HER AY ANNE OLMAYI UMUTLA BEKLEYENLER(Umutlarımızın çiçek açması dileğiyle)

Kızlar ben ilaç kullanıyom yaa, soğan kürü yapmak istiyom, ilaçların etkisine bişi yapar mı?
Kürü yapayım mı?

hastaneden geldim şimdi alerji olmuşum uuuufffff
ilaç verdi suratım için bitkisel kozmetik kullancaksın dedi cildin çok güzel ama mahvetmişsin dedi eczaneye gittim bitkisel nemlendirici fondoten falan aldım çok pahalymış içime bi oturduki sormayınnnnn

geçmiş olsun cankuşum.dikkat et kendine güzel anne adayı :) çok makyaj mı yapıyorsun yoksa?

Geçmiş olsun kuzum yaaa...

geçmiş olsun cankuşum.dikkat et kendine güzel anne adayı :) çok makyaj mı yapıyorsun yoksa?

yok canım ya cildim o kadar hassaski bi fondoten değişiyim dedim isyan etti.yaptığım makyaj standart fondoten allık rimel hep bu çok sade ama cildim kuru işte.su bazlı bişeyler kullanmam gerek.ben gittim köpük fondoten aldım o da böyle yaptııı

geçmiş olsun canım.. alerjileri stres tetikler.. alerji olduğunu unut, ve nemlendirici kullanıyormuş gibi düşün.. unuttursan daha çabuk geçecek..

allah razı olsun canım ben bu aya maddi manevi baya hızlı başladım inş bu ay olcak allahın izniyle

senden de allh razı olsun cnımm:)inşş tatlımmm

hadi yaa gçmiş olsun cnımmm dikkt et cild bu çok önmli hemde yüzz.bn hiç fondoten ullnmam allık rimel kalem:)fondoten bni her zamn mahwediyordu bnde bi braktım tam oldu

ay ben beyazım bayaa hoşuma gitmiyo ölü toprağı serpilmiş gibi oluyorumsaol canımcımmmm :)

canım ben de dr a gitmiştim yumurtlama öncesi.. dr 2 güne kadar catlar bu haftayı iyi degerlendir dedi.. ki hiç 1 günü boş geçmedik.. bana da gün aşırı demedi aksine güne takılmayın iyi değerlendirin dedi... Ama 4 gün var test negatif çıktı.. bakalım 4 günde göreceğiz ümitli değilim.. çünkü yumurtlama gününe göre 10-12 gün geçti. yani şuan yerleşmiş ve Beta hcg salgılamaya başlaması gerek.. tabi bunlar tıbbi matematiksel hesaplar.. HÜKMÜ YİNE RABBİM VERECEK... Sadece dua ediyorum...

özser cnm listeyle kim ilgilenio ben adet oldum 26 nisan yazar mısnız yeni tarihim

canım nesrın yapıyor ıstersen nesrıne yaz ama ben onlıne gorursem solerım nesrıne de umarım yenı ay sızın de ayınız olur

gecmıs olsun canım doktorlar sebamedın fondoten nemlendırıcısını onerıo bole hassas cıltlere sımdı verdıgı marka ne merak ettım? tabıkı pahalı o aldıgımız urunler belkı fıyatları uygun ama saglıgımızı mahvedıo

bence yanılıyorsun tum matematıgı ortaya doksen de ıcerdekı fızyolıjıyı cozmek ımkansız su anda bır mucıze beklıorsun ve ustelık onuda hemen ogrenmek ıstıyorsun bence sakın ol 4 gun oncesı demek cok cok cok once kan testı yaptırsan bıle belkıde emın olamayacaksın bu yuzden sakın ol bence gununde yap testını

canımmm cumartesi okudum haberin olsun sonra haber vermeyi unuttum ama :)

sağolasın canım allah razı olsun senden de hepinizden de bu arada geçmiş olsun aklıma ne geldi biliyomusun belki hamişsin bu ay rabbimde oldumu olmadımı bat geldimi gelcekmi belirti varmı şumu bumu diye düşünüp stres olma bebişimizide rahat rahat yerleşmesine bırak başka şeylerle oyalan diye vermiştir bu alerjiyi belki:)))

günaydın kızlaaaar nasılsınız bakalım varmı haber ben yoktum cumadan beri yokluğum farkedildimi acebaaa :104:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…