- Konu Sahibi cimcimesultan
-
- #14.701
iyiyim şekercim günaydın sanada sen nasılsın bakayım
günaydın kızlar.. Bat 5 nisan ve sabah test yaptım gebelik takvimine göre bugün testte cıkar yazıyordunegatif.. Moralim bozuldu...
kızlar yaa bişeycik sorabilirmiyiiiimmm???
sen ne bakıyosun canım o takvimlere adet günü geçmesine rağmen negatif görüpte hamile olanlar var inş hamişsindir
bende iiyiymmm zorla çalışıyorum bugün cok uykusuzum....
ama hiç belirtim yok.. gögüslerim şiş ama her adet döneminde olur zaten.. o kasık batmaları akıntı vs hiç biri yok... Sen ne soracaktın?
ayyy benimde uykum var herzamanki gibi sabah zar zor kalktım işe gelince elime yüzüme su çarptımda açıldım bide dün misafir vardı sabah 8,5tan itibaren akşama kadar hiç oturmadım pasta temizlik akşamda misafir geldi gece anca 1-1,5gibi yatabildim sonrada yorgunluktan uyuyamadım 3-3.5tu en son saate baktığımda
albendende okadar saat 4dü uyuduğumda şimdi ölücem uykusuzlukdan.2,bucuk saatlil uyku ile duruyorum.
günaydın kızlarrr bende cook yorgunum :S dün gece 1.30 gibi yattım sabah zor kalktım zaten ıse de gecıktım :) ve hala deliler gibi uykum var . nasıl gectı haftasonunuz? var mıydı ıcraat :)
şincik kızlar doktora gittimde yumurtan var dedi ve çarşamba tekrar kontrol etcem istediğim büyüklüğe gelmişse mik mik dedi ya pazardan sonrada ilişki yasak dedi şimdi cuma eşim boşaldı cumartesi akşamda öküz kocama küstüm kendimi temizliğe verdim boşalması gerektiğini söylemedim ee dünden itibaren yasak olduğu için dünde boşalmadı çarşamba doktor mik mik derse boşalmasının üzerinden 5gün geçmiş oluyo hani sık yapınca ve uzun süre yapmayınca sperm kalitesi düşüyo ya 5gün fazla bi aramı bilemedim bi akıl verin çünkü doktor ümitliydi sanırım ısrarla tembih etti çarşamba kontrole göre ilişki pazardan sonra yok diye hatta pazartesi test yaptırcaktı yaptırmasın çarşamba ilişki isticem pazartesiden daha önce yaptırsın dedi
şekercim bişey olmaz ya ha 4 gün ha 5gün 1haftada 10gün olsa neysede siz çarsamba kontrole kadar bişi yapmayın ogün yumurtan güzel gelişmiş ise bakarsın ogün tutar.
Allah yardımcımız olsun bugün uykusuzum üstelik hala ayaklarım ağrıyo yorgunluktan ama tuhaf uyuklamıyorum siz bana iyi gelliyosunuz valla sizle konuşmaya başladım başlayalı işyerinde uyuklamıyorum
şincik kızlar doktora gittimde yumurtan var dedi ve çarşamba tekrar kontrol etcem istediğim büyüklüğe gelmişse mik mik dedi ya pazardan sonrada ilişki yasak dedi şimdi cuma eşim boşaldı cumartesi akşamda öküz kocama küstüm kendimi temizliğe verdim boşalması gerektiğini söylemedim ee dünden itibaren yasak olduğu için dünde boşalmadı çarşamba doktor mik mik derse boşalmasının üzerinden 5gün geçmiş oluyo hani sık yapınca ve uzun süre yapmayınca sperm kalitesi düşüyo ya 5gün fazla bi aramı bilemedim bi akıl verin çünkü doktor ümitliydi sanırım ısrarla tembih etti çarşamba kontrole göre ilişki pazardan sonra yok diye hatta pazartesi test yaptırcaktı yaptırmasın çarşamba ilişki isticem pazartesiden daha önce yaptırsın dedi
günaydıııııııııııııııııııııııın canlaaaaaaaaaaaaaaaaaaaar
cnım meryem suresini okudum
saolasın şekerim vala birbirimize burda desek oluyoruz işte.sen neler yapıyorsun.
Günaydıııııııııııııııııııııııın canlaaaaaaaaaaaaaaaaaaaar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?