- 4 Ocak 2009
- 4.215
- 21
- 358
- Konu Sahibi cimcimesultan
-
- #14.681
Yok canım şikayet yok tabi ama gaz kötü tabiiki tane war Ama henüz hiç giymedim. Bitek pant ları giymeye başladım. :) herhalde 15 gün 1 aya giyerim :)
uyku tutmadı yaaa :/
ne kadar zormuş bu işleer..
ne zamandır istiyosun canımmm ?
kremin bi zararı olmaz cnmm çok geçmiş olsunnnkızlar alerji oldum suratım kaşınıyodu kabardı bişeyler oldu elmacık kemiklerim minik minik kabarık kabarık sabah medipole randevu aldım 8 buçuğa kaşınmaktan ağlıcam nerdeyse çok canım acıyo
size sorum yarın cildiyeci ilaç verince napıcam hamile olmak için çalışıyorum şuan olmuş olabilir ama öğrenmem için erken ilaç vermemi dicem neden geldin o zaman demezmi krem vs verse buda gebeliğe zararlı olurmuuu ?
kremin bi zararı olmaz cnmm çok geçmiş olsunnnallah şifalar versinnnnn
aaa hamilelik mi giymeye başladın süperrrrrrr ama biraz erken değil miii
kızlar alerji oldum suratım kaşınıyodu kabardı bişeyler oldu elmacık kemiklerim minik minik kabarık kabarık sabah medipole randevu aldım 8 buçuğa kaşınmaktan ağlıcam nerdeyse çok canım acıyo
size sorum yarın cildiyeci ilaç verince napıcam hamile olmak için çalışıyorum şuan olmuş olabilir ama öğrenmem için erken ilaç vermemi dicem neden geldin o zaman demezmi krem vs verse buda gebeliğe zararlı olurmuuu ?
Hamile pant ewt canım :) bencede erken ama ben 2 ayda göbek fora valla
Canım sen kesinlikle hamile kalmaya çalıştığını söyle kremlerdede sürülmemesi gerekenler wardır hem bu ay olmasa önümüzdeki ay olacaksın ve ikaçlarıda en az 1 Ay kullanırsın sor sen sor kesin
günaydın canımmm tamam söylerimm randevum 8.20de neden olmuş acaba merak ediyorummmm
Ay dedim bu kız nasıl kalktı meger randevu erkenmiş. Gitde öğren bakalım canım..
günaydın kızlar nasılsınız
sanada günaydın canım teşekkürler sen nasılsın
buarada canım benim yeni batı söylemiştim ama göremedin sanırım benimyeni bata 1 mayıs yazarmısın canım bu arada yanlış hatırlamıyosam su_sisesi'de adet oldu malesef
günaydın şekerim..nasılsın
hemen deyiştiriyorum canım görmedim suşişesininlükini tam yazayım ögreneyimde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?