HER AY ANNE OLMAYI UMUTLA BEKLEYENLER(Umutlarımızın çiçek açması dileğiyle)

kızlar alerji oldum suratım kaşınıyodu kabardı bişeyler oldu elmacık kemiklerim minik minik kabarık kabarık sabah medipole randevu aldım 8 buçuğa kaşınmaktan ağlıcam nerdeyse çok canım acıyo

size sorum yarın cildiyeci ilaç verince napıcam hamile olmak için çalışıyorum şuan olmuş olabilir ama öğrenmem için erken ilaç vermemi dicem neden geldin o zaman demezmi krem vs verse buda gebeliğe zararlı olurmuuu ?

kremin bi zararı olmaz cnmm çok geçmiş olsunnn allah şifalar versinnnnn

kremin bi zararı olmaz cnmm çok geçmiş olsunnn allah şifalar versinnnnn

ay sağolasın canım Allah razı olsun.
bugün 5 kere çişim geldi normalde günde 2 kere çok sıkışırdım bugün su bile içmediğim halde 5 kez resmen sıkıştım koşarak gittim sıkışmışım hissi var ama gelen idraar bi damlacık bide idrarda beyaz beyaz bişeyler dönüyodu en son 11 buçuk gibi gittim şuan yine geldi hihihiih

say demiştin saydım

Son düzenleme:
aaa hamilelik mi giymeye başladın süperrrrrrr ama biraz erken değil miii

Hamile pant ewt canım :) bencede erken ama ben 2 ayda göbek fora valla

Canım sen kesinlikle hamile kalmaya çalıştığını söyle kremlerdede sürülmemesi gerekenler wardır hem bu ay olmasa önümüzdeki ay olacaksın ve ikaçlarıda en az 1 Ay kullanırsın sor sen sor kesin

günaydın canımmm tamam söylerimm randevum 8.20de neden olmuş acaba merak ediyorummmm

hemen deyiştiriyorum canım görmedim suşişesininlükini tam yazayım ögreneyimde

günaydın kızlar.. Bat 5 nisan ve sabah test yaptım gebelik takvimine göre bugün testte cıkar yazıyordu negatif.. Moralim bozuldu...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…