HER AY ANNE OLMAYI UMUTLA BEKLEYENLER(Umutlarımızın çiçek açması dileğiyle)

sen ne bakıyosun canım o takvimlere adet günü geçmesine rağmen negatif görüpte hamile olanlar var inş hamişsindir

ama hiç belirtim yok.. gögüslerim şiş ama her adet döneminde olur zaten.. o kasık batmaları akıntı vs hiç biri yok... Sen ne soracaktın?

bende iiyiymmm zorla çalışıyorum bugün cok uykusuzum....

ayyy benimde uykum var herzamanki gibi sabah zar zor kalktım işe gelince elime yüzüme su çarptımda açıldım bide dün misafir vardı sabah 8,5tan itibaren akşama kadar hiç oturmadım pasta temizlik akşamda misafir geldi gece anca 1-1,5gibi yatabildim sonrada yorgunluktan uyuyamadım 3-3.5tu en son saate baktığımda

albendende okadar saat 4dü uyuduğumda şimdi ölücem uykusuzlukdan.2,bucuk saatlil uyku ile duruyorum.

şincik kızlar doktora gittimde yumurtan var dedi ve çarşamba tekrar kontrol etcem istediğim büyüklüğe gelmişse mik mik dedi ya pazardan sonrada ilişki yasak dedi şimdi cuma eşim boşaldı cumartesi akşamda öküz kocama küstüm kendimi temizliğe verdim boşalması gerektiğini söylemedim ee dünden itibaren yasak olduğu için dünde boşalmadı çarşamba doktor mik mik derse boşalmasının üzerinden 5gün geçmiş oluyo hani sık yapınca ve uzun süre yapmayınca sperm kalitesi düşüyo ya 5gün fazla bi aramı bilemedim bi akıl verin çünkü doktor ümitliydi sanırım ısrarla tembih etti çarşamba kontrole göre ilişki pazardan sonra yok diye hatta pazartesi test yaptırcaktı yaptırmasın çarşamba ilişki isticem pazartesiden daha önce yaptırsın dedi

günaydın kızlarrr bende cook yorgunum :S dün gece 1.30 gibi yattım sabah zor kalktım zaten ıse de gecıktım :) ve hala deliler gibi uykum var . nasıl gectı haftasonunuz? var mıydı ıcraat :)

albendende okadar saat 4dü uyuduğumda şimdi ölücem uykusuzlukdan.2,bucuk saatlil uyku ile duruyorum.

günaydın kızlarrr bende cook yorgunum :S dün gece 1.30 gibi yattım sabah zor kalktım zaten ıse de gecıktım :) ve hala deliler gibi uykum var . nasıl gectı haftasonunuz? var mıydı ıcraat :)

Allah yardımcımız olsun bugün uykusuzum üstelik hala ayaklarım ağrıyo yorgunluktan ama tuhaf uyuklamıyorum siz bana iyi gelliyosunuz valla sizle konuşmaya başladım başlayalı işyerinde uyuklamıyorum

şekercim bişey olmaz ya ha 4 gün ha 5gün 1haftada 10gün olsa neysede siz çarsamba kontrole kadar bişi yapmayın ogün yumurtan güzel gelişmiş ise bakarsın ogün tutar.

şekercim bişey olmaz ya ha 4 gün ha 5gün 1haftada 10gün olsa neysede siz çarsamba kontrole kadar bişi yapmayın ogün yumurtan güzel gelişmiş ise bakarsın ogün tutar.

inş yaa inş olur bu ay çarşambaya kadar ben bişi yapmamda inş benim mikmiksizliğe tahammülü olmayan kocam gece mece uykuda felan bi kaza çıkarmaz

Allah yardımcımız olsun bugün uykusuzum üstelik hala ayaklarım ağrıyo yorgunluktan ama tuhaf uyuklamıyorum siz bana iyi gelliyosunuz valla sizle konuşmaya başladım başlayalı işyerinde uyuklamıyorum

saolasın şekerim vala birbirimize burda desek oluyoruz işte.sen neler yapıyorsun.

cnım meryem suresini okudum

Günaydıııııııııııııııııııııııın canlaaaaaaaaaaaaaaaaaaaar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…