- 11 Haziran 2009
- 670
- 40
- 318
- Konu Sahibi cimcimesultan
-
- #14.741
Neyse kızlrrr ben bugun çokk yoğunum ay sonu faturalr fln bugun giremem herlde yarın grşmek üzere öptümmm
günaydın kızlaaaar nasılsınız bakalım varmı haber ben yoktum cumadan beri yokluğum farkedildimi acebaaa :104:
günaydın hoşgeldin nereleydeydin bakayım sen bizi bırakıp nerelere gittinc
günaydın kızlaaaar nasılsınız bakalım varmı haber ben yoktum cumadan beri yokluğum farkedildimi acebaaa :104:
Günaydın canikolar. Mutlu hafta başıları dilerimmkiiiee nasılsınız bakalıımmm
Gizemm canııım geçmiş olsunn.. iyimisin biraz daha??? :26:
günaydın kızlarrrrrrrrr... hafta sonu çok durgundu burasıı.. havalar güzelleşince girmez olduk sanırım
günaydıın canım..nasılsın? ne var ne yok? h.sonu nasıldı?
bence yanılıyorsun tum matematıgı ortaya doksen de ıcerdekı fızyolıjıyı cozmek ımkansız su anda bır mucıze beklıorsun ve ustelık onuda hemen ogrenmek ıstıyorsun bence sakın ol 4 gun oncesı demek cok cok cok once kan testı yaptırsan bıle belkıde emın olamayacaksın bu yuzden sakın ol bence gununde yap testını
Kızlar ben ilaç kullanıyom yaa, soğan kürü yapmak istiyom, ilaçların etkisine bişi yapar mı?
Kürü yapayım mı?
günaydın canım valla bana havann güzel olması kötü olması bi anlam ifade etmiyo problem olmadıkça hep burdayım :))
moralimin sıfır olması dışında bi sıkıntım yok canım sen nasılsın. hafta sonu c.tesi çok sıkıcıııııııııı ama pazar iyiydi :)
biyere gitmedim kuşum modem bozuldu nete giremedim c.tesi dünde hava güzeldi arkadaslarımla dışarıya çıktım stres atayım deşarj olayım diye. moralim bozuk yaaa...
sende ne var ne yok
?????????
kız cımcıme bellı olmazmı senın yoklugun ama genel olarak topıc sakındı hava guzel ve herkescıklerde bır telase vardı :)
..
noldu canım hayırdır? niye moralin bozuk?
hayırdır noldu kim sıktı canını benimde cumartesi akşamım ve pazar günüm berbattı aşırı canım sıkkındı kendimi temizliğe verdim
canım sen naptın test yaptınmı ne durumdasın
artık böyle olur havalar git gide düzelmeye başladı:) sen naptın fasulyeyi gördünmü geçmişi okumadımda ben.
ya sormayın kızlar adetliyken günde 2 defa ne zaman bitecek diye soran adamda tık yok şimdi. ne bahaneler buluyorum ne mazeretler uyduruyorum ama yok 2 defacık oldu şimdiye kadar. bu ay ne kadar ümitli ve hevesliydim halbukiadam dönüp kıçını uyuyo yumurtlama günlerim geçiyo ama hiçbişey olduğu yok nazaramı geldik ne oldu anlamadım
benim bu ay hamile kalma ihtimalim türkiyenin avrupa birliğine tam üye olma ihtimalinden daha az
Gunaydin kizlar, herkese guzel paskalyalar ...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?