çok gobegın diyo :s
günaydınnnnn canımlarımmmmmmmmm
canım işin zormuş sana şimdiden kolay gelsin canım yumurtaları boyamak zevkli olsa gerekGunaydin kizlar, hepinize iyi pazarlar.. Benim sanirim artik bgn temizik yapmam sart oldu , yarin paskalya mahallenin oglnlari gelirler yumurta toplamaya, ee tabi esimin arkadaslarida .. Offf offf cok is var daha , temizlik ikram yumurtalari boya(((((
canım işin zormuş sana şimdiden kolay gelsin canım yumurtaları boyamak zevkli olsa gerek
dayan dayan aaa bu anı ne kadar bekledin unutma şikayet etmek yok darılır fasulyemizzz
aa neden öyle acaba gerçi kötü bişey olmadığı sürece büyüsün ya ne güzel işteeo tatlı tatlı hamiş t-shirtleri aldınmııııı
ayyy adamın biri üye olmuş bi derdim var bölümünde milleti çıldırttı ne gerizekalı insanlar var allahım sen akıl fikir ver !!
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?