- 30 Eylül 2012
- 4.456
- 100
- 363
- Konu Sahibi cimcimesultan
-
- #14.721
hastaneden geldim şimdi alerji olmuşum uuuufffff
ilaç verdi suratım için bitkisel kozmetik kullancaksın dedi cildin çok güzel ama mahvetmişsin dedi eczaneye gittim bitkisel nemlendirici fondoten falan aldım çok pahalymış içime bi oturduki sormayınnnnn
ilaç verdi suratım için bitkisel kozmetik kullancaksın dedi cildin çok güzel ama mahvetmişsin dedi eczaneye gittim bitkisel nemlendirici fondoten falan aldım çok pahalymış içime bi oturduki sormayınnnnn
geçmiş olsun cankuşum.dikkat et kendine güzel anne adayı :) çok makyaj mı yapıyorsun yoksa?
Geçmiş olsun kuzum yaaa...
allah razı olsun canım ben bu aya maddi manevi baya hızlı başladım inş bu ay olcak allahın izniyle
Ilaç verdi suratım için bitkisel kozmetik kullancaksın dedi cildin çok güzel ama mahvetmişsin dedi eczaneye gittim bitkisel nemlendirici fondoten falan aldım çok pahalymış içime bi oturduki sormayınnnnn
geçmiş olsun canım.. alerjileri stres tetikler.. alerji olduğunu unut, ve nemlendirici kullanıyormuş gibi düşün.. unuttursan daha çabuk geçecek..
senden de allh razı olsun cnımm:)inşş tatlımmm
hadi yaa gçmiş olsun cnımmm dikkt et cild bu çok önmli hemde yüzz.bn hiç fondoten ullnmam allık rimel kalem:)fondoten bni her zamn mahwediyordu bnde bi braktım tam oldu
şincik kızlar doktora gittimde yumurtan var dedi ve çarşamba tekrar kontrol etcem istediğim büyüklüğe gelmişse mik mik dedi ya pazardan sonrada ilişki yasak dedi şimdi cuma eşim boşaldı cumartesi akşamda öküz kocama küstüm kendimi temizliğe verdim boşalması gerektiğini söylemedim ee dünden itibaren yasak olduğu için dünde boşalmadı çarşamba doktor mik mik derse boşalmasının üzerinden 5gün geçmiş oluyo hani sık yapınca ve uzun süre yapmayınca sperm kalitesi düşüyo ya 5gün fazla bi aramı bilemedim bi akıl verin çünkü doktor ümitliydi sanırım ısrarla tembih etti çarşamba kontrole göre ilişki pazardan sonra yok diye hatta pazartesi test yaptırcaktı yaptırmasın çarşamba ilişki isticem pazartesiden daha önce yaptırsın dedi
ay ben beyazım bayaa hoşuma gitmiyo ölü toprağı serpilmiş gibi oluyorumsaol canımcımmmm :)
hehe kız llah seni sabh sabh güldrdn bni allhda seni güldrsün emii
O zman snde yüzüne uygun olanlardan kullan cnımda çekme bu acıyı brdaha kaşıntı kötüü
özser cnm listeyle kim ilgilenio ben adet oldum 26 nisan yazar mısnız yeni tarihim
canım ben de dr a gitmiştim yumurtlama öncesi.. dr 2 güne kadar catlar bu haftayı iyi degerlendir dedi.. ki hiç 1 günü boş geçmedik.. bana da gün aşırı demedi aksine güne takılmayın iyi değerlendirin dedi... Ama 4 gün var test negatif çıktı.. bakalım 4 günde göreceğiz ümitli değilim.. çünkü yumurtlama gününe göre 10-12 gün geçti. yani şuan yerleşmiş ve Beta hcg salgılamaya başlaması gerek.. tabi bunlar tıbbi matematiksel hesaplar.. HÜKMÜ YİNE RABBİM VERECEK... Sadece dua ediyorum...
canımmm cumartesi okudum haberin olsun sonra haber vermeyi unuttum ama :)
valla sorma canımcımmmm bidaha tövbeee
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?